Author Topic: ΠΑΟΚ - ΟΦΗ 3 - 1 Σάββατο 9/2/13 ώρα 17:15 novasports2  (Read 1852 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline kissmyarrow

• Content Team
  • Αποστολή
3-0 και συνεχιζουμε

ΑΪΝΤΕ ΠΑΟΚΑΡΑ

ΠΡΩΤΑ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ... ΜΕΤΑ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
Σπινο σε ποιον έδωσες τη ρακή του Τζο είμαι έξω απ την οκτώ με κάτι κρητικους

Offline kaisaras

• Αποστολή
  • **
δεν συζηταμε αλλο αποτελεσμα σμρ...

δε θα εξηλεωθειτε κανοντας το αυτονοητο σμρ.... 

αλλα αν συνεχισει ο γυαλος να ειναι στραβος θα ισιωσει με το ζορι...

Offline kanel

• Αποστολή
  • **
αν δεν φύγει ο μλκς δεν γίνεται τίποτα

δεν βλεπόμαστε πάλι
είμαστε 2-1 χωρίς φάση καλή
στην αναμπουμπούλα η ισοφάριση και από στημένο το 2ο

καμιά βελτίωση (αν είχε σφυρίξει και το πέναλτι ακόμα 0-2 θα ήταν)

floudas4

• Guest
Ντροπη σου λαε του ΠΑΟΚ οχι μονο που ειναι ακομα στο σύλλογο αλλα φοράει Επανειλημμένως ΤΟ ΠΕΡΙΒΡΑΧΙΟΝΙΟ..(ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΚΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟς)

Offline kaisaras

• Αποστολή
  • **
ξενερωμα...

Offline maria-mtb

• Βασικός
αλιμονο στον κατσουρη κ σε ολα τα παιδια του ΠΑΟΚ που εφυγαν...

αναξιοι ολων αυτων ειστε.

Offline zouvalos

• Αλλαγή
ωραιο ματσακι
PAOK MEXRI EKEI POU DEN PAEI.......

Offline than_4

• Αποστολή
  • **
καθαρο πεναλτυ ο οφη ειχε, προσωπικα μεγαλη ξενερα

minmin

• Guest

μπαλα βρισκει ρε λεβεντες

Offline than_4

• Αποστολή
  • **
στο 1:39  φαινεται ξεκαθαρα οτι την τσιμπαει ο αλλος

Offline che4a

• Αποστολή
  • **
εγω βλεπω και μπαλα και ποδια...εγω δεν θα το εδινα, το 70-80% των διαιτητων επισης
με το γραμμα του κανονισμου τον βρισκει αρα πεναλτυ

στο λαιβ φαινοταν καθαρο διωξιμο εξαιτιας της πορειας της μπαλας
Bγείτε και μιληστε...Τα μυαλα μας ΑΚΟΜΗ πονανε
ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ, ΣΤΗ ΠΟΛΗ  Ή ΣΕ ΑΛΛΟ ΠΛΑΝΗΤΗ

Offline agraf

• Αλλαγή
+1
Πιστεύω ότι άν δεν έφευγε η μπάλα τόσο πλάγια θα είχε δώσει πέναλτυ. Μην αγχώνεστε, στον ΠΑΟΚ ξέρουν να σφυρίζουν τα πέναλτυ.

Offline kaisaras

• Αποστολή
  • **
το θεμα δεν ειναι να μπει ο καθενας μας στο τρυπακι να το αναλυσει...

εγω αν τετοιο πραγμα δεν μου το εδιναν σε ματς της αθηνας θα ειχα βγει απο τα ρουχα μου...

Offline banis

• Αλλαγή
2 πραματάκια συνολικά απο την εικόνα του ματς ...

1.δεν υπάρχει κανένα πέναλτυ ... βρίσκει τη μπάλα ο Ιτάνζ ...
2.πλήρης απογοήτευση μέχρι στιγμής απο τον Κροάτη ... και το χειρότερο ... δε τον βλέπω ικανό να καταφέρει να με αλλάξει αυτήν την εικόνα που έχω δημιουργήσει για το ποδοσφαιρικό του ποιόν ... 

