Author Topic: Μεταγραφές καλοκαιριού 2013  (Read 41538 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Emprostisghsoitrelamenoi

• Αποστολή
  • **
Απ: Μεταγραφές καλοκαιριού 2013
« Reply #420 on: July 04, 2013, 12:12:25 »
Έχει τα δίκια τα πολλά ο αδερφός CLUB. Το κασέ του Τζιμπούρ αποκτά υπεραξία που σε καμμιά περίπτωση δε δικαιολογεί το επίπεδό του. Το τυράκι του τρυπήματος είναι ίσως λιγάκι μπαγιάτικο, αφού όλη η Ελλάδα γνωρίζει για την αμιγώς φιλοχρήματη πορεία του και τις κατά καιρούς συμφεροντολογικές επιλογές του. Πιέζει τις καταστάσεις με το χαρτί του εξωτερικού κερδίζοντας αρκετές χιλιάδες ευρώ στο επόμενό του συμβόλαιο. Αυτό έπραξε πριν τη μεταγραφή του στην ΑΕΚ, το ίδιο επιχείρησε προ της μετακίνησής του στον Ολυμπιακό, το ίδιο κάνει και τώρα. Αν επιζητούσε πραγματικά την αξίωση κάπου στην Ευρώπη, θα είχε αποχωρήσει μετά τον Πανιώνιο.

Ο παίκτης έχει κορεστεί στο ελληνικό πρωτάθλημα, τα γκολ του δε μου λένε και πολλά όταν από πίσω του είχε Ιμπαγάσα-Μιραλάς-Φουστέρ και Μήτρογλου-Πάντελιτς να τον ξεκουράζουν, ενώ ο χειρισμός της μπάλας εκτός περιοχής δε με τρελαίνει ιδιαίτερα όταν ακριβώς το ίδιο κάνει η ιδέα (που διάβασα παντού) να αγωνίζεται στις πτέρυγες, έχει αποκτήσει τη νοοτροπία του γκρινιαρόγαυρου ψευδοπρωταθλητή, μαλακισμένο ήταν, είναι και ασυζητητί θα παραμείνει. Θα προτιμούσα, αντί για έναν σκασμό λεφτά way above της αναλογίας μεταπώλησης-ηλικίας-επιπέδου-αξίας και τον Αθανασιάδη σε Πανιώνιους κι Ατρόμητους, το τρύπημα και η απάντηση να δοθούν εντός των τεσσάρων γραμμών. Μέσα-έξω, πούτσα ανηλεής.

Κατά τα λοιπά, έχει αυξηθεί ανησυχητικά η προσμονή για κάτι θηριώδες. Το τι διαβάζεις δε λέγεται. Μόνο να μη βρεθούμε προ δυσάρεστων ή μη ικανοποιητικών εξελίξεων. Θα γίνει πατιρντί μεγάλο αν τα πρώτα ονόματα που ανακοινωθούν δε συνάδουν με τις νεόπλουτες εμμονές που έχουν δημιουργηθεί. Γιατί τη στιγμή που θα καταρρίψεις την πολύχρωμη ονειρώδη φαντασίωση του ΠΑΟΚτσή, έχοντας μάλιστα πολλάκις πληροφορηθεί γι' αυτήν, να είσαι απόλυτα προετοιμασμένος για το άνοιγμα του ασκού.

υγ. Στην τελική, αν θες να παγιώσεις επικοινωνιακά παιγνίδια και ανεπούλωτους τριγμούς στον μεγαλύτερο των αντιπάλων σου, πλήρωσε τη ρήτρα του Φετφατζίδη αφήνοντας μπουρμπουάρ. Και απόλαυσε καθήμενος.

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
« Reply #421 on: July 04, 2013, 12:32:41 »
συμφωνώ μέχρι κεραίας με τον CLuB.

