Author Topic: Τρίπολη - ΠΑΟΚ 1 - 0 Σάββατο 19/1/13 ώρα 19:30 novasports 1  (Read 1717 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline luc

• Αποστολή
  • **
Βρυζας δωνης γεωργιαδης τον μπουλο χτες..μπασταρδια

Offline euris4

• Αποστολή
  • **
Ειλικρινα, χωρις καμια γκρινια, τρεφει κανεις αυταπατες οτι αυτη η ομαδα μπορει να βγει 2η φετος;;
Εγω εχω συμβιβαστει με την ιδεα οτι παλι αρχες ιουλιου θα ξεκινησουμε στην ευρωπη. Κι αυτο λογω ανυπαρξιας αντιπαλων εντοσ συνορων.
Βιβλιο ανοιχτο, πασα-πασα-λαθος, αντεπιθεση κ ευκαιρια, καθε σεντρα στην καρδια της αμυνας μας, μισο γκολ, οι αδυναμιες ειναι τοσο χτυπητες που οποιος σε παιξει εξυπνα παιρνει τουλαχιστον το χ. Αν δε μας εσωζαν τα πεναλτυ κοντρα στη ροη αγωνων, πχ ν.σμυρνη, κομοτηνη, θα ειχαμε κανει πολλες κηδειες. Δεν εννοω οτι ευνοηθηκαμε, εννοω οτι αν ειχαμε κ κοντρα διαιτησια-οσο αλλες χρονιες- θα ειμασταν καπου στην 5η θεση, ελλειψει αλλου κ δεν θα ειχαμε κ την καραμελα της 2ης.
Ο πελκας κ ο αποστολοπουλος ειναι οι τελευταιοι που φταινε.

Offline zouvalos

• Αλλαγή
καναμε 2 υποψιες φασης....!!!!!
PAOK MEXRI EKEI POU DEN PAEI.......

Offline PanicTaZ

• Αποστολή
  • **
πελκας....
My Own WoRST ENeMy.....

minmin

• Guest
ΠΑΟΚαρα εισαι χαλια....μας πονανε τα κεφαλια

ξεφτιλικια

Offline bristol

• Αποστολή
  • **
-180' και οχι υποψια φασης-υποψια σουτ δεν υπαρχει
-ωραια τα συνθηματα μετα το 75' αλλα να τα καταλαβει ποιος ? ο κλαους? ο πελκας? ο σταφυλλιδης?ο κατσικας? τα μαλλια και τα τατου τους ποιο ψηλο iq εχουν
-αν γινει επισκεψη φωτια θα παρει το twitter ...φερτες μας χαρτομαντηλα-please retweet

Offline kofalalos4

• Αποστολή
  • **
Η επίσκεψη την οποία συζητάτε (που πάλι ασφαλώς καμία επίσκεψη δε θα γίνει),  την προορίζετε για λάθος πρόσωπα...
Πού στον π... φτάσαμε για πάρτη σου ΠΑΟΚ...

CLUB LARISA

• Guest
 Βολικό να φταίει για όλα ο λίγος του πάγκου. Όποιος μιλήσει για τη διοίκηση του μπλιατ που θα μας σβήσει τα χρεη, θα μας φτιάξει γήπεδο θα μας φέρει μολδαβάρα χαφάρα είναι εχθρός του ΠΑΟΚ πρεζάκιας κ γαμιέται

;) αδερφε κοφάλαλε.

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
γελιοι παικτες προπονητης διοικηση. γελοια ομαδα

Offline Batistuta-4-

• Content Team
  • Αλλαγή
γελιοι παικτες προπονητης διοικηση. γελοια ομαδα

Offline zouvalos

• Αλλαγή
θα διαφωνησω με τον φιλο παραπανω....νομιζω οτι σημερα εγινε μια υποψια φασης....σιγα σιγα βγαινουν τα αποτελεσματα της σκληρης δουλειας...
PAOK MEXRI EKEI POU DEN PAEI.......

Offline Geo

• Αλλαγή
Χωρίς διάθεση ειρωνείας, η MANU εεεε..συγνώμη ..η Τρίπολη ήθελα να πω.... σήμερα ήταν τουλάχιστο ένα επίπεδο πάνω από εμάς.

