Author Topic: Κώστας Κατσουράνης  (Read 23076 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline petran4

• Αλλαγή
Απ: Κώστας Κατσουράνης
« Reply #520 on: June 10, 2014, 11:47:38 »
Στα αρχιδια μας και μας Κωστης Παλαμας.Αντε στο σκουλικη του νοτια μαζι με τη χανουμισα τη γυναικα σου 
Γιατι ρε πετραν ετσι αφου ειναι καλο παιδι και παιζει και στην εθνικη μας.Λογω του οτι ειναι παικτης της εθνικης ηρθε στον ΠΑΟΚ δεν το γνωριζεις?Ψεματα λεω?Αυτης ντε που βαζεις ρεπορταζ(λες και εδω ειναι fcpaok) για το πως τα πηγαν τα καμαρια μας.Αυτης ντε της καριολας της εθνικης που ειναι ανοιχτα πλεον εχθρος του ΠΑΟΚ.ΑΝΤΕ ΓΑΜΩ ΤΗΝ εθνικη σας

Kαταρχην αραξε στα κυβικα σου γιατι πολυ φορα πειρες.λοιπον στο θεμα τωρα.ΝΑΙ ρε γουσταρω εθνικη αλλα δεν γουσταρω τους δημοσιους υπαληλους αυτη που την απαρτιζουν.Αλλο το ενα κι αλλο τ αλλο Εσενα προφανως δεν σε αγγιζουν αυτα και προσωπικα στα αρχιδια μου.και που σαι εχθρος του ΠΑΟΚ ειναι ο ιδιος Ο ΠΑΟΚ.Οταν ξεβρωμισει Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΑΟΚ ΑΠΟ ΜΕΣΑ τοτε θα δεις και γιατρια.Δεν πιστευω σε αορατους εχθρους.Και οταν βριζεις την εθνικη και οτι ελληνικο δεν σε κανει πιο πολυ ΠΑΟΚ αλλα μαλλον εχεις καποια κομπλεξ.ψαξου καλυτερα.

κατσουρανη παλιομιναρα σαλτα και γαμησου
« Last Edit: June 10, 2014, 12:14:39 by petran4 »
ΠΑΟΚ ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΝΑ ΣΕ ΔΟΥΜΕ
ΠΑΟΚ Ο ΘΕΟΣ ΤΟΥΜΠΑ Ο ΝΑΟΣ
ΝΑΙ ΡΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΦΑΙΝΟΜΑΣΤΕ!!

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
« Reply #521 on: June 10, 2014, 21:32:10 »
εγω παντως απο οσο θυμαμαι τον εαυτο μου την εβριζα γιατι δεν ειχε καμια σχεση με τον ΠΑΟΚ

οταν γαλουχεισαι με την πουτανα την αθηνα τοτε βριζεις και την εθνικη αθηνων..ετσι ηταν παντοτε

αλλα ξαφνικα αλλαξε γιατι πηρανε το γιουρο τα παληκαρια.αυτο το γιουρο ακομα το πληρωνει ο ΠΑΟΚ εκτος κι αν ολα βαινουν καλως..ε αυτη την ομαδα εγω ο μιζερος ανθελληνας θα την βριζω μια ζωη

Offline skyclad4

• Αλλαγή
« Reply #522 on: June 11, 2014, 01:02:02 »
ΠΑΟΚ και εθνικη μπανανιας παντα ηταν εκ διαμετρου αντιθετες εννοιες, και δε νοειται οπαδος του ΠΑΟΚ να στηριζει τη μεικτη της επο. Δε θα εξηγουμε τα αυτονοητα, ουτε θα ξεχασουμε αυτα που ξερουμε. Οποιος δε ξερει ποια ομαδα υποστηριζει ας ρωτησει κανενα μεγαλυτερο, ή ας ψαχτει, δεν ειναι ντροπη.
Στον κοσμο αλλος κανενας

zadas4

• Guest
« Reply #523 on: June 12, 2014, 01:09:22 »
Στα αρχιδια μας και μας Κωστης Παλαμας.Αντε στο σκουλικη του νοτια μαζι με τη χανουμισα τη γυναικα σου 
Γιατι ρε πετραν ετσι αφου ειναι καλο παιδι και παιζει και στην εθνικη μας.Λογω του οτι ειναι παικτης της εθνικης ηρθε στον ΠΑΟΚ δεν το γνωριζεις?Ψεματα λεω?Αυτης ντε που βαζεις ρεπορταζ(λες και εδω ειναι fcpaok) για το πως τα πηγαν τα καμαρια μας.Αυτης ντε της καριολας της εθνικης που ειναι ανοιχτα πλεον εχθρος του ΠΑΟΚ.ΑΝΤΕ ΓΑΜΩ ΤΗΝ εθνικη σας

