Author Topic: Μεταγραφές καλοκαιριού 2013  (Read 41650 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline NEAPOLITIS

• Αποστολή
  • **
Απ: Μεταγραφές καλοκαιριού 2013
« Reply #500 on: July 06, 2013, 23:15:24 »
Κλασικές μπαλαδόφατσες,ίδιες με αυτές που έλεγαν οτι ο Κατσουράνης είναι τα χίλια μύρια.
Ο ΣΑΛΠΙΓΓΙΔΗΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ

Offline bozik

• Αλλαγή
« Reply #501 on: July 06, 2013, 23:27:18 »
ο κατσουράνης μια που το θυμήθηκα ,δεν νομίζω φέτος να παίξει σέντερ μπακ και να ψάχνουμε στο τέλος και τον κουμάλο  :-\ ...οπως τωρα τον τζαβελα-τον σακελαριου και τον χαραλαμπους

φέρτε και τον μεσαίο να δέσει ξανά η παλιοπαρέα

Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline che4a

• Αποστολή
  • **
« Reply #502 on: July 06, 2013, 23:31:17 »
δεν ειναι κακος ο σπυροπουλος.προσωπικα επαψα να ελπιζω για πρωτοκλασσατο μπακ οταν πηραμε σκονδρα δεξια, δηλαδη καταλαβα οτι γιαπ ισω δε γινεται υπερβαση...

περσι ειχα ετο και λινο φετος σκονδρα και σπυροπουλο, νεοτεροι, κατατι συνολικα καλυτεροι ενω ο λινο θα μου δωσει σιγουρα πολλα καλα ματς και θα φρεσκαριστει σε σχεση με περσι οπου γονατισε...τουλαχιστον ας επικεντρωθουν στους παικτες μπροστα να ανεβει η ποιοτητα , ισως και ενα στοπερ ακομη βουνο
Bγείτε και μιληστε...Τα μυαλα μας ΑΚΟΜΗ πονανε
ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ, ΣΤΗ ΠΟΛΗ  Ή ΣΕ ΑΛΛΟ ΠΛΑΝΗΤΗ

Offline zouvalos

• Αλλαγή
« Reply #503 on: July 06, 2013, 23:38:28 »
ΕΛΕΟΣ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ ΜΟΥ....ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΛΕΟΣ........αα.

Οποιος ειναι υπευθυνος για αυτην την μεταγραφη ειναι ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ, ο ποιο ξεφτυλισμενος αντιΠΑΟΚτσης που υπαρχει....το μουνοσκυλο....παλιομπασταρδε αρχιμαλακα.....να σου δινουν τοσα λεφτα για να κανεις ομαδα και να συσπειρωσεις τον κοσμο και να παιρνεις τον αντιπαθητικο και αργονικητο τζιολη και τον αντιπαθητικο και κανω λαθος = τρωω γκολ σπυροπουλο....

δεν ξερω ρε βρυζα αν ευθυνεσαι και οδηγεις τις μεταγραφες εσυ αλλα εισαι ΑΡΧΙΜΑΛΑΚΑΣ....πολυ μαλακας....δεν αντεχεστε ρε πουστη μου....δηλαδη ακουγωντε ΤΟΣΑ ΟΝΟΜΑΤΑ γαμω το μυαλο σας μεσα και τα μοναδικα που ακουστηκαν μια μερα και την αλλη κλεισανε ειναι αυτοι οι δυο ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ γαμω τις κλικες σας γαμω...

ας το διαολο βρωμερα περιτωματα. Που ρε πουστη μου....τι γκαντεμια ειναι αυτη γαμω την σκεψη σας γαμω....δηλαδη ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΣΤΕ....

Με ξενερωσατε ρε ΑΡΧΙΠΟΥΣΤΑΡΕΣ....αντε γαμω το κεφαλι σας και ολη την ποδοσφαιρικη σας μυτη....ΑΡΧΙΜΑΛΑΚΕΣ......αντε παλιομπασταρδια..αντε να πα να γαμηθητε.....ΑΡΧΙΤΣΟΥΤΣΕΚΙΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ....

ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ.....μαλακες......τρομπες.....οοοοοοοο ξω γαμω...μακρυαααααα
PAOK MEXRI EKEI POU DEN PAEI.......

Offline bergkamp

• Αποστολή
  • **
« Reply #504 on: July 06, 2013, 23:39:46 »
δεν ειναι κακος ο σπυροπουλος.

Οντως,ειναι απαραδεκτος..Γελουσε η Αθηνα περσι,φετος θα γελασει κι η Σαλονικα
ΚΙ ΑΝ ΠΕΙΝΑΩ ΚΙ ΑΝ ΒΡΟΜΑΩ ΚΙ ΑΝ ΜΠΑΤΙΡΗΣ ΤΡΙΓΥΡΝΩ ΛΕΩ Π.Α.Ο.Κ. ΚΑΙ ΧΟΡΤΑΙΝΩ ΚΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΦΡΟΝΩ

Offline XIOS 4

• Αποστολή
  • **
« Reply #505 on: July 06, 2013, 23:43:36 »
ουτε για τοπικ δεν υπάρχει ορεξη....
Aδιαφορώ για οτι κι αν λένε γιατί δεν ξέρουνε τι νιώθουμε για σένα

Athinaios--4

• Guest
« Reply #506 on: July 06, 2013, 23:45:12 »
Θα συνεχίσω να κρίνω καθαρά ποδοσφαιρικά τον κάθε παίκτη. Ο Σπυρόπουλος είναι μετριότατος! Δε μιλάμε όμως για ένα βασικό παίκτη. Προσωπικά δεν πιστεύω ότι μπορεί να είναι ο βασικός μας αριστερός μπακ. Τι να πω...
Από κει και πέρα εγώ είμαι από τις "μπαλαδόφατσες" που έλεγα κ λέω τον Κατσουράνη πολύ καλό παίκτη. Τα πάντα είναι όμως σχετικά. Όταν ήρθε ο Βερόν και μόνο που ήξερε να κοντρολάρει, έκανε όλους τους άλλους να δείχνουν γατάκια. Όταν ήρθε ο Γκαρσία καταλάβαμε ότι ο Βερόν είναι απλά καλός παίκτης. Μακάρι να πάρουμε παίκτες που θα κάνουν και τον Κατσουράνη κ τον Αθανασσιάδη κ όλους να δείχνουν γατάκια.

Μην τρελαίνεστε όμως. Η αναβάθμιση του ρόστερ φέτος είναι φανερή.

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
« Reply #507 on: July 06, 2013, 23:49:33 »
Ας φέρουν και τον νίνη για να κόψουμε το γήπεδο οριστικά. Πραγματικά γελοιοι, έναν ολόκληρο χρόνο δεν μπόρεσαν να βρούνε ενα αριστερό μπακ φορτώθηκαν άρον άρον τον άμπαλο.
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline kriti 4

• Αποστολή
  • **
    • www.paokfans.gr
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ

Offline banis

• Αλλαγή
« Reply #509 on: July 06, 2013, 23:55:01 »
αυτόν τον παίκτη τον παρατηρούσα σε κάθε ματς της Ζέλας ... ήταν για κόκκινη κάρτα ... κυριολεκτικά ... ο μόνος λόγος που δε συνέβαινε σε κάθε αγώνα ήταν η διαιτητική εύνοια ... πάντως την κίτρινη την είχε στο τσεπάκι σε κάθε αγώνα ... πρέπει να είναι ρεκορντμαν ...

είναι εγκληματικός ο τρόπος που μαρκάρει - αμύνεται ...
επιθετικά δεν είναι άσχημος ... αλλά τι να το κάνεις όταν πίσω είναι χωνί ...

