Διάβασα σε site πορνογραφικού περιοχομένου που ασχολείται και λίγο με αθλητικά, ότι άλλαξε μάνατζερ ο κωνσταντινίδης και από τον κουτσολιάκο πήγε στον ευαγγελόπουλο. Και ο ευαγγελόπουλος είναι ο μάνατζερ που πήρε τον τζανδάρη και τον πήγε στον γαύρο. Τελευταία ο κωνσταντινίδης παίζει μονίμως βασικός, με το φτωχό μου το μυαλό και αφού σαν ΠΑΟΚ λογικά με τον συγκεκριμένο μάνατζερ που έκανε την μπινιά και έστειλε τον παίκτη στο βωθρολίμανο ή θα πρέπει ο συγκεκριμένος παίκτης να πάει στην κ-20 για να μην τον μανατζάρει ο ευαγγελόπουλος ή αν συνεχίζει να παίζει βασικός με αυτό τον μάνατζερ σημαίνει ότι και κάποιοι στην ομάδα είναι μέσα στο κόλπο να τροφοφοτείται ο γαύρος με παίκτες μας (σαπάκια συνήθως) για να μας κάνει πλάκα με πρωτοσέλιδα ο πρωταθλητής με τον γαύρο και το φως.
Δηλαδή με το δικο μου το φτωχό μυαλό αν εγώ ήμουν ας πούμε γεν. αρχηγός, τεχν. διευθυντής, πρόεδρος, προπονητής θα τον έλεγα τον παίκτη κοίτα να δεις αυτός ο μάνατζερ έκανε αυτό και αυτό και με ζημίωσε, αν τον γουστάρεις τόσο να σε μανατζάρει και τον θες πάση θυσία φέρε πρόταση 1 εκατομύριο και πάνε στηνευχή του θεού, αν δεν μπορείς να βρεις ομάδα και τον θες πάλι θα πάς δανεικός στον φωκικό,ή υπάρχει η λύση να πάρεις άλλον μάνατζερ που δεν έχει κάνει πουστιά στον ΠΑΟΚ και να παίζεις όπως παίζεις τώρα όποτε σε χρειάζεται η ομάδα.