Offline dave

• Αλλαγή
« Reply #422 on: July 04, 2013, 12:50:11 »
Είναι τιτάνια μαλακία σ' αυτό εδώ το φόρουμ που αν μη τι άλλο έχει αποδείξει οτι στο μεγάλο του μέρος ξέρει μπάλα να τρώμε τυράκια απο δημοσιογράφους της πλάκας που εξυπηρετούν μόνο επικοινωνιακά παιχνίδια.
Στ αρχίδια μου αν θα έρθουν μπαμ μπουμ , στ αρχίδια μου αν θα κάνουν 2 3 4 5 10 εκατομύρια, το θέμα είναι να βοηθήσουν την ομάδα. Ποιός τζιμπουρ να έρθει τώρα δεν υπάρχει περίπτωση να σκάσουν 1,2,3  χαρτιά για να πάρουν σ φορ υποβοηθητικό των όσων υπάρχουν. Η ομάδα θέλει παίκτη στα εξτρεμ παίκτη στο 10, παίκτη στο πισω πλάγιο μπακ που να γαμεί κεφάλια.
Η βλαχαδοσύνη των θεσσαλονικέων δημοσιογράφων μέχρι εκεί φτάνει, ντεμεκ να την πούνε στον Μαρινάκη. Στόχος του ΠΑΟΚ δεν είναι να πάρει παίκτη απο τις ερυθρόλευκες πουτάνες, στόχος είναι να χτυπήσει τον απόγονο στο χορτάρι με ομάδα συνόλου δουλεμένη με αυτοματισμούς πρέσινγκ στην πρώτη πάσα και σφιχτή πίσω.

Αυτά τα γαυροποιημένα νεόπλουτα βλάχικα να πάρουμε τον παικταρά απο το Κιργιστάν που το συμβόλαιο του αποτελεί μέρος του τζίρου απο τα καλάσνικοφ που πουλάει η χώρα κ δεν έχει μυαλό για μπάλα, αλλά πως θα αυξήσει τα μηδενικά στο λογαριασμό του με την δίνουν άσχημα στο μυαλό, μερικοί φαίνεται δεν νιώθουν απο Π.Α.Ο.Κ.  

ετσι το ξαναποσταρω γτ εχουμε πηξει στη βλαχια των βασιλοπουλεων, να το παιζουμε μαγκες με τα λεφτα του ρωσου, τα οποια δε τα σκασε ακομα! βλαχια, γαυριλα, ελεος

Offline Suicidal

• Βασικός
« Reply #423 on: July 04, 2013, 13:03:21 »
εχουμε και λεμε λοιπον,

-δεν μας νοιαζουν τα ονοματα, αλλα να ειναι παιχταρας. ή μαλλον να το πω αλλιως,
ας μην ειναι κι ονομα ''καλο'', ας κοστιζει και κατιτις παραπανω, αλλα να προσφερει 101%
αρκει να βοηθησουν την ομαδα
και ρωταω εγω τωρα, αν κοστισουν και ''κατι'' ΠΩΣ θα βοηθησουν την ομαδα;

-αν παλι δεν ειναι παιχταρας (συμφωνα με το βιογραφικο του) αρχιζουμε τα ''που τον βρηκαν παλι αυτον'' κι αρχιζουμε τις προσευχες.

-το ματι του τζεμπουρ δεν γυαλιζει αλλο, αρα δεν κανει για τον Π.Α.Ο.Κ. (δεν μιλαω για το κοστος, ασε που ειναι παραμυθι ολη η ιστορια)

-

τα καταλαβα σωστα ;
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

Offline Suicidal

• Βασικός
« Reply #424 on: July 04, 2013, 13:10:42 »
Αυτούς δεν αντέχω να βλέπω αδερφέ μου sui να μολύνουν τα ασπρόμαυρα.

μαζι σου αδερφε και το ξερεις,
αλλα  ελληνες δεν θελουμε του τυπου του, δεκτο 100%
οι ξενοι δεν μας νοιαζει ποσο κοστιζουν αλλα να προσφερουν και να βοηθησουν.
αρα δεν μας νοιαζει κι αν ειναι απο το πανερι, σωστα; απλα ρωταω τι παιχτες πρεπει να ειναι αυτοι;

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
    • http://paokworld.com/paokworldboard/avatars/Custom/members/avatar_2225.png
« Reply #425 on: July 04, 2013, 13:15:27 »
Ο βασιλοπουλος το εχει γαμησει, οποιον παιχτη και αν κοιταμε αναφερει διπλα οτι "τον ηθελε και ο ολιεμπιακος"...
Εχει καταντησει αηδια αυτο το πραμα.. Πραγματικα ντρεπομαι γιαυτα που γραφει. Μεχρι και για τον λουκας, ετσι εγραψε χτες.. εδω τον ψηνουμε 2 χρονια, και γραφεις ρε παπαρα οτι τον ηθελε ο γκευ περσι? ΣΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΜΑΣ ΡΕ ΒΛΑΧΕ. Γαμω τον γκευ σας και την βλαχονοοτροπια σας τσοπανογυφτοι.

Αν ημουν γκευ, θα μπαινα στο site σου και θα γελαγα καθε μερα βασιλοπουλε, αλλα που να νιωσεις..
Μεχρι και στην μεταγραφη ενος πιτσιρικου, παλι πως τον ηθελε ο γκευ εγραψες. Καραβλαχε.