συν το γεγονός ότι η παρέα του Σάλπι μεγαλώνει ... κρίμα που διώξαμε και τον Δώνη ... με αυτόν προπονητή θα ήταν επιβεβλημένη η αλλαγή του σήματος που έκανε η ΠΑΕ ... αλλά μάλλον προς τριφύλλι θα πήγαινε ...  :'(

Offline che4a

• Αποστολή
  • **
« Reply #510 on: July 07, 2013, 00:03:47 »
οταν εχουμε γνωστη τη καψα του ιβαν για τους εθνικατους νομιζω οτι κακως τα ριχουμε σε βρυζογκερμανοθοδωρακηδες

Offline bozik

• Αλλαγή
« Reply #511 on: July 07, 2013, 00:06:27 »
ο ivan κάνει της μεταγραφές?
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline zouvalos

• Αλλαγή
« Reply #512 on: July 07, 2013, 00:06:40 »
καλα αν παρουν και νινη θα βαρεσω καταθλιψη....τετοια απογοητευση ρε πουστη.....τους συχενομαι και αυτον τον πουστη και τον τζιολη....δεν τους αντεχω....τους εβλεπα στην ζελα και πραγματικα ΧΑΙΡΟΜΟΥΝ που δεν τους ειχα εγω....

τι να πω ρε πουστη....να ανοιγεις να ακουσεις καμια καλη ειδηση και να βλεπεις αυτην ......

να σου φερνει ΣΤΕΦΕΝΣ ο ρωσσος και να πηγαινουν ΟΙ ΑΡΧΙΜΑΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΤΟΝ ΤΖΟΛΗ ΚΑΙ ΤΟ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟ...ΤΟΝ ΑΘΛΙΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΡΙΣΑΘΛΙΟ.....

Offline banis

• Αλλαγή
« Reply #513 on: July 07, 2013, 00:09:20 »
να περιμένεις να ακούσεις το μπαμ με Τζεμπούρ ... και να ακούς Σπυρόπουλο ...

αν είσαι σε κρίσιμη ηλικία... παίζει και να μην σε ξανασηκωθεί ...

ποιος στρατός και μαλακίες ... ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ.  = το απόλυτο αντι-κούκου ...  :'(

Υ.Γ. τις τελίτσες μήπως να τις βγάλω ;;;  :'(

Offline che4a

• Αποστολή
  • **
« Reply #514 on: July 07, 2013, 00:13:35 »
αυτο το ρολου του ιβαν οτι φερνει αυτος το στεφενς και το λουκας και οι αλλοι το τζιωλη και το σπυροπουλο δε το τρωω...τοσο απλα...ή ολους ή κανεναν

Offline zouvalos

• Αλλαγή
« Reply #515 on: July 07, 2013, 00:16:27 »

Offline anissoropos4

• Αποστολή
  • **
« Reply #516 on: July 07, 2013, 00:29:21 »
Τι σπυροπουλος ρε γαμω τα παντα μου?Σκοτσεζικο ντους καλοκαιριατικα,μια καλη δυο μαλακιες κανετε εκει στη ΠΑΕ.Φερτε τζιμπουρ.

Offline Lennon_

• Αποστολή
  • **
« Reply #517 on: July 07, 2013, 00:55:31 »
μετά από 1 ηλιόλουστη μέρα έκαμα το λάθος να ανοίξω το pc.

συμπέρασμα:

ΟΠΟΙΟΣ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ Η ΟΜΑΔΑ ΔΕ ΤΡΥΠΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΡΙΤΗ ΦΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΒΛΑΚΑΣ.

δεν απευθύνομαι σε κάποιον αλλά βλέπω κάτι σχόλια ακόμα και εδώ μέσα μπράβο χουμπ κλπ κ τρέχα γύρευε.

συγνώμη αλλά ο "στρατηγός" όπως έχει ήδη βαφτιστεί από τον διψασμένο - δικαιολογημένα - λαό (παλιότερα θα το έγραφα με κεφαλαίο) του ΠΑΟΚ είναι τουλάχιστον αστείος αν εγκρίνει αυτές τις μεταγραφές. αν καταφέρει να μπει σε όμιλο με αυτά τα λέσια τότε ναι θα τον πω μπράβο. τώρα είναι νωρίς για στρατηγός κλπ. μια ζωή το ίδιο λάθος κάνουμε και στο τέλος βαράμε το κεφάλι μας. εκτός αν τον είπε ο καντηλανάφτης ότι κουμάντο κάνει η κλίκα και όχι αυτός. αν ναι και αν το δέχτηκε ετοιμαστείτε να αρχίσουμε ομαδικά την πρέζα τον χειμώνα.

