Author Topic: Κώστας Κατσουράνης  (Read 22643 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline t.b

• Αλλαγή
Απ: Κώστας Κατσουράνης
« Reply #360 on: January 19, 2014, 12:19:26 »
Τι κιχ ν ακουστεί ρε φίλε, όπου και αν διαβάσεις θα δεις ότι έκανε το καλύτερο παιχνίδι του.

Offline ELENH

• Αποστολή
  • **
« Reply #361 on: January 19, 2014, 12:25:31 »
 :emetos: μιναρα πατρινε

Offline Ascaso

• Αποστολή
  • **
« Reply #362 on: February 04, 2014, 22:44:58 »
Κατσουράνης: «Δύσκολα λόγω αλλαγών»

Ο διεθνής μέσος του «δικεφάλου» με δηλώσεις του στο συνδρομητικό κανάλι είπε τα εξής: «Νομίζω ότι στον ΟΦΗ γίνεται καλή δουλειά. Έχουμε δει ότι είναι πολύ δυνατή ομάδα, που προσπαθεί να παίξει ποδόσφαιρο και αυτό είναι σημαντικό. Κανένα ματς δεν θα είναι εύκολο για εμάς. Από τη στιγμή που τα πράγματα αλλάξανε πάρα πολύ για εμάς, αφού τον Ιανουάριο αλλάξαμε το ρόστερ μας, νομίζω ότι όλα τα παιχνίδια από εδώ και πέρα θα είναι δύσκολα».
Για το που θεωρεί πως θα κριθεί το παιχνίδι: «Νομίζω ότι αν μπούμε από το πρώτο λεπτό με αυτοπεποίθηση, συγκέντρωση, οργάνωση και πίστη, αφού ο ΟΦΗ θα παίξει δυνατά, θα πάρουμε το ματς».

http://www.gazzetta.gr/football/article/584596/katsoyranis-dyskola-logo-allagon

Δηλαδή αν καταλαβαίνω καλά ο κύριος αυτός μας λέει ότι το παρεάκι θα σαμποτάρει την ομάδα γιατί έκανε μεταγραφές και τους υποβάθμισε. Συγχαρητήρια σε αυτούς που τον έφεραν και σε αυτούς που θέλουν να τον κρατήσουν και του χρόνου.

Offline mgm

• Αποστολή
  • **
« Reply #363 on: February 04, 2014, 23:40:39 »
Δεν ξερω αν επηρεαζομαι απο σας εδω μεσα...αλλα δεν μπορω πλεον να διαβαζω τετοια. Μου ανεβαινει η πιεση σε χρονο ντε-τε(dt ντεεεεε)
Μηπως χρειαζομαι λιγη αποτοξινωση?  :-\

Offline tsaxtsis

• Αλλαγή
« Reply #364 on: February 05, 2014, 00:13:59 »
σάλτα και γαμήσου ρε κωστάκη...
αλλα δεν φταίς εσύ ο λαός φταίει..
και μόνον αυτός...
που να τολμήσεις καν να σκεφτείς αυτές τις μαλακίες,όχι να τις λες κιόλας....
αλλα το καλοκαίρι θα πας στην ομάδα τις καρδιας σου και θα μας την λες και ΑΠΟ επάνω ότι είμαστε μπουγάτσες...

χαϊβάνια χυπνατe

Offline Ascaso

• Αποστολή
  • **
« Reply #365 on: February 05, 2014, 00:24:43 »
Και για να μην πει κανείς ότι είμαι υπερβολικός:

Συζήτηση Σαββίδη με ποδοσφαιριστές

Μετά την πρωινή προπόνηση, ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ μίλησε μέσω skype σε αντιπροσωπεία παικτών έτσι ώστε να μάθει τι ακριβώς γίνεται.

Ουσιαστικά στην ενημέρωση που έγινε στον μεγαλομέτοχο της ομάδας έγινε μία ανάλυση των δεδομένων και βέβαια οι παίκτες ανέλαβαν τις ευθύνες τους υποσχόμενοι με θα φροντίσουν να αλλάξει το κλίμα μέσα στην ομάδα.

