Author Topic: Ατρόμητος - ΠΑΟΚ 1η Αγωνιστική Play Offs Τετάρτη 15/05/2013 ώρα 19.15 NS 1  (Read 1661 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline lospsi

• Αποστολή
  • **
μαυριζει η ψυχη μας βρε μπασταρδα....
Ο Π.Α.Ο.Κ δεν ειναι δυο ωρες...πηγαινουμε και τελειωνει...Ο Π.Α.Ο.Κ εχει επιπτωση σε ολη μας τη ζωη!

Offline bergkamp

• Αποστολή
  • **
Μονο για χλευασμο ειναι αυτο το πραμα που βλεπουμε..
ΚΙ ΑΝ ΠΕΙΝΑΩ ΚΙ ΑΝ ΒΡΟΜΑΩ ΚΙ ΑΝ ΜΠΑΤΙΡΗΣ ΤΡΙΓΥΡΝΩ ΛΕΩ Π.Α.Ο.Κ. ΚΑΙ ΧΟΡΤΑΙΝΩ ΚΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΦΡΟΝΩ

Offline the_screwdriver4

• Αποστολή
  • **
Σας σιχαθηκε η ψυχουλα μου

αλλα την ζαχαρενια μου δεν την ξαναχαλαω για παρτη σας και χωρις ενοχες γιατι δεν αντιπροσωπευετε σε τιποτα τον ΠΑΟΚ μας.
χιλιες φορες να δω εκπομπη της τατιανας στεφανιδου παρα τις σκατοφατσες σας

ειστε οι μονοι που πληρωνεστε για να κανετε το χομπι σας και εχετε συμπεριφορα ανθρωπου που τον βαλανε με το ζορι να σηκωσει οικοδομη

γαμω το μουνι της μανας σας και ολο το σοι σας να πα να γαμηθειτε εσεις και οι 2 οι "δωσ'μου το χερι σου να φανει οτι δεν εχουμε προβλημα μεταξυ μας και αγαπαμε τον ΠΑΟΚ και καλα" σας γραφω στα αρχιδια μου πατοκορφα

και απ'το πρωι μεχρι το βραδυ στο repeat τα πανηγυρια των πιτσιρικαδων μας να νιωσω οτι δεν εχει χαθει η ελπιδα.

θα ελεγα και αλλα αλλα φοβαμαι μην διαβαζει τα σχολια ο κλαους και δεν βγει για ποτο σημερα
ΣΙΓΑΛΑ ΠΟΥΣΤΡΑΚΙ ΦΑΕ ΠΑΤΑΤΑΚΙ

Offline Dani -4-

• Αλλαγή
Εμφανης η αλλαγη νοοτροπιας και η "μαγκια" της ομαδος...
Χθες ήμουν ΠΑΟΚ, σήμερα είμαι ΠΑΟΚ και ό,τι στο διάολο κι αν γίνει αύριο πάλι ΠΑΟΚ θα 'μαι.

Offline PAtsOuKas

• Αποστολή
  • **
Τσατσενκο περιμενω να δω τι προπονητη θα φερεις...
ΠΑΟΚ ΓΕΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΔΑ!!!!!!!!!!!!

Offline tolis_pt

• Αλλαγή
αυτος σημερα ηταν ο ΠΑΟΚ ο πανω απ'ολα?

baron

• Guest
οποιος ξέρει πέντε πράγματα από μπάλα ξέρει τι ΠΑΟΚ έχουμε από την αρχή της σεζόν.

Το πρόβλημα είναι τι γίνεται εάν μείνουμε έξω από το C.L.

Έναν ολόκληρο χρόνο μακρυά από την ευρώπη. Κάθε λεπτό του ΠΑΟΚ έξω από την διοργάνωση μας δείχνει ως ομαδούλα που κάθε δέκα χρονια ανάβει και ένα πυροτέχνημα, φέρνει ένα αποτέλεσμα.

