Εγώ με αυτά που βλέπω θαρρώ πως ο νικόλας μια χαρά τα λέει και κάθε άλλο παρά τρελός είναι. Η ομάδα είναι τρυπημένη, τρεις φορές μας έλαχε να παίξουμε στο τσάμπιονς λίγκ, μια με τους εβραίους και βάλαμε τιμωρημένο, μια με τον άγιαξ πήγαμε χωρίς προπονητή και προετοιμασία, τώρα πάλι πας σαν ισχυρός αφού συνωμότησε το σύμπαν και αποκλείστηκαν οι δύο τουρκικες ομάδες και θα πάμε να παίξουμε προκριματικά με 7-8 35χρονους και 15 παιδάκια. Είμαι βέβαιος ότι μόλις αποκλειστούμε από το τσάμπιονς λίγκ και τσεπώσει ο χοντρός τα λεφτά θα υπάρξει καταιγίδα μεταγραφών και θα πάρουμε 6-7 παίκτες, αφού όμως φάμε πρώτα την φάπα από την νόρτζελαντ. Δεν δίνω άλλη εξήγηση η ομάδα να φεύγει προετοιμασία και να μην έχει ακραίους παίκτες, βασικό αριστερό μπακ, βασικό στόπερ και αριστερό μπακ και όπως μας έκανε πλάκα το αυστριακό χωριό θα μας γλεντήσει και κανένα δανέζικο ψαροχώρι.. Με αυτά τα δεδομένα βλέπω ενδεκάδα χακόμπο τέρμα, δεξί μπακ σκόνδρα, αριστερά λίνο (με τρισάγια, φυλαχτά μην πάθει τίποτα γιατί δεν υπάρχει άλλος), σέντερ μπακ αυτοί που ήρθαν οι καινούριοι, αμυντικά χαφ 2 εκ των κάτσε γκαρσία λαζαρ, δεκάρι κατσουράνης μπορεί και λώρενες, ακραίους δεξια κοντός αριστερά πόποβιτς, και μπροστά τον κλάους. Αυτοί όπως το βλέπω εγώ πλην των δανών δεν μπορούν να αποκλείσουν κανέναν από τους υπόλοιπους. Και τους δανούς με επιφύλαξη αφού αυτοί θα είναι σε φουλ φόρμα ενώ οι δικοί μας από προετοιμασία. Μεγάλες ευθύνες από σαββίδη μέχρι και όποιον είναι υπεύθυνος για τον αγωνιστικό σχεδιασμό.