Author Topic: Εισιτήρια Διαρκείας 2013-2014  (Read 3506 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
Απ: Εισιτήρια Διαρκείας 2013-2014
« Reply #60 on: July 16, 2013, 21:39:29 »
η προϊσταμενη εχει κ ενα υφος μπλαζε για πολλα.........  :21:
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline mgm

• Αποστολή
  • **
« Reply #61 on: July 16, 2013, 21:54:29 »
αστο μην το συνεχίζεις γιατί πρεπει να βάλω τα πιτσιρικια μου για ύπνο και πρεπει να είμαι νηφάλιος.... :kapnos:

Offline agraf

• Αλλαγή
« Reply #62 on: July 16, 2013, 22:23:45 »
Τελικά είναι πού θα πέσεις. Και αυτό είναι ανεπίτρεπτο, θα έπρεπε να υπάρχει ενιαία αντιμετώπιση του ΠΑΟΚτσή από την παε.
Εγώ πήγα χωρίς ταυτότητα (λάθος μου) αλλά η κοπέλα δεν μου δημιούργησε πρόβλημα. Ανανέωσα σε χρόνο μηδέν, πολύ ευγενικά και όμορφα.

Offline alexisv

• Αλλαγή
« Reply #63 on: July 16, 2013, 23:15:30 »
Μάγκες, θα κάνω λίγο τον συνήγορο του διαβόλου αλλά θα το κάνω επειδή κουράζει με το παραμικρό κράξιμο στην ΠΑΕ. Ένας μαλάκας υπάλληλος ήταν. Τίποτα παραπάνω, τίποτα λιγότερο. Τι σχέση έχει η ΠΑΕ; Έλεος! Δηλαδή αν πάτε στο Praktiker (λέμε τώρα) και ένας μαλάκας υπάλληλος δεν σας εξυπηρετήσει, φταίει όλος ο όμιλος; Εγώ έχω δύο περιστατικά που ο ένας στην ανανέωση δεν είχε ταυτότητα αλλά παρ όλα αυτά του έβγαλαν το διαρκείας και η άλλη περίπτωση είναι η κορυφαία απ όλες. Πήγε ένας να βγάλει διαρκείας για τον κουμπάρο του και ήθελε να το πληρώσει με την πιστωτική του κουμπάρου του. Δεν είχε μαζί του ούτε δική του ταυτότητα αλλά ούτε και του κουμπάρου του. Η κοπελίτσα ενώ ήταν αρχικά διστακτική του το έκανε! Τι πρέπει να πούμε τώρα; Συγχαρητήρια στην ΠΑΕ; Άντε να σας δω να το σχολιάζετε. Εκτός και αν καψούρα έχετε μόνο για τα στραβά της ΠΑΕ!

Λίγη λογική ρε! Και ηρεμία. Στο πρόσωπο του κάθε υπαλλήλου δεν είναι δυνατόν να κράζουμε την ΠΑΕ.

** Όσο για τους υπαλλήλους, σίγουρα πολλοί από αυτούς είναι γνωστοί και φίλοι των διοικούντων και αυτό συμβαίνει σε όλες τις εταιρίες. Υπάρχουν και άλλοι όμως που δεν είναι αλλά δεν βλέπω να τα γράφει κανείς ίσως γιατί μπορεί να χαλάσει την εικόνα της ΠΑΕ που θέλει να παρουσιάσει. Για υπαλλήλους συνδεσμίτες ή για αδέρφια που τους πρόσφερε η ΠΑΕ εργασία επειδή έχασαν την δουλειά τους λόγο φυλακής μετά από επεισόδια σε αγώνα του ΠΑΟΚ θα γράψει κανείς;
ΒΑΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ Η ΦΑΝΕΛΑ!

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #64 on: July 16, 2013, 23:29:12 »
Τα αυτονόητα όταν γίνονται δεν χρήζουν σχολιασμού αντιθέτως η έλλειψη στοιχειώδoυς καλής συμπεριφοράς ειδικά απέναντι σε έναν πατέρα με δύο παιδιά (που στη τελική έρχεται να σου δώσει κ τα λεφτά του) είναι απόλυτα φυσικό να αντανακλά στο βαθμό που της αναλογεί πάντα ΚΑΙ στην παε. Πάλι καλά που το σώσανε κάπως μετά το e-mail του geo

Άντε να σας δω να το σχολιάζετε. Εκτός και αν καψούρα έχετε μόνο για τα στραβά της ΠΑΕ!

ελπίζω η απάντηση μου να σε κάλυψε γιατί ξέρεις ε..... άλλοι έχουν καψούρα για τα στραβά της παε κ άλλοι μην τυχόν της προσάψουν τίποτα..
« Last Edit: July 16, 2013, 23:43:02 by Capricorn »
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline Lennon_

• Αποστολή
  • **
« Reply #65 on: July 16, 2013, 23:41:16 »
ρε αδερφέ alexisv (αν μου επιτρέπεις το αδερφέ) διαφωνείς ότι είναι ορισμένοι κλέφτες στην ΠΑΕ; Μήπως τρολαρω? Για τον ΠΑΟΚ μιλάμε. Βγάζουν λεφτά στην πλάτη μας 2-3 με τις μίζες τους. σίγα μη τους πω και μπράβο. στον Σκαρτάδο δίνω δίκιο. στην κλίκα όχι.

εγώ το καταλαβαίνω το σκεπτικό σου αλλά θα σου πω το εξής:

δε πρέπει να αποπροσανατολιζόμαστε με 1-2 μέτριες προς καλές μεταγραφές και να μην αναφέρουμε τα κακώς κείμενα. πρέπει να τους βάζουμε ΔΑΧΤΥΛΟ ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΑ. και εμείς κάναμε μόκο σε όλα. φεύγαν. γύριζαν. ΣΑΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΞΟΧΙΚΟ ΤΟΥΣ Ο ΠΑΟΚ.