Kαταρχην αραξε στα κυβικα σου γιατι πολυ φορα πειρες.λοιπον στο θεμα τωρα.ΝΑΙ ρε γουσταρω εθνικη αλλα δεν γουσταρω τους δημοσιους υπαληλους αυτη που την απαρτιζουν.Αλλο το ενα κι αλλο τ αλλο Εσενα προφανως δεν σε αγγιζουν αυτα και προσωπικα στα αρχιδια μου.και που σαι εχθρος του ΠΑΟΚ ειναι ο ιδιος Ο ΠΑΟΚ.Οταν ξεβρωμισει Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΑΟΚ ΑΠΟ ΜΕΣΑ τοτε θα δεις και γιατρια.Δεν πιστευω σε αορατους εχθρους.Και οταν βριζεις την εθνικη και οτι ελληνικο δεν σε κανει πιο πολυ ΠΑΟΚ αλλα μαλλον εχεις καποια κομπλεξ.ψαξου καλυτερα.

κατσουρανη παλιομιναρα σαλτα και γαμησου
Αραχτος στα κυβικα μου και χωρις φορα απαντω.Προβλημα σου και δικαιωμα σου να γουσταρεις εθνικη αθηνων και εμενα σταρχιδιαμου.Το ποιος ειναι εχθρος του ΠΑΟΚ το ξερουμε πολυ καλα και εννοειται ειναι  ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΟΠΩΣ ΛΕΣ.Τι αορατους εχθρους μου τσαμπουνας?Εχουνε ονοματεπωνυμο κιολας:κατσαρις,ζαγορακις,βριζας,γκαγκατσοοικογενοια,(σαντος) και αλλοι πολλοι.Αν κοιταξεις την ιστορια προηγουμενων ετων θα καταλαβεις.Περα απολα τα αλλα που εχουν κανει σε φερανε ολες τις λερες της εθνικης το καλοκαιρι?Σε φερανε το τζιολι,το κατσουρανι,το νινι,το σπυροπουλο,το τζαβελα ΝΑΙ η ΟΧΙ?Ξεφτυλιστηκες η δεν ξεφτιλιστηκες?Εισουνα η δεν εισουνα ΟΛΗ τη χρονια το προπονητηριο της γαμοεθνικης?Τα δινανε η δεν τα δινανε αυτα τα παιχτακια-μαζι με τον αρχιπροδοτη υποκριτη σαλπιγιδι ολα με την εθνικη και με τον ΠΑΟΚ τις κυριακες περπατουσαν?Και για να τελειωνουμε ποια ειναι η διοικηση αυτης της ομαδας που υποστηριζεις?Νομιζω λεγεται ΕΠΟ.Φιλε πετραν  ΕΠΟ και μεσα και οξω απτον ΠΑΟΚ.Χρονια ολοκληρα ειναι ετσι δεν εχει αλλαξει κατι.@@@@@Εσυ δηλαδη που αγαπας εθνικη ομας εισαι πιο ελληνας απο μενα?Και οι χρυσαθγιτες εχουν ελληνικη σημαια τι παει να πει οτι ειναι ελληνες?Αυτους με το ζορι τους λες ανθρωπους.Και μη μου λες για κομπλεξ κτλ και προσπαθεις να με βγαλεις αριστερο-αναρχικο.Δεν ανηκω πουθενα εχω μυαλο και ειμαι για παρτη μου.Ξερω πολυ καλα τι ειναι Π.Α.Ο.Κ. και τι πρεσβευει.Ισως εσυ πρεπει να ψαχτεις καλυτερα.