Επίσης νομίζω το σημερινό (που ελπίζω να μην συνεχιστεί) έδωσε μάθημα σε όλους όσους πανυγηρίζουν για την έλευση του λεφτά θείου μπάνια και τις υπερμεταγραφες του, τύπου itanz και δεν συμμαζεύεται

πρέπει να βγούμε οπωσδήποτε στα προκριματικά και μετά βλέπουμε

Offline SENTINEL4

• Αποστολή
  • **
Το καλοκαίρι θέλει διώξιμο τα 3/4 της ομάδας και χτίσιμο από την αρχή.
Για να γίνει αυτό πέρνεις έναν προπονητή χθες, οχι να αναλάβει από τώρα αναγκαία, να δει την ομάδα σε αυτά τα τελευταία 4-5 παιχνίδια και σε 2 βδομάδες από τώρα να σου έχει λίστα : αυτούς κρατάμε , αυτούς διώχνουμε , αυτούς θέλω να φέρω στην ομάδα. Αυτό Ιβάν λέγεται προγραμματισμός ομάδας που θέλει να λέγεται σοβαρή με υψηλές βλέψεις...

Offline ethoismenos

• Αποστολή
  • **
Σκεφτομαι να γραψω να μη γραψω να ασχοληθω ή οχι.Δεν ειμαι καλα τα μυαλα μου πονανε.Και οχι για σημερα.Απο καιρο πριν.Στη τριπολη, ηταν το επιστεγασμα.Σημερα ημουν σιγουρος και μετα το οφσαιντ, 2 μετρα που εβαλε ο προδοτης, πως θα χαναμε.Εδειξε και τα ''αετοπουλα''στην κερκιδα.Τους ειδατε?Εδωσαν και τα χερια..Γελακια χα χα μπουχα και γαμω τα σπιτια τους.Παιχτες? Αχρηστοι,ανευροι κτλ.Αυτοι δεν ειναι ουτε για βρωμικο εψω απ'το γηπεδο ρε.Τι να κανω εγω τωρα?Να παω να τους κραξω?Να μη δωσω σημασια γτ σε 2 βδομαδες θα παρουν τον μπουλο?Να αγωνιστω για τα αδερφια ενω, πλακονωμαστε μεταψυ μας?ΜΠΟΥΧΤΗΣΑ ΡΕ.Σορρυ αλλα εχω πολλα μαζεμενα και μπορουσα να κατσω καμια ωρα.Αντε να δουμε ποσο ακομα...
ΠΑΟΚ-ΟΥΙΣΚΥ ΚΑΙ IRON MAIDEN ΔΙΣΚΟΙ!!!

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
Όποιος ειναι μέσα και γύρω από την ομάδα δεν έχει απολύτως κανένα συναισθηματικό δέσιμο με την ομάδα και τον κόσμο της και αυτό φαίνεται στον αγωνιστικό χώρο αλλά και στην λειτουργία της ομάδας. Πρόεδρος οπαδός του ολυμπιακού, στρατηγικός σύμβουλος οπαδός της αεκ, άλλος στρατηγικός σύμβουλος ζαλγκίρις κάουνας ή λιέτουβος ρίτας, μεγαλομέτοχος ροστοφ και παναγία σουμελά, μέσα στα γραφεία υπολείματα του γούμενου, και 2-3 ΠΑΟΚτσήδες να υπήρχαν όλοι γίναν δημόσιοι υπάλληλοι και δούλοι του μεροκάματού τους. Οι δε ποδοσφαιριστές αν εξαιρέσεις 2-3 κανείς δεν έχει συναίσθηση που παίζει. Τους γυρνάνε τα ματς οι ατρόμητοι και τους αποκλείουν οι τρίπολες. Ο προπονητής εμένα δεν μου βγάζεις από το μυαλό ότι την ενδεκάδα την έκανε παρέα με τον κόλκα. Δεν μπορώ αλλιώς να εξηγήσω πως έπαιξε ο φωτάκης 90 λεπτά. Κλάους, σίντεφελν, ιτάνζ και φωτάκης μέχρι τέλος των μπαράζ δεν πρέπει να ξαναπαίξουν εκτός αν δεν υπάρχει άλλος παίκτης από τιμωρίες και τραυματισμούς, όχι γιατί αυτοί που θα τους αντικαταστήσουν είναι καλύτεροι, επειδή είναι εκνευριστικά κακοί στα τελευταία ματς. Εύχομαι την κυριακή 6 το απόγευμα να έχει 36 βαθμούς αφού δεν τρέχουν τα μουνόπανα οι παίκτες να ιδρώσουν από την ζέστη τουλάχιστον, ελπίζω στο γήπεδο να μην πάνε ούτε 2000 κόσμος και αυτοί που θα πάνε να απαιτήσουν να ξεβρωμίσει η ομάδα μας από τους πρωταθλητές ευρώπης, τους άμπαλους τεχνοκράτες. Σαββίδη οσα λεφτά και να βάλεις αυτοί θα στα φάνε, άκουγε τους εσύ και δεν θα προλάβεις ούτε προπονητή να πάρεις αφού μια βδομάδα μετά τα play off θα πρέπει να ξεκινήσεις προετοιμασία για τον πρώτο γύρο του ουέφα εκεί αρχές ιούλη.
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline maria-mtb

