Author Topic: απογονοι gay-ros του στολου - ΠΑΟΚ 0 - 0 Κυριακη 31/3/13 ώρα 19:30 novasports  (Read 3554 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

northeagle_4

• Guest
εσυ οτι πεις.

Offline alter4

• Αποστολή
  • **
biv δεν μιλησα για φιλικο. Ελλειψη παθους ομως υπηρχε. Απο εκει και περα ο καθενας το ερμηνευει οπως θελει.

Τον ΠΑΟΚ τον κληρονομησαμε απο τους παππουδες μας και τον δανειστικαμε απο τα εγγονια μας...

Offline PAOK_Piraeus

• Αποστολή
  • **
Συμφωνω με νορθ και μπιβ και οσους αλλους ειπαν οτι δεν υπαρχει κανενα φιλικο. Σεβομαι οτι καποιοι το βλεπουν ετσι, αλλα δεν μπορει να με πεισει κανενας λογος απο αυτους που σκεφτομαι για το αντιθετο - με δεδομενα πολλα πραγματα. Να πεις οτι επαιζαν οι 2 μονοφθαλμοι της σουπερ κλικας και βγηκε μια σουπα λαχανικων, παει στο διαολο.

Καταρχην να πω οτι κλειδι για τα στημενα του gay ηταν ο Κατσουρανης, στο πρωτο κορνερ τους βλεπω οτι εχει παρει μαν 2 μαν τον τζιμπουρ και λεω τι διαολο. Μετα καταλαβα γιατι, πολυ βρωμικη δουλεια στα στημενα με εξυπνα "βρωμο"μαρκαρισματα με αποτελεσμα οτι κεφαλιες επαιρνε (λιγες) να ειναι εκτος ή σε κακη θεση. Εκανε μπαμ οτι ολες οι  κομπινες του gay ηταν στημενες πανω του.

Βλεπω οτι παντου αναπαραγονται τα offside, για μενα εξισου τραγικη αποφαση ειναι το "επιθετικο" φαουλ στον Κλαους (νομιζω) ο οποιος παιρνει την κεφαλια πισω και βγαζει τον Καμαρα στην πλατη τους.

Και κατι για τον λιγο-με-κουστουμι. Περα απο τις οποιες μαλακιες εχει κανει και συνεχιζει να κανει, σημερα βγηκε στην φορα αλλη μια ομορφια. Περα απο εκ γεννησιμιου χεσιμο που εχει, ο τυπος κανει μπαμ οτι προπονει για την παρτη του. Μην ξεχναμε οτι ηταν το πρωτο ματς μετα την φυγη του Παυλου, με κλαρινο χθες και στην πλατη αλλα τοσα, εσφιγγε ο κωλος και δεν ανοιγε ουτε με imodium. Δεν μου εκανε εντυπωση οτι δεν το κυνηγησε καθολου το ματς ενω φαινοταν οτι μπορουσες να κανεις το 0-1, ελπιζω να μην συνεχιστει αυτο το ανεκδοτο και του χρονου.
"Κάποια πράγματα στην ζωή δεν εξαγοράζονται με τα χρήματα. Αυτό που ζω στον ΠΑΟΚ δεν έχει τιμή."

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
Τι φιλικά ρε παιδιά λέτε?? Δύο ματς γαύρος και βάζελος δεν μας κάνανε ούτε καν φάση, ο μεν βάζελος δεν πέρασε την σέντρα ο δε γαύρος μόνο σουτ έξω από την περιοχή,  η ομάδα είναι καινούρια από τέλη γενάρη και μετά παίζουν 6 νέοι παίκτες στην ενδεκάδα, κάθε βδομάδα παίζει και καλύτερα είτε επιθετικά είτε αμυντικά. Τον χτεσινό γαύρο η ομάδα του σάντος με πάμπλο, κοντρερας, μούσλι, ίβιτς, βιερίνια, μαλεζά θα τον έριχνε τρία μπαλάκια. Ο περσινός γαύρος ποιοτικά με τον φετινό είναι 70% κάτω, χωρίς μέλμπεργκ, χωρίς μιραλάς, χωρίς τοροσίδη, χωρίς μαρκάνο, χωρίς ορμπάιθ, με κάτι παπάζογλου, βλαχοδήμους φέισες και μασάδους, χωρίς την προφανή έυνοια των κορακιών ακόμα και χτες θα χάνανε, δεν είναι τα οφσάιτ, αλλά η φάση του κλάους που δίνει επιθετικό φάουλ ενώ βγαίνει τετ α τετ ο καμαρά ήταν μεγάλο κάρφωμα που πέρασε στα ψιλά, χτες δεν απειληθήκαμε όχι γιατί ήταν φιλικό γιατί ο γαύρος επιθετικά δεν έβγαζε κανέναν μπακ επάνω  επειδή είχαν τον φόβο καμαρά ολίσε, και ο μανιάτης με εξαίρεση το πρώτο 20 λεπτο επίσης δεν πάτησε περιοχή, όλες οι επιθέσεις τους ήταν με 4 το πολύ 5 παίκτες καμιά υπεροχή δεν κάνανε επειδή φοβήθηκαν το ματς, τζιμπουρ, αμπντουν, βλαχοδήμος και φέισα ή μασάδο επιτίθονταν, όλοι άλλοι 40 μέτρα μακριά από την περιοχή ήταν, παρόλα αυτά αν εμείς στα χαφ είχαμε τον καλό λάζαρ ή αν έπαιζε αντί του κλάους ή του κοντού ο βούκιτς για να κρατάει μπάλα αφού οι άμπαλοι διεθνείς μόνο κανα πλάγιο μπορούν να κερδίσουν ένα γκολ θα το κάναμε, επίσης το ενδεχόμενο να μπορουσε ο γαύρος να μας ξεπατώσει και να μην το έκανε ή το αντίστροφο και μεις μου μοιάζει αστείο γιατί δεν βρίσκω σοβαρό λόγω για να γίνει η αλλαξωκωλιά.
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline Emprostisghsoitrelamenoi