Αφου δεν νιωθεις ντροπη, τι να πω.. Παρε και μια γκλιτσα να πατας το "enter".

baron

• Guest
« Reply #426 on: July 04, 2013, 13:32:26 »
με αυτήν την αηδία "τον θέλει και ο γαύρος" μας υποτιμούν σαν ΛΑΟ και σαν ομάδα.

Είναι η παραδοχή ότι ο γκέυ είναι καλύτερος από εμάς και παραδειγμα προς μίμηση (αλήθεια σε τι? ως ομάδα? Ως διοίκηση? Ως λαός?)

Δεν ξέρω εάν ο τσιμπούρ είναι παίκτης η όχι εάν τον χρειαζόμαστε η όχι αυτό που μετράει για μένα είναι:

Όπου είχε τα βρωμοχερα του πάνω ο γαύροβάζελοχανουμο πούστης δεν θέλω πάρε δώσε.

Δυστυχώς δεν το βλέπουν έτσι παρα πολλά ÐÁÏÊôóÜêéá

έτσι πέρασαν στο ντούκου ένα σωρό σούρτα φερτά με τον βάζελο

εάν δούμε τι μας έφεραν αυτές οι συναλλαγές... :emetos:

Offline LOndrezos

• Αποστολή
  • **
« Reply #427 on: July 04, 2013, 14:50:54 »
«Πόλεμος» με ΟΣΦΠ!
Στα άκρα θα οδηγηθούν οι -όποιες- σχέσεις του ΠΑΟΚ με τον ΟΣΦΠ με αφορμή την απόφαση των Πειραιωτών να «σπάσουν» τον άγραφο νόμο μεταξύ των ομάδων της Σούπερλίγκα που δεν επιτρέπει στις ΠΑΕ να αποκτούν παίκτες από τμήματα υποδομής άλλης ΠΑΕ. Στον Πειραιά είναι προφανές ότι δεν σέβονται απολύτως τίποτε και το απέδειξαν με την απόφαση τους να κινηθούν για την απόκτηση του νεαρού γκολκίπερ Γιώργου Στρέζου. Ο Στρέζος αγωνιζόταν στην Κ 20 του ΠΑΟΚ κατά την διάρκεια της περιόδου που ολοκληρώθηκε και τις επόμενες ημέρες θα υπέγραφε συμβόλαιο επαγγελματία όπως προβλέπει ο νόμος.

Και ξυπνούν μνήμες Κούδα γράφει εάν άλλο site. Η αλήθεια είναι εφόσον ισχύει κάτι τέτοιο τι Τσιμπούρια και βασιλόπουλους μου τσαμπουνάτε...
Νέες εποχές νέα μυαλά... Είναι πλέον δεδομένο ότι ο παλιός ο Παοκτσής που τόσες αναφορές έχουν γίνει απο αλλόθρησκους και άλλα τόσα τόπικ εχουμε αφιερώσει εδώ Π-Ε-Θ-Α-Ν-Ε.

Ζήτω ο Νεοπαοκτσής.... να μας χαιρόμαστε...

Πάω να φάω σανό να διαβάσω τα σάιτ της Παοκάρας μου, να διαβάσω πρόσφατες ανακοινώσεις στυλ Θύρας 4, να κάνω λίγο χαβαλέ με αγκαλιές και σουξουμουξου με οπαδούς άλλων ομάδων και δε βαριέσαι αδερφέ... Όλα για την κονόμα και το συμφέρον γίνονται... Αδερφός για αδερφό ένα πράγμα.

Ειλικρινά χίλιες φορές πρεζάκιας παρά τέτοιος Παοκτσης. Ντρέπομαι για λογαριασμό μου/μας.
Προφητικό το μπλουζάκι του αοιδού. Ένα τέτοιο θέλω για την Τούμπα...

https://www.youtube.com/watch?v=XWfNGXbTPQ0

Offline Català

• Αλλαγή
« Reply #428 on: July 04, 2013, 15:05:30 »
Αυτούς δεν αντέχω να βλέπω αδερφέ μου sui να μολύνουν τα ασπρόμαυρα.

