Author Topic: ΠΑΣ Γιάννινα -Π.Α.Ο.Κ. 6η Αγων. Play Offs Κυριακή 02/06/2013 ώρα 20.30 NS  (Read 3046 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline Geo

• Αλλαγή
Σήμερα δεν το είδα το παιχνίδι. Το μυαλό μου όμως, δεν μπορώ να το κρύψω, δυστυχώς ήταν εκεί. Διαβάζοντας λοιπόν, μετά το τέλος των αγώνων, τι έγινε και στα δύο παιχνίδια,
και φέρνοντας στο νου όλο το ιστορικό των φετεινών πλέυ οφς, συνειδητοποίησα πόσο μαλάκας μπορεί να είμαι, για να αγχώνομαι για όλους αυτούς τους πεταμένους
που ανήκουν σε αυτό που λέγεται ελληνικό ποδόσφαιρο. Και όμως σε αυτή τη παρωδία, κάποια παιδιά βρίσκονται στη φυλακή για τον ΠΑΟΚ!
Για αυτούς πέντε ψευτοδάκρυα και it's OK, του χρόνου πάλι.
Θα μας ζαλίσουν τώρα με τον μεγάλο ΠΑΟΚ και τα γνωστά γλυκανάλατα λογίδρια και μονόστηλά τους
ΠΑΟΚ γεια σου εσύ και τα φυτά σου.

Offline papakon

• Αποστολή
  • **
ουτε εγω ειδα τα παιχνιδια. παρακολουθησα τις διακυμανσεις και κατευθειαν ο νους μου πηγε στο πονηρο. μεχρι που ειδα τα στιγμιοτυπα στο περιστερι. απο κει και περα, πουλο ολοι χθες.
πιο το νοημα να ζεις αν δεν εισαι παοκτσης

Offline SENTINEL4

• Αποστολή
  • **
Έφυγε ο SirDonis και σε 6 παιχνίδια βάλαμε 2 γκολ από στημένο. Με την προπονητάρα θυμάμαι μόνο 1 σε 9 μήνες

Offline Parolos

• Κερκίδα
  • *
Στημένα τα ματς?? Τη φάση του ατρομήτου στο 90' πάνω στη γραμμή την είδατε? Ούτε σε τσίρκο δεν το στήνεις έτσι...
Δηλαδή πάλι έπρεπε να κάτσει να χασει ο Τσιώλης, για να μην πούνε κάποιοι οτι ήταν στημένο..
Αλλά ξέχασα και σε εκείνη την περίπτωση πάλι στημένο θα ταν..

Χαρείτε ρε λίγο μια μέρα μας χαμογέλασε η τύχη και πάλι δράκους βλέπετε?? Χαρείτε ρε λίγο.. Ημαρτον..

Offline LOndrezos

• Αποστολή
  • **
τι να χαρουμε το Γιάννενο στο βου ημιχρονο ενα σουτ ειχε ολο κι όλο...
μην τυχον και δε βγει η ομαδα μας κατω απο δευτερη...

και συγγνωμη με αυτην την ομαδα θα περασεις ομιλους;

χώρια που θα μας πρηζουν για τα επεισόδια με Ραπίντ ολοι τωρα, που δε θα μπορουμε να δουμε μια Λυών ή μια Αιντχόφεν φετος στην τουμπα...

Που πας ρε καραμητρο....

Offline Parolos

• Κερκίδα
  • *
τι να χαρουμε το Γιάννενο στο βου ημιχρονο ενα σουτ ειχε ολο κι όλο...
μην τυχον και δε βγει η ομαδα μας κατω απο δευτερη...

Δεν είδα να τα παρατάνε πάντως.. θυμήσου το σουτ που έβγαλε ο Χακόμπο.. αν το τρωγαμε αυτό θα γύριζε το ματς από 2-0??? ΠΟΤΕ

και συγγνωμη με αυτην την ομαδα θα περασεις ομιλους;

Υποτίθεται αναμένουμε μεταγραφές.. αυτό είναι άλλο καπέλο

χώρια που θα μας πρηζουν για τα επεισόδια με Ραπίντ ολοι τωρα, που δε θα μπορουμε να δουμε μια Λυών ή μια Αιντχόφεν φετος στην τουμπα...

