Author Topic: ΠΑΟΚ - τριπολιτσα 2 - 1 κύπελλο Τετάρτη 17/4/13 ώρα 20.00 connx  (Read 3832 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
για μένα από το ρόστερ όπως έχει 3-4 είναι για μπάλα. οι υπόλοιποι για τη μανωλάδα...

Δύσκολα εκεί μέσα όντως. Χωρίς στόχο στο γήπεδο μου φαίνεται παίζαμε αν και στο πρώτο ο ρυθμός καταιγιστικός για παιχνίδι στο Ελλάντα.

σε αυτόν που είπε για Ράγιος και ναβάρο και αντοχές θα απαντήσω ότι το πολύ το roundup διώχνει όλα τα ζιζάνια.

Offline Emprostisghsoitrelamenoi

• Αποστολή
  • **
Μόνο με 4-3-3 εκεί μέσα και πάλι ισχνές οι πιθανότητες να προκριθούμε με τον φλώρο που έχουμε στον πάγκο. Οι παίκτες-γατιά φέρουν απειροελάχιστη ευθύνη για το χθεσινό.

Offline nikos 1988

• Αλλαγή
δεν πρέπει να επιτρέψουμε αποκλεισμό του ΠΑΟΚ.
ΓΙΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ.Ο ΠΑΟΚ!!!!

Offline petran4

• Αλλαγή
Οσοι λεν για διαiτησια ειναι απλα τραγικοι και δεν ξερουν τι τους γινεται.Ξυπνατε και να ξυπναμε πριν ειναι αργα.Αληθεια το μεγαλοπρεπες συνθημα ΠΑΟΚ ΠΑΙΞΕ ΤΗ ΜΠΑΛΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΣΟΥ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΣΕ ΓΑΜΗΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΣΟΥ το εκοψε η λογοκρισια? η ξαφνικα γιναμε μοντερνοι οπαδοι.?Εγω αλλιως τα ξερω τα γραμματα.ΑGAINST TO ALL AGAINST TO MODERN FOOTBALL

υ.γ για τον βλαχοcelebrity που ηταν παρων γαργαρα κι αυτο. βουντου βουντου κι ολα καλα.ΚΑΤΑΝΤΙΑ ???
ΠΑΟΚ ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΝΑ ΣΕ ΔΟΥΜΕ
ΠΑΟΚ Ο ΘΕΟΣ ΤΟΥΜΠΑ Ο ΝΑΟΣ
ΝΑΙ ΡΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΦΑΙΝΟΜΑΣΤΕ!!

Offline dave

• Αλλαγή
δεν εχω ξανασχολιασει ματς αγωνιστικα φετος, δεν υπηρχε λογος οταν ειναι κανεις ξενερωμενος απο τα παντα. το κανω σημερα μονο και μονο γτ η εικονα του πρωτου ημιχρονου ηταν για μενα ανετα η καλυτερη της σεζον. και μιλαω κυριως για τη σοβαροτητα και συγκεντρωση των παιχτων που εδωσαν πολυ υψηλο ρυθμο.

και στο β ηρθαν οι μελισσες...ολοι ειδατε πως κατερρευσαν συγκεκριμενοι παιχτες ειδικα λαζαρ σιντεφελντ, αλλη εικονα τελειως. ε δε μπορει παρα να φταιει αυτος ο πουστακος ο λιγος στο παγκο. και ο μονος τροπος να κανεις την ομαδα πουτανα ειναι με μαλακιες οδηγιες στο ημιχρονο, με ελλειψη αυτοπεποιθησης και χεσιμο για την επερχομενη αντιδραση της τριπολιτσας. ε καπου εκει οι παιχτες μπερδευονται κ παει περιπατο ο ρυθμος και η κυκλοφορια. πολυ σωστα λεει ο χομο οτι με εναν παμπλο μεσα τα πραματα θα ηταν διαφορετικα.

τα χουμε ξαναπει για τον πουθενα, κυπελλο δε σηκωνει με τπτ. παντως για τον επαναληπτικο ειμαι αισιοδοξος.

