Author Topic: Μεταγραφές καλοκαιριού 2013  (Read 41846 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline mgm

• Αποστολή
  • **
Απ: Μεταγραφές καλοκαιριού 2013
« Reply #100 on: June 18, 2013, 17:30:26 »
Τζιολη

Offline bozik

• Αλλαγή
« Reply #101 on: June 18, 2013, 17:31:40 »
πες τον και ετσι
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

farygas

• Guest
« Reply #102 on: June 18, 2013, 17:39:04 »
παιδιά ο φυτανιδης για δευτερη λύση είναι πολύ καλός.εγώ τον πιστεύω.απο κει και πέρα μακάρι να έρθει σισοκο.θα γουσταρουμε καλός και ανερχομενος παικτης.

Offline chuck

• Αποστολή
  • **
« Reply #103 on: June 18, 2013, 18:07:27 »
πως γίνεται σε αυτήν την ομάδα να παίρνουμε πρώτα τους συμπληρωματικούς και μετά τους βασικούς. Ή μηπως δεν είναι αναπληρωματικές επιλογές?

για να είναι 2ο-3η επιλογή ο Φυτανίδης σημαίνει οτι θα πάρεις αλλα 2 στόπερ για Βασικούς!
Δλδ πιστεύετε οτι θα γίνει αυτό? Θα πάρουμε άλλον έναν το πολύ. Που σημαίνει οτι Φυτανιδης μια 15αρα αγωνιστικές θα τις βγάλει βασικός.  ...αν έρθει.

Πάμε και στον Σκόνδρα, για βασικός δεν κάνει στον ΠΑΟΚ που πολυλογάμε όλοι οτι θέλουμε. Δηλαδή πιστεύει κανείς οτι τον πήραμε για 2η επιλογή και θα κάνουμε και ΑΛΛΗ μεταγραφή δεξιού μπάκ? Αν τον κλείσαμε αυτός θα ειναι βασικός με συμπληρώματα τους κων/νιδη-αποστολοπουλο.

700χιλιάρικα για 2 μέτριους (και αργούς γμω την τρέλα μου) παίκτες. Καλύτερα να πάρεις έναν και ποιοτικό με αυτά τα λεφτά και ας τον πλαισιώσεις με κάποιον μικρό μετά.

Τι θα κερδίσει κατσικάς-ιντζίδης ας πουμε απο φυτανιδη? Το μυαλό ξυράφι, την γιόμα ή την ταχύτητα? ή μήπως την εμπειρία του δίπλα σε μεγάλους παίκτες και σε μεγάλους αγώνες με πίεση?
Εγώ γελάω με τέτοιες επιλογές, γιατι μου θυμίζουν φωτάκιδες, του χρόνου θα κράζουμε για την αμπαλίαση τους.

Ελπίζουμε σε στέφενς μπας και βάλει καμια τάξη. Οχι αλλα σαπάκια.

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
« Reply #104 on: June 18, 2013, 18:25:52 »
πέστα ρε chuck γαμώ την πουτάνα μου
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline skyclad4

• Αλλαγή
« Reply #105 on: June 18, 2013, 18:34:26 »
Δε νομιζω οτι για σκονδρα, φυτανιδη και σισοκο ειχε την παραμικρη αναμιξη ο προπονητης. Δε στεκει. Αν γινουν τελικα οι μεταγραφες, το πιθανοτερο ειναι να ηταν μιλημενοι εδω και καιρο απο τον μιζα για να βγαλει τα εξοδα των διακοπων του. Παντως οπως λεει και ο Catala, υπαρχει πλεον ανθρωπος στην ομαδα που εμπιστευομαστε. Θα δειξουν ολα στο γκαζον, υπομονη.
Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
« Reply #106 on: June 18, 2013, 18:46:07 »
Ρε παιδες ειμαστε ομαδα χωρις στοπερ, εχουμε τον Κατσικα που το παιδι τραυματιζεται στον υπνο του, εχουμε τον Ιτζιδη που για καλησπερακιας στην Κρηνη καλος ειναι και μας χαλαει για να συμπληρωθουν 4 θεσεις ο Φυτανιδης; Πραγματικα δεν καταλαβαινω προς τι ο πανικος.
Οσον αφορα τον Σκονδρα θα συμφωνησω. Κακη επιλογη. Δλδ 300000 στον Ατρομητο για 4 αγωνιστικους μηνες!!! και 200.000 σε αυτον σημαινει οτι επαιρνες ενα καλο ξενο δεξι μπακ. Δλδ ο Σκονδρας ειναι καλυτερος απο τον Μπουσαιντι; Κλαιν μαιν.
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline bergkamp

• Αποστολή
  • **
« Reply #107 on: June 18, 2013, 18:58:24 »
πως γίνεται σε αυτήν την ομάδα να παίρνουμε πρώτα τους συμπληρωματικούς και μετά τους βασικούς. Ή μηπως δεν είναι αναπληρωματικές επιλογές?

