Author Topic: Μεταγραφές καλοκαιριού 2013  (Read 42024 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Parolos

• Κερκίδα
  • *
Απ: Μεταγραφές καλοκαιριού 2013
« Reply #20 on: June 06, 2013, 15:49:41 »
εεεεε εεεε εεε παρολε, ποδαρικο με ΠΑΜΠΛΟ εκανες ....  :P

O Pablo επέστρεψε σπίτι του, δεν είναι μεταγραφη.

Offline bozik

• Αλλαγή
« Reply #21 on: June 06, 2013, 16:25:32 »
ο κατάλληλος παίκτης ...

φυτα - νίδης ...  :'(

:thumbok:
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

northeagle_4

• Guest
« Reply #22 on: June 06, 2013, 17:51:30 »
οταν για του χρονου χρειαζεσαι 4 σεντερ μπακ και καποιον να καλυπτει και το δεξι ακρο της αμυνας ,ο φυντανιδης μια χαρα ειναι. εκτος αν καποιοι νομιζεται θα εχεις στον παγκο τον πικε και τον χουμελς. απο την κροατικη πιανολα,τον σαπιο κατσικα ,τον χαζοκουμι και τον ??? δεν ξερω τι ιντζιδη παντως 3 κλασεις πανω ειναι.

φευγουν 12-14 παικτες ,θα παρεις και παικτες βασικους και παγκιτες,αν ο δευτερος ανηκει στην δευτερη κατηγορια κανενα απολυτος προβλημα το αντιθετο μαλιστα.

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
« Reply #23 on: June 06, 2013, 18:07:27 »
Το κακό είναι ότι πρώτα έρχονται οι αναπληρωματικοί και μετά η βασικοί. Έτσι λοιπόν αν κρίνουμε σύμφωνα με αυτούς που έχουμε σαφώς και είναι καλύτερος από κατσικά και ιντζίδη ο φυντανίδης, στην πορεία όμως συνήθως αυτούς που παιρνουμε για αναπληρωματικούς γίνονται βασικοί. Και έχω την εντύπωση ότι δεν έχουμε ανάγκη αυτήν την στιγμή από αναπληρωματικούς αλλά από βασικούς.
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

northeagle_4

• Guest
« Reply #24 on: June 06, 2013, 18:10:37 »
δεν ειπα κατι διαφορετικο,απλα τετοια εποχη λογικο να ακουγονται οι ελευθεροι πρωτα ειδικα οσο δεν εχει κλεισει προπονητης.

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
« Reply #25 on: June 06, 2013, 18:15:23 »
ÐáñÜ ôéò ðëçñïöïñßåò ðïõ õðÞñ÷áí ï ÐÁÏÊ äåí Ý÷åé áêüìç êëåßóåé ôï êÝíôñï ðñïåôïéìáóßáò óôï ïðïßï èá âñåèåß ìÝóá óôïí Éïýëéï. Ç áíáæÞôçóç óõíå÷ßæåôáé…

Áðü ôçí ÐÁÅ ÐÁÏÊ ðñïÝêõøå ç ðëçñïöüñçóç üôé ôï ìÝëïò ôïõ ôå÷íéêïý ôçì Áíôþíçò ËåìïíÜêçò âñÝèçêå êáé ðÜëé óôçí Áõóôñßá ãéá íá åëÝãîåé êÜðïéá áèëçôéêÜ êÝíôñá ôçò ðåñéï÷Þò ôïõ Ãêñáôò.

Ç ðëçñïöüñçóç áíáöÝñåé: «Ôï ìÝëïò ôïõ  ôå÷íéêïý åðéôåëåßïõ ôçò ïìÜäáò, åðéóêÝöèçêå  ôï Loisium Hotel óôï Ehrenhausen, ôï Asia Spa óôï Leoben êáé ôï Larimar Hotel (öùôïãñáößá) óôï Stegersbach. Êáé ôá ôñßá îåíïäï÷åßá ðëçñïýí ôéò ðåñéóóüôåñåò áðü ôéò ðñïûðïèÝóåéò ðïõ Ý÷åé èÝóåé ç ïìÜäá ãéá ôçí êáëýôåñá ïñãáíùìÝíç êáé áðïäïôéêÞ ðñïåôïéìáóßá.
ÓõãêåêñéìÝíá, åêôüò áðü ôá ãÞðåäá ðïõ ðñÝðåé íá åßíáé óå êïíôéíÞ áðüóôáóç áðü ôï îåíïäï÷åßï, óçìáíôéêü âÜñïò äßíåôáé êáé óôéò åãêáôáóôÜóåéò ðïõ ðñÝðåé íá äéáèÝôïõí ìåôáîý Üëëùí êáé Üíåôïõò ÷þñïõò ãõìíáóôçñßïõ, öõóéïèåñáðåõôçñßùí, óõãêÝíôñùóçò, áëëÜ êáé áíáøõ÷Þò».

ÌåôÜ áðü üëá áõôÜ, ïé ïñéóôéêÝò áðïöÜóåéò êáé ãéá ôï êÝíôñï ðñïåôïéìáóßáò èá ëçöèïýí áöïý ïñéóôéêïðïéçèåß êáé ç íÝá óõìöùíßá ìå ôïí ðñïðïíçôÞ ôçò ïìÜäáò.

http://www2.paok24.com/newsitem.asp?s=12&cid=68&id=28677

ÂÝâáéá ôþñá êáé ìåßò ðáñÜëïãïé åßìáóôå ìå ôéò ìåôáãñáöÝò, ç ïìÜäá äåí Ý÷åé ðñïðïíçôÞ, äåí Ý÷åé êëåßóåé áêüìá ðïõ èá ðÜåé ðñïåôïéìáóßá êáé óå 20 ìÝñåò èá åßíáé ç ðñþôç ðñïðüíçóç. ÌéëÜìå Üñéóôç ïñãÜíùóç.

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
« Reply #26 on: June 06, 2013, 18:56:40 »
στην ρωσια τωρα παιζουν μπαλα κατα τον δεκεμβρη θα χουμε βρει κεντρο προετοιμασιας αφου θα εχει ανακοινωθει προπονητης τον νοεμβρη

baron

• Guest
« Reply #27 on: June 06, 2013, 19:05:13 »
Χωρίς πλακα τώρα , μου είπαν ότι ο πορτογάλος υπέγραψε σήμερα- πριν λίγη ώρα.

δεν βρίσκω τίποτα πουθενά

έφαγα papa η ψάχνω σε λάθος sites δεν ξέρω

Offline Català

• Αλλαγή
« Reply #28 on: June 06, 2013, 19:29:34 »
Το θέατρο του παραλόγου-ελληνική πατέντα συνεχίζεται: κάνω μεταγραφές χωρίς να έχω πάρει προπονητή που είναι, από όσο ξέρω εγώ τουλάχιστον, ο πρώτος που έχει λόγο στις μεταγραφές.

Offline mikro

• Αποστολή
  • **
« Reply #29 on: June 06, 2013, 19:37:44 »
Εδώ είσαι Ελλάντα φίλε , και έχεις να κάνεις με έναν ξεροκέφαλο-εγωιστή-πόντιο ιδιοκτήτη ομάδας .. Θες να κάνει και μεταγραφές ο προπονητής της ομάδας...
Π.Α.Ο.Κ. σουβλάκι και το μαλλί καρφάκι ...

Offline blue_eyes

• Βασικός
« Reply #30 on: June 06, 2013, 19:51:24 »
πωπω μιζερια ρε πουστη μου.. την μεταγραφη που την ειδατε;

οταν για του χρονου χρειαζεσαι 4 σεντερ μπακ και καποιον να καλυπτει και το δεξι ακρο της αμυνας ,ο φυντανιδης μια χαρα ειναι. εκτος αν καποιοι νομιζεται θα εχεις στον παγκο τον πικε και τον χουμελς. απο την κροατικη πιανολα,τον σαπιο κατσικα ,τον χαζοκουμι και τον ??? δεν ξερω τι ιντζιδη παντως 3 κλασεις πανω ειναι.

φευγουν 12-14 παικτες ,θα παρεις και παικτες βασικους και παγκιτες,αν ο δευτερος ανηκει στην δευτερη κατηγορια κανενα απολυτος προβλημα το αντιθετο μαλιστα.
συμφωνω απολυτα με το παιδι.. ουτε με κατσικα ουτε με ιντζιδη συγκρινεται, για 4ος μια χαρα ειναι.. δεν γινετε να παρεις και 3-4 ξενους πρωτη φορα στην ελλαδα, θελεις και κατι δοκιμασμενο, οχι τοπ μεν αλλα ξερεις οτι θα σου παιξει αυτο που περιμενεις

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
« Reply #31 on: June 06, 2013, 20:17:39 »
Εγώ δεν διαφωνώ, αλλά η γνώμη μου είναι πρωτα πάιρνεις τους καλούς και θεωρητικά βασικούς και μετά λες πηρα τον 4ο στόπερ. Έτσι και γω μπορώ να πω ότι αφού πήρα τον μπαρέζι, τον μαλντίνι για παράδειγμα πήρα και τον φυντανίδη για 4ο στόπερ. Όπως λές εσύ ότι αν τον πάρουν θα είναι για 4ος στόπερ μπορώ και εγώ να πιστεύω ότι ο φυντανίδης αν αποκτηθεί θα αποκτηθεί για βασικός. Απ' όσο ξέρω οι σοβαρές ομάδες πρώτα χτίζουν την ενδεκάδα τους και μετά παίρνουν τους αναπληρωματικούς. Η ομάδα αυτήν την στιγμή δεν έχει άμεση ανάγκη για 4ο στόπερ, 3ο τερματοφύλακα, 5ο αμυντικό χαφ, 4ο σέντερ φορ, και 2ο δεξί μπακ. Η ομάδα αυτήν την στιγμή κατ' εμε έχει ανάγκη δύο πλάγια μπακ αριστερό και δεξί, δυο στόπερ, έναν αμυντικό χαφ, δύο πλάγιους επιθετικούς, έναν φορ και ίσως ένα δεκαράκι. Για βασικούς και όχι για 4ους και 5ους. Βέβαια τώρα μιλάμε και για σοβαρές ομάδες και όχι για καφενεία τύπου ΠΑΟΚ που έχει 5 τεχνικούς διευθυντες, 3 στρατηγικούς συμβούλους,  2 γενικούς αρχηγούς οι οποίοι προτείνουν στον μεγαλομέτοχο και είναι 1,5 μήνα χωρίς προπονητή και ακόμα δεν ξέρουν που και αν θα κάνουν προετοιμασία.

Offline bozik

• Αλλαγή
« Reply #32 on: June 06, 2013, 20:41:43 »
ωραίος ο τασούλης...για γέλια και για κλάματα η παε
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

northeagle_4

• Guest
« Reply #33 on: June 06, 2013, 22:17:37 »
 εμενα πιο πολυ με απασχολει οτι αν ισχυει πχ για φυντανιδη,κλεινουν παικτες που δεν ειναι εισηγηση του προπονητη που επισης δεν εχει κλεισει ακομα,δεν γινετε δουλεια ετσι.φαντασου ναδιναν και λεφτα δλδ σε ομαδες κτλ για μεταγραφη.
 τωρα με δεδομενο οτι ξαναλεω φευγουν πανω απο 10 παικτες δεν το θεωρω κακο να αποκτηθει καποιος ελευθερος που σου κανει για να γεμισει το αστειο ροστερ.

Offline mikro

• Αποστολή
  • **
« Reply #34 on: June 06, 2013, 22:28:02 »
Δεν νομίζω ότι θα φύγουν 10 παίκτες....

northeagle_4

• Guest
« Reply #35 on: June 06, 2013, 22:45:15 »
etto,robert,lawrence,φωτακης,καμαρα,ολισε,σιλντεφελντ,κουμαλο,σταφυλιδης ηδη 9,βαλε και καποιους μικρους τυπου αποστολοπουλου -πελκα που σιγουρα στην καλυτερη θα πανε δανεικοι παμε στους 11+.

ουσιαστικα μενεις με 3 τερματοφυλακες,ιντζιδη,λινο,κωσταντινιδη,κατσικα,κατσε,κατσουρανη,λαζαρ,γεωργιαδη,βουκιτς,κοντο και κλαους.14 παικτες εκ των οποιων 3 ειναι στο τερμα. ποποβιτς ,κιτσιου και καναν παναγιωτουδη που γυρναει δεν τους βαζω καν.η ομαδα βλεπωντας τα απομειναρια θελει 12 παικτες εκ των οποιων το λιγοτερο οι 7 για βασικοι.

Offline blue_eyes

• Βασικός
« Reply #36 on: June 06, 2013, 22:47:28 »
εντωμεταξυ το τι κλεισαν και αν εχει εγκρινει ο προπονητης δεν το ξερουμε οποτε μιλαμε ολοι στο φλου.. απο μαλακιες που γραφονται βγαζουμε συμπερασματα

Offline PAOK_Piraeus

• Αποστολή
  • **
« Reply #37 on: June 07, 2013, 13:48:13 »
Ο Λωρενς (θεωρητικα) δεν φευγει, εχει συμβολαιο και του χρονου.
"Κάποια πράγματα στην ζωή δεν εξαγοράζονται με τα χρήματα. Αυτό που ζω στον ΠΑΟΚ δεν έχει τιμή."

Offline mikro

• Αποστολή
  • **
« Reply #38 on: June 07, 2013, 14:54:25 »
etto,robert,lawrence,φωτακης,καμαρα,ολισε,σιλντεφελντ,κουμαλο,σταφυλιδης ηδη 9,βαλε και καποιους μικρους τυπου αποστολοπουλου -πελκα που σιγουρα στην καλυτερη θα πανε δανεικοι παμε στους 11+.

ουσιαστικα μενεις με 3 τερματοφυλακες,ιντζιδη,λινο,κωσταντινιδη,κατσικα,κατσε,κατσουρανη,λαζαρ,γεωργιαδη,βουκιτς,κοντο και κλαους.14 παικτες εκ των οποιων 3 ειναι στο τερμα. ποποβιτς ,κιτσιου και καναν παναγιωτουδη που γυρναει δεν τους βαζω καν.η ομαδα βλεπωντας τα απομειναρια θελει 12 παικτες εκ των οποιων το λιγοτερο οι 7 για βασικοι.

etto και robert μην ορκίζεσαι , όπως επίσης ολίσε και καμαρά... Εκτός και αν έχεις εκ των έσω πληροφορίες οπότε πάω πάσο.

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
    • http://paokworld.com/paokworldboard/avatars/Custom/members/avatar_2225.png
« Reply #39 on: June 10, 2013, 10:58:12 »
Αι μαλακες πρωι πρωι γαμω τον σισσοκο σας μεσα, μην αφησετε παλτο στο ραφι κανενα..
Μου τον κανατε και πρωτοσελιδο, αι σιχτιρ τραγικοι.