Συγνώμη ρε παιδιά, διαβάζω παράλογα πράγματα τις τελευταίες μέρες, δεν υπάρχει ψυχραιμία, συμπεράσματα για την ομάδα λες και μιλάμε όχι για τον ΠΑΟΚ αλλά τον ΠΑΟΚ σταυρού. Δεν είναι ΠΑΟΚ αυτό, δεν είναι τούμπα αυτό, έκοψαν τα αρχίδια του ΠΑΟΚ, θέλουν να μας κάνουν πρόβατα και διάφορες άλλες γενικότητες που προσωπικά με κάνουν και απορρώ. Σίγουρα δεν έχουμε όλοι τον ίδιο τρόπο σκέψης, αλλά γράφουν παιδιά 20-25-30 χρονών ακόμα και γω που περπατάω στα 36 δεν ειναι αυτός ο ΠΑΟΚ που γνωρισαμε, ποιον ΠΑΟΚ γνωρισατε ρε λεβεντόπαιδα?? Για εξηγείστε μου, όχι γενικότητες με περηφάνιες, λεβεντιές και μαχητικότητες, παραδείγματα γεγονότα του τότε που τον γνώρισες και του τώρα, να βγάζουν αυτό το συμπέρασμα οπαδοι του ΠΑΟΚ 40-45 χρονών και πάνω που έζησαν τον ΠΑΟΚ την δεκαετία του 80 μέχρι τα μέσα της δεκαετίας του 90 και το ματς ορόσημο με την παρί στην τούμπα να πώ εντάξυ, σίγουρα αυτοί άλλον ΠΑΟΚ είδαν, το θυμάμαι και γω που από παιδάκι 7-8 χρονών με πήγαινε ο πατέρας μου στο γήπεδο, 50 χιλιάδες κόσμος μέσα στην τούμπα και το γήπεδο έτρεμε, όντως άλλη νοοτροπία, άλλο πάθος, άλλη ψυχοσύνθεση, άλλες φάτσες. Που να τα βρεις αυτά 30 χρόνια μετά?? Εδώ μέσα οι περισσότεροι από μας αν όχι όλοι δεν έχουμε πάει στο παλιό καραισκάκη, στην λεωφόρο, στην φιλαδέλφια,ούτε καν χαριλάου, από τον μπάτμαν και μετά που τάιζε τους πάντες και τα πάντα αλοιώθηκε ο ΠΑΟΚ εσείς σήμερα βγάλατε το συμπέρασμα ότι άλλαξε ο ΠΑΟΚ και ο ΠΑΟΚτσής. Κόβουν τα αρχίδια του ΠΑΟΚτσή επειδή θέλουν να φάνε τον πάμπλο, δηλαδή ρε παιδιά ο ΠΑΟΚ απέκτησε αρχίδια το 2008 που ήρθε ο πάμπλο στον ΠΑΟΚ και μας τα κόβουν τώρα που θέλει ένας κομπλεξικός προπονητάκος να τον φάει?? Είναι δυνατόν ρε να είναι στην φυλακή τόσοι ΠΑΟΚτσήδες και σε 25 χιλιάδες γήπεδο να φωνάζουν για αυτους οι 500 και οι 24,500 χιλιάδες να τρώνε σπόρια?? Ποιος φταίει ρε σεις ?? οι 24,500 οι 500 ?? Διαχωρίζονται οι ΠΑΟΚτσήδες σε φυτά, σε ξυπνητζήδες σε γούνες, μούνες, γόβες, πρεζάκια, τι μαλακίες είναι αυτές ρε σεις. Έχουμε προσαρμόσει ο καθένας στην μιζέρια της ζωής του τον ΠΑΟΚ και άλλος που τρώει φάπες από την γυναίκα του θέλει τον ΠΑΟΚ επιβήτορα, ο άλλος τον θέλει επαναστάτη επειδή στην δουλειά του το αφεντικό του τον στέλνει να πάιρνει τσιγάρα. Ο ΠΑΟΚ παιδιά εκφράζει συγκεκριμένα πράγματα, αυτοί που τον δημιούργησαν πριν 87 χρόνια είχαν ένα όραμα, αυτό πρεπει να βρεί ο ΠΑΟΚτσής ή να το θυμηθεί, κατά τ' αλλα όλοι μπορούμε να βρούμε 1000 λόγους για να χωριζόμαστε, να μην παμε στο γήπεδο, να μην συμμετέχουμε στους αγώνες του ΠΑΟΚ διαχρονικά, κατ' εμέ λιποταξία είναι αυτό, εγω όσο με βαστάνε τα πόδια μου θα είμαι εκεί, είτε με βουλινό, είτε με μπάτμαν, είτε με γούμενο, είτε με κλεφτοθοδωρο, είτε με σαββίδη, είτε με κανέναν, είτε με δώνη, ειτε με γκαρσία, είτε είναι το γήπεδο καμίνι με 40 χιλιάδες κόσμο, είτε είμαστε 1000 άτομα με τον αιγινιακό, είτε διαδηλώνουμε στα εγκαίνια της έκθεσης, όπου μπορώ κι ας με χαρακτηρίσετε πολλοί φυτό.