για να είναι 2ο-3η επιλογή ο Φυτανίδης σημαίνει οτι θα πάρεις αλλα 2 στόπερ για Βασικούς!
Δλδ πιστεύετε οτι θα γίνει αυτό? Θα πάρουμε άλλον έναν το πολύ. Που σημαίνει οτι Φυτανιδης μια 15αρα αγωνιστικές θα τις βγάλει βασικός.  ...αν έρθει.

Πάμε και στον Σκόνδρα, για βασικός δεν κάνει στον ΠΑΟΚ που πολυλογάμε όλοι οτι θέλουμε. Δηλαδή πιστεύει κανείς οτι τον πήραμε για 2η επιλογή και θα κάνουμε και ΑΛΛΗ μεταγραφή δεξιού μπάκ? Αν τον κλείσαμε αυτός θα ειναι βασικός με συμπληρώματα τους κων/νιδη-αποστολοπουλο.

700χιλιάρικα για 2 μέτριους (και αργούς γμω την τρέλα μου) παίκτες. Καλύτερα να πάρεις έναν και ποιοτικό με αυτά τα λεφτά και ας τον πλαισιώσεις με κάποιον μικρό μετά.

Τι θα κερδίσει κατσικάς-ιντζίδης ας πουμε απο φυτανιδη? Το μυαλό ξυράφι, την γιόμα ή την ταχύτητα? ή μήπως την εμπειρία του δίπλα σε μεγάλους παίκτες και σε μεγάλους αγώνες με πίεση?
Εγώ γελάω με τέτοιες επιλογές, γιατι μου θυμίζουν φωτάκιδες, του χρόνου θα κράζουμε για την αμπαλίαση τους.

Ελπίζουμε σε στέφενς μπας και βάλει καμια τάξη. Οχι αλλα σαπάκια.
ΚΙ ΑΝ ΠΕΙΝΑΩ ΚΙ ΑΝ ΒΡΟΜΑΩ ΚΙ ΑΝ ΜΠΑΤΙΡΗΣ ΤΡΙΓΥΡΝΩ ΛΕΩ Π.Α.Ο.Κ. ΚΑΙ ΧΟΡΤΑΙΝΩ ΚΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΦΡΟΝΩ

Offline mgm

• Αποστολή
  • **
« Reply #108 on: June 18, 2013, 19:02:13 »
Αγωνιστικη εικονα απο αυτους τους δυο (Σκονδρας, Φυντανιδης) δεν εχω. Γενικως περα απο τον ΠΑΟΚ, αγωνες ελληνικους δεν παρακολουθω και ειμαι τελειως μυρωδιας σχετικα με τους ελληνες παικτες που κυκλοφορουν στην αγορα.

Βλεπωντας οτι και καλα παμε να παρουμε 10-12 παικτες στο συνολο, φανταζομαι (και θελω να πιστευω) οτι θα σκασουν κανενα φραγκο της προκοπης για 2-3 περιπτωσεις ολο κι ολο. Απο κει και περα δεν ελπιζω σε πολλα. Να καταφερουν να παρουν κανα 2-3 μικρους και εξελιξιμους και οι υπολοιποι πανω κατω μετριοι εργατες. Αρκει να ειναι ενα κλικ καλυτεροι απο τους εργατες που φευγουν και το βασικοτερο να εχουν χαρακτηριστικα που αλληλοσυμπληρωνονται. Ουτε μπορεις να γεμισεις το ροστερ σου με ξενους και ουτε μπορεις ξαφνικα να παρεις 10 παικταραδες.

Ας ελπισουμε οτι ο Ολλανδος μπορει να φτιαξει χημεια με τετοιους παικτες. Παντως θαυματα δεν ειναι και πολυ ρεαλιστικο να περιμενουμε μεσα σε ενα καλοκαιρι, αλλα δεν χρειαζεσαι και θαυματα για να κερδιζεις μεσα και εξω τα καφενεια στο ελληνικο πρωταθλημα! Το σιγουρο ειναι οτι εχω βαρεθει να χτιζω ομαδα....

Offline SENTINEL4

• Αποστολή
  • **
« Reply #109 on: June 18, 2013, 19:06:35 »
με εκείνον  SENTINEL4 εχω μια ελπίδα να είναι βγει καλός επειδή δεν τον ξέρω...με τον φυτανίδη  :'(  και τον τσιώλη  :'(  τη ελπίδα να έχω? ότι θα βγούν καλύτεροι από κουμάλο και ιντιο?