και εγώ μπορώ να σου παραθέσω τέτοια περιστατικά όπου έβγαζα τα διαρκείας κατά 10δες. και μάλιστα σε υπαλλήλους που δεν είχαν καμιά σχέση με το πουσταριό που υπονόησα. κοπέλες οι οποίες πάντα σκίζονταν να σε εξυπηρετήσουν μάλιστα. αν θες ορίστε δεν έχω πρόβλημα να το γράψω. όσο για το σημερινό περιστατικό. αφού ο geo έλυσε το θέμα του τότε εμείς δε δικαιούμαστε να μιλάμε επ' αυτού. μας αφορά όμως όλους γιατί μιλάμε για τον ΠΑΟΚ. ευτυχώς που το έσωσαν και δε ξενέρωσαν τον άνθρωπο.

το κόβω. κούρασα. και γενικά κουράστηκα να κράζω το τελευταίο διάστημα. autokritiki4

Και ηρεμία.

σ αυτό συμφωνώ απόλυτα.
ΛΑΕ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΞΥΠΝΑ

Offline alexisv

• Αλλαγή
« Reply #66 on: July 16, 2013, 23:53:04 »
@capricorn
Πιο από τα δύο παραδείγματα που έδωσα είναι ακριβώς το αυτονόητο;  Και τα δύο με βάση τους κανονισμούς ΔΕΝ έπρεπε να γίνουν!

Τέσπα, δεν συνεχίζω γιατί στο συγκεκριμένο θέμα δεν με κάλυψες ακριβώς και διαφωνούμε σε βασικά πράγματα όπως το τι είναι το αυτονόητο και το αν πρέπει να σχολιάζονται μόνο τα αρνητικά.

** Δεν διαφωνώ πως έπρεπε να εξυπηρετήσουν έναν πατέρα με δύο παιδιά. Διαφωνώ στο ποιος φταίει γ αυτό.
*** «Τα αυτονόητα δεν χρήζουν σχολιασμό» είναι στάση ζωής ή αφορά μόνο την ΠΑΕ; Για να καταλάβω την λογική που χρησιμοποιείς. Αν ένα παιδί το βάζεις τις φωνές όταν κάνει κάτι λάθος και δεν λες τίποτα όταν κάνει κάτι θετικό το θεωρείς σωστό και λογικό; Μην μου πεις τι σχέση έχει το παιδί. Η ουσία του πότε σχολιάζουμε κάτι είναι το ζητούμενο και αυτό είναι θέμα νοοτροπίας είτε αφορά μία ΠΑΕ, ένα παιδί, τον φίλο μας, την γκόμενα μας κ.ο.κ. 

@Lennon
Αδερφέ δεν διαφωνώ πως κάποιοι είναι κλέφτες. Δεν διαφωνώ πως κάποιοι βλέπουν τον ΠΑΟΚ ως το εξοχικό τους. Διαφωνώ με αυτό το πράγμα που συμβαίνει τελευταία και όμοιο του δεν υπήρξε σε προηγούμενες δεκαετίες όπου τα πάντα τα βλέπουμε αρνητικά. Σε όλα μας φταίνε, σε όλα κάνουν λάθος. Δεν είναι δυνατόν να συμβαίνει αυτό. Μια θετική κουβέντα για αυτή την γαμημένη την ομάδα που αγαπάω περιμένω να διαβάσω αλλά πουθενά! Σε όλα τα τόπικ, όποιο και να πάρουμε ΠΑΝΤΑ όλοι εκεί μέσα φταίνε! Άνοιξα κ αυτό το τοπικ να δω πως παν τα διαρκείας και για την χοντρομαλακία ενός βλάκα εκεί μέσα η κουβέντα πάλι πήγε στην κακή ΠΑΕ. Έλεος! Δεν αντέχετε τόση μηζέρια και τόση γκρίνια! Ελπίζω να με καταλαβαίνεις;

ΒΑΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ Η ΦΑΝΕΛΑ!

baron

• Guest
« Reply #67 on: July 17, 2013, 00:14:54 »
Ευτυχώς που ανέφερες τα αυτονόητα ρε αλέξη...

ας κρατήσω τα δικά σου αυτονόητα:

-- ΔΕΝ φταίει ο εργοδότης (ΠΑΕ) για το μπάζω που προσέλαβε ώστε να προσφέρει ΥΠΗΡΕΣΙΑ στον πελάτη του (φίλαθλο)

-- Ο μπαζός (υπαλληλάκος του κώλου) είναι αυτοκράτορας πω γάμοι και δέρνει (εφόσον δεν ελέγχεται από κανέναν) είναι αυτοβούλως αυτόφυτος αυτό...

-- Ο μπαζός (υπαλληλάκος του κώλου) βασικά βαριέται θα ήθελε να είναι σε καμια παραλια να γαμάει κάνα πύρινη η να σερφάρει στο inet...

-- Ο μπαζός (υπαλληλάκος του κώλου) ΔΕΝ εκπροσωπεί την ΠΑΕ. Είναι βασικά ξένο σώμα και εντελώς τυχαία εκεί που είναι. Βασικά μια μέρα δουλεύει στα εκδοτήρια -γραφεία του ΠΑΟΚ και την άλλη στα των σκουληκιών ενώ είναι μέλος της 87. Με τον ΠΑΟΚ έχει μονο επιφανειακή σχέση. Αλλα είπαμε: αυτόφυτος....