προς αποφυγή παρεξηγήσεων: δε τον αμφισβητώ. ούτε θα τον πω στρατηγό. δε τον ήξερα και από χτες. ας μου δείξει ότι αξίζει να είναι στον ΠΑΟΚ και πρώτος θα τον πω μπράβο. τώρα ας παίξει μπάλα με τα λέσια. στη θέση του δε θα ήθελα να είμαι πάντως. να προπονώ αυτούς. που με τα πορόια να κληρωθούν στον όμιλο θα χάσουν. πριν 1 μήνα είδαμε όλοι τι κάναν στα πλει ωχ. τώρα δλδ τι παραπάνω άλλαξε σε 1 μήνα? ΤΙ?

ΤΟΝ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟ ΓΑΜΩ ΤΟΝ ΑΝΤΙΘΕΟ ΣΑΣ? ΠΑΤΕ ΚΑΛΆ ΡΕ ΤΡΥΠΙΟΙ?

τα πουσταριά:

ΝΟ1 τεστοστερόνη
ΝΟ2 μαλί φράντζα (αυτός που με 1 γκολ στην άρσεναλ και 1 στο σκουλήκι τον κάναμε ΗΡΩΑ)
ΝΟ3 γκαγκατσόπαιδο (έχω "καλό" μπαμπά, αρκεί στο γιουνανιστάν)
ΝΟ4 κοντοπούτανος που ήδη είναι μάνατζερ και προτείνει παίχτες
ΝΟ5 ΑΡΔ (ακόμα εκεί είναι μη τρώτε πρόλογο ότι και καλά δε ξέρουν και είναι στην απέξω ελέω Ιβάν και τρέχα γύρευε)
ΝΟ6 παλαίμαχοι (νέας + παλαιάς κοπής) που έχουν πιάσει τα πόστα στην ΠΑΕ και τρώνε με χρυσά κουτάλια
και αρκετοί ακόμα που κάνουν κουμάντο στον ΠΑΟΚ (στο μεγαλύτερο ποδοσφαιρικό σωματείο εντός γιουνανιστάν, λόγω κατορθωμάτων ΛΑΟΥ ΠΕΡΑΣΜΕΝΩΝ ΔΕΚΑΕΤΙΩΝ + λόγω ομάδων που κατά καιρούς έπαιξαν πολύ καλή μπάλα, είτε στο παρελθόν είτε ακόμη και στο πρόσφατο παρελθόν)

ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΤΡΥΠΑΝΕ ΤΟΝ ΠΑΟΚ.

και εμείς κοιμόμαστε.

υγ. κάποιος ίσως πει "ωχ μωρέ λενον γραφικός καντάντησες να κράζεις τόσο καιρό, ένα σωστό λόγο δεν είπες". οκ.

απαντώ: τζιόλης, σπυρόπουλος, δεύτερα πορτογαλίας, παίχτης που αντιμετωπίσαμε σε ευρωπαικό (σχεδόν ποτέ δε μας βγήκε), σκόνδρας.

ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ. παίξε με στόχο το πελοκυ που δε θα πάρεις ούτε φέτος γιατί ευρώπη δε το βλέπω. και τώρα να περάσεις στον άλλο γύρο χλωμό.

ΤΡΥΠΑΝΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ. ΤΕΛΗ ΤΟΥ ΜΗΝΑ ΠΑΙΖΕΙΣ ΜΠΑΛΑ. ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΑΣ ΔΕ ΤΟ ΧΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ. ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΟΠΑΔΟ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΚΑΝΤΗΛΑΝΑΦΤΗ. ΚΑΝΕΝΑΣ
ΛΑΕ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΞΥΠΝΑ

Offline blaxter4

• Αποστολή
  • **
« Reply #518 on: July 07, 2013, 01:16:23 »
+1926
king ανοιξε εσυ το τοπικ του σπυροπουλου :'( :'(

Offline banis

• Αλλαγή
« Reply #519 on: July 07, 2013, 01:22:52 »
ο καντηλανάφτης 

:'( :'( :'(

κατά τα άλλα εύστοχες οι τοποθετήσεις σου Lennon ...