απο εκεί και μετά ανάξια σχολιασμού όλα τα υπόλοιπα ... πραγματικά αστεία ομάδα ο ΟΦΗ ...

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
και γω είπα πέναλτυ εκ πρώτης άλλα στο ριπλέι φαίνεται καθαρά ότι διώχνει μπάλα ο ιτάνζ. Αυτό φυσικά ουδόλως αλλάζει την αστεία εικόνα της άμυνας άλλα κ της ομάδας για ακόμη ένα παιχνίδι
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
Ρε παιδιά πρώτα βρισκει την μπάλα και μετά τα πόδια τι πέναλτι λέτε και μαλακίες. Δηλαδή ακουμπάμε παίκτη αντίπαλο στην περιοχή υπάρχει επαφή πέναλτι, βρίσκει την μπάλα το τέρμα πρώτα και μετά τα πόδια πάλι πέναλτι τι πράμα είναι αυτό με τον ΠΑΟΚ, όλοι οι κανονισμοί κατά μας είναι?? Για το ματς τώρα, πήγα, λίγος κόσμος, 1,5 εκατομμύριο κόσμος στην θεσσαλονίκη κι άλλο 1 στην μακεδονία και δεν μπορούν να βρεθούν 20-25 χιλιάδες στην τούμπα που θυμίζει καυτατζόγλιο. Δεν εμπνέει ο ΠΑΟΚ, δεν υπάρχει κόσμος να πάει στο γήπεδο και πραγματικά αυτό πρέπει να μας προβληματίσει. Υπάρχει δεκάδες χιλιάδες κόσμος να κρίνει τον προπονητή, τον γυμναστή, τον προεδρο, το πούλμαν, τον ιωσηφίδη, την διαφήμιση στην φανέλα, τα βρώμικα καρεκλάκια, αλλά να αφήσει την ζεστασιά του καφενείου και του καναπέ μόνο 7-8 χιλιαδίτσες. Που να ήταν και η ομάδα 10η πάνω από 1000 δεν θα ήμασταν στο γήπεδο. Και δεν λέω ότι κακώς κρίνουν, κατακρίνουν και ζητάνε οι φίλαθλοι και οπαδοί του ΠΑΟΚ, πες και κάνε ότι θες, έλα όμως στο γήπεδο. Η εικόνα της θ4 απελπιστική,  200-300 άτομα υπήρχαν να φωνάξουν, επαναλαμβάνω το όλο σκηνικό θυμίζει καυτατζόγλιο, καμία σύνδεση αυτών που ήταν στο πέταλο με όλο το υπόλοιπο γήπεδο λες και υποστηρίζουν άλλες ομάδες. Συνθήματα αλλού για αλλού, φωνάζουμε ΠΑΟΚ παίξε τη μπάλα της ζωής σου ενώ η ομάδα σέρνεται συμφωνώ το φώναξα και γω, τόσα χρόνια πάω στην τούμπα να βάζει η ομάδα 3 γκολ και να συνεχίζουμε να φωνάζουμε αυτό το σύνθημα δεν το έχω ξαναδεί, έχω την εντύπωση όμως οτι πιο πολύ για γούρι συνέχιζαν να το φωνάζουν. Την άλλη βδομάδα παίζουμε με το χανούμι που όσες φορές μας βρήκε σε κατάσταση όπως είναι τώρα αυτοι μας έριξε κάτι ντόρτια που σφύριζαν τα αυτιά μας και ενώ το ματς έχει καθαρίσει από το 50 σύνθημα για το επόμενο παιχνίδι με την αεκ ακούστηκε στο 90, το βλέπω το έργο την άλλη βδομάδα να κράζουμε παίκτες και ομάδα ότι δεν νιώθουν ΠΑΟΚ άμα δεν νικήσουμε. Στα αγωνιστικά τώρα, κλασσικός ΠΑΟΚ, μπαίνει στο παιχνίδι μετά το 30, μέχρι τότε ψωλαρμενίζουν άπαντες, καθολου συγκέντρωση, καθόλου πάθος, διάθεση στα τάρταρα και μόλις