Author Topic: Κώστας Κατσουράνης  (Read 22714 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline kolasi

• Αποστολή
  • **
Απ: Κώστας Κατσουράνης
« Reply #500 on: April 27, 2014, 21:24:57 »
Ntax
Μαυτούς που μπλέξαμε έχει χαθεί κάθε έννοια ΠΑΟΚ πλέον
Έχουμε ξεφτιλιστεί εντελώς μου φαίνεται

Περιμένω κι εγώ ανακοίνωση τις ΠΑΕ σύντομα στην οποια να τον ευχαριστεί για την προσφορα του και να του εύχεται καλή επιτυχία στη συνεχεια(?) τις καριέρας του...

Offline polman

• Αποστολή
  • **
« Reply #501 on: April 27, 2014, 21:45:01 »
Πλάκα μας κάνουν έτσι;; πως είναι δυνατόν επαγγελματίας ποδοσφαιριστής της ομάδα μας να είναι εκεί?! πότε έγινε αυτό το τουρνουά, δεν έπρεπε να ήταν για προπονήσεις?

οτι ναναι ρε πουστη μου έχουμε γίνει, ΟΤΙ ΝΑΝΑΙ
oooooooo PAOKara exo trela...

Offline tsakalaki

• Global Moderator
  • Αλλαγή
    • PAOK WORLD
« Reply #502 on: April 27, 2014, 21:51:53 »
μεινε εκει καλο θα κανεις σε ολους
ΠΑΟΚ - ΘΡΗΣΚΕΙΑ - ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΥΤΕ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΟΥΤΕ ΑΝΑΡΧΙΑ

Offline IRON

• Αποστολή
  • **
« Reply #503 on: April 27, 2014, 22:09:05 »
Τι ξεφτιλικια ειναι αυτα ρε????

ΡΕ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΕ ΓΑΜΗΜΕΝΑ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ ΘΑ ΤΟΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ?

ΑΚΟΜΑ ΡΕ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ?
NAI ΡΕ! ΠΑΟΚ

Offline Canario5

• Κερκίδα
  • *
« Reply #504 on: April 27, 2014, 23:34:32 »
Γιατί να τον τελειώσουν αδελφέ ; Αφου αυτός έχει τρεξίματα και πατάει περιοχή ! Υπάρχει λόγος ; Άλλωστε η δημοτικότητα του δεν κάνει τις καρέκλες τους να τρίζουν ! Είναι ενας ποδοσφαιριστής μοντέλο για τον ΠΑΟΚ της νέας εποχής . Είναι ηπιων τόνων και έχει και τατουάζ στο χεράκι R21 . Επίσης το σημαντικότερο είναι οτι αποτελεί ποδοσφαιριστής της εθνικής φασολάδας ! Αυτός και ο κοντός αποτελούν της ηγετικές φυσιογνωμίες της ομάδας μας .Άλλωστε το περιβραχιόνιο του αρχηγού το έχουν φορέσει πολλές φορές και οι δυό τους .

Offline t.b

• Αλλαγή
« Reply #505 on: April 27, 2014, 23:41:00 »
Προβλέπω μεγάλη προσπάθεια για να μην μας κλέψει το κελεπουρι μέσα από τα χέρια μας το χανουμι.

Offline Sez

• Αποστολή
  • **
« Reply #506 on: April 28, 2014, 06:04:13 »
Ρε έχει μείνει τίποτα όρθιο εκεί μέσα? 11 χρόνια μακριά από τελικό και το μπασταρδάκι τρέχει στα πουτσάλ της άεκ.
ΟΠΟΙΟΣ ΦΟΒΑΤΑΙ, ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΚΟΙΜΑΤΑΙ.

Offline cure

• Αλλαγή
« Reply #507 on: April 28, 2014, 15:01:00 »
καποιοι του εδωσαν και το περιβραχιονιο.......
Αυτό και μόνο τα λέει όλα για εκεί μέσα.
Τι να περιμένουμε μετά προκοπή
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline T.manos4

• Αλλαγή
« Reply #508 on: May 11, 2014, 23:04:18 »
γαμω την κουλα σου βλακα δεν τα βαζεις τα ποδια σου μην χασεις τις διακοπες
ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΑΝ ΔΕΝ ΑΓΑΠΑΣ... ΤΣΑΜΠΑ ΖΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΡΠΑΤΑΣ

Offline blue_eyes

• Βασικός
« Reply #509 on: May 12, 2014, 08:54:32 »
μονο αυτο; στο γκολ ουτε καν σηκωθηκε να παρει κεφαλια

Offline savage republic

• Βασικός
« Reply #510 on: May 12, 2014, 11:56:16 »
Αυτό.

Offline t.b

• Αλλαγή
« Reply #511 on: May 23, 2014, 15:13:50 »
Τι συγνώμη ζητάς ρε μουνι της λάσπης; Που δεν άφησες τον μανιατη να σε γαμησει μέσα στο κέντρο της Τουμπας; Μήπως επειδη ο Κλαους έχωσε το παλαμαρι του μέσα σε κάθε γαμημενο απόγονο του στόλου; Ντρέπομαι που κάποιοι σε κουβαλησαν εδώ, ντρέπομαι που σ έδωσαν το περιβραχιονιο του αρχηγού, ντρέπομαι που ακόμη έχεις συμβόλαιο. Άντε στα τσακιδια βρωμοχανουμο του κερατα και καλές ΠΟΥΤΣΕΣ ελληνες στις περηφανες φαβελες.

