Author Topic: Μεταγραφές καλοκαιριού 2013  (Read 42212 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline alexisv

• Αλλαγή
Απ: Μεταγραφές καλοκαιριού 2013
« Reply #600 on: July 10, 2013, 17:10:48 »
Που στοχεύει και τι επιδιώκει το κράξιμο που εν τέλη θα βοηθήσει τον ΠΑΟΚ;

Ο ΠΑΟΚ φιλε μου εχει ιδανικα, αρχες, ιστορια και κουλτουρα. Δεν ειναι απλα μια ομαδα ποδοσφαιρου, και οι του ΠΑΟΚ δε θα κρινονται ποτε μονο με ποδοσφαιρικα κριτηρια. Ρουφιανοι, κλεφτες, λαμογια, μισθοφοροι του καθεστωτος, μπουζουκοβια μετροσεξουαλ απο τα εμπορικα κεντρα του αμαρουσιου, δεν εχουν καμια θεση στο συλλογο της προσφυγιας, της αντιστασης, της φτωχιας και της αξιοπρεπειας.
Καταντησαμε να πρεπει να υπενθυμιζουμε καθημερινα σε συνοπαδους οτι ΠΑΟΚ ουτε ηταν, ουτε ειναι μονο μπαλα. Ο ΠΑΟΚσης οταν βλεπει στραβο το λεει, τα χαμηλα την μπαλα και τα τουμπεκι εφεραν αυτη την οπαδικη καταντια.

Θα μπορούσα εδώ να συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου. Δεν ξέρω όμως σε ποιούς αναφέρεσαι!

Μπορώ να σου πω με σιγουριά όμως πως σκατοχαρακτήρες δεν υπάρχουν μόνο ανάμεσα στους πρώην βάζελους ποδοσφαιριστές!

ΒΑΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ Η ΦΑΝΕΛΑ!

Offline skyclad4

• Αλλαγή
« Reply #601 on: July 10, 2013, 17:23:12 »
Δε μιλαω μονο για τους βαζελους ποδοσφαιριστες. Μιλαω κυριως για τον μπακαλη και τον παλαιμαχο της χανουμισσας που μας διελυσαν και ακομα κοβουν και ραβουν μεσα στην παε. Ολα απο κει ξεκινανε και εκει τελειωνουν. Αν δε μπουλαρουν αυτοι οι δυο, προκοπη δε προκειται να δουμε.
Εδω και 3-4 χρονια οι περισσοτερες μεταγραφες που εγιναν στην ομαδα εγιναν για να παρουν αυτοι οι δυο το κατιτις τους. Εκτος κι αν πιστευεις οτι με το που ηρθε ο Χουμπ ειχε φαγουρα να παρει τους τζιοληδες και τους σπυροπουλους.
Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline bozik

• Αλλαγή
« Reply #602 on: July 10, 2013, 17:43:34 »
καλά είναι δυνατόν να λέμε ότι ο βάζελος και ο gay έπαιρναν από αρχές 80 και μετά τους καλύτερους μας παίκτες(που είσαι ρε "πρακτορινε" να βάλεις μια τάξη)...
δηλαδή ποσα ψέμματα ακόμη θα πείτε για να κράξετε τον φουκαρά τον σπυρόπουλο κτλ ουφ
αφήστε μια φορα τους ανθρώπους να κάνουν τη δουλειά τους χωρίς γκρίνια...μίζες και μαλακίες..
αλλα όταν βγαίνουν οι διοικούντες τίμιοι ,που συμβαίνει σχεδόν πάντα και οι παίκτες παικταράδες,που αυτό και αν συμβαίνει πάντα... εξαφανίζεστε απο το φορουμ..
κάτσε(παικταρά μου πουλεν-μακρια απο βαζελους) τώρα που θα φέρει παικταρά στο 10 ,τη θα λέτε? e?  
10 διεθνής ούτε η ομάδα του 70 δεν είχε.."αχαριστία" λέγεται αυτό...
αλλα το αλλο,εσάς θα σας άρεζε στη δουλειά σας να έχετε πάνω από το κεφάλι σας μπιιριμπιρι και μετά λέτε δεν πάει καλά η ομάδα...ε πως να πάει,αφού δεν τον αφήνετε να συγκεντρωθεί να σκεφτεί και να χτυπήσει την μεταγραφη του παικταρά...τον ζαλησατε ...
ασε που εδω ο άλλος μου βάζει σε φόρουμ του ΠΑΟΚ ,φωτογραφία του γκαντέμη...και καλός να είναι έτσι ένας παίκτης καιγετε αυτόματα..ποσο μυαλο να χασουμε ακομη.- με σκασατε...πάω στο live να ξεσκάσω.
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
« Reply #603 on: July 10, 2013, 18:05:08 »
Τραγικό να περιφέρεται ο τζιμπούρ στην ευρώπη και να λέει ότι έχει πρόταση από ΠΑΟΚ 1,5 χαρτί δώστε μου παραπάνω να υπογράψω. Οι προτάσεις γίνονται και έχουν κάποιο dead line, δεν μπορεί να είμαστε το διαβατήριο του τζιμπούρ για την ευρώπη.
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline mgm

• Αποστολή
  • **
« Reply #604 on: July 10, 2013, 18:46:31 »
Σημερα ακουσα στο ραδιοφωνο οτι και καλα η παε δεν του χει κανει προταση επισημα με συγκεκριμενο νουμερο. Ακριβως για να αποφυγει το ενδεχομενο να γυρναει την ευρωπη με διαβατηριο το νουμερο που του δινει ο ΠΑΟΚ. αυτα που ακουγονται υποτιθεται οτι τα βγαζει ο μανατζερ του...ολα αυτα βεβαια τα ελεγε ο κολκας...αληθεια ψεμα, ποιος ξερει?

Offline Matador

• Αλλαγή
« Reply #605 on: July 11, 2013, 00:13:36 »
Η ιστορια μας στο τσ. λιγκ εχει διδαξει, αλλα εμεις την ιστορια την εχουμε γραμμενη, δεν βαζουμε μυαλο. Τρεις φορες βγηκαμε, καλα η πρωτη δεν χριζει καν αναφορας, η δευτερη με τους ψευτοεπαναστατες, μπουρδελο με μπερεττα κλπ.
Φετος εχω απαιτησεις, αλλα οπως φαινεται μεχρι στιγμης, αλλοι ειναι οι στοχοι του λαου και αλλοι της διοικησης. Οι μεχρι σημερα κινησεις δεν με εχουν πεισει καθολου εκτος Σκονδρα-Λουκας.

Γνωμη μου ειναι οτι αν δεν περασουμε τουλαχιστον τον γ' προκριματικο, θα ειναι ΟΛΟΙ υπολογοι!
«Caer esta perimitido, levantarse es obligatorio»

Offline savage republic

• Βασικός
« Reply #606 on: July 11, 2013, 00:37:02 »
Φέρτε δεκάρι ΧΘΕΣ!

Offline t.b

• Αλλαγή
« Reply #607 on: July 11, 2013, 11:07:40 »
H μεταγραφή της ημέρας....

Offline Emprostisghsoitrelamenoi

• Αποστολή
  • **
« Reply #608 on: July 11, 2013, 11:34:46 »
Φέρτε δεκάρι ΧΘΕΣ!

Απ' ότι συμπεραίνω από τους σχολιασμούς, την περιρρέουσα ατμόσφαιρα και τις πολύ καλές εμφανίσεις των Βούκιτς και Λόρενς, δεν νομίζω τελικά να κινηθούν για 10άρι. Αρχικώς θα κυνηγήσουν το καλό σέντερ φορ και έπειτα κάποιον που θα πληροί τις προϋποθέσεις για την κάλυψη όλων των επιθετικών θέσεων πίσω από την κορυφή. Και πιθανολογώ πως, με όλη αυτή τη ρώσικη καθυστέρηση, αυτή η αναζήτηση θα μεταφερθεί για την περίοδο μετά το πρώτο παιγνίδι για τα προκριματικά.

Να υπενθυμίσω κιόλας, ότι δεν ακούγεται κιχ για νέα μεταγραφή στα σέντερ μπακ όπου σίγουρα θα έχουμε πρόβλημα μέσα στη χρονιά.

Athinaios--4

• Guest
« Reply #609 on: July 11, 2013, 11:38:25 »
Αν ο Βούκιτς κ ο Λόρενς είναι οι καλύτεροι παίκτες των 2 φιλικών από που προκύπτει ότι έχουμε μεγάλη ανάγκη στο "10" ?

Προσωπικά έχω δει μόνο τις φάσεις κι έτσι δεν έχω άποψη. Κρίνοντας όμως από πέρσι ο Λόρενς δε μου αρέσει κ πρέπει να φύγει και ο Βούκιτς να είναι αναπληρωματικός

Offline mgm

• Αποστολή
  • **
« Reply #610 on: July 11, 2013, 11:49:10 »
Να υπενθυμίσω κιόλας, ότι δεν ακούγεται κιχ για νέα μεταγραφή στα σέντερ μπακ όπου σίγουρα θα έχουμε πρόβλημα μέσα στη χρονιά.