έρθει το αυγό στον κώλο τρέχουν άπαντες, άμα δεν παίζαμε με τον όφη με την πιο αστεία άμυνα που είδα στην τούμπα και τον ακόμα πιο αστείο τερματά δεν γύριζε έυκολα το ματς. Θερμοσίφωνα, αγόρι μου παράτα τα, σταμάτα την μπάλα ρε αν δεν έχεις ντροπή, κλάους κάνε κανένα τατουάζ και στην κωλοτρυπίδα, ρε κλάους αφού μπάλα δεν ξέρεις, τι θέλεις ρε ταγάρι και βγαίνεις από την περιοχή να το παίξεις συμμετοχικός? Χάνεις την μπάλα, καταστρέφεις τις επιθέσεις, τρώμε κοντρες και κάνουμε τον σταυρό μας με τον κατσικά πίσω που δεν κόβει ούτε τον 55χρονο φουτσίνι. Κατσικάς όσο παιρνάει ο καιρός γίνεται και χειρότερος, λώρενς καλός πρέπει να σταμάτησε στα τρία ουίσκια χτες βράδυ γιατί καθαρός σίγουρα δεν ήταν, ο καμαρά καλός παίκτης 3 φορές την γύρισε εκεί που πρέπει να βάλουμε γκολ και δεν υπήρχε κανείς να την σπρώξει, πιο πολύ με άρεσε που έπαιξε 2ος επιθετικός πάντως στο δεύτερο ημίχρονο. Και ο ολίσε καλός, αλλά φίλε στην τούμπα στο κόρνερ για καθυστέρηση δεν θα πηγαίνεις ποτέ με το σκορ 3-1. Σίντεφελντ καλός, αποστολόπουλος τσαπατσούλης όσο δεν πάει αλλά απο κωνσταντινίδη λιγότερο κακός. Λαζάρ καλός αλλά μερικές φορές φλύαρος. Ιτάνζ ένα που χρειάστηκε το έπιασε και σε κανα δύο εξόδους ήταν σταθερός. Λίνο στο πρώτο ημίχρονο κίνδυνος θάνατος στην άμυνα. Με καμαρά και ολισε μπροστά, πετάς έξω κλάους που κοντρολάρει στην καλύτερη περίπτωση με καλάμι βάζεις κοντό φορ για χαμαλούκα να κοντρολάρει και να την σπάει σωστά που μπορεί να το κάνει, τον πάμπλο στα χαφ να αλλάζει μια στον έναν μαύρο μια στον άλλον 30άρες μπαλιές θα κλάψουν μανούλες, φύγαν τα μαυράκια 2-3 φορές σε ανοιχτό χώρο σαν σαϊτες. Την αεκ την επόμενη εβδομάδα αν σεβόμαστε τον εαυτό μας πρέπει στο 30 να είναι τουλάχιστον 0-2. Αυτά τα ολίγα  :tsigaro: :tsigaro:
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline blue_eyes

• Βασικός
μπαλα πηρε προχωραμε δεν αξιζει σχολια η φαση..

με διαθεση ο λωρενς, καλος ο αποστολοπουλος και θετικος ο σεκου, περιμενω να τον δω σε ολοκληρο ματς.. γενικα υπηρχε μια διαφορα κλασης μεταξυ των ομαδων εκτος του θερμοσιφωνα

floudas4

• Guest
μπαλα πηρε προχωραμε δεν αξιζει σχολια η φαση..(οποιος συνεχιζει να σχολιαζει τη φαση ειναι απλα τυφλος).Μπραβο στον Ιτανζ που προλαβε.

Offline zouvalos

• Αλλαγή
θα συμφωνησω με τον φιλο πιο πανω.....7 χιλιαδες κοσμο σημερα....μαπα...απορω πως γινεται να είναι πιτα ολες οι καφετεριες σε ολη την Θεσσαλονικη να δουν τον ΠΑΟΚ και το γηπεδο αδειο...
PAOK MEXRI EKEI POU DEN PAEI.......