• Βασικός
ΠΕΡΙΓΕΛΟΣ! ΤΡΑΒΑΤΕ ΟΛΟΙ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ! ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΤΑ ΓΕΛΑΚΙΑ ΕΚΕΙ ΣΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑ!  :cwm23: :cwm23: :cwm23: :cwm23: :cwm23:

Offline KATISI4

• Αλλαγή
Για τον πουτσο ημασταν,για τον πουτσο ειμαστε και αν δεν γινει κατι για τον πουτσο θα συνεχισουμε να ειμαστε

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
Επιτηδες θελουμε να βγουμε τελευταιοι για να εκτισουμε την τιμωρια στους προκριματικους....  :'(

http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline zouvalos

• Αλλαγή
Η συνηθεια που εγινε λατρεια!!!!!
PAOK MEXRI EKEI POU DEN PAEI.......

Offline PAOK_Piraeus

• Αποστολή
  • **
ΚΑΤΙ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΑ, ΑΜΠΑΛΑ, ΑΨΥΧΑ ΓΑΤΙΑ ΣΕ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΚΟΥΡΕΛΙ ΤΙΝ ΤΙΜΗΜΕΝΗ ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΗ ΣΤΟΛΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΕΡΙΟΔΕΥΩΝ ΘΙΑΣΟ. ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΜΑΥΡΗ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΧΑΡΙΖΕΤΕ ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ 2 ΝΑ ΣΑΣ ΦΕΡΕΙ Η ΠΟΥΤΑΝΑ Η ΖΩΗ ΣΑΣ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΜΟΥΤΡΑ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ ΡΕ ΠΟΥΘΕΝΑΔΕΣ.

Ουτε 200 ατομα με τα γιαννενα την Κυριακη, ας πανε οι πουτανες οι γυναικες τους να τους καμαρωσουν ολους ανεξαιρετως. Κοροιδευουν τον κοσμο οι τιποτα, ουτε φραγκο στα μουνια. Οσο για σενα μεγαλομετοχε, περαστικα. Στην υγεια της κλικας τα ρουβλια, ο ενας λυνει κι ο αλλος δενει και ο τριτος καθεται με χεσμενο το βρακι στην ακρη του πάγκου. ΤΟΣΗ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΕΙΧΑΜΕ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ, ΟΥΤΕ ΤΑ ΚΟΛΥΡΙΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΙΑΝΟΥΝ ΠΛΕΟΝ. ΤΡΑΒΑΤΕ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ. 5οι μουνια και τρεξιμο απο τον Ιουλιο, τα ιδια Παντελακη μου τα ιδια Παντελη μου με περσυ γραφουμε, μας μαυρισατε την ψυχη.
"Κάποια πράγματα στην ζωή δεν εξαγοράζονται με τα χρήματα. Αυτό που ζω στον ΠΑΟΚ δεν έχει τιμή."