Αυτό που ειπώθηκε ήταν πως η παρουσία πολλών νέων παικτών σε συνδυασμό με το γεγονός πως το καλοκαίρι τελειώνουν πολλά συμβόλαια, ενώ υπάρχει και δανεικοί από άλλες ομάδες, έχει διαμορφώσει ένα κλίμα στην ομάδα κακό, με την ανασφάλεια να κυριαρχεί στη παρούσα φάση.

Οι παίκτες υποσχέθηκαν πως θα κάνουν τα αδύνατα δυνατά για να αλλάξουν αυτά τα δεδομένα και να μπορέσει η ομάδα να πετύχει τους στόχους της.

http://www2.paok24.com/newsitem.asp?s=12&cid=49&id=37609&t=1

Ρε ούτε ένας εθνικάριος στον ΠΑΟΚ λέμε. Όποιος δέχεται κλήση από το εθνικί να την αρνείται ή αλλιώς μπούλο.

Offline gagas

• Αλλαγή
« Reply #366 on: February 05, 2014, 01:02:06 »
παω στο γηπεδο και για να σε βριζω...καταυλακιωτη..

Offline brigate

• Αποστολή
  • **
« Reply #367 on: February 05, 2014, 01:06:16 »

Δηλαδή αν καταλαβαίνω καλά ο κύριος αυτός μας λέει ότι το παρεάκι θα σαμποτάρει την ομάδα γιατί έκανε μεταγραφές και τους υποβάθμισε. Συγχαρητήρια σε αυτούς που τον έφεραν και σε αυτούς που θέλουν να τον κρατήσουν και του χρόνου.

Καλά, δεν είπε και αυτό ρε μεγάλε.

Offline Ascaso

• Αποστολή
  • **
« Reply #368 on: February 05, 2014, 02:19:06 »
Μακάρι να κάνω λάθος.

Offline savage republic

• Βασικός
« Reply #369 on: February 05, 2014, 02:49:30 »
Μακάρι να κάνουμε όλοι μας λάθος. Γιατί από τη μία ο Βρύζας λέει «κουράγιο στους έλληνες» στην κοπή της πίτας και από την άλλη ο εν λόγω να λέει αυτό που λέει (και πάντα ξέρει τι λέει), εμένα με κάνουν να βλέπω τα λάθη του από δω και στο εξής σαν εσκεμμένα. Απλά πράγματα.

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #370 on: February 05, 2014, 03:22:11 »
Τι περιεργο ειπε δηλαδη? Ηρθαν 6 παιχτες το Γεναρη(με τον Κατσε 7) που υπαρχει πιθανοτητα να λογιζονται ολοι για βασικοι! Δηλαδη ξαφνικα να αλλαξεις τα 6 η τα 7/11 στην μεση της χρονιας με συνεχομενα παιχνιδια Τεταρτη-Κυριακη-Τεταρτη χωρις χειμερινη διακοπη που θα σε αφηνε να δουλεψεις λιγο με παλιους και νεους.. σορρυ αλλα τα αυτονοητα ειπε ο Κατσουρανης

Offline ELENH

• Αποστολή
  • **
« Reply #371 on: February 05, 2014, 03:37:23 »
τα αυτονοητα ξερει να τα λεει στις συνεντευξεις... να τα κανει τα αυτονοητα ομως μεσα στο χορταρι, δεν ξερει;

Offline t.b

• Αλλαγή
« Reply #372 on: February 05, 2014, 08:04:30 »
Κουράγιο ελληναραδες παλεψτε και νικηστε την ανασφαλεια σασ, η εδώ η αλλού ενα συμβόλαιο θα το βρείτε. Άντε να δω τι άλλη μαλακια θα πείτε πλουσιοπάροχα αμοιβωμενοι ελληναραδες για να καλυψετε τον κωλο σας.

