Author Topic: Μεταγραφές καλοκαιριού 2013  (Read 41852 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline ThassosPAOK

• Αλλαγή
Απ: Μεταγραφές καλοκαιριού 2013
« Reply #580 on: July 09, 2013, 11:55:51 »
άκυρο...
ΕΝΑ ΝΗΣΙ... ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ...

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
« Reply #581 on: July 09, 2013, 15:55:15 »
ΓΛΙΤΩΣΑΜΕ!!!

http://www.sport24.gr/football/England/PremierLeague/anakoinwse_karagkounh_h_foulam.2325937.html

Ανακοίνωσε Καραγκούνη η Φούλαμ

Η Φούλαμ ανακοίνωσε την παραμονή του Γιώργου Καραγκούνη στην ομάδα του Μάρτιν Γιολ. Το συμβόλαιο του αρχηγού της εθνικής ομάδας ολοκληρώνεται στις 30 Ιουνίου του 2014.

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline ethoismenos

• Αποστολή
  • **
« Reply #582 on: July 09, 2013, 15:58:31 »
Φερτε τον Van Nιstelroy. :)
ΠΑΟΚ-ΟΥΙΣΚΥ ΚΑΙ IRON MAIDEN ΔΙΣΚΟΙ!!!

Offline Suicidal

• Βασικός
« Reply #583 on: July 09, 2013, 16:02:11 »
αρχιδια γλιτωσαμε χομο ....οσο ειναι ακομα στην αγορα ο νινης κι ο σειταριδης....
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

Offline mgm

• Αποστολή
  • **
« Reply #584 on: July 09, 2013, 16:16:26 »
Φερτε τον Van Nιstelroy. :)

Εβλεπα κατι βιντεακια απο την εποχη που επαιζε στη Μαντσεστερ και τον ξαναθυμηθηκα. Δεν υπαρχει ο τυπος. Πραγματικα δεν μου ερχεται στο μυαλο αλλος φορ τοσο ολοκληρωμενος τοσο killer και με τοσο μεγαλη διαρκεια. Μια 10ετια τοπ. Χωρις σκαμπανεβασματα. Και να σκεφτεις οτι αυτος ο ανθρωπος που επαιξε τοσα χρονια μαντσεστερ και ρεαλ δεν σηκωσε ουτε μια ευρωπαικη κουπα...και σηκωσε ο μπισκαν!

Offline GkaZ4

• Αλλαγή
« Reply #585 on: July 09, 2013, 16:17:08 »
Τον γκουμα τον προλαβε στο βαζελο ο σαλπις?  :'( :'(
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
« Reply #586 on: July 09, 2013, 16:17:58 »
ωχ ωχ ωχ  :cwm14:

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline zouvalos

• Αλλαγή
« Reply #587 on: July 10, 2013, 00:12:34 »
αρχισα να ευχομαι να τελειωσει η μεταγραφικη περιοδος....ΣΦΥΡΑ ΤΟ....δεν θελω αλλες μεταγραφεεεεεεεςςςςς.....

http://olapaok.gr/podosfairo/metagrafes/o_ninhs_den_anavei_akoma_to_prasino_fws.2326708.html
PAOK MEXRI EKEI POU DEN PAEI.......

Offline skyclad4

• Αλλαγή
« Reply #588 on: July 10, 2013, 01:57:58 »
Παρελθόν αναμένεται να αποτελέσει ο Γιούρκας Σεϊταρίδης, αφού και οι τελευταίες προσπάθειες για να βρεθεί η χρυσή τομή έπεσαν στο κενό. Από τον Παναθηναϊκό είναι ενοχλημένοι με τη στάση του παίκτη και πλέον μόνο αν το θελήσει ο ίδιος θα υπάρξει ραντεβού και προσπάθεια να ξανακολλήσει το γυαλί.

http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/Superleague/panathinaikos/konta-sthn-paramonh-o-sisoko.2326678.html
Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline GkaZ4

• Αλλαγή
« Reply #589 on: July 10, 2013, 02:01:26 »

ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ

Offline PAtsOuKas

• Αποστολή
  • **
« Reply #590 on: July 10, 2013, 04:12:36 »
Ρε μουνακι κοντε...εκδικεισαι! Αλλα και η εκδικηση που παιρνεις ειναι ΠΟΥΣΤΙΚΗ αντι για αντρικεια.. Σαν την ψυχη σου λιγοψυχε!
ΠΑΟΚ ΓΕΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΔΑ!!!!!!!!!!!!

Offline LOndrezos

• Αποστολή
  • **
« Reply #591 on: July 10, 2013, 10:30:06 »
http://i.news.pathfinder.gr/item/910590

Crying, mourning, laughing or finally living?

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
« Reply #592 on: July 10, 2013, 10:57:49 »
φέρτε Γιούρκα στην ομάδα να σαρώσουμε τα διαρκείας ρε!!!!!!