Offline savage republic

• Βασικός
Τις φάσεις μόνο είδα, γιατί δούλευα, και έχω τρελλαθεί. Δηλαδή ρε μλκ Ιτάνζ, άμα ήσουν πιασμένος, πόσο χειρότερα θα έπαιζες;

Offline Abaloutsake

• Αποστολή
  • **
Aυτοι ειμαστε. Τη δεδομενη χρονικη στιγμη αυτοι ειμαστε.
Στον ΠΑΟΚ τερματοφυλακας ειναι ο Ιτανζ, αστερι και συμβολο ειναι ο Σαλπιγιδης, βασικοι ο Ετο, ο Φωτακης...
Μεταγραφες-δανεικοι ο Καμαρα (αναπληρωματικος στη Σοσο που ψιλοσωθηκε την περασμενη εβδομαδα κι ομως ετη φωτος καλυτερος απο τον "κατι ειδαμε" Τρομπερ), ο Ολισε, ο Σιλντεφελντ...
Η ΜΟΝΗ ΟΜΑΔΑ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ που πουλαει Βιειρινια, αφηνει ελευθερο Κοντρερας,Βιτολο,Αριας για να πληρωνει Σαλπιγγιδια,Φωτακια, Δωνηδες,Βιβιαν,Κουμαλο.
Η ΜΟΝΗ ΟΜΑΔΑ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ που θα μπορουσε απο Βολο και Καβαλα να φερει τον...Γιαννου.
Οχι τον Ντουγκλαο η τον Καρντοσο...Ουτε τον Ουμπιντες, τον...Γιαννου.
Φεραμε και τον Σταμου...Και τον Κατσικα...
Εμεις που στελνουμε τον ΠΑΜΠΛΟ για να παιζουμε με τον Κατσε (που μακαρι συντομα το παληκαρακι να γινει καλυτερος απο τον Βιτολο - αστεια η συγκριση τωρα...) και τον Φωτακη...
ΕΜΕΙΣ που στελνουμε τον Μπολονι και προσλαμβανουμε Δωνη...Με περισσοτερα γκαφρα...
Και μπαινουμε στο τριπακι να τους συγκρινουμε...
Επαναλαμβανω: Τον Μπολονι με τον Δωνη! Η επιστημη σηκωνει ψηλα τα χερια...
Εμεις που θα στειλουμε Χακομπο για να εχουμε διδυμο Ιτανζ-Γλυκου...ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ.
Αθανασιαδης παιδι καψουρα ΠΑΟΚτσακι απο τα σπλαχνα μας και εχει καταντησει ετσι...
Σταφυλιδης...Επιασες τον παπα απ'τ'αρχιδια τουριστ και ετσι...Μπραβο ρε ΠΑΟΚτσακι και εσυ...
Στα παπαρια σου ομως, αμα δε σε στρωσουν στο ντοιτσλαντ τα κονε τα εχεις να γυρισεις...
Βρυζας, Γ.Χ., Κυριακου, Γκαγκατσης, Ζαγορακης...
Κολκας, Τσορμπατζογλου και Παοκμανια...
Αυτο ειμαστε τωρα....
Και εχουμε βγαλει το Νικολα τρελο...Και κυβερνανε Γάματα κα γαμάτα οι λογικοι...
Τα χρεη παραμενουν ως εχουν...Τελικα ο νομος ΔΕΝ...Αλλα ΘΑ καινουργιος....
Ο (καθε) Πιτι ειναι αλμυρος (500/περ γιαρ) αλλα ο μητσος...
Τι ειναι το γιδι τελικα θα βγει καποιος να εξηγησει ομορφα και ωραια?
Ειναι εξτρεμ αλα Βιειρινια?
Ειναι σεντερ φορ αλα Μποκανι?
Η ποιοτικη η μουνιτσα (που στο φιναλε οτι μπορει κανει) ειναι το 6αρι που εψαχνες και χρειαζοσουν?
Ειναι η εγκεφαλικη σεντερμπακαρα αλα Κοντρερας που ειχες αναγκη?
Μηπως το βουνο αλα Μαρκος Αντονιο?
Τι ειναι ο ΠΑΟΚ, ιδρυμα? Σε τι χρησιμευουν και τι μπορουν να σε προσφερουν αυτες οι στην καλυτερη περιπτωση μετριοτητες?
Φορα στα Σαλπιγιδια στους Φωτακηδες και στους ποιοτικους Κατσουρανηδες τη φανελα της τριπ, της χαλκηδονας, του ρουλη και παιξε εσυ με τον Παμπλο, τον (χ/ψ) Ραγιος να δουμε το αποτελεσμα...
Ο Βυντρα, ο Γιαννιωτας...
Ποιοι Ελληνες παικτες και αρχιδιες ρε? Ρε ενας ρουλης και την καλυτερη του χρονια τα τελευταια 40 χρονια την εκανε με μισο ελληνα ποδοσφαιριστη...
Ο μπλα-μπλα-μπλα σκατοπαξιμαδις, πριμ για χ με τα αμερικανακια στην ΤΟΥΜΠΑ, πανε-ελα στα αποδυτηρια, ρωμαικες σουιτες, ρωμαικα παρτυ στο Μακεδονια Παλας...
Εκανε και χωρο για την κουπα του Τσαμπιονς Λιγκ ομως...
Κοσμος μας στη φυλακη, κοσμος παει και ερχεται να δινει το παρων στα τμηματα...
Συνδεσμοι ημιδιαλυμενοι η χωρις την δυναμη να χτυπανε το χερι στο τραπεζι και να γινεται της πουτανας...
Πεταλο της 4 να κλαις...
Αυτοι ειμαστε αυτη τη στιγμη...
Δηλαδη ολα αυτα δε θα ερθει η στιγη που θα τα φας στη μαπα?
Και στο χορτο και οπαδικα...
ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ? ΠΟΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΣΑΦ...ΠΟΥ ΣΚΑΤΑ ΠΑΜΕ...
Βγουμε δε βγουμε πρωτοι στα πλει-οφς...
Πρεπει καπως να το δουμε το εργο αλλιως.
Αλλιως αραζουμε και περιμενουμε πως θα του σηκωθει του "εκνευρισμενου" αποψε Ιβαν Σαββιδη...