Για ψάξου λίγο γιατί η θεωρία που μας πούλησες και το σύνδεσες με το "κανένας δεν αγαπάει την ΠΑΕ και δεν της χαϊδεύει τα αυτιά" με συκλονισε

Πω είσαι: Το πράκτικερ φαλίρισε. Ένας από τους λόγους (ανάμεσα στους 3 πρώτους) ήταν η αγένεια των (λίγων έτσι και αλλιώς) υπαλληλων.

Κάθε μουνάκι που δουλεύει για την ΠΑΕ την εκπροσωπεί και να τσακιστεί να κάνει την δουλειά του που είναι να εξυπηρετεί τον φίλαθλο του ΠΑΟΚ

Άντε γαμώ το ξεσταυρι μου :12: :12:

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #68 on: July 17, 2013, 00:14:54 »
@alexisv πλατυάζεις χωρίς λόγο. Στο συγκεκριμένο θέμα για το οποίο και εγώ έκραξα την παε το αυτονόητο είναι να εξυπηρετηθεί κατα προτεραιότητα ένας πατέρας με δύο παιδιά που έρχεται να σου αφήσει τα ωραία του λεφτά έστω και αν από παράλειψη του έχει αμελήσει να φέρει ένα από τα δικαιολογητικά. .- Αν το κάνανε ,ως όφειλαν, τότε κανείς δεν θα τους έκραζε απλά θα ήταν κάτι το φυσιολογικό,σαν κ αυτό που είδες κ συ.
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline kaisaras

• Αποστολή
  • **
« Reply #69 on: July 17, 2013, 00:38:09 »
αποδειξη του σημερινου γεγονοτος οτι και 40 στεφενς να φερουμε προκοπη δε βλεπουμε σε καποιους τομεις...

εναρκτηρια προπονηση και ολοι χαρηκαμε την εικονα των πιτσιρικαδων να αλωνιζουν το χορτο της Τουμπας... με εντολη στεφενς προφανως... απο την αλλη ο καθε δυσκοιλιος υπαλληλισκος στην παε να σε αντιμετωπιζει με συμπεριφορα χειριστης δεκο...

η μηπως ειναι η πρωτη φορα που αντιμετωπιζει καποιος προβλημα με την αγορα εισιτηριων διαρκειας...

πληρωμενο εισιτηριο 4 ΜΗΝΕΣ!!! και δεν ειχα παρει τπτ στα χερια μου... "ελατε την αλλη αγωνιστικη θα ειναι ετοιμο"... λες και μπορουσα εγω να ανεβαινω οποτε γουσταρε ο γκαγκατσακος που ειχαν βαλει τοτε υπευθυνο... μεχρι και το τηλεφωνο της μου εδωσε μια απο εκει μεσα λες και θα την εβγαζα ραντεβου... και οταν πηρα την ειχαν απολυσει....

μαλιστα μια φορα που πηγα να παραλαβω πριν απο ενα ματς μια αλλη καθυστερημενη ηθελε να κρατησει την αποδειξη της τραπεζας με την οποια πηγαινα κ ζητουσα το εισιτηριο που ειχα πληρωμενο!!!!! εφαγε χριστοπαναγιες που τις θυμαται ακομη... και τελικα??? οταν ο φιλος Geo πηγε να παρει το εισιτηριο μου κ ανεφερε στο ΣΤΕΛΕΧΟΣ MAKIS οτι δε μπορω να μπαινω σε εξοδα για να ανεβοκατεβαινω μεσοβδομαδα το ΣΤΕΛΕΧΟΣ MAKIS ενοχληθηκε γτ τον κοψαμε απο το delivery των goodies...

ε μη γαμησω τωρα που χρειαζονται και συνηγορους για να κανουν και τα αυτονοητα...

Offline alexisv

• Αλλαγή
« Reply #70 on: July 17, 2013, 00:42:35 »
Οκ ρε baron.
Ας το δούμε το όλο θέμα ωμά αφού δεν καταλαβαίνεις.

Στο παράδειγμα του Geo, ο υπάλληλος έκανε αυτό που του ζητάει η ΠΑΕ να κάνει άσχετα με το αν θεωρώ και εγώ πως κακός έπραξε. Στα παραδείγματα τα δικά μου, καλά έπραξε η υπάλληλος πιστεύω εγώ αλλά στην πραγματικότητα δεν έκανε αυτά που την ζήτησε η ΠΑΕ μιας και παρέβλεψε βασικούς κανόνες ειδικά στο παράδειγμα με την πιστωτική. Μπορείς να καταλάβεις την διαφορά;

Ας το δούμε τώρα με την δική σου λογική όπως μας την περιγράφεις:

1. Το αυτονόητο είναι ένας υπάλληλος να παραβλέπει τους κανόνες που του έχει ορίσει ο εργοδότης του γιατί αν δεν το κάνει φταίει και αυτός και ο εργοδότης του.
2. Η υπηρεσία η σωστή είναι έτσι όπως την θέλεις εσύ και όχι όπως την ορίζουν οι κανόνες.
3. Ο υπάλληλος που δεν σου κάνει τα κέφια είναι ένας που βαριέται και δεν ελέγχετε που θα προτιμούσε να σερφάρει ή να βρίσκεται σε καμιά παραλία.

Φαντάζομαι πως την λογική αυτή την τηρείς και στο Wiesbaden. Αν στην τοπική ομάδα σου ζητούσαν ταυτότητα για ένα εισιτήριο εσύ θα το απαιτούσες χωρίς την ταυτότητα αλλιώς θα τους έβριζες και θα έλεγες πως δεν κάνουν σωστά την δουλειά τους ε; Επίσης όταν έρχεσαι Ελλάδα με επιπλέον κιλά στο αεροπλάνο, ο κακός υπάλληλος που βαριέται και δεν ελέγχετε είναι αυτός που δεν σ αφήνει να τα περάσεις. Σωστά καταλαβαίνω την λογική σου ως εδώ;

Μάλλον εσύ ψάξου λίγο και άσε τις εξυπνάδες για αλλού. Μου βρήκες τι φταίει και στο Praktiker για το λουκέτο. Δεν μπόρεσες να καταλάβεις πως το όνομα είναι τυχαίο καθαρά για τις ανάγκες του παραδείγματος;

*** Μου θυμίζεις κάτι Ελληνάρες στην Αυστραλία όταν ήμουν που εκεί κάνουν μόκο και όλα όπως τους τα ζητάνε στάζοντας μέλι ταυτόχρονα για τις υπηρεσίες της χώρας και μόλις έρθουν εδώ όλα τους φταίνε και όλα είναι στραβά!    
« Last Edit: July 17, 2013, 00:51:51 by alexisv »
ΒΑΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ Η ΦΑΝΕΛΑ!

Offline bozik

• Αλλαγή
« Reply #71 on: July 17, 2013, 00:57:02 »
Πήγε ένας να βγάλει διαρκείας για τον κουμπάρο του και ήθελε να το πληρώσει με την πιστωτική του κουμπάρου του. Δεν είχε μαζί του ούτε δική του ταυτότητα αλλά ούτε και του κουμπάρου του. Η κοπελίτσα ενώ ήταν αρχικά διστακτική του το έκανε!

εγώ έχω ακούσει αυτό να το κάνουν με ηλεκτρικές συσκευές..και με τα διαρκειας της παε δηλαδή γίνεται απλά πρέπει να πετύχεις καμια άψητοι...
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
« Reply #72 on: July 17, 2013, 01:37:17 »
-Οταν πας να πάρεις ένα διαρκείας και δεν πληρείς κάποια από τις προϋποθέσεις -συνήθως από αφηρημάδα- που ζητάει η παε για την έκδοσή του ο-η υπάλληλος δεν έχει καμιά ευθύνη. Δουλειά του υπαλλήλου είναι να σου υποδείξει τον τρόπο. Επίσης ένας-μία υπάλληλος δεν είναι δουλειά της να παίρνει πρωτοβουλίες και να πράττει όπως θέλει, αν το έκανε θα ήταν το αφεντικό ή ο προϊστάμενος ή η εταιρία-οργανισμός θα ήταν οίκος ανοχής όπου οι εργαζόμενοι ενεργούν κατά το δοκούν και όπως του καυλώσει του καθενός γιατί μπορεί ο φίλος να έιχε δίκιο και να ήθελε να εξυπηρετηθεί λόγω της κατάστασης ότι είχε μαζί τους δύο μικρά παιδιά, για τους εργαζόμενους όμως υπάρχουν κάποιοι κανόνες και λειτουργούν όπως τους υποδεικνύεται από την εταιρία και τους προϊσταμένους τους γιατί στο φινάλε δεν λογοδοτούν στον πελάτη αλλά στους εργοδότες-προϊστάμενούς τους, μπορεί όμως να πήγαινε κάποιος άλλος ΠΑΟΚτσής σε κάποιον υπάλληλο και με τον νού του να ζητούσε μια εξαίρεση και αυτός, πολύ λογική γιαυτόν, παράλογη όμως για τον υπάλληλο και για εμάς τους τρίτους που θα την ακούσουμε εκ των υστέρων, πως θα κρίνουμε τον υπάλληλο εμείς?? Οπότε για μένα το μεμπτό στην όλη υπόθεση δεν είναι η άρνηση του υπαλλήλου να εξυπηρετήσει τον ΠΑΟΚτσή, αλλά  η μή ύπαρξη υπευθύνου προϊσταμένου να δώσει την λύση επί τόπου για να αποφευχθούν και η ταλαιπωρία του ΠΑΟΚτσή και τα αρνητικά σχόλια και κρίσεις των υπολοίπων. Δυστυχώς στην ελλάδα έχω διαπιστώσει από την εμπειρία μου ότι ο έλληνας για να κάνει την δουλειά του θεωρεί λογικό να παρακαμφθούν οι διαδικασίες προς το συμφέρον του, υπάλληλοι, οργανισμοί, προϊστάμενοι, θεσμοί, νόμοι, όλα σκάρτα γιατί εμείς αποφασίσαμε από μόνοι μας ότι έχουμε δίκιο.
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline Geo

• Αλλαγή
« Reply #73 on: July 17, 2013, 01:53:16 »
Èá äéáöùíÞóù ìå ôïí ÁëÝîç äåí åßíáé ìüíï ç óõìðåñéöïñÜ åíüò õðáëëÞëïõ, áëëÜ ç óõíïëéêÞ öéëïóïößá ðïõ ëåéôïõñãåß ç ðáå åäþ êáé ÷ñüíéá. Éäéá êáé áðáñÜëëá÷ôç. Ìå ìéêñÝò áðïêëßóåéò.
Ëüãéá ðïëëÜ êáé êïýöéá êáé Ýñãá åëÜ÷éóôá. Íá ðëçñþíïõí ôá êïñüúäá! ÈõìÜìáé åðß ãïýìåíïõ, áäåñöüò ÐÁÏÊÔÓÇÓ áãüñáóå ìå ðéóôùôéêÞ ôï äéáñêåéáò êáé ìå äüóåéò êáé ç ðáå ôïõ ôá åß÷å ôñáâÞîåé üëá ìå ìéáò áðü ôçí ðéóôùôéêÞ!!!!!! (ìáëáêßá ôïõ ðïõ äåí ôï êõíÞãçóå äéêáóôéêÜ ôüôå.)

