και το χειροτερο ειναι οτι ακους τις εναλλακτικες αυτων που παιρνουν κ τελικα λες κ παλι καλα

Ρε τι ζουμε...
Βεβαια ενταξει μαζι με τα ξερα καιγονται κ τα χλωρα... δλδ αν δεν ειχε προηγηθει ο Σπυροπουλος και τωρα ο Νινης, ο Τζαβελλας ειναι κατ'εμε πολυ καλη μεταγραφη
Εγω να ξεκαθαρισω οτι εδω και καιρο δεν βλεπω τιποτα παρα μονο ΠΑΟΚ. Αρα ουτε αθλητικες εκπομπες, ουτε ευρωπαικο ποδοσφαιρο. Συνεπως εχω ελαχιστες γνωσεις για την κατασταση του καθε Νινη και του καθε Τζαβελλα.
Αλλα δεν μπορω να καταλαβω γιατι να πας σε μια μεταγραφη καποιου Ελληνα που δεν επιασε στο εξωτερικο. Δεν μπορεις να βρεις παιχτη αντιστοιχης θεσης σε ξενη βερσιον? Πολυ περισσοτερο δε οταν μιλαμε για μετριους παιχτες που ουτε στην Ελλαδα διακρινονταν , στο δε εξωτερικο τους εφαγε η μαρμαγκα. Ακατανοητη η μανια να μαζεψουμε σωνει και καλα Ελληνες. Γιατι να παρεις εναν Ελληνα παροπλισμενο, οι ξενοι τελειωσαν? Αν η απαντηση ειναι να φανε ψωμι Ελληνικες οικογενειεςξεφευγουμε απο τα ορια γραφικοτητας και μπαινουμε κατευθειαν στα ορια γελοιοτητας.
Προσωπικα μιλωντας ειχα παλια καλη εντυπωση απο το ποδοσφαιριστη Νινη, χωρις να ειμαι -ξαναλεω- και βαθυς γνωστης. Αναγκαστικα ευχομαι λοιπον να πιασει στον ΠΑΟΚ, για το καλο του ΠΑΟΚ. Μακαρι να βγει, οπως και ο Τζαβελλας. Και βεβαια για τον Κατσουρανη που δεν ειχα καλη εντυπωση, διαψευστηκα, ευτυχως.
Οπως και να χει παντως, 30 Αυγουστου, σχεδιασμος για τον πεο. Μια-δυο μερες εμειναν να δουμε τι θα γινει.
υγ: η εναλλακτικη Νινη ηταν ενας 25χρονος Νιγηριανος απο ρωσσικη ομαδα με αρκετα καλο βιογραφικο