Author Topic: ΠΑΟΚ - Βέροια 2-0 Σάββατο 06/04/2013 ώρα 17:15 novasports 2  (Read 1725 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
3-1 σκορ. 3-0. και μετα κηδεια στο χαριλαου. πιο πριν μπασκετ. δυνατη μερα
« Last Edit: April 03, 2013, 22:27:42 by tsakalaki »

Offline tsarpanas4

• Αποστολή
  • **
σημαντικη μερα ... καθως  η 4 χρονων κορη μου θα πατησει για πρωτη φορα το ποδαρακι της  στο ΝΑΟ..
ΠΑΟΚ ΕΣΥ ΝΑ ΠΑΣ  ΚΑΛΑ....

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline trelammenos

• Αποστολή
  • **
σημαντικη μερα ... καθως  η 4 χρονων κορη μου θα πατησει για πρωτη φορα το ποδαρακι της  στο ΝΑΟ..

:b191: :spray: :04a: :spray: :b191:
Αφού έχω εσένα ζωή μου και λατρεία ζω μες την μαγεία....

Offline ELENH

• Αποστολή
  • **

:b191: :spray: :04a: :spray: :b191:

να την χαιρεσαι την κορακλα και ευχομαι να πατησει στο ΝΑΟ χιλιαδες φορες μετα απο τον αυριανο αγωνα....

Offline petran4

• Αλλαγή
Να την χαιρεσαι αδερφε.Ετσι η νεα Παοκτσηδικη να μπαινει στο κλιμα. ;)
Μια καλη προπονηση σημερα και φυσικα μονο νικη
ΠΑΟΚ ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΝΑ ΣΕ ΔΟΥΜΕ
ΠΑΟΚ Ο ΘΕΟΣ ΤΟΥΜΠΑ Ο ΝΑΟΣ
ΝΑΙ ΡΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΦΑΙΝΟΜΑΣΤΕ!!

Offline savage republic

• Βασικός

Μόνο και μόνο γι' αυτόν τον λόγο, νίκη με ευρύ σκορ!

Offline zouvalos

• Αλλαγή

να την χαιρεσε την ΠΑΟΚΑΡΑ σου!!!!!!!!
PAOK MEXRI EKEI POU DEN PAEI.......

S.F.MALGARON

• Guest
Έξω οι γυναίκες από την Τούμπα... :D  μπράβο αδερφέ κι εγώ μια από τα ίδια..αφού δεν βγάλαμε τον απόγονο...θα πάμε τις κοριτσάρες μας στο γήπεδο..εμένα είναι λίγο πιο μικρή... 14 μηνών!! Αλλά Π.Α.Ο.Κ. φωνάζει!! Οπότε είναι έτοιμη για τον Ναό!!

Offline PAtsOuKas

• Αποστολή
  • **
Βασικο κερδος η αποδοση (στο β ημιχρονο) και η ψυχολογικη ανοδος του Ολισε.. Πιστευω στα play-offs θα κανει παπαδες.. Ειναι με διαφορα πιο τεχνικος παιχτης απο τον Καμαρα (εχει προσοντα αλλα θελει πολυυυυυυυυ δουλεια).

ΠΑΟΚ ΓΕΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΔΑ!!!!!!!!!!!!

Offline maria-mtb

• Βασικός
ενα οβερ περιμεναμε ρε να παρουμε κανα φραγγο κ το φερατε 2-0...ποσο ντουγανια ειστε...

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
Πεστα ρε Μαρακι χασαμε το σιγουρο 3-0 σκορ αν ειναι δυνατον (βαλτο ρε αλανι Καμαρα εκει στο 93)

Κατα τα αλλα επαγγελματικη νικη χωρις να φορτσαρουμε.. κατα διαστηματα παιξαμε και καλα αλλα στην μεγαλυτερη διαρκεια ειμασταν κατω του μετριου.. αγγαρεια σκετη

Κραταμε μονο την ωραια κινηση του Ολισε την σεντρα του και το τελειωμα του κλαους στο 2-0..

Εντυπωση μου εκανε οτι η μεγαλη 4 ηταν σχεδον αδεια.. μηπως ειναι λογω της αποχης καποιων σφ η κανω λαθος?