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
σημερα ρε αδερφε τα καταλαβες ολα αυτα;ποιος το γαμαει το ματς;

θες απαντηση;πεθαναμε ρε και δεν το ξερουμε..

υ.γ ο τρελος ταχει τετρακοσια

Offline Abaloutsake

• Αποστολή
  • **
Οχι χθες το βραδυ πριν πεσω για υπνο αντεληφθην...Κανα μισαωρο προ μεσονυκτιας...
Σοβαρα τωρα...
Εγω γκαρντασι μου δεν το δεχομαι ακομα οτι πεθαναμε.
ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ
ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΣΤΟ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ
Καθε μερα μιλαω με κοσμο που νταλκαδιαζει οπως εγω και συ.
Και ειμαστε στ'αληθεια πολλοι...
Το θεμα ειναι οτι ειμαστε στα χαμενα, αλλοι με ξενιτιες, αλλοι με τα δικα τους (εννοειται κυριως οικονομικα και γκαφρα φαση), αλλοι αηδιασμενοι, αλλοι ετσι, αλλοι κοκορετσι...
Και καθομαστε ολοι και την βλεπουμε μπανιστηρτζηδες και οι κουφαλες αλωνιζουνε...
Ενα τσαφ ειναι...
Πολλα εχω στο μυαλο μου για το πως και ποτε θα κατσει το τσαφ πες το, ξεσπασμα πες το, να την ξαναδουμε παλι καλα πες το, οπως και συ...
Η θα παιχτει η αν οχι τοτε οντως θα ψοφησουμε...
Εννοειται για τον λοτρε οτι τα χει οχι 400 αλλα 1400., αβερτα δικαιωνεται..

Offline ELENH

• Αποστολή
  • **
ΑΜΠΑΛΟΥΤΣΑΚΕ ΤΑ ΕΙΠΕΣ ΟΛΑ ΑΔΕΡΦΕ.
Ο ΠΑΟΚ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΕΤΩΝ, ΣΥΝΟΨΙΣΜΕΝΟΣ ΣΕ ΜΕΡΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ.
ΓΙΑ ΤΣΑΦ ΜΙΛΗΣΕΣ.ΜΑΚΑΡΙ.ΑΛΛΑ ΜΤΕ ΤΑ ΦΥΤΑ ΠΟΥ ΜΠΛΕΞΑΜΕ......
σημερα εντελως γτπ, απο τα χειροτερα ματς της σεζον.
καμια σχεση με ΠΑΟΚ αυτο το τσιρκο