Author Topic: 3πολη - ΠΑΟΚ 2 - 0 κυπελλο Σάββατο 27/4/13 ωρα 20:00 ote tv  (Read 5179 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline trelammenos

• Αποστολή
  • **
Αν κάποιος ανεβάζει τη σημαία της Μακεδονίας γιατί νιώθει Μακεδόνας...
Η΄  γιατί δεν είναι Βούλγαρος....
Η΄γιατί έτσι γουστάρει ΟΚ και γω μαζί του...

Αν κάποιος την ανεβάζει για να μπει στο μάτι του συνοπαδού του ή για να προωθήσει ιδεολογία τότε είμαι κατά....
Αλλά όπως έχω ξαναπεί με μία σημαία της Ελλάδος είσαι εθνικιστής,της Μακεδονίας φασίστας το A.C.A.B. αναρχικός και το να βρίζεις Ν.Δ. ΠΑ.ΣΟ.Κ είσαι Σύριζα?

Ναι Έλληνες είναι και φαίνονται....
Ναι έτσι γαμάει η Βουλγαρία...
Ναι ζούμε στη χώρα της πουστιάς...
Ναι είμαστε Μακεδόνες...
Και ναι δεν γουστάρουμε και τους μπάτσους και το κράτος....
Και ναι γαμάμε και οθωμανικά....

Π.Α.Ο.Κ. ΕΊΣΑΙ.... ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΕΣ ΣΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΣΤΕΚΙΑ....!!!!!!!!!!
Αφού έχω εσένα ζωή μου και λατρεία ζω μες την μαγεία....

Offline trelammenos

• Αποστολή
  • **

Ωραία τώρα που γουστάρατε όλοι ας ασχοληθούμε και με τα μπάσταρδα που μας στερήσανε ακόμα έναν τελικό....
Αφού έχω εσένα ζωή μου και λατρεία ζω μες την μαγεία....

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
 Κανενα βαθυτερο νοημα δεν υπαρχει στην φαση που και καλα μπαινει η συγκεκριμενη  σημαια... και κανενας λογος να βαζουμε ισα και ομοια τον ΠΑΟΚ με τα σαπια αυτα συμβολα... ουτε καν ομαδα Μακεδονιας δεν ειναι ο ΠΑΟΚ ρε ποιος τα λεει αυτα? Ο ΠΑΟΚ ειναι ολονων που νοιωθουν ΠΑΟΚ ειτε Μακεδονων ειτε Κρητων ειτε οτιδηποτε..
« Last Edit: April 30, 2013, 05:18:39 by biv »

Offline antifa

• Αποστολή
  • **
Αν κάποιος ανεβάζει τη σημαία της Μακεδονίας γιατί νιώθει Μακεδόνας...
Η΄  γιατί δεν είναι Βούλγαρος....
Η΄γιατί έτσι γουστάρει ΟΚ και γω μαζί του...

Αν κάποιος την ανεβάζει για να μπει στο μάτι του συνοπαδού του ή για να προωθήσει ιδεολογία τότε είμαι κατά....
Αλλά όπως έχω ξαναπεί με μία σημαία της Ελλάδος είσαι εθνικιστής,της Μακεδονίας φασίστας το A.C.A.B. αναρχικός και το να βρίζεις Ν.Δ. ΠΑ.ΣΟ.Κ είσαι Σύριζα?

Αν καποιος θελει να νιωθει Μακεδονας για τους λογους που λες, κανενα προβλημα μπορει να παρει μια σημαια της μακεδονιας να την βαλει στο σπιτι του να την βλεπει καθε μερα και να νιωθει οσο Μακεδονας θελει...Στην Τουμπα για πιο λογο πρεπει να υπαρχει και μαλιστα σε καθε παιχνιδι? ο μονος λογος για μενα ειναι αυτο που ανεφερες να μπει στο ματι αλλου συνοπαδου....το ιδιο θα ελεγα αν εμπενε και η σημαια της βουλγαριας σε καθε αγωνα..
ΓΙΑ ΜΕΝΑ Η ΜΟΝΗ ΣΗΜΑΙΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ Π.Α.Ο.Κ. τιποτα αλλο..
(πλην περιπτωσεις οπως π.χ. Π.Α.Ο.Κ. ολυμπιακος που μπαινει της βουλγαριας ή οπως το παιχνιδι στα σκοπια που ηταν λογικο να σηκωθει η σημαια της μακεδονιας...)

northeagle_4

• Guest

Offline Suicidal

• Βασικός

Ωραία τώρα που γουστάρατε όλοι
ας ασχοληθούμε και με τα μπάσταρδα
που μας στερήσανε ακόμα έναν τελικό....

ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

Offline savage republic

• Βασικός
δουλειά δεν είχε ο διάολος, γαμούσε τα παιδιά του

υγ: όχι στα καπέλα, ναι στις τραγιάσκες  8)