Offline alexisv

• Αλλαγή
« Reply #593 on: July 10, 2013, 16:40:31 »
Το αν αξίζουν οι νέοι, πρώην βάζελοι, θα φανεί μέσα στο γήπεδο. Προς το παρόν, είμαι από αυτούς που πιστεύουν πως κακός υπάρχει αυτή η μείωση προς ποδοσφαιριστές που καλώς ή κακώς (δεν το εξετάζω αυτή την στιγμή) φοράνε την τιμημένη φανέλα του ΠΑΟΚ.

Δεν ξέρω ο καθένας σ αυτό το φόρουμ πόσο ΠΑΟΚ νιώθει και πόσο πραγματικά θέλει ο ΠΑΟΚ να πετύχει τους στόχους του αλλά προς όσους απαξιώνουν με το καλημέρα τους συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές, θα ήθελα να μου απαντήσουν την εξής ερώτηση :
Που στοχεύει και τι επιδιώκει το κράξιμο που εν τέλη θα βοηθήσει τον ΠΑΟΚ;

Αλήθεια, όταν οι ομάδες τις αθήνας έπαιρναν δικούς μας παίκτες, έλεγαν οι οπαδοί τους, «. . . γίναμε ΠΑΟΚ. . . .» ;
« Last Edit: July 10, 2013, 16:50:07 by alexisv »
ΒΑΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ Η ΦΑΝΕΛΑ!

Offline alexisv

• Αλλαγή
« Reply #594 on: July 10, 2013, 16:47:54 »
Επίσης, να επισημάνω πως  από την στιγμή που θέλουν να εμπλουτίσουν το ρόστερ με Έλληνες, δεν είναι προτιμότερο αυτοί να είναι και διεθνής;

Νομίζω πως είναι τόσο για αγωνιστικούς όσο και για οικονομικούς λόγους. Για αγωνιστικούς επειδή «θεωρητικά» είναι ότι καλύτερο υπάρχει στην χώρα σου. Για οικονομικούς επειδή αν περάσουμε στο Μουντιάλ του 2014, κάθε παίκτης σε εθνική είναι μίνιμουν 300 χιλιάρικα από την ΦΙΦΑ. Σε πόσα λεφτά συνολικά αντιστοιχεί αυτό για την ομάδα μας, το αφήνω σε εσάς να υπολογίσετε.

* Με τα μίνιμουν 300 χιλιάρικα πάντως, οι περισσότεροι από αυτούς θα βγουν στο τέλος κούτρα μεταγραφές!    ;)
ΒΑΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ Η ΦΑΝΕΛΑ!

Offline katz

• Αποστολή
  • **
« Reply #595 on: July 10, 2013, 16:53:35 »
Να σου απαντησω
Μακαρι να υπηρχε περισσοτερο κραξιμο...Ειδες τι εγινε τον χειμωνα με κατι σουβοροφ να φερνουν για δοκιμες, και μετα το μεγαλο κραξιμο που εφαγε ο τσιτσιακοφ στην τουμπα εκλεισε πανικοβλητος τελευταια στιγμη τους δανεικους..
Βλεπουμε μεχρι στιγμης μεταγραφες επιπεδου τριπολης και ατρομητου.. Διαφωνεις? Εφερες για την τρυπια σου αμυνα εναν απο μπενφικα β και εναν με χειροτερο βιογραφικο του πουλιδο του ρουλη..
Στις πτερυγες που ηθελες παικτες φερνεις λουκας(σωστα) και ολισε παλι δανεικο
Αριστερο μπακ εψαχνες ενα χρονο και κατεληξες στον γελωτοποιο σπυροπουλο
Επιθεση και δεκαρι εφτασε 19 μερες πριν τον πρωτο αγωνα και τιποτα
Μεταγραφες για γελια και για κλαματα

Οσο για το τελευταιο που λες, αυτοι επαιρναν τους καλυτερους παικτες σου στην καλυτερη στιγμη τους κ εσυ τωρα παιρνεις τους διωγμενους και αποτυχημενους..

Βλεπω το εργο να τρωμε ακυρο απο ευρωπη και να γινεται μεγαλο μπαχαλο τελη αυγουστου και να τρεχουν να κλεινουν παλι δανεικους..
Πληρως ανικανοι ολοι τους
ΠΑΟΚ G4Α

Offline GkaZ4

• Αλλαγή
« Reply #596 on: July 10, 2013, 16:54:33 »
Αλήθεια, όταν οι ομάδες τις αθήνας έπαιρναν δικούς μας παίκτες, έλεγαν οι οπαδοί τους, «. . . γίναμε ΠΑΟΚ. . . .» ;

Τουλαχιστον αστοχη η ερωτηση. Τα λιμα τους πηρες, οχι τους καλυτερους τους παιχτες σε αντιθεση με ο,τι σου εκαναν χρονια. Οι δυο 'ταλαντουχοι' που ηρθανε τωρα δεν θα βρισκανε πουθενα συμβολαιο καλυτερο απο του ΠΑΟΚ.