Offline Parolos

• Κερκίδα
  • *
Έχουμε ανύπαρκτο προπονητή που χρησιμοποιεί το αρχαιότερο σύστημα ποδοσφαίρου 4-4-2 σε φάση μπες τε και παίξτε.
Ο rajos και o navaro σε κάνουν κουδούνια.. παίχτες από την 3η εθνική Ισπανίας, την ώρα που στην ομάδα έχεις 6 παίχτες διαθνείς..
Ντάξει να φέρουμε τον Αρσάβιν με τον Βιειρίνια μπας και διασπάσει την σούπερ αμυντική γραμμή με τον Τσαμπούρη,τον Deblasis και τον Πιπίνη..

Πάντως με παρεξένεψαν κάπως τα sprint του Αστέρα στο 90+ που πιστεύω ο Ναβάρο κερδίζει τον Bolt στο κατοστάρι.. μου θυμησαν Μπρέσκα-Μόνχε (πάλι ομάδα του Τσιώλη) του γαύρου βόλου.. κάτι τρέχει με δαύτους να μου το θυμηθείτε, εξού και το οτι ζητάν τάχα ντόπινγκ κοντρόλ, αλλά φυσικά δεν υπήρχε ούτε και χτες..

Offline 8emhs

• Αλλαγή
Δεν υπάρχει κανένα οφσάιτ στο γκολ και ΟΥΤΕ σφυρίζει ο διαιτητής για να διακόψει τη φάση. Το σφύριγμα γίνεται τη στιγμή ακριβώς που η μπάλα καταλήγει στα δίχτυα. Το οτι ο επόπτης σήκωσε τη σημαία νωρίτερα (στην πασα) δεν εχει ΚΑΜΙΑ απολυτως σημασια. Η σημαια ειναι ΥΠΟΔΕΙΞΗ του βοηθου, δεν ειναι ΑΠΟΦΑΣΗ του διαιτητη. Οσο δε σφυριζει ο διαιτητής το παιχνίδι παίζεται κανονικά και οι δικοί μας θα έπρεπε να το ξέρουν. Άρα ο διαιτητλης απλώς πηρε πίσω την ακύρωση του γκολ και το μετρησε ΣΩΣΤΑ οπως έπρεπε. Ας μη "γαυροφέρνουμε" ...

Offline ELENH

• Αποστολή
  • **

Πάντως με παρεξένεψαν κάπως τα sprint του Αστέρα στο 90+ που πιστεύω ο Ναβάρο κερδίζει τον Bolt στο κατοστάρι.. μου θυμησαν Μπρέσκα-Μόνχε (πάλι ομάδα του Τσιώλη) του γαύρου βόλου.. κάτι τρέχει με δαύτους να μου το θυμηθείτε, εξού και το οτι ζητάν τάχα ντόπινγκ κοντρόλ, αλλά φυσικά δεν υπήρχε ούτε και χτες..

σε αλλοθρησκους οργανωμενους κυκλους ειναι γνωστο εδω και χρονια οτι ο τσιωλης ντοπαρει τρελα οποια ομαδα αναλαβει.... και οτι επαιξε με τα δευτερα στη σκουληκοφωλια για να εχουν δυναμεις οι ντουρασελ της α' ομαδος ηταν καθαρα για ξεκαρφωμα....

υγ: κατσε ρε πετραν4 δεν εγινε χειρουργειο απο τον μανταλο αλλα ολα τα σπορακια υπερ της τριπολης πηγαν και μιλαμε για ξεκαθαρα φαουλ που δεν μας δοθηκαν, οφθαλμοφανεστατα οχι μαλακιες..... ενταξει δεν μας φταιει το κορακι, τραγικοι ημασταν αλλα να λεμε τα συκα συκα και την σκαφη σκαφη....