• Αποστολή
  • **
Αυτό με το "φιλικό" είναι κομματάκι αφελές. Ο Δώνης κατεβάζει μια ομάδα με οφθαλμοφανή τρύπα στο κέντρο αλλά και πολύ δυνατή στο τρανζίσιον. Το γρήγορο 1-0 ή 0-1 θα επέφερε το πολλά-με-λίγα μέχρι το τέλος. Η τύχη στα πρώτα λεπτά, η σαφής έλλειψη κινήτρου των γαύρων στη συνέχεια και φυσικά η εγκληματική διαχείριση Δώνη, οδήγησε τον αγώνα στο στείρο 0-0.

Αδυνατώ να συλλάβω το νόημα μιας υποτιθέμενης συμφωνίας που έγινε κάτω απ' το τραπέζι για το εν λόγω παιγνίδι.  

Offline trelammenos

• Αποστολή
  • **
Αν και δεν είδα το παιχνίδι (γαμώ το 3ο μου νούμερο...) Αλλά κλασικά πάλι....
Χάνουμε... στηθήκαμε...
Κερδίζουμε... μας το δώσανε...
Ισοπαλία.... Φιλικό....
Στο τέλος από ότι μου είπανε είχε μία καλή κεφαλιά ο Μήτρογλου και ένα καλό σουτ ο Καμαρά... Δλδ εκεί αν γινότανε κάποιο γκολ τι θα λέγαμε?
Αφού έχω εσένα ζωή μου και λατρεία ζω μες την μαγεία....

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
Ημουν μεσα στο τηγανι  8) και εχω καποιες παρατηρησεις.

1. Ενταξει και θεωρουσα οτι η Τουμπαρα μας εχει πεσει επιπεδο.... που οντως εχει πεσει. Αλλα αν μετα την Τουμπα αυτο θεωρειται "εδρα" τοτε πραγματικα ειμαστε πολυ  καλα ακομα... τραγελαφικοι γαυροι, ακομα και στην 7 οι περισσοτεροι καθοντουσαν, κανα μπινελικι μετα την τριτη παρακληση απο μεγαφωνο απο τον καθυστερημενο, ενω οι αντιστοιχες θυρες της 5-6 ολοι καθισμενοι και ουτε ενα συνθημα. Γενικα δεν ξερω τι περιμενα αλλα τωρα καταλαβαινω γιατι οποιος αλλοθρησκος τυχαινει να ερχεται Τουμπα μενει με ανοιχτο στομα (και εγω καμια φορα οταν ημασταν στα χαλια μας απορουσα). Παντως Βουλγαροι δεν ακουστηκε ουτε μια φορα, δειγμα του ηρεμου κλιματος οσον αφορα το παιχνιδι...

2. Παρολαυτα απο αυτα που ακουγες απο τις διπλανες παρεες πολυ λυσσα για την νικη και ανα 10 λεξεις τους η μια ηταν για τον Σαββιδη. Ο μεσος φιλαθλος του γαυρου εχει αλλαξει και δεν τον ενδιαφερει ουτε η 7 ουτε η 4 ουτε η εδρα. Τον ενδιαφερει το χρημα και η αισθηση για το λαρτζιλικι. Σχεδον δεν μιλουσαν για γαυρο και ΠΑΟΚ αλλα για Μαρινακη (... ή προεδρος) κ τον Σαββιδη. Και καπου εκει ειναι που καταλβαινεις ποσο αστειο θεωρουσαν παλιοτερα το να εχουμε προεδρους Ζαγορακη και Βρυζα... Ψαχναν στις σουιτες που ειναι ο Σαββιδης και σχολιαζαν αν θα συναντηθει με Μαρινακη κλπ την ωρα του αγωνα...