Τωρα ειδα και του κατζ την απαντηση  ;)
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ

Offline skyclad4

• Αλλαγή
« Reply #597 on: July 10, 2013, 17:01:36 »
Που στοχεύει και τι επιδιώκει το κράξιμο που εν τέλη θα βοηθήσει τον ΠΑΟΚ;

Ο ΠΑΟΚ φιλε μου εχει ιδανικα, αρχες, ιστορια και κουλτουρα. Δεν ειναι απλα μια ομαδα ποδοσφαιρου, και οι του ΠΑΟΚ δε θα κρινονται ποτε μονο με ποδοσφαιρικα κριτηρια. Ρουφιανοι, κλεφτες, λαμογια, μισθοφοροι του καθεστωτος, μπουζουκοβια μετροσεξουαλ απο τα εμπορικα κεντρα του αμαρουσιου, δεν εχουν καμια θεση στο συλλογο της προσφυγιας, της αντιστασης, της φτωχιας και της αξιοπρεπειας.
Καταντησαμε να πρεπει να υπενθυμιζουμε καθημερινα σε συνοπαδους οτι ΠΑΟΚ ουτε ηταν, ουτε ειναι μονο μπαλα. Ο ΠΑΟΚσης οταν βλεπει στραβο το λεει, τα χαμηλα την μπαλα και τα τουμπεκι εφεραν αυτη την οπαδικη καταντια.

Δεν ξέρω ο καθένας σ αυτό το φόρουμ πόσο ΠΑΟΚ νιώθει και πόσο πραγματικά θέλει ο ΠΑΟΚ να πετύχει τους στόχους του

Αν δε καταλαβες ηδη απο μονος σου τι μαλακια ξεστομισες εγω δε μπορω να σε πω τιποτα
Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline alexisv

• Αλλαγή
« Reply #598 on: July 10, 2013, 17:05:46 »
Δεν μπαίνω ακόμα στην διαδικασία να κρίνω αν είναι καλοί ή όχι ποδοσφαιριστές γιατί η αλήθεια είναι πως για κανέναν από αυτούς δεν έχω ολοκληρωμένη άποψη. Καλός ή κακώς όμως, στο φετινό καλοκαίρι, αυτοί αποχτήθηκαν και αυτοί θα φοράνε την φανέλα ΣΟΥ. Μου φαίνεται πιο λογικό αν θεωρείς έναν από αυτούς άμπαλους να κράζεις αυτόν που τον έφερε παρά τον ίδιο τον παίχτη.

Όσο για παίχτες που δίναμε, Μελίσης και οικοδόμος δεν θα έλεγα πως ήταν τελικά ότι καλύτερο. Εδώ κάποιος μπορεί να πει πως εκ του αποτελέσματος δεν ήταν καλοί γιατί σ εμάς έπαιζαν καλά . . . και σ αυτόν θέλω να σταθώ. Να κράξουμε λοιπόν εφόσον δούμε τον παίχτη στο χορτάρι και όχι από την προετοιμασία!

@Skyclad

Αν νομίζεις πως ξεστόμισα μαλακία, βάλτα όλα κάτω και βγάλε άκρη εσύ για μένα γιατί εγώ πλέον με πολλά που διαβάζω, άκρη δεν βγάζω! Έτσι προκύπτει και η απορία μου. Δεν έχω δυστυχώς την δυνατότητα να γνωρίζω προσωπικά όλα τα μέλη του φόρουμ. . . .
ΒΑΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ Η ΦΑΝΕΛΑ!

Athinaios--4

• Guest
« Reply #599 on: July 10, 2013, 17:07:34 »
Ποιοι ακριβώς ήταν οι παικταράδες που μας πήραν??

Εγώ προσωπικά γιατί μπορεί να μου διαφέυγουν κάποιοι μόνο τον Οκκά θυμάμαι για παικταρά. Άντε να πεις κ βενετίδης. Όλοι οι άλλοι πήγαν άπατοι!

Επίσης φίλε ο ΠΑΟΚ της προσφυγιάς πήρε τούρκο παίκτη. Ο ΠΑΟΚ της Μακεδονίας σκοπιανό. Αφού δεν είναι μόνο μπάλα αλλά και πολλά παραπάνω..
Επίσης  το ότι ο ΠΑΟΚ δεν είναι ομάδα των μπουζουκιών συμφωνώ. Ξέρεις δεν πάνε μόνο εδώ στην Αθήνα στα μπουζούκια. Κάποιοι μεγάλοι παίκτες δεν εκαναν τίποτα άλλο πέρα από αυτό. Αποθέωση όμως από την κερκίδα.

Το θέμα πάλι ξεφεύγει. Οι ΠΑΟΚάρχες κ υπερασπιστές της ιδέας και οι άλλοι που δε ξέρουμε τι σημαίνει κ τι αντιπροσωπεύει ο ΠΑΟΚ.

Τεστ DNA λοιπόν και στους παίκτες