Offline savage republic

• Βασικός
Αυτό

Δεν υπάρχει κανένα οφσάιτ στο γκολ και ΟΥΤΕ σφυρίζει ο διαιτητής για να διακόψει τη φάση. Το σφύριγμα γίνεται τη στιγμή ακριβώς που η μπάλα καταλήγει στα δίχτυα. Το οτι ο επόπτης σήκωσε τη σημαία νωρίτερα (στην πασα) δεν εχει ΚΑΜΙΑ απολυτως σημασια. Η σημαια ειναι ΥΠΟΔΕΙΞΗ του βοηθου, δεν ειναι ΑΠΟΦΑΣΗ του διαιτητη. Οσο δε σφυριζει ο διαιτητής το παιχνίδι παίζεται κανονικά και οι δικοί μας θα έπρεπε να το ξέρουν. Άρα ο διαιτητλης απλώς πηρε πίσω την ακύρωση του γκολ και το μετρησε ΣΩΣΤΑ οπως έπρεπε. Ας μη "γαυροφέρνουμε" ...

Και αυτό

Έχουμε ανύπαρκτο προπονητή που χρησιμοποιεί το αρχαιότερο σύστημα ποδοσφαίρου 4-4-2 σε φάση μπες τε και παίξτε.
Ο rajos και o navaro σε κάνουν κουδούνια.. παίχτες από την 3η εθνική Ισπανίας, την ώρα που στην ομάδα έχεις 6 παίχτες διαθνείς..
Ντάξει να φέρουμε τον Αρσάβιν με τον Βιειρίνια μπας και διασπάσει την σούπερ αμυντική γραμμή με τον Τσαμπούρη,τον Deblasis και τον Πιπίνη..

Και κάτι ακόμα: Δώνη, πάρε τον Μάνταλο και τραβήξτε να γαμηθείτε παρεούλα.

Offline petran4

• Αλλαγή

υγ: κατσε ρε πετραν4 δεν εγινε χειρουργειο απο τον μανταλο αλλα ολα τα σπορακια υπερ της τριπολης πηγαν και μιλαμε για ξεκαθαρα φαουλ που δεν μας δοθηκαν, οφθαλμοφανεστατα οχι μαλακιες..... ενταξει δεν μας φταιει το κορακι, τραγικοι ημασταν αλλα να λεμε τα συκα συκα και την σκαφη σκαφη....

Αν ειναι ο ΠΑΟΚ αυτος που πρεπει να ειναι και το θελουμε δηλαδη μαχητη και οχι δημοσιο υπαλληλο και χεστη ουτε σπορια ουτε αμυγδαλα εχει να φοβηθει.Και να ξες Ελενη καποιοι συνοπαδοι μου το κανουν καραμελα χανωντας το δασος ολοκληρο.Για τα αλλα που ανεφερα σε οσους ηταν στο γηπεδο ελπιζω να το καταλαβαν το εργο.
« Last Edit: April 18, 2013, 19:02:10 by petran4 »
ΠΑΟΚ ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΝΑ ΣΕ ΔΟΥΜΕ
ΠΑΟΚ Ο ΘΕΟΣ ΤΟΥΜΠΑ Ο ΝΑΟΣ
ΝΑΙ ΡΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΦΑΙΝΟΜΑΣΤΕ!!

Offline Vorious

• Αλλαγή
σιγουρα δεν ικανοποιηθηκε κανενας ΠΑΟΚτσης ουτε απ την εμφανιση ουτε απο το αποτελεσμα

ΑΛΛΑ

κατεβαινουμε στην τριπολη με το μαχαιρι στα δοντια ΠΑΙΧΤΕΣ και ΛΑΟΣ για να παρουμε την προκριση
ειπαμε και ΠΑΟΚ να μην ημουνα παλι ΠΑΟΚ θα μουνα

farygas

• Guest
τελικος αστερας-πανθρακικος και γελανε και οι πετρες.ο γαυρος ηδη το φαγε 2-1 και εκοψε οφσαιντ πριν στο πανθραξ σιγουρο γκολ.τα κορακια οργιαζουν..

Offline trelammenos

• Αποστολή
  • **
Αφού έχω εσένα ζωή μου και λατρεία ζω μες την μαγεία....