3. Οσον αφορα το ματς... επειδη ημουν απο την πλευρα των οφσαιντ και του επιθετικου στον Αθανασιαδη στο οποιο ο Καμαρα θα σκοραρε εχω να πω οτι η διαιτησια απλα δεν  σε αφηνε με τπτ να κερδισεις. Ειδικα στο επιθετικο του Αθανασιαδη γελουσαν και οι γαυροι....

4. Οσον αφορα τους δικους μας τα γνωστα... Ολοι οι αμυντικοι καναν κορυφαιο παιχνιδι, αλλα εγω θα σταθω στον Κατσε και τον Λορενς. Πραγματικα καναν αλλο παιχνιδι... ο πρωτος παντου, Βιτολο στα καλυτερα του ειχε εκνευρισει ολους τους γαυρους. Ο δευτερος για το παθος του... ΜΑκαρι να ειχαν το παθος του και οι επιθετικοι... Ο Ολισε ενα ακομα παιχνιδι για κλαμματα.

5. King, τελικα ολα καλα ρε  ;D
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
    • http://paokworld.com/paokworldboard/avatars/Custom/members/avatar_2225.png
Αφου αντεξες αναμεσα στους γκευ, εισαι σε καλο δρομο, τι να πω  :'(
Εγω απο την αλλη.....

Με ενα ονειρο θα ζω
το πα στον τρελογιατρο
μες στους γαυρους να βρεθω
και να ανατυναχτω

κανω ονειρα τρελα
πως ειμαι μεσα στην 7
ζωσμενος με εκρηκτικα
ΓΑΜΩ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ . και -

Αλλος λογος για να βρεθω αναμεσα τους δεν υπαρχει  :P

Offline NEAPOLITIS

• Αποστολή
  • **
Ημουν μεσα στο τηγανι  8) και εχω καποιες παρατηρησεις.

1. Ενταξει και θεωρουσα οτι η Τουμπαρα μας εχει πεσει επιπεδο.... που οντως εχει πεσει. Αλλα αν μετα την Τουμπα αυτο θεωρειται "εδρα" τοτε πραγματικα ειμαστε πολυ  καλα ακομα... τραγελαφικοι γαυροι, ακομα και στην 7 οι περισσοτεροι καθοντουσαν, κανα μπινελικι μετα την τριτη παρακληση απο μεγαφωνο απο τον καθυστερημενο, ενω οι αντιστοιχες θυρες της 5-6 ολοι καθισμενοι και ουτε ενα συνθημα. Γενικα δεν ξερω τι περιμενα αλλα τωρα καταλαβαινω γιατι οποιος αλλοθρησκος τυχαινει να ερχεται Τουμπα μενει με ανοιχτο στομα (και εγω καμια φορα οταν ημασταν στα χαλια μας απορουσα). Παντως Βουλγαροι δεν ακουστηκε ουτε μια φορα, δειγμα του ηρεμου κλιματος οσον αφορα το παιχνιδι...

Kρύβε λέξεις,κάποτε τους κράζαμε και για άλλα και τα λουστήκαμε.
Ο ΣΑΛΠΙΓΓΙΔΗΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ

Offline ΠΡΕΛΕΒΙΤΣ

• Αλλαγή
Σε γενικές γραμμές έτσι όπως παίξαμε τα πήγαμε πολύ καλά στην άμυνα και στο κέντρο. Σίγουρα αν είχαμε μεγαλύτερη βοήθεια(που δεν υπήρχε σε αυτό το παιχνίδι)απο τους 2 στην επίθεση θα κερδίζαμε.
Τους γαύρους τους είδα-άκουσα χεσμένους και σε λίγο καιρό αν όλα πάνε όπως πρέπει θα περάσουν ακόμα καλύτερα με πολλές μπουγάτσες μέσα στο στόμα τους.

ΟΙ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΤΟΥ ΡΕΝΤΗ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΠΙΑΤΣΑΣ
Πολύ σύντομα θα μάθετε όλοι-όλες σας ότι
ΠΑΟΚ η ισχύς σου είναι οι οπαδοί σου
ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΟΗΜΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΑΜΑ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΠΑΟΚΤΣΗΣ