Η κωλοτούμπα φίλε mgm αφορά την ηθική και η ηθική δεν έχει και πολλή σχέση με τον επαγγελματισμό, εκεί το μπερδεύεις νομίζω. Η ηθική αφορά τις προσωπικές σχέσεις.
Κωλοτούμπας θα ήταν αν είχε υπογράψει πχ προσύμφωνο ή τα είχε βρει προφορικά και τελικά δεν ερχόταν.
Κωλοτούμπας θα ήταν αν μάζευε λεφτά ο κόσμος για να τον κρατήσει και στο τέλος την έκανε.
Κωλοτούμπας θα ήταν αν πουλώντας ΠΑΟΚτσηδιλίκι είχε πει ότι μένει και την έκανε τελευταία μέρα των μεταγραφών από τις πίσω πόρτες αεροδρομίων.
Δεν βρίσκω τίποτα μεμπτό στο να μην ήθελε πριν ένα μήνα να έρθει στο πεταμένο ελληνικό πρωτάθλημα και στον άγνωστο μάλλον σε αυτόν ΠΑΟΚ (δεν ήξερε προφανώς ότι από τότε ήδη είχε πολύ καλύτερες προοπτικές με τον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη παρά με την 14η του καμπιονάτο στη Λιγουρία), και τώρα να θέλει επειδή δεν τον υπολογίζει η ομάδα του και δεν βρήκε κάτι καλύτερο από την Ελλάδα. Και επειδή βλέπει ότι μπορεί από το πουθενά να παίξει τσάμπιο-λι. Εκτός κι αν νομίζετε ότι ο Στοχ ή ο Λούκας ήρθαν επειδή πίστευαν ότι με τον ΠΑΟΚ θα βγάλουν μυθικά λεφτά και θα σηκώσουν ό,τι κούπα υπάρχει. Με τη λογική σου δεν έπρεπε να τους πάρουμε, γιατί πχ ο Στοχ δεν θα ερχόταν με τίποτα στον ΠΑΟΚ πριν 3 χρόνια όταν έδινε για πάρτη του η Ίντερ 10 μύρια στα μεμέτια.
Και το "ξεκάθαρος" δεν υπάρχει, εμπόριο είναι και έχει διαπραγμάτευση, τη μία είσαι έτσι, την άλλη αλλάζεις και μπορεί πχ να υποχωρήσεις ή και να παρακαλάς.
Για να το αντιστρέψω το ερώτημα, εμείς (και οι πιο πολλές ομάδες στην Ελλάδα) γιατί πάντα όταν έχουμε έναν παικταρά λέμε να τον μοσχοπουλήσουμε να κονομήσουμε (ασχέτως για ποιο σκοπό τα θέλουμε τα φράγκα); Με αυτή τη λογική θα μπορούσε να διαμαρτυρηθεί κάποιος παίκτης που μπορεί να νιώθει από ΠΑΟΚ (βλ Αντελίνο ή Ζλάταν) επειδή τον πουλάνε και μόλις φύγει να μας βρίζει και να λέει ότι εγώ θα μπορούσα να τους φτάσω ψηλά και να βγάλουμε τα τριπλάσια, αλλά αυτούς τους νοιάζει μόνο η κονόμα. Χαζό δεν ακούγεται στον επαγγελματικό αθλητισμό;
Εσύ όταν έχεις 10 επιλογές για δουλειά, δεν θα πας εκεί που θα σου προσφέρουν τα καλύτερα φράγκα και εκεί που (έστω θα νομίζεις ότι) θα έχεις τις καλύτερες συνθήκες και τις καλύτερες προοπτικές;
Και ξαναλέω, κοίτα τι γράφει ο blue eyes, αν θες τομάτες και αυγά, σου έχω στην ομάδα μας πολλούς στόχους πριν πας στον μαύρο σκανδιναυό.