Άμα μου βγει όμως Βιβιάν και Κουμαλό τι κάνω τότε ;; Θα τον βρίσω θα ζοχαδιαστώ και Γενάρη πάλι στη γύρα για αμυντικό. Ενώ Φυντανίδη για πάγκο τον θεωρώ αξιόλογο.
Άμα τώρα περιμένετε με την πρώτη να πάρουμε 3 σέντερ μπακ επιπέδου Κοντρέρας και βάλε για να καλυφτούμε τι να πω...

Offline mikro

• Αποστολή
  • **
« Reply #110 on: June 18, 2013, 19:16:36 »
Ηρθε ο Ρώσσος και ξαφνικά όλοι (μαζί βάζω και τον εαυτό μου πολλές φορές) νομίζαμε ότι ήρθε ο Αμπράμοβιτς , ο Ροθτσιλντ και δεν ξέρω ποιος άλλος αρχιμαφιοζόμασώνος.... Και ξαφνικά βγαίνουν όλοι άχρηστοι που θα έρθουν , λες και έχει τελειώσει η μεταγραφική περίοδος ή λες και πήγαμε και ψωνίσαμε από τον Αχιλλέα Τριανδρίας , τον Εθνικό Πυλαίας , ή την Προοδευτική Τούμπας.. Ίσως θα ήταν καλύτερα να περιμένουμε και να τους δούμε στο χορτάρι όλους και μετά να λέμε τα δικά μας -ως συνήθως-. Μην ξεχνάμε και που ημασταν πέρυσι το καλοκαίρι όταν λέγαμε ότι καλό θα είναι και το uefa .... Ψυχραιμία ..
Π.Α.Ο.Κ. σουβλάκι και το μαλλί καρφάκι ...

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
    • http://paokworld.com/paokworldboard/avatars/Custom/members/avatar_2225.png
« Reply #111 on: June 18, 2013, 20:00:05 »
3 στοπερ θα παρουμε ρε μλκς και ειναι και λογικο να παρουμε τοσους αν αναλογιστουμε πως:
-κουμι και βιβιαν δεν σου... βγηκαν (  :'( ), παει εφυγαν..
-κατσικας ηταν τραυματιας ολη μερα καθε μερα..
-ιντζιδης ακομα και υπο αυτες τις συνθηκες δεν καταφερε να παρει παιχνιδια..

Κατσικας θα μεινει (αν μεινει) και θα ερθουν αλλοι 3.. Για 3ο στοπερ λοιπον ο φυτανιδης ειναι... οκ.. Δεν τρελαθηκα κιολας, με χαλαει και λιγο, αλλα ειναι καπως κατανοητη σαν κινηση ας πουμε..

Για τον σκονδρα συμφωνω πως κανουμε μαλακια και μαλιστα πληρωνουμε κιολας.. για ενα παιχτη που θα ερθει για βασικος, που επιθετικα δεν εχει δειξει τιποτα και απο μπαλα σιγουρα δεν τον λες τεχνιτη.. Αν ειναι να δωσετε τοσα λεφτα για αυτον, μα τον θεο τραβατε φερτε πισω τον Miro που θα σας ερθει και φτηνια και θα δειτε και ΨΥΧΗ που λετε οτι ο σκονδρας εχει.. Αντε φερτε ρε ενα μπακ της προκοπης...... Εδω καλα καλα, σε πολλους τοσα χρονια δεν εκανε ο λινο (ο τσιρκουλινο), που απο μπαλα τουλαχιστον ειναι παιχταρας, πως γινετε να πιστευεις πως μπορει να σου βγει ο σκονδρας??

Για τον πεταμενο τον τζιωλη θελω να πιστευω πως ειναι πλακα και δεν μιλανε σοβαρα.......

Θα προσπαθησω να κανω υπομονη να δω που το πανε... Αν μυτη αλλο αυτην την υπομονη την κερδισαν με τον προπονηταρα που εφεραν.

Offline zouvalos

• Αλλαγή
« Reply #113 on: June 18, 2013, 20:02:53 »
ναι θεωρω και γω τραγικο αυτο το πραγμα....μια χαρα παικτες για να συμπληρωθει η ομαδα ειναι ο σκονδρας και ο φυτανιδης....επισης ειμαι πολυ ηρεμος γιατι ξερω πλεον οτι ακομα και ο ρομπερ (εαν μεινει) θα ειναι αλλος ποδοσφαιριστης με Στεφενς στον παγκο....