Offline tsaxtsis

• Αλλαγή
κακο ψοφο σε οποιον ονομαζεται παικτης παραγοντας κ διοικηση του ΠΑΟΚ.βγαλτε τις φανελες πειτε συγνωμη κ τον μπουλο ΟΛΟΙ σας
ντροπη που δεν σεβεστε τα ΑΛΑΝΙΑ στο πεταλο..ΝΤΡΟΠΗ της διοικησης που δεν κανει κατι για να βγαλει τα ΑΔΕΡΦΙΑ  μας που ειναι στα κελια..ακομα και στην καλιθεα δεσανε κοσμο και η ανυπαρκτη διοικηση δεν εκανε τιποτα...οσο για τον κυριο ΔΩΝΗ ενα μεγαλο μπραβο...εισαι μεγαλος ΠΟΡΤΟΦΟΛΑΣ....

Offline Greenleaf

• Αποστολή
  • **
Δηλαδή εντάξει, τι σας πιάνει δεν καταλαβαίνω. Κλασική κοιλιά εποχής είναι, με τόση σκληρή προετοιμασία λογικό είναι. Η ομάδα κερδίζει με λίγη τύχη την Πέμπτη και από τότε ξεκινάει το τρένο... Άντε γκρινιάριδες

floudas4

• Guest
Αποθεωστε το δωνι,το σαλπιγιδι,το φωτακι,το τατουκλαουζακι,το λορενς,το ρομπερ και κυριως το ζαγορακη και το βρυζα.ΠΡΟΒΑΤΑ ΓΑΜΩ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ.

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
εγω παντως βλεπω πως μενει ασχολιαστο πως ο λαος σημερα εκραξε μιας και δεν υπηρχαν οργανωτες που θα διναν στο τελος εμεις μαζι.μηπως αυτους που ηταν τριπολη σημερα τους βαφτισουν πρεζονια φοβαμαι

Offline Euthemes

• Αλλαγή
Αρχισε να φαινεται η γυμνια της ομαδας δυστυχως. Με πορδες αβγα δε βαφονται. Με την Καλλιθεα καποιοι ελπιζω να εχουν αναγουλες αν χτυπα ξυλο ολοκληρωθει το ρεζιλικι. Αν περασουμε, παλι κραξιμο θελει αλλα δεν περιμενω να εχουμε απαιτησεις, θα φροντισει ο Ρωσος αφου. Το αλλο Σαβκο θα ειμαι στην 4.
Ευτυχώς υπάρχει ο ΠΑΟΚ κι υποφέρεται η ζημιά

Offline Català

• Αλλαγή
Απ: Τρίπολη - ΠΑΟΚ , Σάββατο 19/1 , 19.30 NS1
« Reply #37 on: January 20, 2013, 10:11:40 »
Ειλικρινα, χωρις καμια γκρινια, τρεφει κανεις αυταπατες οτι αυτη η ομαδα μπορει να βγει 2η φετος;;

Με τέτοιο στήσιμο από τον δωδωδω αυτοί είναι ικανοί να τρέχουν μόνοι τους και να βγουν τελευταίοι.
Μην ξυπνήσει το θεριό με το 14 φοβάμαι μόνο και σας βουλώσει τα στόματα
Γιατί αν πάρει μπρος το κόντος τότε θα αρχίσουν και πάλι να τρέμουν στο λιμάνι που λένε και τα σπορ του βορρά

ΥΓ: αυτή τη μαλακία με το "ΠΑΟΚάρα βάλε ένα γκολ" ήθελα ειλικρινά να'ξερα αν τη σκέφτεται ποτέ έστω για ένα δέκατο του δευτερολέπτου όποιος τη φωνάζει με καλλιθέες και τρίπολες. ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ

Offline bane

• Αλλαγή
οπως και το ΠΑΟΚ μπορεις μπορεις να προκριθεις. ζουμε επικες στιγμες δε λεω
ΠΑΟΚ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ

Offline kalts4

• Αποστολή
  • **
δεν αντεχω αλλο ρε μαγκες.εχω δει τον ΠΑΟΚ τεσσερις φορες με τον αστερα,τρεις εκτος και μια στη ΤΟΥΜΠΑ και με γαμησαν και τις τεσσερις.τα ριχνω στον εαυτο μου μπας και νιωσω καλυτερα..οχι δεν φταει η ομαδα.εγω φταιω.οντως.
μακεδονες ειμαστε
στην αθηνα μενουμε
ΠΑΟΚ μου τρελαινομαι
τους νοτιους σιχαινομαι