Ìéáò êáé ôï Ýöåñå ç êïõâÝíôá èá áíáöÝñù Ýíá áêüìá óõìâÜí ðïõ ìïõ Ýôõ÷å, óôçí ìðïõôßê áõôÞ ôç öïñÜ ãéá íá óôçñßîù ôï åðé÷åßñçìÜ ìïõ üôé ç ðáå äåí ëåéôïõñãåß êáëÜ, åñáóéôå÷íéêÜ èÜëåãá.

Áäåñöüò ÐÁÏÊôóÞò áðü ôïí Âüëï ìïõ æÞôçóå íá ôïõ öÝñù ãéá ôïí 7÷ñïíï ãéï ôïõ ôçí ìðÜëá ðïõ äéáöÞìéæå ç ìðïõôéê óå ðïëý ÷áìçëÞ ôéìÞ. Äåí Þîåñå üôé çôáí ðëáóôéêÞ.
ÐÞãá ëïéðüí ðñï äéìÞíïõ íá ôçí ðÜñù êáé äéáðßóôùóá üôé Þôáí ðëáóôéêÞ..óáí áõôÝò ðïõ ðïõëÜíå ôá ðåñßðôåñá...ìéá ìáëáêßá êáé ìéóÞ äçë.
ÁðïöÜóéóá ìå äéêÞ ìïõ ðñùôïâïõëßá íá ôïõ êÜíù äþñï ìßá äåñìÜôéíç êáíïíéêÞ ìðÜëá êïíôÜ óôá 20€ ãéá íá êÜíåé ôï êïììÜôé ôïõ ï ðéôóéñéêÜò óôïõò óõììáèçôÝò ôïõ êáé íá äåëåÜóåé
ôïí êïëëçôü ôïõ ðïõ åßíáé óôï ôóáê íá áëëÜîåé áðü ãáâñïò óå ÐÁÏÊÔÓÇÓ! ÄéÜëåîá ìßá ìðÜëá áðü ôçí âéôñßíá êáé ðçãá óôï ôáìåßï ãéá ðëçñùìÞ. Ç ìðáëá Þôáí îåöïýóêùôç êáé æÞôçóá
íá ôçí öïõóêþóïõí. Ìå êïßôáîáí óáí Üëéåí! Ìå ôá ðïëëÜ ôçí ðÞñå ìßá êïðÝëá êáé ôçí ìéóï-öïýóêùóå äåí îÝñù ìå ôé!! Óôçí óõíÝ÷åéá ôïõò åíçìÝñùóá üôé èá ðÜåé óå ÐÁÏÊôóÜêé óôï Âüëï
êáé ìÞðùò Ý÷ïõí êáììéÜ áöéÝñùóç áõôüãñáöï ðáé÷ôþí Þ êÜôé ó÷åôéêü íá âÜëïõí ìÝóá óôçí óáêïýëá! ÐÜëé ìå êïßôáîáí ðåñßåñãá..áñ÷éêÜ ìïõ åßðáíå üïïïï÷é... êáé ìåôÜ öéëïôéìÞèçêå áõôüò óôï ôáìåßï íá ìïõ öÝñåé äýï öùôï êáñô ðïóôÜë ôïõ áèáíáóéÜäç êáé ôïõ ëáæÜñ (õðÝãñáøå ç LIN4 áíô'áõôþí ãéá áöéÝñùóç  ;D). Çôáí ôçí åðïìÝíç ðïõ êáôÝêôçóáí ôï ðñùôÜèëçìá óôçí ÎÜíèç ïé ðéôóéñéêÜäåò. Ãéá íá ÷áñåß ï ðéôóéñéêÜò Ýãñáøá êáé áöéÝñùóç ðÜíù óôçí ìðÜëá áðü ôçí ðñùôáèëÞôñéá ïìÜäá íÝùí ôïõ ÐÁÏÊ!!! (ìå êÜôé ôÝôïéá ôá ðéôóéñßêéá ôñåëëáßíïíôáé).
Ôçí åðüìåíç Ýäùóá ôçí ìðÜëá óôïí êïëëçôü ìïõ, ôçí öïýóêùóå êáíïíéêá, êáé ôçí Ýäùóå óôïí ãéï ôïõ ðïõ Ýðáéæå ìáæß ôçò üëç ìÝñá êáé ëßãï Ýëåéøå íá êïéìçèåß ìå áõôÞ!
Ôçí ìåèåðüìåíç ìÝñá ìïõ ôçëåöùíåß êáé ëÝåé ç ìðÜëá îåöïýóêùóå!! Ï ðéôóéñéêÜò Ý÷åé âÜëåé ôá êëÜììáôá ôïõ åß÷å áñÝóåé ðïëý ç ìðáëá.
Ôá ðÞñá óôï êñáíßï. Ôïõò Ü÷ñçóôïõò åëáôôùìáôéêü ðñïúüí ìïõ äþóáíå ãáìù ôçí á÷ñçóôßá ôïõò êëð....
Ôïõ ëÝù ÏÊ èá ðÜù óôç ìðïõôßê êáé èá ñùôÞóù áí ìðïñïýí íá ìïõ ôçí áëëÜîïõí.