Offline petran4

• Αλλαγή
« Reply #524 on: June 12, 2014, 13:49:47 »
 ::)Απο δω το φερες απο κει το φερες να σου και η πολιτικη προπαγανδα.Το ξερω ΦΙΛΕ ΖΑΝΤΑ οτι για σενα και για καποιους εδω μεσα δεν ειμαι ανθρωπος.ΤΙΜΗ ΜΟΥ ΠΟΥ ΟΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΙ ΜΟΥ ΤΟ ΛΕΝ ΑΥΤΟ ΝΑ ΞΕΣ.ΟΛΟΙ ΚΡΙΝΟΝΤΑΙ. ΠΑΟΚ ΓΑΜΑ ΤΗΝ ΕΠΟ ΤΗ ΠΟΥΤΑΝΑ το εχω γραψει και το χω φωναξει ουκ ολιγες φορες οποτε αστα αυτα.ο προταρχικος λογος που δεν γουσταραμε απο παλια οπως λες την εθνικη ηταν γιατι την εθνικη την απαρτιζανε παιχτες του ΠΟΚ.εξου και εθνικη αθηνων στο οποιο αν θες δεν το γουσταρα ποτε.Για ολα τα υπολοιπα απλα θα σου πω δεν τσιμπαω και θεωριες περι ΠΑΟΚ αλλου.

Στο θεμα μας τωρα κατσουρανη παλιομιναρα σαλτα και γαμησου

zadas4

• Guest
« Reply #525 on: June 12, 2014, 16:09:02 »
με αποστομωσες.ο καθενας ας κρινει. να σαι καλά.

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
« Reply #526 on: June 12, 2014, 17:37:02 »
Πετράν η εθνική ελλάδος ξεκάθαρα είναι ακόμα μια επιχείρηση του χοντρού αυτή τη στιγμή και πάντα ήταν μια ομάδα που οι παράγοντες των ομάδων του ποκ δελέαζαν όλους τους καλούς έλληνες μικρότερων ομάδων για να τους αποκτήσουν. Ελεγχόμενη από όσα χρόνια θυμάμαι εγώ το ποδόσφαιρο από τους πρασινοκοκκινοκίτρινους δυνάστες. Και μάλιστα μέχρι πριν λίγα χρόνια το λέγαν και ξεκάθαρα ότι για να παίξεις εθνική πρέπει να πας ή στον γαύρο ή στον βάζελο ή στο χανούμι. Μην κοιτάς τώρα που ήρθε ο ιωάννης ο χοσάδας και πήραμε τους διεθνείς, κανένας συσχετισμός δεν μπορεί να γίνει με αυτή την ομάδα.
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
« Reply #527 on: June 12, 2014, 17:45:46 »
μην σκοτώνεστε ρε.
ανανεώνει ούτως ή αλλως. 2 χρόνια  ακόμα.

Offline altrouistis

• Κερκίδα
  • *
« Reply #528 on: June 15, 2014, 03:50:04 »
" Ο Κατσουράνης είναι σαν το ΠΑΣΟΚ. Κανένας δεν τον θέλει κανένας δεν τον συμπαθεί αλλά με το ζόρι μονίμως τον φορτώνεσαι "

Offline bozik

• Αλλαγή
« Reply #529 on: June 15, 2014, 06:18:07 »
altrouisti,για τον κατσουρανη πες οτι θες- αλλα για το πασοκ ρε φιλε λιγο περισσοτερος σεβασμος..ακυρο το παραδειγμα σου.

Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline altrouistis

• Κερκίδα
  • *
« Reply #530 on: June 15, 2014, 07:38:07 »
το μετεφερα οπως το ειδα..γιατι το ειδα σαν χιουμορ
ακομα και ΠΑΣΟΚ  να ειναι καποιος πιστευα θα το δεχοταν
μαλλον κακως , γιατι γινεται αναφορα σε πολιτικα θεματα που δεν μας αφορουν σε αυτο το φορουμ
σορρυ

Offline bozik

• Αλλαγή
« Reply #531 on: June 15, 2014, 09:51:54 »
τώρα μιλάς σωστά αδερφέ
αλλα εγώ επειδή δεν θα αντέξω και θα αναφερθώ σε πολιτικά θέματα..