Offline che4a

• Αποστολή
  • **
« Reply #373 on: February 05, 2014, 10:01:05 »
ΤΩΡΑ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ πιστευετε οτι ο κατσουρανης φταιει εστω και 1% για την αγωνιστικη κωμωδια που παιζεται καθε κυριακη στα γηπεδα που αγωνιζομαστε?
που ειναι η ευθυνη του κατσουρανη?
ο κοουτς τον βαζει στοπερ αυτος παιζει οσο μπορει καλυτερα, εχει κανει γκελες  που σχετιζονται κυριως με την ταχυτητα του (ΔΕΝ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟς ΟΤΙ ΕΙΝΑ ΙΑΡΓΟΣ ΚΑΙ ΠΑΙΖΕΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΠΑΙΚΤΗΣ)
θυμιζω οτι ο γκαρσια εφυγε γιατι πρωτιστως ειναι αργος ή εχει μετρια φυσικη κατασταση
επισης, οταν ο κοουτς του ζηταει βαθιες μπαλιες,αυτος το κανει και με το παραπανω
προς τι λοιπον η διαθεση να κραξετε ενα παικτη που εχει επιλεγει απο το κοουτς ως στοπερ, θεση που δεν εινα ιφυσικη του σε σειρα αγωνων, (αλλο να παιξει μια δυο πεντε φορες και αλλο 50 ματς τη σεζον)

οσο για το κλιμα στην ομαδα, εχει κανεις αμφιβολια οτι ετσι νοιωθει ενας εργαζομενος που βλεπει ξαφνικα 5 να φευγον και 7 να ερχονται? δηλαδη εσεις στη δουλεια σας, ειστε ευχαριστημενοι απο τις διαρκεις αλλαγες και την ανασφαλεια γενικοτερα.και μη μου πειτε οτι αυτοι κονομανε....ολοι οσοι ειναι 30 -35 χρονων ετσι σκεφτονται και οσο μεγαλωνεις χειροτερευει η κατασταση, προφανως ο ολισε ή ο  κιτσιου εχει λιγοτερα αχγη στη ζωη απο οτι ο σαλπι ο κατσουρανης ο βουκιτς ο χακομπο ο λαζαρ...που ξερουν οτι αργα η γρηγορα τελειωνουν...

κοντολογις, να μη κουραζω, μετα το κακο καλοκαιρινο σχεδιασμο, ηρθε μια ριζικη ανακαινηση το γεναρη, με πολυ μουρμουρα που συνεπικουρείται απο το γεγονος οτι η ομαδα ΔΕΝ παει καλα...αν πηγαινε καλα τοτε ουτε μουρμουρα υπαρχει ουτε τιποτα, ολοι μοκο κανουν...καλως κακως ετσι γινεται παντου...

προσωπικα θεωρω οτι ο κατσουρανης χωρουσε στο περσινο ΠΑΟΚ, χωραει στο φετινο με αυτο το κοουτς που εχουμε που θελει 10 παικτες να επιτιθενται (γελοιο αλλα ετσι παιζει), δεν χωραει στο ΠΑΟΚ του μελλοντος
και επειδη στα πλευ οφ κανενας δε θα μας χαριστει, και για να μην εχουμε τρυπημα, πρεπει να κανουμε συζητηση με αυτους που ληγουν τα συμβολαια και ΄να συμφωνησουμε τι μελλει γενεσθαι....πριν τα πλευ οφ αυτα πρεπει να κλεισουν
αν ειναι να φαμε αλλο ενα χρονο στη μαπα το κατσουρανη ή θελουν το λαζαρ και το βουκιτς (γκολ σαν το περσινο στο πανθρακα ή του βουκα με τη κερκυρα νομζιω δε βρισκεις με τιποτα με το βαλαντιο μας) ή δεν το θελουν πρεπει να τους πεισονυ ωστε να μη γυρισει μπουμεραγκ
ο βαζελος πλησιαζει και παραδοσιακα μπορει να ταξει τα παντα σε αυτους που ληγουν τα συμβολαια τους, και τοτε παλι θα φταινε οι τσατσοι και οι διεθνεις...
αληθεια ΓΙΑΤΙ ο στεφενς δεχτηκε να φυγει ο τζιωλης αφου τον ειχε βασικο στη μιση σεζον?
Bγείτε και μιληστε...Τα μυαλα μας ΑΚΟΜΗ πονανε
ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ, ΣΤΗ ΠΟΛΗ  Ή ΣΕ ΑΛΛΟ ΠΛΑΝΗΤΗ