Το ιδιο σκεφτομουνα. Νομιζω οτι λογω της πληθωρας μεσοαμυντικων "καινε" πολυ ευκολα τον Κατσουρανη για σεντερ μπακ αν χρειαστει. Δηλαδη νομιζω θα παιξει ροτεισον Κατσικα, Βιτορ, Λοπεθ και οποτε προκυψει αναγκη....Κατσουρανης

• Αποστολή
  • **
« Reply #611 on: July 11, 2013, 11:56:44 »
Κι αν οι απουσίες στην άμυνα είναι, ό μη γένοιτο, δύο, θα κάνουμε το σταυρό μας, αφού ούτε ο Ιντζίδης υπάρχει φέτος για να μας ξελασπώνει.

Offline Makis4

• Αποστολή
  • **
« Reply #612 on: July 11, 2013, 12:25:35 »
Φέρτε δεκάρι ΧΘΕΣ!

+5000(αν γίνεται όχι το Νίνη) :'(
Breaking The Waves

Offline blue_eyes

• Βασικός
« Reply #613 on: July 11, 2013, 13:00:30 »
και λουτσο εχω σημερα... ελα παρεεεε παρεεεε

φρεσκος λουτσος παιδια.. τωρα τον εβγαλε ο βασιλοπουλος, ελα παρρεεεε παρεεεε

υγ πλακα πλακα εχουμε μαζεψει ολο τον βαζελο και τον μοναδικο παικτη που αξιζει απο αυτους τον αφησαμε.. τον καρνεζη οφ κορς λεω

υγ2 λουτσο παικταρας και εχει και γαμω τα ονοματα για συνθηματα.. εχουν να βγουν συνθηματαρες εαν γινει κανενα χαζο κ ερθει

Offline Georgie-4-

• Αλλαγή
« Reply #614 on: July 11, 2013, 13:37:57 »
Κι αν οι απουσίες στην άμυνα είναι, ό μη γένοιτο, δύο, θα κάνουμε το σταυρό μας, αφού ούτε ο Ιντζίδης υπάρχει φέτος για να μας ξελασπώνει.

Νέο συμβόλαιο για Βύντρα

Ο Λουκάς Βύντρα ανανέωσε για ακόμη ένα χρόνο το συμβόλαιό του με τη Λεβάντε.
gazzetta.gr

κριμα :tsigaro:

• Αποστολή
  • **
« Reply #615 on: July 11, 2013, 14:04:21 »

Ο Λουκάς Βύντρα ανανέωσε για ακόμη ένα χρόνο το συμβόλαιό του με τη Λεβάντε.
gazzetta.gr

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
« Reply #616 on: July 11, 2013, 15:38:45 »
Θα είναι κρίμα που με έναν τόσο μεγάλο προπονητή δεν θα αποκτηθούν 3 παικταράδες, δύο μπροστά και ένας πίσω να σηκώσουμε το πρωτάθλημα για πλάκα και να κάνουμε μεγάλη πορεία στην ευρώπη. Ένα σέντερ φορ, ένα δεκάρι και ένα σέντερ μπακ. Τους έφερε κάποτε ο ζαγοράκης και δεν τους φερνει σήμερα ο σαββίδης. Περιεργα πράγματα.

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #617 on: July 11, 2013, 15:40:44 »
Ποιος ειπε Ότι δε θα έρθουΝ;

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
« Reply #618 on: July 11, 2013, 15:45:18 »
Έτσι ψυθιρίζεται, ότι δεν θα πάρουμε άλλον παίκτη ή μπορεί να πάρουμε έναν ακραίο που θα πάιζει δεξιά και αριστερά για να πάει ο λούκας 10άρι. Δηλαδή ξύσε τα αρχίδια σου με γκασμά. Ούτε φορ, ούτε σέντερ μπακ, ούτε δεκάρι.

Offline mgm

• Αποστολή
  • **
« Reply #619 on: July 11, 2013, 15:48:53 »
Οπως και να το κανουμε το γεγονος οτι μιλουσαν για 10-12 παικτες και εχεις παρει 7...αφηνει μια αισθηση προσμονης. Εγω φοβαμαι οτι περιμενουν να παιξουμε τον προκριματικο και εκ του αποτελεσματος θα πραξουν αναλογα.