μαζι σου αδερφε και το ξερεις,
αλλα  ελληνες δεν θελουμε του τυπου του, δεκτο 100%
οι ξενοι δεν μας νοιαζει ποσο κοστιζουν αλλα να προσφερουν και να βοηθησουν.
αρα δεν μας νοιαζει κι αν ειναι απο το πανερι, σωστα; απλα ρωταω τι παιχτες πρεπει να ειναι αυτοι;

Ρε γαμώ την αγανάκτηση, ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΟΥΜΕ.
Στο είπα και χτες. Έχει καμία σημασία τι λες εσύ και εγώ και ο club και ο βασιλόπουλος; Αν σου πω ότι αυτόν τον παίκτη γουστάρω εγώ και εσύ μου πεις τον άλλον και ο club τον παράλλον, ΤΙ ΣΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ, ΣΕ ΡΩΤΑΩ; Και μη μου πεις πάλι απλή κουβέντα κάνουμε μωρέ, χαλλλλλαραααα, γιατί εδώ βλέπω ότι επιμένεις λες και προσπαθείς να βγάλεις κάτι λες και δεν καταλαβαίνω τι είναι αυτό.
Τι παίκτες θα είναι αυτοί... Οι παίκτες που θα εγκρίνει ο μεγάλος προπονητής σου και θα φέρει ο άπλας μεγαλομέτοχός σου, ΤΕΤΟΙΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ.
Τα άλλα είναι για φούτμπολ μάνατζερ πώς στον πούτσο το λένε αυτό.
Γαμώ την καλοκαιρινή ραστώνη γαμώ, πραγματικά...

Με αγάπη πάντα μπίλυ -)
« Last Edit: July 04, 2013, 15:25:50 by Català »

Offline Suicidal

• Βασικός
« Reply #429 on: July 04, 2013, 15:17:17 »
Έχει καμία σημασία τι λες εσύ και εγώ και ο club και ο βασιλόπουλος;
οχι.
μοντς κλειστε ρε το τοπικ.

ΤΙ ΣΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ, ΣΕ ΡΩΤΑΩ;
τιποτα.

γιατί εδώ βλέπω ότι επιμένεις και προσπαθείς να βγάλεις κάτι λες και δεν καταλαβαίνω τι είναι αυτό.
για πες ρε συ τι καταλαβες οτι παω να βγαλω, στα ισια τωρα.

κι εγω γουίθ λαβ στο λεω

Offline Parolos

• Κερκίδα
  • *
« Reply #430 on: July 04, 2013, 15:20:54 »
Ρε Στρέζο έτσι ξυγιέσαι τάχα δικό μας παιδί..
Τις χειρότερες ευχές μου ξεπουλημένε..

Offline Català

• Αλλαγή
« Reply #431 on: July 04, 2013, 15:29:20 »
Όχι μην το κλειδώνετε, να απαντήσει ο club τι παίκτες εννοεί, να καταλάβει ο μπίλυ, να συνεχίσουμε να κουβεντιάζουμε ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΡΔ και ίσως μπει και ο χουουμπ και πάρει ιδέες.
Το "λες" το έκανα ήδη έντιτ, από παραδρομή το έβαλα εκεί γιατί έγραφα γρήγορα με την αγανάκτηση. By the way, τρελαίνομαι για τη δυσκολία σου, "στα ίσια τώρα" κτλ  :-* :-*   :inlove:

Πάντως, για να σου απαντήσω πιο απλά, το τι παίκτες θέλουμε δεν το ξέρω, ας κόψουν τον λαιμό τους να το βρουν αυτοί, δουλειά τους είναι και την πληρώνονται αδρότατα. Δεν γίνεται να βλέπουμε εμείς και όλος ο κόσμος τι μεταγραφή είναι πχ ο τζιόλης, και να μην το βλέπουν αυτοί. Για αυτό και θα την ακούνε κανονικά, όπως στα πάντα

Offline Suicidal

• Βασικός
« Reply #432 on: July 04, 2013, 15:34:53 »
Το "λες" το έκανα ήδη έντιτ, από παραδρομή το έβαλα εκεί γιατί έγραφα γρήγορα με την αγανάκτηση. By the way, τρελαίνομαι για τη δυσκολία σου, "στα ίσια τώρα" κτλ  :-* :-*   :inlove:

ολράιτ ντάρλινγκ, λαβ γιου του  :-*
υγ: ποια δυσκολια μου μωρε τωρα, ενα λελεκι 1,80κατι ειμαι με σαμπρελα τρακτερ γυρω απ'την μεση  :D

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #433 on: July 04, 2013, 15:35:00 »
Το PAOKweb.gr επικοινώνησε με τον Ροντρίγκο Φερνάντεθ και επιβεβαίωσε την άφιξή του στη Θεσσαλονίκη για την μεταγραφή του Λούκας Πέρεθ από την Καρπάτι Λβιβ.