Επισης εντυπωση μου εκανε που η 7 ηταν ζιγκα απο κοσμο.. ο νεος ΠΑΟΚ του Ιβαν εμφανιζεται δειλα δειλα

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
Και όταν δεν υπήρχε αποχή πάλι άδεια ήταν η 4 biv, από τον χειμώνα που έφυγαν βιερίνια και κοντρέρας πρόπερσι πάντα άδεια είναι εκτός από τα ντέρμπι. Δεν έρχεται η επαρχία και το γήπεδο δεν γεμίζει. Δυστυχώς μέσα στην πόλη αθροιστικά σε ενεργό κόσμο που πάει στο γήπεδο υστερούμε σημαντικά από σκουλίκι και παλεύουμε με γριά και από αυτούς που ήταν σήμερα γήπεδο οι μισοί από επαρχία είναι. Κατά τ' αλλα το ματς αηδία σκέτη, 55 λάθη κάναμε και παίξαμε με την βέροια, δεν εικόνα αυτή σοβαρής ομάδας, τόσα λάθη δεν κάνει σε ένα ματς ούτε κέρκυρα, το αεκάκι και όφη που πέφτουν. Όλοι χάλια ήταν σήμερα δεν υπάρχει για μένα διακριθέντας, καμαρά ατομιστής, ενώ μπορεί να δώσει πάσα μισό γκολ τελειώνει μόνος τους τις φάσεις ανεπιτυχώς, δεν κάνει για μένα για τον ΠΑΟΚ ας τον πάρει ο μαρινάκης, ο ολίσε και αυτός μέτριος όχι κάτι το ιδιαιτερο, κοντός ανύπαρκτος, αποστολόπουλος χάλι μαύρο, λίνο ίσως καλούτσικος, πίσω ο κροάτης καλός ο κατσουράνης κακός με πολλά λάθη, λάζαρ τίποτα, λώρενς μέτριος. Αφησα για το τέλος τον γεωργιάδη, φεύγει 3 με έναν αντεπίθεση και φτάνοντας στην περιοχή πατά τα κορδόνια του, όσο σημαντικό είναι να έρθουν καλοί παίκτες το καλοκαίρι, άλλο τόσο σημαντικό είναι μπουλάρουν οι μέτριοι και οι ανίκανοι, επίσης αναρωτιέμαι αφού ο πόποβιτς παίζει με την κ20 και δεν μπορεί να πάρει χρόνο συμμετοχής ενώ υπάρχουν στην ομάδα ρομπερ και γεωργιάδης για ποιο λόγο δεν το άφησαν το παιδάκι να πάει στην ρόμα που τον ζητούσαν??
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline tsarpanas4

• Αποστολή
  • **
Ευχαριστώ για τις ευχές  παιδιά , sf malgaron να σου ζήσει και η δική σου κορακλα
Εύκολη επαγγελματική νίκη  από την Ομάδα , περίμενα  περισσότερα γκολ , μ άρεσε ο Ολισε και ακόμα δεν είναι σε φόρμα ,όταν θα αρχίσει να τρέχει  θα βγάλει μάτια .
Φεύγοντας από γήπεδο η τελευταία ερώτηση της μικρής ήταν ..  πότε θα ξαναέρθουμε;
Σε καλό δρόμο είμαστε!!!  ;D ;D  
ΠΑΟΚ ΕΣΥ ΝΑ ΠΑΣ  ΚΑΛΑ....

Offline Lennon_

• Αποστολή
  • **
πέναλντι εις βάρος παίχτη της Βέροιας στο 1-0 στο 70 λεπτό.

πατήστε στο "ΔΕΙΤΕ ΤΟ"

ΠΡΟ-ΒΑ-ΤΟ-ΠΟΙ-Η-ΣΗ
ΛΑΕ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΞΥΠΝΑ

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
Άμα ήταν αυτό πέναλτι του κάτσε στην ξάνθη γιατί ήταν μούφα???

Offline t.b

• Αλλαγή
εντάξει είπαμε μας παίζουνε "περίεργα" καλά αλλά όχι και πέναλτι αυτό.