Ðçãáßíù óôç ìðïõôßê, ôïõò ëÝù ôï ðåñéóôáôéêü êáé ðåñéìÝíù ôçí áíôßäñáóÞ ôïõò. Ç ìðÜëá ôùí 20€ Þôáí made in pakistan óçìåéùôÝïí. Ï ßäéïò õðÜëëçëïò ðïõ Þôáí óôï ôáìåßï, ìïõ áñ÷ßæåé ôá "..ìðïñåß íá ÷Üëáóå ôçí âáëâßäá ï ðáôÝñáò êáèþò ôçí öïýóêùíå....äåí îÝñù áí ìðïñåß íá ôçí áëëÜîåé ï ðñïìçèåõôÞò....öÝñôçí êáé èá äïõìå..áëëÜ äýóêïëá", ãåíéêÜ åéóÝðñáîá ìßá
õðïâüóêïõóá Üñíçóç ìå åñùôçìáôéêÜ, áí êáé ôïõ åß÷á åîçãçèåß üôé åßíáé ãéá Ýíá áãïñÜêé óôïí Âüëï, ÐÁÏÊôóÜêé!
Ôé ðéï ëïãéêü íá ìïõ ðåé ÏÊ öÝñôçí ðßóù êáé èá óïõ äþóù êáéíïýñãéá êáé áöïý åßíáé êáé ãéá ðáéäÜêé åêôüò Èåóóáëïíßêçò äþóôïõ, åê ìÝñïõò ôçò ÐÁÅ êáé áõôü ôï äùñÜêé ãéá ôçí ôáëáéðùñßá. Óå Üëëï ðëáíÞôç ìïõ öáßíåôáé æù.
Åöõãá áðü ôçí ìðïõôßê ìå Ýíá åñùôçìáôéêü áí èá ìïõ ôçí Üëëáæå Þ ü÷é.

ÌåôÜ áðü 3-4 ìÝñåò îáíáðÞãá óôçí ìðïõôßê ìå ôçí ÷áëáóìåíç ìðáëá, Ýëëåéðå ï óõãêåêñéìÝíïò õðÜëëçëïò êáé ç êïðÝëá ðïõ Þôáí åêåß äÞëùóå üôé äåí ìðïñïýóå íá ìå åîõðçñåôÞóåé êáé èá Ýðñåðå íá îáíáðÜù óå 2 ìÝñåò ðïõ èá äïýëåõå ï åí ëüãù õðÜëëçëïò!!
Óôï ìåôáîý åß÷áí Ýñèåé ïé êáéíïýñãéåò ðáñáëëáâÝò êáé óå Ýíá óôáíô õðÞñ÷áí öïõóêùìÝíåò ïëïêáéíïýñãéåò ìðÜëåò. ¸øáîá áõôÞ ðïõ åß÷á ðÜñåé óôïí ðéôóéñéêÜ, Ýóôáîá Üëëá 20€, êáé Ýäùóá ôçí êáéíïýñãéá ìðÜëá óôïí êïëëçôü ìïõ. Ç ÷áñÜ ðïõ ðÞñá üôáí Ýìáèá üôé îåôñåëëÜèçêå ìå ôçí êáéíïýñãéá ìðÜëá ï ìéêñüò, Þôáí áñêåôÞ ãéá íá îå÷Üóù ôçí áíåðÜñêåéá ôçò ðáå ÐÁÏÊ.
Ç îåöïýóêùôç ìðÜëá êïóìåß ôï ðïñô ìðáãêáæ ôïõ áõôïêéíÞôïõ ìïõ, ìïõ Ýñ÷åôáé Üó÷çìá íá ðåôÜîù óôá óêïõðßäéá êÜôé ðïõ Ý÷åé óÞìá ìå ôïí ÄéêÝöáëï.

Ãéá ìÝíá äåí öôáßåé ï õðáëëçëïò üóï ìáëÜêáò êáé íá åßíáé. Ãéá ìÝíá öôáßåé ç ëåéôïõñãßá ôïõ ïñãáíéóìïý ðïõ ëÝãåôáé ðáå ÐÁÏÊ. Áõôü ôï Ý÷ù äéáðéóôþóåé éäßïéò üììáóé ïõê ïëßãåò öïñÝò.

ÌåñéêÜ ìðïõñäÝëá åßíáé óôáèåñÜ óôçí áîßá ôïõò.
« Last Edit: July 17, 2013, 02:09:14 by Geo »

Offline diego

• Αποστολή
  • **
« Reply #74 on: July 17, 2013, 02:25:16 »
2ç Ðåñßïäïò ÄéÜèåóçò (áðü 15/07/2013 – 30/08/2013)

Ôç óõãêåêñéìÝíç ðåñßïäï èá åßíáé äéáèÝóéìåò ãéá áãïñÜ ïé èÝóåéò ðïõ äå èá Ý÷ïõí áãïñáóôåß ùò åéóéôÞñéá äéáñêåßáò êáôÜ ôçí ðåñßïäï ôùí áíáíåþóåùí. Óå ðåñßðôùóç ðïõ êÜðïéïò ößëáèëïò äå ìðïñåß íá ðñïóÝëèåé óôá ãñáöåßá ôçò ÐÁÅ ÐÁÏÊ èá ìðïñåß íá áãïñÜóåé åéóéôÞñéï äéáñêåßáò ìÝóù åîïõóéïäïôçìÝíïõ áíôéðñïóþðïõ ï ïðïßïò èá ðñÝðåé íá ðñïóêïìßóåé ôçí ôáõôüôçôá ôïõ, ôçí åîïõóéïäüôçóç êáé ôïí áñéèìü öïñïëïãéêïý ìçôñþïõ ôïõ öéëÜèëïõ (ÁÖÌ).

ôåëéêÜ ðïéïò ôáëáéðþñçóå ôá ðáéäÜêéá??
ç Ðáå ðïõ Ýâãáëå ôïõò êáíïíéóìïýò ðùò ìðïñïýìå íá ðÜñïõìå äéáñêåéáò óôï site ç åóý ðïõ äåí ôï ÄéÜâáóåò?

baron

• Guest
« Reply #75 on: July 17, 2013, 02:28:05 »
Οκ ρε baron.
Ας το δούμε το όλο θέμα ωμά αφού δεν καταλαβαίνεις.

Στο παράδειγμα του Geo, ο υπάλληλος έκανε αυτό που του ζητάει η ΠΑΕ να κάνει άσχετα με το αν θεωρώ και εγώ πως κακός έπραξε. Στα παραδείγματα τα δικά μου, καλά έπραξε η υπάλληλος πιστεύω εγώ αλλά στην πραγματικότητα δεν έκανε αυτά που την ζήτησε η ΠΑΕ μιας και παρέβλεψε βασικούς κανόνες ειδικά στο παράδειγμα με την πιστωτική. Μπορείς να καταλάβεις την διαφορά;

Ας το δούμε τώρα με την δική σου λογική όπως μας την περιγράφεις:

1. Το αυτονόητο είναι ένας υπάλληλος να παραβλέπει τους κανόνες που του έχει ορίσει ο εργοδότης του γιατί αν δεν το κάνει φταίει και αυτός και ο εργοδότης του.
2. Η υπηρεσία η σωστή είναι έτσι όπως την θέλεις εσύ και όχι όπως την ορίζουν οι κανόνες.
3. Ο υπάλληλος που δεν σου κάνει τα κέφια είναι ένας που βαριέται και δεν ελέγχετε που θα προτιμούσε να σερφάρει ή να βρίσκεται σε καμιά παραλία.

Φαντάζομαι πως την λογική αυτή την τηρείς και στο Wiesbaden. Αν στην τοπική ομάδα σου ζητούσαν ταυτότητα για ένα εισιτήριο εσύ θα το απαιτούσες χωρίς την ταυτότητα αλλιώς θα τους έβριζες και θα έλεγες πως δεν κάνουν σωστά την δουλειά τους ε; Επίσης όταν έρχεσαι Ελλάδα με επιπλέον κιλά στο αεροπλάνο, ο κακός υπάλληλος που βαριέται και δεν ελέγχετε είναι αυτός που δεν σ αφήνει να τα περάσεις. Σωστά καταλαβαίνω την λογική σου ως εδώ;

Μάλλον εσύ ψάξου λίγο και άσε τις εξυπνάδες για αλλού. Μου βρήκες τι φταίει και στο Praktiker για το λουκέτο. Δεν μπόρεσες να καταλάβεις πως το όνομα είναι τυχαίο καθαρά για τις ανάγκες του παραδείγματος;

*** Μου θυμίζεις κάτι Ελληνάρες στην Αυστραλία όταν ήμουν που εκεί κάνουν μόκο και όλα όπως τους τα ζητάνε στάζοντας μέλι ταυτόχρονα για τις υπηρεσίες της χώρας και μόλις έρθουν εδώ όλα τους φταίνε και όλα είναι στραβά!    

δηλαδή τι συγκρίνουμε τώρα? Δημόσιες υπηρεσίες της γερμανίας και της αυστραλίας, τους τρόπους λειτουργίας κρατών και τον πολιτών τους με μια ιδιωτική/ανώνυμη εταιρεία στην ελλάδα?

θα με τρελάνεις?

Ο υπάλληλος είναι εκεί για να εξυπηρέτηση των πελάτη της ΠΑΕ. Συνήθως κανένας δεν διαμαρτύρεται όταν βλέπει σοβαρή προσπάθεια από κάποιον υπάλληλο γιατί όλοι καταλαβαίνουν ότι οι δυνατότητες που έχει είναι περιορισμένες.

Η περιγραφή του geo δείχνει αλλα πράγματα και οποιος έχει πάρε δώσε με την ΠΑΕ και για αλλα θέματα έχει αγανακτήσει περισσότερο από μια φορα.

Όπως επίσης η κυρια διαφωνία ήταν για τον ποιον εκπρόσωποι εκεί ο υπάλληλος: Για εμενα την ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Για εσένα ποιον?

και μάθε να συγκρίνεις ομοια και άσε τις εξυπνάδες εσύ που "aνακαλουψες" όψιμα τον νομιμόφρονα πολίτη πιθανότατα τον τελευταίο χρόνο.

Και εάν to πράκτικερ είναι εξυπνάδα να μην το έφερνες ως παράδειγμα - μονος σου έπεσες στα σκατά. και εκεί ταιριάζει η αναλογια γερμανία - ελλάδα: Ιδιωτική εταιρεία όπου η κάκιστη εξυπηρέτηση των πελατών οδήγησε στο φαλίρισμα.

Offline corrupt

• Αλλαγή
« Reply #76 on: July 17, 2013, 06:49:25 »
To πώς προσλαμβάνονται αυτά τα βόιδια οι γκόμενες εκεί μέσα θα' πρεπε να μας απασχολεί... Με τα δικά μας λεφτά πληρώνονται οι καριόλες και δε μπορούν να πατήσουν δυο πλήκτρα σε υπολογιστή με τα πουτανέ τα νύχια και μετά ΠΑΟΚ παντρεύομαι την πόπη και τ'αρχίδια μας κουνιούνται. Βρίσκουν άλλα βόιδια και σε μας το λαό και τα κάνουν.

Εδώ ρε εισιτήριο μεμονωμένο πας να βγάλεις και κάνουν 2 λεπτά να πληκτρολογήσουν ένα ονοματεπώνυμο (εννοείται δε μπορούν να το βρουν στα αρχεία από παλιά) και περιμένει πόσος κόσμος σα μαλάκας.

Αλλά τι περιμένεις, πουτάνα δεν παντρέφτηκε ο τεστοστερόνης, πουτάνες θα δουλεύουν και στην παε. Κορόιδευα κάποτε το σαράντη τον πανταζή που έλεγε για την αδερφή της βίζιτας του θόδωρα στην μπουτίκ (αιωνία η μνήμη του). Για να μην αναφερθώ στο πλιάτσικο που γίνεται διαχρονικά σε προιόντα της ομάδας, που τα κοστολογούν και στον κόσμο 20 και 30% πάνω και ντύνουν με δαύτα ο κάθε εργαζόμενος όλο του το σόι μέχρι 5α ξαδέρφια στον Καναδά...

