Author Topic: Gordon Schildenfeld  (Read 4990 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
Απ: Gordon Schildenfeld
« Reply #80 on: May 22, 2013, 22:21:33 »
εύχομαι ψόφο κακό μέχρι έβδομα ξαδέρφια γαμώ την μάνα σου την πουτάνα πιανόλα
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline t.b

• Αλλαγή
« Reply #81 on: May 22, 2013, 22:25:27 »
ΠΙΑΝΟΛΑ

Offline nikos 1988

• Αλλαγή
« Reply #82 on: May 22, 2013, 23:49:37 »
τελειώστε τον χτες.
ΓΙΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ.Ο ΠΑΟΚ!!!!

northeagle_4

• Guest
« Reply #83 on: May 23, 2013, 00:15:06 »

Offline zouvalos

• Αλλαγή
« Reply #84 on: May 23, 2013, 00:38:25 »
το να γλιστρας και να τρως γκολ εξαιτιας σου με τρελο κραξιμο ισουτε με τρελη ενταση μεσα σου εαν πραματικα νιωθεις.....την δικαιολογω 100% την πραξη του....εγω θα συνεχιζα να του δινω μπουνιδια και ξαπλωμενος που ηταν.....
PAOK MEXRI EKEI POU DEN PAEI.......

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
« Reply #85 on: May 23, 2013, 02:54:27 »
ΓΑΜΙΕΣΑΙ

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline mikro

• Αποστολή
  • **
« Reply #86 on: May 23, 2013, 08:49:35 »
ΧΩΡΙΣ ΣΑΛΙΟ
Π.Α.Ο.Κ. σουβλάκι και το μαλλί καρφάκι ...

Offline blue_eyes

• Βασικός
« Reply #87 on: May 23, 2013, 09:14:48 »
μας τρελαίνεις..

Offline tolis_pt

• Αλλαγή
« Reply #88 on: May 23, 2013, 09:59:48 »
αν εξαιρεσεις την τελευταια φαση χτες ηταν αλανθαστος.κι αυτο κανει πιο περιεργες κατι εμφανισεις στυλ κυπελου

Offline alexisv

• Αλλαγή
« Reply #89 on: May 23, 2013, 11:06:32 »
Ενώ ξέρεις μπάλα, δεν κάνεις για τον ΠΑΟΚ. Κρεμάς την ομάδα σε μία φάση που σε χρειάζεται μιας και θα χάσεις τουλάχιστον δύο παιχνίδια από τους εναπομένοντες 3 τελικούς.

Δεν έχεις μυαλό και νοοτροπία ούτε εντός αλλά ούτε και εκτός γηπέδου. Τράβα τώρα στο Cosmos να σαλιαρίσεις με την άνεση σου στα καφέ με τις σερβιτόρες μέχρι πρωίας. Δεν δίστασες να το κάνεις μία μέρα πριν το Ατρόμητος-ΠΑΟΚ. Τώρα ποιος σε φτάνει! Την επόμενη φορά όμως που θα αντιμιλήσεις και θα ειρωνευτείς ΠΑΟΚσάκη που σε κράζει επειδή έχει ξημερώσει και εσύ δεν έχεις καταλάβει πως έχεις αγώνα, θα σου έρθει κάνα μπουκάλι στο κεφάλι πουσταρά!
ΒΑΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ Η ΦΑΝΕΛΑ!

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #90 on: June 02, 2013, 23:57:21 »
Με εχει μπερδεψει πολυ αυτος.. καλα για 1εκ δεν το συζηταω καν αλλα με κανα ποσο λιγο κατω απο τα μισα ισως αξιζει να αγοραστει

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
    • http://paokworld.com/paokworldboard/avatars/Custom/members/avatar_2225.png
« Reply #91 on: June 03, 2013, 00:20:21 »
Τεραστιο γκολ.
Μπραβο στον κροατη που εριξε την φαπα του, πηρε τις ανασες του 2 ματσακια και μπηκε τελευταιο ματς και το καθαρισε. Καλος και τιμιος τελικα.  :P

Αν πεσει στα 500.000, και αν 500.000 κανει και ο μαλεζας, τοτε εγω λεω σιφο με 400.000 γιατι ΠΑΟΚ εισαι και θα κανεις και λιγο παζαρι παραπανω.  8)

Offline che4a

• Αποστολή
  • **
« Reply #92 on: June 03, 2013, 00:31:40 »
δε μου αρεσει, δε το θελω , ασχημα πλευ οφ, μετρια σεζον, αργος, δε παει γρηγορα στη μπαλα, μονο καλος ψηλα ειναι αλλα κατι περονε τον κανανε γιογιο...δε ψηνομαι απο το γκολ στο φιανλε ...εμ αυτα τα λεφτα παιρνεις παιχτουρι καλο και οχι αυτον τον γκορντονα...κρατω μαι επιφυλαξη μηπως εφταιγε ο παρτενερ του κα ιτο παιδι ειναι πιο λιμπεροειδες, μηπως θελει ενα νταμαρι αθλητικο διπλα για να δεσει
Bγείτε και μιληστε...Τα μυαλα μας ΑΚΟΜΗ πονανε
ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ, ΣΤΗ ΠΟΛΗ  Ή ΣΕ ΑΛΛΟ ΠΛΑΝΗΤΗ