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
5-2 σε δέκα λεπτά  :smiley4: :smiley4: :smiley4:
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline Greenleaf

• Αποστολή
  • **
Και τώρα 6! Καλύτερα φυσικά, δεν θέλω να δω Πανθραξ στον τελικο, ο ολυμπιακός είναι πιο κατάλληλη ομάδα για τον Αστέρα!  8)

Ερχόμαστε κουφάλες!!

Offline antifa

• Αποστολή
  • **

Offline zouvalos

• Αλλαγή
παλι καλα που κατοχυρωσε το γκολ....κανονικοτατο ητανε...δεν θα γουσταρα καθολου κι αλλο σφυριγμα υπερ....

στο 1ο ημασταν αρκετα καλοι αν και δεν βγαλαμε πολλες φασεις....το γκολ παντως ηταν καλο....αυτο που με ξινισε ητανε οτι μετα το 1-1 χαθηκε η γη κατω απο τα ποδια....η μπαλα εγινε πολυ βαρια που δεν επιτρεπεται μεσα στην καταμεστη Τουμπα και ειδικα εναντιον της τριπολης....

δυστυχως ενω πλεον εχουμε εναν ισχυροτατο προεδρο εχουμε πολλα να λυσουμε....ειμαστε σπασμενοι σε χιλια κοματια και αυτο το νιωθεις μεσα στην Τουμπα...με χαλαει πραγματικα....

Σαλπιγγιδης - Θοδωρας-Βρυζας - Δωνης - Φυγη Garcia εχουν κοματιασει τον λαο σε timing που αν δεν υπηρχε αυτη η φαγωμαρα θα ΓΑΜΟΥΣΑΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΡΝΑΜΕ....

ειμαι πολυ κατα του δεν με εκφραζει αυτος ο ΠΑΟΚ οποτε δεν παω στο γηπεδο....ετσι πιστευω αλλαζει πολυ πιο ευκολα το DNA του ΠΑΟΚ που αγαπησαμε....
PAOK MEXRI EKEI POU DEN PAEI.......

Offline blue_eyes

• Βασικός
ρε παιδια ποιος εβρισε τους γονεις του τσιωλη την πεμπτη; να παει να παραδοθει στην ευπ μονος του... τοσα χρονια στα γηπεδα ο καημενος πρωτη φορα ακουει να του βριζουν την μανα λεει σημερα

να μην ξαναγινει ρε παιδια κριμα ειναι αβγαλτο το καψερο και τρελαθηκε λεει.. θα πανυγηριζε στο κεντρο της τουμπας κιολας

Offline savage republic

• Βασικός
δυστυχως ενω πλεον εχουμε εναν ισχυροτατο προεδρο εχουμε πολλα να λυσουμε....ειμαστε σπασμενοι σε χιλια κοματια και αυτο το νιωθεις μεσα στην Τουμπα...με χαλαει πραγματικα....

Μα γιατί τα βλέπεις διαφορετικά τα πράγματα; Ο «πολύ ισχυρός» σου πρόεδρος εκεί βασίζει την ισχύ του εντός ΠΑΟΚ. Στο διαίρει και βασίλευε. Η πιο παλιά και σίγουρη συνταγή. Ιδίως όταν υπάρχουν πάθη.

Σαλπιγγιδης - Θοδωρας-Βρυζας - Δωνης - Φυγη Garcia εχουν κοματιασει τον λαο σε timing που αν δεν υπηρχε αυτη η φαγωμαρα θα ΓΑΜΟΥΣΑΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΡΝΑΜΕ....

Μα ακριβώς αυτός ήταν ο στόχος, το κομμάτιασμα του λαού, από τη στιγμή που υπήρξε ομοψυχία και μετά. Το παράξενο θα ήταν να μην το περίμενες. Είναι πολλά τα λεφτά και ακόμα μεγαλύτερη η δόξα. Τώρα, και να μην υπήρχαν τσίμπλες στα μάτια του λαού, θα έπρεπε να εφευρεθούν. Βάλε άλλη μια σημαία εκτός ΠΑΟΚ στο γήπεδο και είσαι μέσα...

Offline skyclad4

• Αλλαγή
Στον κοσμο αλλος κανενας