Ολα τριγύρω αλλάζουνε αλλά η μαλακία της παε ΠΑΟΚ μένει.
Πήγα σήμερα να πάρω cash 2 εισιτήρια διαρκείας, ένα για την LIN4 και ένα για μένα.
Είχα μαζί μου και τα 2 κούτσικα, να τους δείξω την Τούμπα να χαρούν....τρομάρα μου!!!
Κόσμος λίγος.
Καταρχήν ούτε ένας υπάλληλος δεν ευαισθητοποιήθηκε στην θέα ενός πατέρα με 2 νήπια, να τον εξυπηρετήσει.....Αγρόν αγόραζαν!!!
Στη συνέχεια ακολουθεί το καλύτερο....
Μετά από ένα 10λεπτο περίπου με φώναξαν για τη σειρά μου....και παθαίνω κολούμπρα όταν μου
λέει ο τυπάκος ότι θέλει και την φωτοτυπία της Α.Τ. της συζύγου για να μου βγάλει το εισιτήριο διαρκείας. Δεν την είχα μαζί μου. Που να το φανταστω!
Μα..του λέω...τόσα χρόνια παίρνουμε Διαρκείας, η παε ΠΑΟΚ τα έχει καταχωρημένα τα στοιχεία της, είναι παλιά κάτοχος.
Σου τα επιβεβαιώνω εγώ, άντρας της είμαι. ΟΧΙ μου λέει, αυτές τις οδηγίες έχουμε πάρει...!!!
Μα είναι δυνατόν να με ταλαιπωρήσετε για ένα τέτοιο γελοίο γραφειοκρατικό θέμα!!!
Μπορεί να στείλει μου λέει φαξ από τη δουλειά της....(λες και είναι τόσο εύκολο, άσε που δεν μπορούσε καθόλου...)
...Υπάρχει κάποιος της παε να του μιλήσω? Οχι μου λέει μασώντας τα λόγια του....
Ανέβασα λίγο τους τονους,...τι πράγματα είναι αυτά και μας ταλαιπωρείτε κλπ..... δεν μπορούσα περισσότερα είχα τις κόρες μου μαζί (πήγαν να βάλουν τα κλάμματα που με είδαν να τα παίρνω).
Τελικά τις πήρα και τις 2 αγκαλίτσα και έφυγα άπρακτος.
Η δουλειά μου δεν έγινε.....και ταλαιπώρησα τζάμπα τα μικράκια.
Υπάρχει άλλη παε με τέτοια μαλακισμένη συμπεριφορά?
Φυσικά δεν πρόκειται να πάρουμε διαρκείας.
Τελικά αυτοί οι μαλάκες δεν αλλάζουν με τίποτα. Το μαγαζάκι και οι κολλητοί πάνω απ'όλα!