Η πληροφορία έλεγε ότι σήμερα το μεσημέρι θα ήταν στη Θεσσαλονίκη ο μάνατζερ του Λούκας Πέρεθ Μαρτίνεθ της Καρπάτι Λβιβ, ώστε να διεκπεραιώσει τις λεπτομέρειες για την συμφωνία του πελάτη του και του ΠΑΟΚ.

Ο μάνατζερ του Ισπανού μεσοεπιθετικού μίλησε στο PAOKweb.gr και τόνισε ότι αυτός περιμένει την τελευταία κουβέντα της Καρπάτι καθώς είναι αυτή που απομένει ώστε να κλείσει η μεταγραφή.

Οι δηλώσεις του Ροντρίγκο Φερνάντεθ στο PAOKweb.gr:

Για το εάν είναι αυτή την στιγμή στη Θεσσαλονίκη:

"Ναι είμαι στη Θεσσαλονίκη από το μεσημέρι και περιμένω την τελική απάντηση της Καρπάτι Λβιβ, ώστε να κλείσει η μεταγραφή του Λούκας στον ΠΑΟΚ".

Για τη φήμες που θέλουν τον ΠΑΟΚ να πληρώνει 800.000 ευρώ για την μεταγραφή:

"Μάλλον ξέρετε κάτι περισσότερο από εμένα. Εμένα δεν μου είπαν τίποτα από την Καρπάτι για τα χρήματα της μεταγραφής. Το μόνο που μου είπαν είναι να έρθω στη Θεσσαλονίκη και μόλις πάρω το τελικό "ΟΚ" να κλείσω την μεταγραφή. Τα υπόλοιπα είναι θέματα των δύο ομάδων".

Τελικά πότε τελειώνει το συμβόλαιο του Λούκας με την Καρπάτι:

"Ο Λούκας είχε συμβόλαιο μέχρι το Δεκέμβριο του 2013, αλλά μετά τον εξάμηνο δανεισμό του στην Ντινάμο Κιέβου το συμβόλαιό του πήγε έξι μήνες μετά και τελειώνει τον Ιούνιο του 2014".

Τι εξέλιξη πιστεύετε ότι θα έχει η υπόθεση:

"Σε αυτά κανείς δεν ξέρει τίποτα. Πάντως εγώ και ο πελάτης μου ελπίζουμε ότι θα τελειώσει θετικά το θέμα της μεταγραφής και τις επόμενες μέρες ο Λούκας θα είναι στην Αυστρία με την υπόλοιπη ομάδα".

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
« Reply #434 on: July 04, 2013, 15:45:12 »
Να σας πω εγω τι χαρακτηριστικα θελω να εχει ο οποιοσδηποτε μελλοντικος μας παιχτης (με σειρα προτεραιοτητας):
-χαρακτηρας
-προσωπο
-βυζια
-κωλος

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #435 on: July 04, 2013, 15:47:42 »
με τετοια προσόντα πήραμε το μαράκι 
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline Suicidal

• Βασικός
« Reply #436 on: July 04, 2013, 15:48:59 »

Offline scouser4

• Αλλαγή
« Reply #437 on: July 04, 2013, 16:33:28 »
αντε γαμησου κ εσυ κ η οικογενεια σου μαλακισμενο τραβα στο πουσταρα να γουσταρεις, ευχομαι να μην παιξεις μπαλα ποτε σου

σιγουρα θα σε εχει σε υποληψη πλεον κ ο μεγαλεξανδρος (γελαω) οπως εκανε κ με το φιλαρακι του την κοντη πουτανα

προδοτες ενωθειτε

Offline mgm

• Αποστολή
  • **
« Reply #438 on: July 04, 2013, 16:42:30 »
Να σας πω εγω τι χαρακτηριστικα θελω να εχει ο οποιοσδηποτε μελλοντικος μας παιχτης (με σειρα προτεραιοτητας):
-χαρακτηρας
-προσωπο
-βυζια
-κωλος

:notworthy: respect....

Offline euris4

• Αποστολή
  • **
« Reply #439 on: July 04, 2013, 16:54:10 »
Ο βασιλοπουλος το εχει γαμησει, οποιον παιχτη και αν κοιταμε αναφερει διπλα οτι "τον ηθελε και ο ολιεμπιακος"...

Βρώμα η δουλεια με το νέο ...δίπολο, οι μανατζαρέοι τρίβουν τα χέρια τους, στέλνοντας τους ίδιους και στους 2 κ οτι φάμε.
Εσένα ρε βλάχακι τι σε κανει να πιστευεις οτι θα κανεις καριερα στο πουστολίμανο...
Εμετόγαυροι ψόφος!!!(ουτως ή αλλως)