Τόσο στο 0-2, όσο και όταν έγινε το 1-3 το φοβόμουνα και ειδικά όσο η βροχή δυνάμωνε. Με τέτοιες συνθήκες δεν θέλει πολύ να γίνει η στραβή και ειδικά όταν η άμυνά μας είναι του Μεσολογγίου, βοήθα Παναγιά και τα ρέστα. Αν δεν ήταν ο παράνοιας κάτω από τα γκολπόστ δεν ξέρω αν θα τη βγάζαμε καθαρή. Εντούτοις, αφού θαύματα γίνονται και στις μέρες μας, έχουμε την καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος!!!

Φαντάσου οι άλλοι τι είναι!

Παρόλα αυτά, εκτός από μεμονωμένες ενέργειες και μικρά διαστήματα καλής κυκλοφορίας της μπάλας δεν έμεινα ικανοποιημένος από αυτό που είδα στην TV. Ο Πας προσπάθησε αρκετά και θα μπορούσε να είχε πετύχει ένα ακόμα γκολ νωρίτερα. Εμείς, αν και είχαμε φοβερά ποσοστά ευστοχίας (3/3), δημιουργικά υστερήσαμε (τι άλλο θέλεις! θα με ρωτούσε κάποιος). Ως το 0-1 δεν κάναμε απολύτως τίποτα και αν δεν ήταν το παιδικό σφάλμα της άμυνας των γηπεδούχων, τα πράγματα μπορεί να κυλούσαν διαφορετικά. Ποδόσφαιρο βέβαια παίζουμε και δεν μιλάμε με τα "αν".
Μετά από ένα τέτοιο διπλό υπάρχει χαλάρωση και ανακούφιση σίγουρα, το έχει ανάγκη η ομάδα. Παίζουμε και το παιχνίδι με το Αιγίνιο το Σάββατο και Καλές Γιορτές. Τη σκυτάλη τη παίρνει ο ρώσος μπας και φέρει κανά παίχτη που θα ανεβάσει επίπεδο την ομάδα.
....
Οσο για τον κορακα δε ξερω αν μονο εγω το ειδα ετσι αλλα μετα το εμμεσο που μας δινει για το 0-1 παιζει 90% εδρα.. μου σπασε τα νευρα το αρχιδι..
Δεν το είδες μόνο εσύ. Για να δούμε αντίδραση από την ΠΑΕ. Η μήπως επειδή νικήσαμε όλα καλά και ωραία και το κάνουμε γαργάρα?