Offline t.b

• Αλλαγή
« Reply #374 on: February 05, 2014, 11:06:29 »
Στα αρχίδια μου το άγχος τους όταν εγω έχω άγχος για 700 ευρώ και αυτοί για μυρια που στην τελική τα παίρνουν παίξουν δεν παίξουν.

Offline brigate

• Αποστολή
  • **
« Reply #375 on: February 05, 2014, 14:52:16 »
@che4a

Η απάντηση στη τελευταία ερώτηση που κάνεις είναι προφανής και δε καταλαβαίνω γιατί την κάνεις.
Στη θέση του Τζιόλη ήρθε ο Μαντούρο,ο Λάτκο, μπήκε ο Κάτσε και μπορούν να παίξουν κι άλλοι.Πριν δεν είχες κανέναν από αυτούς.

Offline scarsick

• Αποστολή
  • **
« Reply #376 on: February 05, 2014, 15:08:30 »
Στα αρχίδια μου το άγχος τους όταν εγω έχω άγχος για 700 ευρώ και αυτοί για μυρια που στην τελική τα παίρνουν παίξουν δεν παίξουν.

^^

Offline bozik

• Αλλαγή
« Reply #377 on: February 05, 2014, 16:33:23 »
εγω δεν μπορώ να καταλάβω τη δουλειά έχει αυτός ο κλαψι-αρης σε μας...αυτός κανονικά- σε μια φυσιολογικη εποχη,έπρεπε να ήταν στο σκουλήκι.. να έκανε τη μια γκέλα μετά την άλλη και να τον έκραζαν τα σκουλήκια,να ήταν απλήρωτος όσο καιρό θα έπαιζε και αυτό φυσικα θα το έλεγε συνεχεια μετά από κάθε mats με το μιζερο υφος του(παίζουμε απλήρωτη -τη να κάνουμε κτλ) και κάθε αγωνιστική να μίξωέκλαιγε για την διαιτησία...τζάμπα γέλιο χάνουμε με τους ρουφιάνο κλεφτες της διοίκησης που μπλέξαμε.
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
« Reply #378 on: February 05, 2014, 17:05:50 »
Προέχει η επίτευξη των αγωνιστικών στόχων του ΠΑΟΚ και μετά η όποια ασφάλεια των ποδοσφαιριστών Απ' όσο ξέρω όλοι πληρώνονται στην ώρα τους και με το παραπάνω, αυτή δεν είναι ασφάλεια?? Όταν αναφέρονται σε καπαρωμένη και μόνιμη θέση στην 11άδα δεν μιλάμε για ασφάλεια αλλά για δημοσιοϋπαλληλίκι. Ας πάνε στον τρίτωνα βόλβης να αισθάνονται ασφαλείς μην τους φάει κανένας τσομπάνης την θέση στην ενδεκάδα. Με τον ΠΑΟΚ να έχει αυτήν την αγωνιστική εικόνα θα πρέπει όλοι να αισθάνονται ανασφαλείς, από τον προπονητή, τον έμισθο πρόεδρο μέχρι τον γιακουμή.
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline blaxter4

• Αποστολή
  • **
« Reply #379 on: February 05, 2014, 22:23:26 »
παλι μαλακια εκανες κ σε βγαλαν μαγκα οι αλλοι τσατσε...