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
Εγώ διαπιστώνω ότι εφημερίδες, κανάλια, σάιτ προσπαθούν να περάσουν ότι ο ΠΑΟΚ ευνοείται. Η αλήθεια είναι ότι πήραμε αρκετά σφυρίγματα κυρίως στην τούμπα. Όλοι ψάχνουν να βρούν φάσεις, να τεντώσουν τους κανονισμούς για να πούνε ορίστε αυτό ήταν πέναλτι και δεν το έδωσε, αυτή ήταν κόκκινη και δεν την έδωσε και τα αρχίδια μας κουνιούνται. Δηλαδή γιατί να μην είναι στις αμφισβητούμενες χτεσινές φάσεις το χέρι του μαύρου στο πρώτο ημίχρονο, τεντωμένο χέρι έχει και τα πόδια του είναι μισό μέτρο έξω από την περιοχή και στην γραμμή πάνω πέναλτι είναι. Δεν λέω σίγουρα ότι είναι, αλλά δεν είναι αμφισβητούμενη φάση?? Γιατί δεν την βλέπουμε πουθενά, αντ΄ αυτού ακουμπάει ο κατσουράνης το σκουλικι, που σαν σκουλίκι μόλις νιώθει χέρι βουτάει και ο βασιλάκης λέει να πούμε τον τραβάει και τον ρίχνει κάτω. Δηλαδή τον ακούμπησε για κάποια δέκατα του δευτερολέπτου και είναι πέναλτι. Πρόχειρα αν κάτσω και θυμηθώ δικές μας ανάλογες φάσεις που δεν ήταν ούτε καν στις αμφισβητούμενες είναι μια του κλάους στο χαριλάου που τον ψιλοτραβάει το μπακ αλλά ούτε την είδαμε πουθενά σαν αμφισβητούμενη, του κλάους πάλι στον πλατανιά στην φαση που βάζει το γκολ ο κοντός πάλι τον τραβάει ο μαύρος, στην σμύρνη το χέρι που δίνει πάλι τον τραβάει ο αμυντικός, τα δικά μας γιατί δεν είναι κάν αμφισβητούμενα αντίθετα ότι δικό μας υπάρχει το βλέπουμε από εφημερίδες και κανάλια σαν εύνοια καθαρή?? Ρωτάει ο δημοσιογράφος στον βασιλάκη, αδικήθηκε το σκουλίκι στο περιστέρι?? Και απαντάει ο πουτάνας γιος αδικήθηκε, δηλαδή είναι αδικία να φας μια κίτρινη που δεν είναι. Φάε την κίτρινη, κάνε τον σταυρό σου και φύγε, θα αποβληθείς?? Τον βρίζεις τον τραβάς και είναι αδικία που σε βγάζει δεύτερη κίτρινη?? Εμείς να πούμε σκόνταψε ο λώρενς με χανούμι στην τούμπα από την φόρα του και έφαγε δεύτερη κίτρινη, στην βέροια μουφα πέναλτι και κόκκινη, στην κρήτη τα ίδια συν ακυρωμένο γκολ, με γαύρο προχτές τα κοράκια οργίασαν, στον πλατανιά μέσα στην πρώτη κόκκινη δεν υπάρχει καν φάουλ, με σκουλίκι στην τούμπα κλωτσάγαν αυτοί και τρώγαμε κόκκινες εμείς, στο χαριλάου λαβές ζίου ζίτσου και τάκλιν στην καρωτίδα τα σκουλίκια κόκκινη πάλι εμείς φάγαμε σε πέναλτι φάντασμα. Δεν λέω οτι είμαστε αδικημένοι, αλλά όχι να μας παρουσιάζουν και σαν δυνάστες ερμηνεύοντας τους κανονισμούς κατά το δοκούν. Κάτι πρέπει να γίνει και αυτοί οι καραγκιόζηδες που αναλύουν τις φάσεις όπως γουστάρει ο μαρινάκης να την ακούνε που και που.

Offline savage republic

• Βασικός
Ξεκολλήστε ρε σεις. Τον τσεκάρει, δεν τον σταματάει. Μαλακία του που έβαλε τα χέρια, άμα ήταν γαύρος, θα το είχε δώσει και θα έλεγαν όλοι «σωστό», αλλά δεν δίνονται τέτοια πέναλντι.

farygas

• Guest
πέναλντι εις βάρος παίχτη της Βέροιας στο 1-0 στο 70 λεπτό.

http://www.dailymotion.com/video/xysn0k_yyyy-yyyyyy-2-0-hl_sport

πατήστε στο "ΔΕΙΤΕ ΤΟ"

ΠΡΟ-ΒΑ-ΤΟ-ΠΟΙ-Η-ΣΗ
αδερφε συγνωμη αλλα δεν υπαρχει κανενα μα κανενα πεναλτυ.Ασ βαζει το χερι του εκει ο κατσουρανης.ουτε φαουλ στο μπασκετ δεν ειναι αυτο.Κατα τα αλλα ανοστος(γενικα οχι μονο αγωνιστικα),αλλιωτικος ΠΑΟΚ.Μια ΤΟΥΜΠΑ ασχημη,ξενη,οχι ΠΑΟΚ.