Offline tsaxtsis

• Αλλαγή
« Reply #512 on: May 23, 2014, 17:10:23 »
Τι συγνώμη ζητάς ρε μουνι της λάσπης; Που δεν άφησες τον μανιατη να σε γαμησει μέσα στο κέντρο της Τουμπας; Μήπως επειδη ο Κλαους έχωσε το παλαμαρι του μέσα σε κάθε γαμημενο απόγονο του στόλου; Ντρέπομαι που κάποιοι σε κουβαλησαν εδώ, ντρέπομαι που σ έδωσαν το περιβραχιονιο του αρχηγού, ντρέπομαι που ακόμη έχεις συμβόλαιο. Άντε στα τσακιδια βρωμοχανουμο του κερατα και καλές ΠΟΥΤΣΕΣ ελληνες στις περηφανες φαβελες.

Offline katz

• Αποστολή
  • **
« Reply #513 on: June 07, 2014, 11:28:17 »
Όταν τελειώσω την καριέρα μου θα είμαι AEK. Δεν είχα κανένα παράπονο από τους οπαδούς του Παναθηναϊκού ή του ΠAOK. Mου φέρθηκαν πραγματικά καλά, αλλά με τον κόσμο της AEK είχα ένα διαφορετικό δέσιμο κι έγινα AEKτζής. Oπως και η γυναίκα μου, AEK είναι... Παρότι διαδόθηκαν πολλά ψέματα για μένα ότι πρόδωσα την AEK, στο τέλος όλοι ξέρουν την αλήθεια και εισπράττω αυτήν την εκτίμηση ακόμα και στον δρόμο όταν με συναντούν Eνωσίτες

http://www.thestival.gr/sports/item/180156-k-katsouranis-tholosa-kai-ksefyga-den-eida-ton-maniati-otan-teleioso-tin-kariera-moy-tha-eimai-aektsis
ΠΑΟΚ G4Α

Offline che4a

• Αποστολή
  • **
« Reply #514 on: June 07, 2014, 11:35:46 »
στα τσακιδια, ειτε ετσι ειτε αλλιως
Bγείτε και μιληστε...Τα μυαλα μας ΑΚΟΜΗ πονανε
ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ, ΣΤΗ ΠΟΛΗ  Ή ΣΕ ΑΛΛΟ ΠΛΑΝΗΤΗ

Offline petran4

• Αλλαγή
« Reply #515 on: June 07, 2014, 13:17:03 »
Όταν τελειώσω την καριέρα μου θα είμαι AEK. Δεν είχα κανένα παράπονο από τους οπαδούς του Παναθηναϊκού ή του ΠAOK. Mου φέρθηκαν πραγματικά καλά, αλλά με τον κόσμο της AEK είχα ένα διαφορετικό δέσιμο κι έγινα AEKτζής. Oπως και η γυναίκα μου, AEK είναι... Παρότι διαδόθηκαν πολλά ψέματα για μένα ότι πρόδωσα την AEK, στο τέλος όλοι ξέρουν την αλήθεια και εισπράττω αυτήν την εκτίμηση ακόμα και στον δρόμο όταν με συναντούν Eνωσίτες

Στα αρχιδια μας και μας Κωστης Παλαμας.Αντε στο σκουλικη του νοτια μαζι με τη χανουμισα τη γυναικα σου :tikitaka: :daxtylo:
ΠΑΟΚ ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΝΑ ΣΕ ΔΟΥΜΕ
ΠΑΟΚ Ο ΘΕΟΣ ΤΟΥΜΠΑ Ο ΝΑΟΣ
ΝΑΙ ΡΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΦΑΙΝΟΜΑΣΤΕ!!

Offline Lennon_

• Αποστολή
  • **
« Reply #516 on: June 07, 2014, 16:40:14 »
STO MPOUTSO MAS KOSTA
ΛΑΕ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΞΥΠΝΑ

zadas4

• Guest
« Reply #517 on: June 07, 2014, 20:45:38 »

Στα αρχιδια μας και μας Κωστης Παλαμας.Αντε στο σκουλικη του νοτια μαζι με τη χανουμισα τη γυναικα σου :tikitaka: :daxtylo:
Γιατι ρε πετραν ετσι αφου ειναι καλο παιδι και παιζει και στην εθνικη μας.Λογω του οτι ειναι παικτης της εθνικης ηρθε στον ΠΑΟΚ δεν το γνωριζεις?Ψεματα λεω?Αυτης ντε που βαζεις ρεπορταζ(λες και εδω ειναι fcpaok) για το πως τα πηγαν τα καμαρια μας.Αυτης ντε της καριολας της εθνικης που ειναι ανοιχτα πλεον εχθρος του ΠΑΟΚ.ΑΝΤΕ ΓΑΜΩ ΤΗΝ εθνικη σας

Offline Matador

• Αλλαγή
« Reply #518 on: June 10, 2014, 10:01:28 »
«Caer esta perimitido, levantarse es obligatorio»

Offline PRAKTORINOS

• Αποστολή
  • **
« Reply #519 on: June 10, 2014, 11:36:36 »
Διώξτε την γελωτοποιό κουράδα με τις γλυκερές ιδέες
-που τού φερθήκαμε καλά και δεν έχει παράπονο-
τον αρχιγκαφατζή μινάρα, τον Γκούφι των γηπέδων
το λαοπρόβλητο απόβλητο που κάποιοι εμπιστεύθηκαν
μέχρι και το ιερό περιβραχιόνιο τού αρχηγού τής ομάδας.