ειμαι της αποψης οτι η περσινη χρονια δεν ειναι μετρο αξιολογησης παικτων, απ την στιγμη που ειχανε στον παγκο αντι για προπονητη μια κουραδα....

νομιζω οτι ακομα δεν εχουμε συνηδητοποιησει τι ειδους προπονητη εχουμε στον παγκο....καλλιστα ειναι μεσα στους 20 καλυτερους προπονητες της Ευρωπης αυτην την στιγμη....
PAOK MEXRI EKEI POU DEN PAEI.......

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
    • http://paokworld.com/paokworldboard/avatars/Custom/members/avatar_2225.png
« Reply #114 on: June 18, 2013, 20:12:17 »
Ενταξει, τον σκονδρα δεν τον παιρνεις για να συμπληρωθει η ομαδα, τον αγοραζεις για βασικο 11αδατο.. Εχει διαφορα.

Offline bozik

• Αλλαγή
« Reply #115 on: June 18, 2013, 20:20:15 »
Είναι τώρα λογικό να λέμε "Προτιμάω τον x , y ξένο" που δεν τον έχω δει ούτε μια φορά από κάποιον που τον ξέρω ;; Δηλαδή να πάρω κάτι άγνωστο μόνο και μόνο για να μην πάρω από Ελλάδα ;;

με εκείνον  SENTINEL4 εχω μια ελπίδα να είναι βγει καλός επειδή δεν τον ξέρω...με τον φυτανίδη  :'(  και τον τσιώλη  :'(  τη ελπίδα να έχω? ότι θα βγούν καλύτεροι από κουμάλο και ιντιο?

Άμα μου βγει όμως Βιβιάν και Κουμαλό τι κάνω τότε ;; Θα τον βρίσω θα ζοχαδιαστώ και Γενάρη πάλι στη γύρα για αμυντικό. Ενώ Φυντανίδη για πάγκο τον θεωρώ αξιόλογο.
Άμα τώρα περιμένετε με την πρώτη να πάρουμε 3 σέντερ μπακ επιπέδου Κοντρέρας και βάλε για να καλυφτούμε τι να πω...

αυτοί που επιλεγουν έναν ξένο παικτη από την παε, υποτίθεται τους ξέρουν και τους έχουν δει και δεν εριξαν ζαρια...εδώ ομως ρωτάς ΕΜΕΙΣ σαν κόσμος γιατί  προτιμάμε ξένο παίκτη,από ένα έλληνα παίκτη τύπου φυτανίδη -καπαγιαννίδη-αρχιδη κτλ...και σου λέω ότι αυτούς τους έχουμε δει και εχουμε αποψη,ενώ τους άλλους τους είδαν μονο οι υπεύθυνοι του τμήματος και ελπιζουμε οτι αυτη τη φορα μπορει να διαλεξαν σωστα...γι αυτο προτιμαμε τη ζαρια απο το παλτο,που εσυ το ονομαζεις παγκο.
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline Τρόμος

• Αποστολή
  • **
« Reply #116 on: June 18, 2013, 20:29:16 »
Ο Σκόνδρας είναι 23 στα 24.Θα είναι διεθνής και αν πάει καλά μπορεί και το βασικό δεξί μπακ σε Μουντιάλ.Σε έναν χρόνο μπορεί να πουληθεί από 1 μέχρι δε ξέρω και εγώ πόσα εκατομμύρια.Τώρα μέσα στο χόρτο μπορεί να βγει κάτι σαν ανάποδος Χολέμπας (καλός πίσω,κακός μπροστά) ή να παίξει σωστά τη θέση.Αυτό θα το δούμε μακάρι να πιάσει!

Offline corrupt

• Αλλαγή
« Reply #117 on: June 18, 2013, 20:32:26 »
http://olapaok.gr/podosfairo/erxomai_gia_ton_stefens_dhlwnei_o_kropotkin.2298674.html

:'( :'( :'( :'(

Ο  Μπακούνιν έμεινε ελεύθερος πάντως, για τα λεφτά που ζητά ό,τι πρέπει για μπακ-απ του Κάτσε...

Offline mikro

• Αποστολή
  • **
« Reply #118 on: June 18, 2013, 20:59:33 »
Έχουμε νέα από προυντόν ? κάτι έχω ακούσει ότι είναι καλο παιχτάκι....
Π.Α.Ο.Κ. σουβλάκι και το μαλλί καρφάκι ...

Offline bozik

• Αλλαγή
« Reply #119 on: June 18, 2013, 21:15:46 »
καλος ειναι ..αλλα σαν τον φυτα-νιδη δεν εχει.