Σα να έχουμε χάσει λιγο τη μπαλα μου φαινεται. Πολυ κράξιμο χωρις (ιδιαιτερο) λόγο. Με τον παικτη καποιο ιδιαιτερο "προηγούμενο" δεν εχουμε. Ως παικτης ειναι μαλλον αδιαφορος, αλλα ας δεχτω οτι ειναι αμπαλος, αχρηστος, κλπ. Και παλι, δεν εξηγείται τετοιο κραξιμο ρε, ηρεμήστε. Γιατι λεει 3 χρόνια συμβολαιο? ΑΝ τον πιστεύεις (λανθασμενα ισως, δεκτό), τοτε 3 χρόνια, οταν ο αλλος ειναι 28 χρονων, ειναι φυσιολογικο.
Για να δουμε τα πράγματα λίγο πιο ήρεμα. Εμένα δυο πραγματα με ανησυχουν. Το ενα ειναι οτι μονο ο Κατσε ειναι γρηγορος στο κεντρο (αντε αν φερουν και τον Σισοκο). Ολοι οι αλλοι (Κατσουρανης, Γκαρσια, Λαζαρ, και τωρα Τζιολης) ειναι σα να παιζουν στο ριπλει. Το δευτερο ειναι οτι εχουμε μαζεψει πολλους βαρεις αμυντικους χαφ αλλα δεν εχουμε τον επιθετικο χαφ με την ατομικη ενεργεια. Αυτο μας λειπει παρα πολυ στον αξονα (αλλα και στα ακρα φυσικα). Εκει θα παιχτει η δουλεια κατα τη γνωμη μου. Με 3 παικταραδες εκει, χτυπαμε πρωταθλημα ετσι οπως ειμαστε. Αλλα το βλεπω δυσκολο να ερθουν. Θελει χρημα και χρονο κι εμεις σιγουρα δεν εχουμε το δευτερο, δεν ξερω αν οντως εχουμε το πρωτο...