Στ'@@ σου τι θα λένε και ποιοι θα τα λένε.

Που πας ρε καραμητρο....

Offline ELENH

• Αποστολή
  • **
Στημένα τα ματς?? Τη φάση του ατρομήτου στο 90' πάνω στη γραμμή την είδατε? Ούτε σε τσίρκο δεν το στήνεις έτσι...
Δηλαδή πάλι έπρεπε να κάτσει να χασει ο Τσιώλης, για να μην πούνε κάποιοι οτι ήταν στημένο..
Αλλά ξέχασα και σε εκείνη την περίπτωση πάλι στημένο θα ταν..

Χαρείτε ρε λίγο μια μέρα μας χαμογέλασε η τύχη και πάλι δράκους βλέπετε?? Χαρείτε ρε λίγο.. Ημαρτον..

σκεψου μονο το εξης: 1. το στησιμο στην πλειονοτητα των αγωνω  γινεται απο τ 70 και μετα, αυτο το εχεει πει διαιτητης γ' εθνικης. τι ωρα καναμε το 1-1;;;; στο 70;;;; λεω εγω....
και με το που γινεται η ανατροπη, κατευθειαν παιρνει 2η κιτρινη ο σανκαρε στην τριπολη, που ολως τυχαιως, ηταν νευρικος σε ολο το ματς (ειπαν εκεινοι που εκαναν την περιγραφη του αγωνα), αφου ειχε εξασφαλισει την πρωτη κιτρινη απο πολυ νωρις στο ματς... τυχαιο;;;
απλα προφανως δεν ηταν ολοι οι παικτες μιλημενοι.... η τριπολη δεν ηθελε να νικησει, σε ολοκληρο τον αγωνα ειχε 1-2 τελικες..... ελεος.... η "πιο δεμενη ομαδα του πρωταθληματος";;;;; η ομαδα που "παιζει το καλυτερο ποδοσφαιρο φετος στην ελλαδα";;;; 1 τελικη μεχρι την κοκκινη;;;
ενταξει, δεν τρωμε τον παπα........

Offline Parolos

• Κερκίδα
  • *
ΕΛΕΝΗ με μπέρδεψες,
γράφτηκε πως ήταν στημένο το διπλό το δικό μας, και ταυτόχρονα το 0-0 του ατρομητου..
Εκεί διαφώνησα εγώ..
Που κολλάει το οτι δεν ήθελε ο αστέρας να κερδίσει?

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
Είναι πολύ βολικό για πολλούς να είναι όλα στημένα. Ελένη και με μας η τρίπολη μέσα εκεί δεν έκανε μέχρι το 80 ούτε μία τελική όχι 4 που έκανε χτες. Στημένο ήταν δηλαδή?? Είδα τα στιγμιότυπα από το ατρόμητος τρίπολη, οποιος λέει ότι αυτό το ματς ήταν στημένο νομίζω δεν έχει επαφή με το άθλημα. Το τέρμα έπιασε τα άπιαστα, πάνω στην γραμμή την έβγαλαν δυο φορές οι τριπολιτσιώτες. Για το δικό μας δεν ξέρω, που στο πρώτο ημίχρονο δεν υπηρχε ομάδα και στο δεύτερο κάπως συμαζευτήκαμε, αλλά παρόλαυτα πάλι θα μπορούσε σε 3 φάσεις να γίνει το 2-0 και με τον τσουκαλά που το έπιασε ο χακόμπο και απο το κόρνερ που δύο φορές πήγαινε μέσα η μπάλα και την έκοψε ο κίτσιου. Και το κοράκι που έδωσε το μούφα πέναλτι δεν ήταν στο κόλπο??
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
Πεστα ρε τασουλη γιατι θα τρελαθουμε

http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline trelammenos

• Αποστολή
  • **
Εκ του αποτελέσματος όλα τα ματς μπορώ να στα αποδείξω και γω στημένα...
Πριν είναι τι θέμα όμως.....
Και γιατί να μην το παίξουν στα κόρνερ?
Δλδ αν το βαζε ο Τσουκαλάς και στημένο να ήταν οι δικοί μας θα μπορούσαν να το γυρίσουν?
Η' του ατρόμητου στο 90 αν το βάζανε η Τρίπολη θα προλάβαινε να το κάνει Χ?
Σιγά το γιάννενο και το κάθε γιάννενο απλά οι δικοί μας δεν είχαν όρεξη να παίζουν σε κάθε ματς.
Πιο πολύ έκαιγε τον Π.Α.Ο.Κ. και τους παίκτες μας παρά του γιάννενου... Όπως και το αντίστοιχο έγινε στο Περιστέρι αλλά με ένα τερματοφύλακα που έπιανε τα άπιαστα
Και αυτά περι αδειοδοτήσεων είναι βλακείες... αν ήταν δεν θα την έπερνε να μπει ο ζέλας Ευρώπη...
Αφού έχω εσένα ζωή μου και λατρεία ζω μες την μαγεία....

Offline cure

• Αλλαγή
Δεν υπάρχει τίποτα στημένο στα χθεσινά. Το μόνο πιθανό που θα μπορούσε να υποπτευθεί κάποιος με βάση την εικόνα των δύο ημιχρόνων είναι να έχει πάει στα αποδυτήρια του ΠΑΣ μια βαλίτσα στο ημίχρονο. Και αν έγινε έτσι, πολύ καλώς έγινε. Τα παιδιά των Ιωαννίνων έπαιξαν γι' αυτό ακριβώς και τα κατάφεραν. Κι έτσι όλοι πήραν αυτό που ήθελαν.

Δόξα και τιμή στον τερματοφύλακα της Τρίπολης.  :D
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline papakon

• Αποστολή
  • **
διαβάζω τις δηλώσεις δημητράκη και σία καθώς και τις μαλακίες των δημοσιοκάφρων και δεν ντρέπομαι να πω ότι αρχίζω να στεναχωριέμαι που κερδίσαμε χθές...
πιο το νοημα να ζεις αν δεν εισαι παοκτσης

Offline Georgie-4-

• Αλλαγή
Είναι πολύ βολικό για πολλούς να είναι όλα στημένα. Ελένη και με μας η τρίπολη μέσα εκεί δεν έκανε μέχρι το 80 ούτε μία τελική όχι 4 που έκανε χτες. Στημένο ήταν δηλαδή?? Είδα τα στιγμιότυπα από το ατρόμητος τρίπολη, οποιος λέει ότι αυτό το ματς ήταν στημένο νομίζω δεν έχει επαφή με το άθλημα. Το τέρμα έπιασε τα άπιαστα, πάνω στην γραμμή την έβγαλαν δυο φορές οι τριπολιτσιώτες. Για το δικό μας δεν ξέρω, που στο πρώτο ημίχρονο δεν υπηρχε ομάδα και στο δεύτερο κάπως συμαζευτήκαμε, αλλά παρόλαυτα πάλι θα μπορούσε σε 3 φάσεις να γίνει το 2-0 και με τον τσουκαλά που το έπιασε ο χακόμπο και απο το κόρνερ που δύο φορές πήγαινε μέσα η μπάλα και την έκοψε ο κίτσιου. Και το κοράκι που έδωσε το μούφα πέναλτι δεν ήταν στο κόλπο??

τα αυτονοητα...

Offline alexisv

• Αλλαγή
Ακούω τέτοιες παπαριές από αριανά, τα διαβάζω κ εδώ μέσα!
ΝΤΡΟΠΗ οπαδοί του ΠΑΟΚ να χαρακτηρίζουν «στημένο» παιχνίδι της ομάδας μας!
Έλεος με την ισοπέδωση σας!
ΒΑΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ Η ΦΑΝΕΛΑ!

