Ειμαι πολυ περιεργος να δω ποια θα ειναι η τελικη εικονα του ροστερ. Το κακο και ταυτοχρονα καλο ειναι οτι το μοναδικο σημειο αναφορας που εχουμε ειναι οι ΑΡΔ. Με βαση αυτα που γραφονται πχ για Κολοβο, αυτοματως βγαινει οτι το βασικο δεξι εξτρεμ θα ειναι ο Ολισε.. Δεν μπορω να πω οτι πεταω και την σκουφια μου για 2 λογους. Ο ενας ειναι οτι ο παιχτης θα ερθει δανεικος, οποτε και σουπερ χρονια να κανει ή θα τα σταξεις χοντρα για να τον κρατησεις ή θα μπλεξεις σε πλειστηριασμο του χρονου με καποιον που θα τον εχει μπανισει. (Μακαρι βεβαια να τα εχουμε παρει ολα φετος και να ψαχνουμε αλλα πραγματα τοτε..) Ο δευτερος ειναι οτι ο συγκεκριμενος δεν μου εδειξε και κατι το τρομερο περσυ. Δεχομαι ολα τα ελαφρυντικα, ανυπαρκτος "προπονητης", χωρις προετοιμασια, μικρη περιοδος προσαρμογης, τραυματισμος. Το θεμα μου ειναι οτι τραβαμε λαχειο σε μια θεση που γι'αυτο που φαινεται οτι θα παιξει ο Ολλανδος ειναι κρισιμοτατη.. Μακαρι να βγειο Σεκου παντως ή ακομα καλυτερα να παρουμε δεξι εξτρεμ και αυτος να ειναι μπακ απ.
Οπως και να'χει περιμενω να δω τι θα επιλεξουν για 10αρι γιατι εκει μιλαμε για το Α και το Ω. Μην ξεχναμε οτι περιμενουμε και αριστερο μπακ, το οποιο πρεπει να ειναι μακραν καλυτερο του Σκονδρα μετα το κεντρο..