Offline PAOK_Piraeus

• Αποστολή
  • **
« Reply #93 on: June 03, 2013, 11:57:01 »
Δεν λεω οτι ειναι ο Μαλντινι, αλλα φετος κι αυτος και ο Κουμαλο (δεν λεω οτι κι αυτος ειναι Μπαρεζι) παιζουν αμυνα σε ομαδα με κεντρο απλα της πλακας, ανυπαρκτο δεξι μπακ και τις περισσοτερες φορες με παιχτη διπλα τους που δεν ειναι καν σεντερ μπακ. Ξαναλεω, δεν ειναι οτι καλυτερο υπαρχει αλλα θεωρω οτι πρεπει να λαβουμε υποψην μας και καποια αλλα πραγματα. Σιγουρα παντως οχι ενα χαρτι..
"Κάποια πράγματα στην ζωή δεν εξαγοράζονται με τα χρήματα. Αυτό που ζω στον ΠΑΟΚ δεν έχει τιμή."

CLUB LARISA

• Guest
« Reply #94 on: June 03, 2013, 12:49:11 »
4 Κλάσεις πιο πάνω ο Κατσικάς. Τράβα στήσε κανα ματς στην Κροατία ή στο Νοβισιμπιρσκ που σε πληρώνουν τα κορόιδα συμβόλαιο κανονικού ποδοσφαιριστή και άδειασε μας τη γωνιά. Αν γίνεται πάρε κ τον Λιθουανό μαζί σου (παγκόσμια πρώτη : Λιθουανός στην εθνικότητα κάνει ψώνια για τον ποδοσφαιρικό ΠΑΟΚ, γελάνε κλαίγοντας κ τα γέλια, ούτε στην Λιέτουβα τετοια)
« Last Edit: June 03, 2013, 12:58:39 by CLUB »

Offline chuck

• Αποστολή
  • **
« Reply #95 on: June 03, 2013, 14:44:33 »
..
Για αυτά που έγιναν με τους οπαδούς τον τελευταίο καιρό

"Είναι λίγο εξτρίμ... Αλλά το καταλαβαίνω, γιατί ο κόσμος του ΠΑΟΚ αγαπάει πολύ την ομάδα και είναι έτοιμοι να σκοτώσουν για αυτήν, όταν δεν έρχεται το αποτέλεσμα. Είμαι ενάντια στη βία, αγαπώ την πίεση κι έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Μπορώ να το αντέξω, είναι κάτι που μου αρέσει. Είμαστε έτοιμοι για τις δύσκολες στιγμές, αρκεί να είναι σε ένα κόσμιο επίπεδο".
..

" Είναι χαρά μου να παίζω στην Τούμπα και μακάρι να συνεχίσω να αγωνίζομαι εδώ".

http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/Superleague/paok/silntenfelnt-o-kosmos-toy-paok-einai-etoimos-na-skotwsei.2279992.html

Offline shady4

• Αποστολή
  • **
« Reply #96 on: June 03, 2013, 14:56:04 »
club τα ματς δεν τα στηνουν οι παιχτες μονοι τους...

Offline bozik

• Αλλαγή
« Reply #97 on: June 03, 2013, 16:44:58 »
"Είναι λίγο εξτρίμ... Αλλά το καταλαβαίνω, γιατί ο κόσμος του ΠΑΟΚ αγαπάει πολύ την ομάδα και είναι έτοιμοι να σκοτώσουν για αυτήν, όταν δεν έρχεται το αποτέλεσμα. Είμαι ενάντια στη βία, αγαπώ την πίεση κι έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Μπορώ να το αντέξω, είναι κάτι που μου αρέσει. Είμαστε έτοιμοι για τις δύσκολες στιγμές, αρκεί να είναι σε ένα κόσμιο επίπεδο".
" Είναι χαρά μου να παίζω στην Τούμπα και μακάρι να συνεχίσω να αγωνίζομαι εδώ".
http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/Superleague/paok/silntenfelnt-o-kosmos-toy-paok-einai-etoimos-na-skotwsei.2279992.html

έχει πλακα πάντως ότι οποιος φοβάται ότι θα πάρει μπούλο...λέει--
δεν γαμιέται ας φάμε και καμια φάπα,αγαπάνε την ομάδα γι αυτό μας φτυνουν και λιγο και στο φιναλε καλά μας κάνουν , τα θέλει ο κώλος μας...
όσοι πάλι είναι σίγουροι για τη θέση τους με της συμβολαιαρες τους  ...βγάζουν γλώσσα ποιο μεγάλη και από το μπόι τους.
επαγγελματίας ποδοσφαιριστής σιχαμένη φάρα.
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

CLUB LARISA

• Guest
« Reply #98 on: June 03, 2013, 16:58:51 »
club τα ματς δεν τα στηνουν οι παιχτες μονοι τους...

Οι παίκτες μόνοι τους σε ποσοστό 80%, οι λοιποι πολύ δυσκολότερα. Εδώ μέχρι κ τα κόρνερ έστηναν

Offline ΠΡΕΛΕΒΙΤΣ

• Αλλαγή
« Reply #99 on: June 14, 2013, 19:33:09 »
Τον περίμενα καλύτερο.Για βασικός την νέα χρονιά ΟΧΙ για αλλαγή όμως ναι 
ΠΑΟΚ η ισχύς σου είναι οι οπαδοί σου
ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΟΗΜΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΑΜΑ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΠΑΟΚΤΣΗΣ