Από τα σαλέ, τα τσάρτερ την χλίδα στα αποδυτήρια εγώ αύριο στην τρίπολη άμα ήμουν διοίκηση θα τους εστελνα με το κτελ, ούτως η άλλως τελευταίοι θα βγούνε, σχεδόν όλοι τους θα φύγουν το καλοκαίρι, πάντε με το λεφωρείο κύριοι στην τρίπολη να καταλάβετε τον κοσμάκη τι τραβάει που έρχεται να σας δει, και να καταλάβετε που εισασασταν και τι χάσατε, τρεις στάσεις για ξεμούδιασμα, νερό και κατούρημα, μια στα τέμπη μια στην λαμια και μια στην πατρα. Ξενοδοχείο στον καλύτερο γαμηστρώνα της τριπόλεως και στην επιστροφή άμα νικήσουν αεροπλανο ειδάλως ταξίδι μέχρι τα ξημερώματα με το πούλματό να γράψουν χιλιόμετρα και 12 το πρωί προπόνηση μέσα στην ντάλλα.
Για το χτεσινό ματς τώρα πήγα μέσα στη ζέστη, απελπιστική η ομάδα, δεν μπορώ να πω ότι δεν έιχαν διάθεση οι παίκτες, εκτός από κοντό και κλάους οι άλλοι προσπαθούσαν, αλλά ήταν ξεκάθαρο ότι δεν μπορούσαν. Θεωρώ αχρείαστη την συμμετοχή του κάτσε στο χθεσινό ματς. Ιδίως στο πρώτο ημίχρονο 45 λεπτά τα γιάννενα δεν έκαναν ούτε μία επίθεση. Ο γλύκος δεν έπιασε την μπάλα ούτε μια φορά, ούτε άουτ πήγε η μπάλα δηλαδή. Θα ήταν χρήσιμος ο κάτσε στο προηγούμενο ματς στο περιστέρι.Χτες το μόνο που έκανε ήταν να αλλάζει το παιχνίδι με 40μετρες παράλληλες μπαλιές στα πλάγια μπακ. Έτσι λοιπόν πέρασε ένα ολοκληρο ημίχρονο μενοντας ο κατσουράνης πίσω να μαρκάρει τον κανέναν και χάθηκε θεωρητικά ένας παίκτης που θα μπορούσε να βοηθήσει δημιουργικά. Στο δεύτερο μπήκε ο βούκιτς αλλά πραγματικά επιθετική η ομάδα έγινε μετά το 65 όταν μπήκε και ο ολίσε με τον κατσουράνη που πέρασε στα χαφ. Ο βούκιτς ήταν καλός αλλά χτες ανούσιος, δηλαδή δύο φορές δεν έσπασε την μπάλα στο πέναλτι να γίνει γκολ, ένα τετ α τετ το έχασε δεν τον βάζω στους διακριθέντες, αντίθετα διακριθέντας ήταν ο κάτσε στο δεύτερο ημίχρονο που άνοιξαν οι γραμμές και είχε καίρια κοψίματα αντιπάλων αντεπιθέσεων. Για τον καμαρά το λέμε από την πρώτη βδομάδα ότι είναι μέτριος παίκτης, αλλά και παρτάκιας. Για τον σίντεφελτ επίσης, μετά το πρώτο ματς της τρίπολης είναι τραγικός αλλά και πριν με εξαίρεση το παιχνίδι με τον γαύρο, συνέχεια γλιστράει, χάνει τον παίκτη του γενικά μια μετριότητα. Ο Λάζαρ χαμένος κι αυτός στην μετριότητα της ομάδας, ετο ανύπαρκτος μπροστά και λίνο επίσης ανούσιος, γενικά η ομάδα δεν ξέρει τι θέλει να κανει στο γήπεδο. Στο γκολ δε που τρώμε άμα δείτε τα γιάννενα μέσα στην περιοχή μας έχουν 3 παίκτες και τρώμε γκολ δηλαδή μιλάμε αυτά δεν γίνονται ούτε σε αγώνες μπαμπίνι. Πάντως με τον αποκλεισμό του κουμαλό από την αποστολή εγώ είμαι ήσυχος, κατάλαβε ο προπονητής μας ποιος είναι η αιτία της κακής εικόνας της ομάδας, καιρός βέβαια να πετάξει εκτός αποστολής και τους περιπατητές κλάους και κοντοπούτανο οι οποίοι είναι εκνευριστικά αδιάφοροι και απαθείς. Την τετάρτη στην τρίπολη θα αρπάξουν ένα τρίμπαλο χαλαρότατα και θα λήξει και τυπικά τα πλει οφφ.