κάτι τέτοια τύποι έκαναν τον ΠΑΟΚ να μοιάζει με πασοκ.
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline petran4

• Αλλαγή
« Reply #532 on: June 20, 2014, 10:21:59 »
Ποιος αραγε σε γαμαει εκει στην εθνικη και παιζεις ακομα.Αθλιε κλικαδορε ρουφιανε.Ειμαι σιγουρος οτι καπιοι σε τρυπανε και στον ΠΑΟΚ.Ποσο παει η μιζα στην παε ΠΑΟΚ και στην επο  για να παιζεις και να υπαρχεις στα αποδυτηρια?Γλιφτη με  IQ μπιφτεκιου  παλιομιναρα πρασινοφρουρε σαλτα και γαμησου :daxtylo:

Offline bane

• Αλλαγή
« Reply #533 on: June 27, 2014, 01:37:51 »
καταλαβες τωρα τι ειναι να βαλλεσαι απο παντου? να χλευαζεσαι? καταλαβες τι περνουσαμε τοσα χρονια? ή πιστευεις οτι αν ησουν παικτης του βαζελου η του χανουμιου θα ειχαν κανει μπλογκ? οχι μηναρα. θα ειχες προστασια απο την επο ,την ομαδα σου , τον τυπο ,-ηλεκτρονικο και εντυπο - .περαστικα σου τωρα που τελειωνει η καριερα σου και ελπιζω να εμαθες.
φιλακια και στην εθνικη τωρα που ξεσηκωθηκαν ολες οι αγαμητες πουτανες και βγαινουν γυμνες παντου ,τωρα πο προσπαθουν να ανβιωσουν κακεκτυπα του 2004,τωρα που αποπροσανατολιζουν τον κοσμο παλι
ΠΑΟΚ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ

Offline petran4

• Αλλαγή
« Reply #534 on: September 30, 2014, 12:51:08 »
Στην Ινδία ο Κατσουράνης!
Τρίτη, 30 Σεπτέμβριος 2014 10:00 Γράφτηκε από τον  M.X.

Στην Ινδία και στην Πούνε, όπου αγωνίζονται οι Νταβίντ Τρεζεγκέ και Αντριάν Μούτου, θα συνεχίσει την καριέρα του ο διεθνής μεσοαμυντικός, Κώστας Κατσουράνης.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του goal.com, ο Πατρινός μέσος  είναι έτοιμος να υπογράψει στην ινδική ομάδα και να βαδίσει στα χνάρια των δυο μεγάλων άσων, αλλά και του Αλέξανδρου Τζόρβα που έχει μετακομίσει εκεί...

Εφόσον ο Κατσουράνης υπογράψει στην εν λόγω ομάδα, τότε θα είναι συμπαίκτης και με τον Αντερσον που αγωνιζόταν στη Γιουνάιτεντ και προ ετών τον είχε τραυματίσει σοβαρά σε ντέρμπι Πόρτο-Μπενφίκα.

Στο πρωτάθλημα Ινδίας συμμετέχουν 8 ομάδες, ξεκινά στις 28 Οκτώβρη και ολοκληρώνεται στις 9 Δεκέμβρη.

http://www.seleo.gr/athlitika/151311-stin-india-o-katsouranis#.VCpwVmd_tKQ

Υ.Γ Μονο για εκει εισαι ταγαρι στα αζητητα :lol:

Offline anisoropos4

• Αποστολή
  • **
« Reply #535 on: September 30, 2014, 17:40:21 »
Eσυ κ ο μεγας Αλεξανδρος

Offline PRAKTORINOS

• Αποστολή
  • **
« Reply #536 on: September 30, 2014, 18:24:13 »
...που είχε άδοξο τέλος σε εκείνα τα μέρη.

Offline mikro

• Αποστολή
  • **
« Reply #537 on: September 30, 2014, 21:30:11 »
Είναι το μαλακιστήρι που ήταν και σίγουρο που θα πάει στην κούλα... Ουστ ρε κωλόγατο...
Π.Α.Ο.Κ. σουβλάκι και το μαλλί καρφάκι ...

Offline bane

• Αλλαγή
« Reply #538 on: October 01, 2014, 01:13:35 »
300.000 για 3 μηνες .γαμω τις αρπαχτες .εμεις σε 15 χρονια τα βγαζουμε και αν....
ΠΑΟΚ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ

Offline anisoropos4

• Αποστολή
  • **
« Reply #539 on: October 01, 2014, 01:19:13 »
Βane με κατι προχειρους υπολογισμους για μενα μου βγαινουν γυρο στα 80 χρονια :'(