Offline bane

• Αλλαγή
παπατζιλικια των αθηναιων αναπαραγεται εδω μεσα. μην διαβαζετε πολλα απο σαιτς. πιο πολυ χαρηκα χθες εδω στην αθηνα οταν τους ειδα ολους με τα μουτρα κατεβασμενα. αντιΠΑΟΚΣΗΔΕΣ ολοι τους απο κουνια. τη φαση στο 92 που εχασε το πουλι πεταχτηκαν μεχρι και κολογεροι στον αερα. το καλυτερο φαρμακο για τα γηρατεια ο ΠΑΟΚ
γαμιολες να ποναει
ΠΑΟΚ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ

Offline PAOK_Piraeus

• Αποστολή
  • **
Ξεκολλατε λιγο με τα στημενα ρε επιτελους, οτι μαλακια διαβαζουμε εξω θα την διαβαζουμε κι εδω? Μας εδωσε και εμας μια φορα η πουτανα η τυχη και με το στανιο να το βγαλουμε στημενο? Μπαινει λεει το γκολ και καπακι κοκκινη στον σανκαρε, ουτε η CIA τετοια οργανωση, live feed να πουμε   :'( . Μεγαλος μαζοχισμος παντως να καθεσαι να βλεπεις ματς που ξερεις οτι ειναι στημενο, ασχετα αν γινεσαι μετα Χριστον προφητης με βαση τα αποτελεσματα. Ο αλλος στο περιστερι εβγαζε τις καλτσες του λες και ηταν συνδεσμιτης του ΠΑΟΚ, βγαιναν ποδια απο το πουθενα πανω στην γραμμη, για τι στημενο μιλαμε?

Και μισο λεπτο, στηθηκαν ποιοι για να βγουμε εμεις προκριματικα τσουλου? Τα τσατσακια του γαυρου? Αυτοι που ολη τη χρονια (τουλαχιστον) παραρτηματα ανεβαινουν, gay B κατεβαινουν εδω μεσα? Στηθηκαν δηλαδη αυτοι ολοι για να "διεκδικησουμε" κομματι απο την πιτα του αφεντικου τους που υποτιθεται ειμαστε ο μεγαλος αντιπαλος?
"Κάποια πράγματα στην ζωή δεν εξαγοράζονται με τα χρήματα. Αυτό που ζω στον ΠΑΟΚ δεν έχει τιμή."

baron

• Guest
Εάν στήθηκε κάποιος ας πάνε να τον βρούνε στις γειτονιές της χαβούζας.

Εμείς δεν έχουμε σχέση εάν έγινε , στο κάτω κάτω με την ψυχή στο στόμα πήραμε αποτέλεσμα.

ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΒΓΗΚΑΜΕ C.L. PEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!

Δεν θα άντεχα σεζόν χωρίς ΠΑΟΚ σε κάποιο γήπεδο της ευρώπης , έστω στα προκριματικά έστω και στην σιβηρία!

Offline LOndrezos

• Αποστολή
  • **
Αν κάποιος από εδω μεσα πιστευει οτι μπορει να αποδείξει οτι ενα παιχνίδι ειναι στημενο ή οχι ειναι το λιγοτερο χαζός...Και σορυ για την εκφραση.

Μαλλον μεσα στο πανυγήρι του τσου λου εχετε ξεχασει τα εξωπαραγοντικά οργια. Ουτε 2 χρόνια έχει...

Ποδοσφαιρο ειναι αυτο, βρωμια υπαρχει σε ολους τους παραγοντες, και απο πισω υπαρχουν και τα στοιχήματα μη ξεχνάμε.

Εγω δε καθομαι να ακουω τον καθε σκουληκι η χαμουτζή τι θα μου πει για το στημενο. Ειδικα τα σκουληκια και τα μαρινακοσπανόπαιδα.
Προσωπικα αυτο περι αποτελεσματος το εγραψα 2 λεπτα αφοτου τελειωσαν και οι 2 αγώνες.

Για να δουμε τωρα στο τσου λου ποσα απιδια πιανει ο σάκος... Γιατι από τον γαυρούλη τουλάχιστον ξερουμε οτι εκει  δεν εχει βαλίτσες, γκλίτσες και μουσίτσες. Εχει μονο δώρο... πίτσες.