Offline kaisaras

• Αποστολή
  • **
« Reply #77 on: July 17, 2013, 07:28:03 »
2ç Ðåñßïäïò ÄéÜèåóçò (áðü 15/07/2013 – 30/08/2013)

Ôç óõãêåêñéìÝíç ðåñßïäï èá åßíáé äéáèÝóéìåò ãéá áãïñÜ ïé èÝóåéò ðïõ äå èá Ý÷ïõí áãïñáóôåß ùò åéóéôÞñéá äéáñêåßáò êáôÜ ôçí ðåñßïäï ôùí áíáíåþóåùí. Óå ðåñßðôùóç ðïõ êÜðïéïò ößëáèëïò äå ìðïñåß íá ðñïóÝëèåé óôá ãñáöåßá ôçò ÐÁÅ ÐÁÏÊ èá ìðïñåß íá áãïñÜóåé åéóéôÞñéï äéáñêåßáò ìÝóù åîïõóéïäïôçìÝíïõ áíôéðñïóþðïõ ï ïðïßïò èá ðñÝðåé íá ðñïóêïìßóåé ôçí ôáõôüôçôá ôïõ, ôçí åîïõóéïäüôçóç êáé ôïí áñéèìü öïñïëïãéêïý ìçôñþïõ ôïõ öéëÜèëïõ (ÁÖÌ).

ôåëéêÜ ðïéïò ôáëáéðþñçóå ôá ðáéäÜêéá??
ç Ðáå ðïõ Ýâãáëå ôïõò êáíïíéóìïýò ðùò ìðïñïýìå íá ðÜñïõìå äéáñêåéáò óôï site ç åóý ðïõ äåí ôï ÄéÜâáóåò?

êáé ôï öáêåëùìá êáëá êñáôåé... áóå ðïõ æçôáí êáé êéíçôï...

åôóé âñå ðáéäé ìïõ ãéá íá åíçìåñùíïìáé ãéá ôï ðïéåò öéñìåò öéëïîåíåé ôï ìáãáæé ôïõ êáèå âéïëéäç ìå sms...

Offline alexisv

• Αλλαγή
« Reply #78 on: July 17, 2013, 09:48:48 »
Φαντάζομαι πως την λογική αυτή την τηρείς και στο Wiesbaden. Αν στην τοπική ομάδα σου ζητούσαν ταυτότητα για ένα εισιτήριο εσύ θα το απαιτούσες χωρίς την ταυτότητα αλλιώς θα τους έβριζες και θα έλεγες πως δεν κάνουν σωστά την δουλειά τους ε;

και μάθε να συγκρίνεις ομοια και άσε τις εξυπνάδες εσύ που "aνακαλουψες" όψιμα τον νομιμόφρονα πολίτη πιθανότατα τον τελευταίο χρόνο.

Sorry που δεν συγκρίνω όμοια πράγματα. Κάτι λάθος καταλαβαίνω εγώ οπότε πάω πάσο!

Όπως επίσης η κυρια διαφωνία ήταν για τον ποιον εκπρόσωποι εκεί ο υπάλληλος: Για εμενα την ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Για εσένα ποιον?

Δεν είναι αυτή η διαφωνία μας. Ο υπάλληλος βεβαίως και εκπροσωπεί την ΠΑΕ.
Η διαφωνία μας είναι στο αν το φταίξιμο πρέπει να το ρίχνουμε στον υπάλληλο που μπορεί να είναι ένας βλάκας ή στην ΠΑΕ. Από εκεί ξεκίνησε.

@Geo
Αδερφέ καταλαβαίνω απόλυτα την ερασιτεχνική συμπεριφορά που περιγράφεις. Μερίδιο ευθύνης έχει οπωσδήποτε και η ΠΑΕ αλλά μερίδιο ευθύνης στην εξυπηρέτηση έχει και ο υπάλληλος. Το όλο θέμα ξεκίνησε επειδή μετά το αρχικό σου ποστ όλο το κράξιμο εστίαζε στην ΠΑΕ και το βρίσκω υπερβολικό. Φταίει ΚΑΙ η ΠΑΕ αλλά όχι μόνο αυτή. Όσοι έχουν εργαστεί σε εταιρίες με μεγάλο αριθμό υπαλλήλων νομίζω πως ίσος και να μπορούν να το καταλάβουν αυτό που λέω. Ο μαλάκας υπάρχει παντού! Η ΠΑΕ (και η κάθε εταιρία) φταίει αν την ενημερώσεις για τον μαλάκα και δεν κάνει κάτι γ αυτό.

Νομίζω μέσα σε όλα τα ποστ αυτό που με καλύπτει περισσότερο είναι το τελευταίο του tassouli για να το κλείνουμε το θέμα.
ΒΑΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ Η ΦΑΝΕΛΑ!

Offline Georgie-4-

• Αλλαγή
« Reply #79 on: July 17, 2013, 11:26:39 »
Συμφωνω με αλεξη και τασουλη.
Οφειλω ομως να δωσω μπραβο στον geo που μπηκε στον κοπο να στειλει εμαιλ.
Απο οτι φαινεται η ΠΑΕ εχει αλλαξει λειτουργια προς το καλυτερο. Παλια δεν επαιζε να παρεις απαντηση, τωρα απαντανε και ζητανε και συγγνωμη. Οποιος αντιμετωπιζει κακη συμπεριφορα ή καποιο προβλημα με υπαλληλους της ΠΑΕ καλο ειναι να απευθυνεται απευθειας στους προισταμενους.