Για το ματς τώρα τι να πω, ομάδα εμμετος, πραγματικά ο βάζελος χειρότερος και από την κέρκυρα που μας δυσκόλεψε κάπως. Μονότονος από τα άκρα να ανέβει ο μπαρμπα λίνο να κάνει τίποτα στον άξονα ελάχιστος εξαιτίας του κομπλεξικού προπονητή που έκανε την φανέλα τατουάζ στον κάτσε για να φάει τον πάμπλο με τον λάζαρ να περπατάει ανελέητα σε κάκιστη μέρα. Ο καμαρά πολλές καλές ενέργειες οι περισσότερες όμως ημιτελείς. Ο λώρενς σαφώς ή πολύ πιωμένος ή ξεσούρωτος εντελώς και καθαρός ήταν διότι δεν είχε καμιά λογική το παιχνίδι του, ο ολίσε σίγουρα δεν είναι έξω δεξιά, θέλω να τον δώ στην θέση του λώρενς πισω από τον φορ δηλαδή αν και το γκολ δεν πρέπει να το έχει. Κλάους αόρατος, πίσω αμα τρώγαμε γκολ από τον χτεσινό βάζελο θα έπρεπε να σταματήσουν το ποδοσφαιρο κατσουράνης-σίντεφελντ και ιτάνζ. Το τέρμα μας σε κανονική ροή αγώνα με τα χέρια πρέπει μόνο μια φορά να έπιασε την μπάλα σε ένα φάουλ εκεί στο 70 που έκανε μια έξοδο του μεσολογγίου σε μια γιόμα του βάζελου. Ο βούκιτς νομίζω είναι καθαρό φορ. Πετάς έξω κλάους που δεν μπορεί τον τελευταίο καιρο και βάζεις αυτόν έχει παίξει ούτε 60 λεπτά στα δύο ματς και τον έχω δει να κάνει τουλάχιστον 10 σεντερφορίσιες κινήσεις γιαυτό άλλωστε έβαλε και δύο γκολάκια, δεν είναι το δίλημα για μένα λώρενς ή βούκιτς, αλλά κλάους ή βούκιτς. Και ο αποστολόπουλος ήταν θετικός παρόλο που ο κωνσταντινίδης είναι ταλεντάρα, έχει το μειονέκτημα και αυτός των ημιτελών προσπαθειών, κάνει τα δύσκολα και τα χαλάει στα έυκολα, δεν μπορεί τόσα παιχνίδια να έχει παίξει και να μην έχει κάνει ούτε μια ασίστ. Εύκολη νίκη με τα 9/11 της ομάδας σε τραγική μέρα. Ο πάμπλο χωρούσε χτες στην ομάδα μυρωδιά δώνη, φοβήθηκες το τίποτα και ήθελες τα τρεξίματα του κάτσε μυρωδιά σε ένα ματς που είχαμε 70% κατοχή μπάλας??