Author Topic: Κώστας Κατσουράνης  (Read 22681 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Davids4

• Αποστολή
  • **
Απ: Κώστας Κατσουράνης
« Reply #260 on: August 29, 2013, 00:54:01 »
Και να προσθέσω

Ο κατσουράνης έχει καμια 4ετια που παίζει στόπερ.
Επίσης δεν δείχνει να τον ενοχλεί.

Τέλος να πω την μαύρη αληθεια, ξέρω οτι είναι Χαφαρα και πρέπει να τον έχεις στο κέντρο, αλλά και που έχω ένα στόπερ να φτιάχνει και παίχνιδι δεν με πολυ χαλάει.

Offline mgm

• Αποστολή
  • **
« Reply #261 on: August 29, 2013, 10:07:04 »
Ναι αλλα μπορεις να μου εξηγησεις γιατι εχουμε φαει 9 γκολ σε 6 ματς? Καλος σαν στοπερ ο Κατσουρανης, καλος και ο Βιτορ. Αλλα το κοντερ εχει γραψει 9. Αντε 7 οταν παιζανε αυτοι διδυμο. 7 σε 5 ματς. Και στα περισσοτερα απο αυτα επειδη επεσε υπνος βαθυς. Δεν ξερω αν ειναι δικο τους θεμα  ή αν ειναι θεμα γενικοτερα της ομαδας (πλαγια μπακ. κεντρο) αλλα το προβλημα που εχουμε αμυντικα δεν φαινεται μονο στο ματι αλλα και στους αριθμους. Να σκεφτεις οτι περυσι τελειωσαμε πρωταθλημα 30 αγωνιστικων με 19 τερματα παθητικο....Κουμαλο, Βιβιαν, Κατσικας...απελπισια?

Offline tolis_pt

• Αλλαγή
« Reply #262 on: August 29, 2013, 10:36:55 »
δλδ τα περσινα που επαιζε στοπερ ο κατσουρανης και σε καθε μπαλια 30-40 μετρων σηκωνε το χερι να ψωνισει κανα εποπτη για οφσαιτ τα ξεχασαμε?δεν κανει για πισω.
του αρεσει να κουβαλαει μπαλα και θελει να οργανωνει κι οταν εισαι τελευταιος καθε λαθος μετραει.δλδ να ξεχασω οποια ομαδα ερχοταν και επαιζε πισω κλειστα περυσι στην τουμπα κι ειχε κανα σχετικα γρηγορο μπροστα τυπου ναπελεονι εκανε πλακα?

Athinaios--4

• Guest
« Reply #263 on: August 29, 2013, 10:41:11 »
Νομίζω ότι το ζήτημα είναι συνολικό. Πρώτον όλος μας ο άξονας αποτελείται από αργούς παίκτες. Κατσουράνης-Βιτόρ-Λάζαρ-Τζιόλης. Άρα όταν παίζεις με καλοδουλεμένες ομάδες που βγάζουν κάθετες πάσες είναι λογικό να τα φας.
Δεύτερον τα ακραία σου μπακ δε κόβουν ούτε με αίτηση.
Τρίτον μέχρι τώρα σε κανένα παιχνίδι δεν έχω δει τον Χακόμπο να πέφτει. Όλα όρθιος τα έφαγε
Τέταρτον η ομάδα προσπαθεί να παίξει πιο επιθετικό ποδόσφαιρο από τα προηγούμενα χρόνια

Ακόμα και όταν είχες αμυντικάρες (Κοντρέρας-Αντόνιο) είχες πιο γρήγορα χαφ (δίπλα στον Πάμπλο ήταν πάντα ο Βιτόλο να καλύπτει) και πιο αμυντικογενείς ακραίους (Μίρο-Δάρλας ή στη συνέχεια Λίνο με Σορλέν να καλύπτει) συν ότι συνολικά η ομάδα ήταν προσανατολισμένη στην άμυνα λόγω Σάντος.

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
    • http://paokworld.com/paokworldboard/avatars/Custom/members/avatar_2225.png
« Reply #264 on: August 29, 2013, 11:44:44 »
Μια επισυμανση... Οταν ειχαμε κοντρερας και μαρκαντωνη δεν ειχαμε βιτολο. Ο βερον επαιζε διπλα στον παμπλο. Ο βιτολο ηρθε την επομενη σεζον.

Athinaios--4

• Guest
« Reply #265 on: August 29, 2013, 12:04:31 »
Έχεις δίκιο φίλε

Offline Davids4

• Αποστολή
  • **
« Reply #266 on: August 29, 2013, 12:17:05 »
Ναι αλλα μπορεις να μου εξηγησεις γιατι εχουμε φαει 9 γκολ σε 6 ματς? Καλος σαν στοπερ ο Κατσουρανης, καλος και ο Βιτορ. Αλλα το κοντερ εχει γραψει 9.

δλδ τα περσινα που επαιζε στοπερ ο κατσουρανης και σε καθε μπαλια 30-40 μετρων σηκωνε το χερι να ψωνισει κανα εποπτη για οφσαιτ τα ξεχασαμε?δεν κανει για πισω.

Καλα δεν έφταιγε αποκλειστικά αυτός, ούτε λέω οτι είναι κορυφαίο στόπερ. Απο τον Κατσικά και τον Λόπεθ τον προτιμώ.

Offline Τρόμος

• Αποστολή
  • **
« Reply #267 on: August 29, 2013, 12:37:09 »
Η άμυνα βασίζεται στην αλληλοκάλυψη και όχι σε εξάρσεις όπως η επίθεση.Δένει σιγά σιγά με τον καιρό και βασικό ρόλο θα παίξει ο Στέφενς και όχι οι παίκτες.Ο Βιτόρ ήταν τόσο καιρό στο ψυγείο,ο Κίτσιου παίζει πρώτη φορά βασικός και έχει αλλάξει θέση,αριστερά τραυματίστηκε ο Λίνο και παίζουμε με λύσεις ανάγκης(Σκόνδρας) και γενικά μιλάμε για καινούριο σχήμα.Θέλει το χρόνο του για να τελειοποιηθεί.Για τον Κατσουράνη νομίζω πως πρέπει να μείνει στα στόπερ είναι αργός (και καπνιστής) για να παίζει 90' μπροστά.

Offline bozik

• Αλλαγή
« Reply #268 on: August 29, 2013, 16:32:39 »
ακόμη θυμάμαι και κλαίω για εκείνο το πέναλτι που εκανε πέρσι στην τούμπα λες και έπαιζε κυνηγητό...
όταν ομάδες θα μας παίζουν στην κόντρα και θα είναι ψηλά η άμυνα μας...ο κατσουράνης θα είναι χειρότερος και από λοπεθ,που δεν είναι ούτε για τον γάζωρο(ισπανο αμυντικο πηραν φετος οι μιζες μετα τους βραζιλιανους που επαιρναν  :'( )
έχουμε μπερδέψει την λούτσα με την βούρτσα...θέλουμε το σέντερ φορ να μαρκάρει σαν τρελός χωρίς λόγο και το σέντερ μπακ να κάνει παιχνίδι...ας πούμε π.χ τον μπατιστούτα να κάνει τάκλιν στο κέντρο και τον μπαρέζι να γίνεται τριτο χαφ στο κεντρο...σύγχρονο ποδόσφαιρο το λένε...το ακουνε ο φαν μπαστεν και ο κουμαν και γελανε.
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

CLUB LARISA

• Guest
« Reply #269 on: August 29, 2013, 16:35:21 »
Το τι έχει γραφτει αδερφέ boz μέσα σ αυτο το νήμα δεν λέγεται. Αν διαβαζε κανεις χωρίς γνώση για ποιον μιλάμε, θα νόμιζε οτι έχουμε τον Νεστα στοπερ. Μ αρέσει που πολλοί λένε κ μπραβο που δέχεται να παίζει σ αλλη θέση. Λες κ ΝΟΜΙΖΟΥΝ οτι αυτος θέλει ή μπορεί να παίζει στους κόφτες για να βγαζει 13 χλμ τρεξίδι ανα ματς. Πλανάσθε πλάνην οικτρά με το παλαίμαχο κλικαδόρο γεροντοπαλίκαρο,.

Δυστυχως ζούμε την εποχή "απο τους λοιπούς είναι ο καλύτερος". Κ εαν είναι δλδ που είναι, φτάνει αυτό για να κανουμε υποκλίσεις?

Offline DJ Cobra

• Αποστολή
  • **
« Reply #270 on: August 29, 2013, 19:43:21 »
Ρε Club, στα ίσα ρε φίλε σου μιλάω. Έχεις πάθος στα γραφόμενά σου, αγαπάς την ομάδα, έχεις γνώση του ποδοσφαίρου και 99 στις 100 φορές συμφωνώ μαζί σου. Αλλά ρε man έχεις τρελό απωθημένο με τον Κατσουράνη. Καταρχήν τον θεωρείς κλικαδόρο που προσωπικά δεν με νοιάζει αν είναι ή όχι, από τη στιγμή που δεν έχει δείξει κανένα τέτοιο δείγμα όσο αγωνίζεται στον ΠΑΟΚ. Εκτός αν θεωρείς ότι ένας προπονητής του επιπέδου του Στέφενς ανέχεται τέτοια σκηνικά και πόσο μάλλον από 35χρονους παίκτες στην δύση της καριέρας τους. Απο κει και πέρα δεν μας ενδιαφέρει αν δέχεται ο ίδιος να παίζει στόπερ ή αν τον αναγκάζουνε. Σημασία έχει ότι αφενός δίνει ότι μπορεί σε όποια θέση τον χρησιμοποιήσει ο προπονητής του ΑΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΤΑ, σε αντίθεση με κάποιες βεντετίστικες πουτανίτσες που περιμένουν την ευκαιρία να πετάξουν την σπόντα τους στις κωλοφυλλάδες και αφετέρου είναι καλύτερος απ' όλες τις εναλλακτικές λύσεις που ΔΕΝ έχει ο Στέφενς είτε στην άμυνα, είτε στο κέντρο. Όσο για την απόδοσή του στο κέντρο, τι να λέμε; Πρώτα απ' όλα ΚΑΝΕΝΑΣ λογικός άνθρωπος δεν τον θεωρεί κόφτη. Οπότε δεν χρειάζεται όπως λες να τρέχει 13 χλμ ανά ματς. Λες και άλλοι τρέχουνε τόσα ή ο άμπαλος ο Κάτσε που τον έχετε κάνει όλοι σας Θεό είναι καλύτερος. Εδώ γράφεται ότι θα φέρει λεφτά στην ομάδα. ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΤΙ ΕΓΙΝΕ; Και ο Χριστοδουλόπουλος με τον Μελίσση φέρανε λεφτά στην ομάδα, όπως επίσης και ο Μαλεζάς. Σιγά τους παικταράδες που λείψανε από τον ΠΑΟΚ επειδή βρεθήκανε κορόιδα με κεφαλαία γράμματα ή επειδή κάτσανε οι συγκυρίες, Δηλαδή ο Λώρενς ή ο Τζιώλης που βάσει vip track και καλά γράφουν χιλιόμετρα είναι καλύτεροι.  Άσε που είσαι υπερβολικός, καθώς κανένας παίκτης του ΠΑΟΚ σε όποια θέση κι αν αγωνίζεται, όσο νεαρός ή ελπιδοφόρος κι αν είναι δεν τρέχει αυτά τα 13 χλμ. Τον Κατσουράνη στο κέντρο τον θες για την μπαλιά του (που την έχει), για την οργάνωση παιχνιδιού (που επίσης την έχει), την ψυχραιμία του, την εμπειρία του, τον έλεγχο του ρυθμού, τις φωνές του (που όσο κι αν τον κράζουνε κάποιοι γι' αυτό είναι δεύτερος προπονητής στο γήπεδο) και τέλος κανένα γκολ είτε από στημένη φάση, είτε από σπόντα. Δηλαδή έχεις μαζέψει όλους τους κλέφτες, όλους τους μιζαδόρους και όλα τα παλτά, με διοίκηση που δεν ξέρει που παν τα τέσσερα και στην τελική το πρόβλημά σου είναι ο Κατσουράνης που στους λίγους μήνες που είναι στην ομάδα, όχι μόνο έχει προσφέρει αυτά που δεν πρόσφεραν άλλοι (ΠΑΟΚτσήδες από κούνια ντεμέκ, παιδιά δικά μας, αιώνια ταλέντα, παίκτες που παίρνουν περισσότερα ή είναι νεότεροι ή βρίσκονται περισσότερο καιρό στην ομάδα ή αποκτήθηκαν με μεγαλύτερο κόστος). Όσο για το βάζελος, αντι-ΠΑΟΚτσήδικη ομάδα κλπ. θα σου πω το εξής. Μεγαλύτερη ντροπή για τον ΠΑΟΚ είναι που έχει έναν βλάκα, ρωσομπλιάτη, κάβουρα και φαφλατά για πρόεδρο που μας παραμυθιάζει για Ροναλντίνιους, Ντρογκμπάδες, Μπερμπάτοφ, που αφήνει την ομάδα γυμνή σε μια από τις μεγαλύτερες προκλήσεις της ιστορίας της, που έχει τους κλέφτες ακόμα μες τη διοίκηση, που θέλει να κάνει τον Σαλπιγγίδη σημαία της ομάδας, που αφήνει βαθμούς μες στην κάθε Κωλοπετινίτσα, που έχει παίκτες όπως τον Σπυρόπουλο, τον Τζιώλη, τον Λώρενς και ένα σωρό άλλους απίθανους, που προσπαθεί να βαφτίσει ταλέντα και παικταράδες ένα σωρό άμπαλους που δήθεν προώθησε από τις ακαδημίες και ένα σωρό άλλα. Στην τελική το όνομα του εν λόγω ποδοσφαιριστή έχει συνδεθεί πολύ περισσότερο με την ΑΕΚ, παρά με τον βάζελο στον οποίο αγωνιζόταν πριν έρθει σε μας. Αν θες να ζητήσεις τον λόγο, ζήτα τον από αυτούς που θεωρούνται το κεφάλι και κατάντησαν τον μεγάλο ΠΑΟΚ να έχει μέσα στους 3-4 καλύτερους παίκτες του τον εν λόγω 35χρονο ποδοσφαιριστή. Από εμένα παίκτης που δεν δημιουργεί πρόβλημα, που προσφέρει και που σέβεται το ψωμί που τρώει από το υστέρημα όλων μας δεν θα την ακούσει. Τουλάχιστον όχι μέχρι να δω κάποια χοντράδα που δεν μπορώ να την παραβλέψω. Κανείς δεν είπε να του κάνουμε υποκλίσεις και πόσο μάλλον εγώ που ακόμα και τον Κουδα τον θεωρώΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ Όχι όμως να μηδενίζουμε και να ισοπεδώνουμε τα πάντα με τέτοιο τρόπο.

Offline savage republic

• Βασικός
« Reply #271 on: August 29, 2013, 21:24:39 »
μαζέψου για τον Κούδα

Offline DJ Cobra

• Αποστολή
  • **
« Reply #272 on: August 29, 2013, 22:25:50 »
Φιλαράκι δεν μαζεύομαι καθόλου. Αυτή είναι η άποψή μου και δεν την αλλάζω. Παίκτης που με δικαιολογίες του τύπου "είχα πρόβλημα με τον πατέρα μου", "μου τάξανε μαγαζί με τα ψυγεία μέσα" κλπ ψαχνότανε να φύγει στον γαύρο για μένα είναι κωλοτούμπας και προδότης. Δεν τα λέω εγώ, ο ίδιος τα έχει πει. Χώρια που ένα μεγάλο διάστημα μας είχε πρήξει με τον άλλο κοντοπούτανο προδότη του στυλ "ΠΑΟΚτσάκι ο Δημητράκης", "σπλάχνο μας", "θα προσφέρει", "ο λαός του ΠΑΟΚ κάνει λάθος" και λοιπές πίπες. Και στην τελική έχω γράψει στο topic του Κατσουράνη ένα ολόκληρο κατεβατό για αυτόν κι εσύ κολλάς στην τελευταία πρόταση. Και για να γίνω και πιο προκλητικός στο λέω στα ίσα, ότι τζάμπα μαγκιά με πλάτη των μπάτσων την σπάσανε οι γαύροι την προτομή, αλλά αν μπορούσα θα την έσπαζα εγώ ο ίδιος. Και για να τελειώνουμε με το θέμα για μένα ΠΑΟΚτσήδες original είναι τρεις: Ο Μπάνε, ο Τουρσουνίδης (άσχετα αν ψιλοξευτελίζεται τελευταία) και ο Garcia. Tέλος με το off-topic.

CLUB LARISA

• Guest
« Reply #273 on: August 29, 2013, 23:04:49 »
Αδερφε δεκτά τα σχόλια σου, διαφωνώ βέβαια σε πολλά, αλλα δε γινεται ολοι να σκεφτόμαστε  το ίδιο. Με τον εν λόγω προ πολλού ομολόγησα οτι έχω θέμα. Και δεν είναι παικτικό. Δυστυχως οπως επιβεβαιώνουν κ οι εξελιξεις ο ΠΑΟΚ φεύγει, ο παθαναικος θεσσαλονίκης έρχεται.

Na φέρουν κ τον Σπάθα αμα γίνεται
« Last Edit: August 29, 2013, 23:11:42 by CLUB »

Offline PRAKTORINOS

• Αποστολή
  • **
« Reply #274 on: August 30, 2013, 00:11:05 »
Κανείς δεν είπε να του κάνουμε υποκλίσεις και πόσο μάλλον εγώ που ακόμα και τον Κουδα τον θεωρώ έναν ΧΧΧΧΧΧΧ. Όχι όμως να μηδενίζουμε και να ισοπεδώνουμε τα πάντα με τέτοιο τρόπο.

Ενδιαφέρουσα άποψη, επαρκώς στοιχειοθετημένη.

Δεν έχω διαβάσει ή ακούσει πουθενά αντίστοιχες αστήριχτες ύβρεις για τον Γιώργαρο
από γαύρο, σκουλήκι, βάζελο ή άλλον που
έστω αντιπαθεί ή μισεί τον ΠΑΟΚ,
παρά μόνον σποραδικά από κάποιους που δηλώνουν ΠΑΟΚ και ντεμέκ αιρετικοί.

Προσωπικά να είχες μαζί του, έτσι δεν θα μιλούσες
πολύ περισσότερο αν είχες παρακολουθήσει έστω και 10´
από τα 600 και βάλε επίσημα παιχνίδια του με τα ασπρόμαυρα.

Νισάφι πια!
« Last Edit: August 30, 2013, 00:18:30 by biv »

Offline DJ Cobra

• Αποστολή
  • **
« Reply #275 on: September 01, 2013, 13:30:17 »
ΡΕ man, απλά είναι τα πράγματα.

1. Τυπάκος με μεγάλο ταλέντο στη μπάλα, δείχνει τα πρώτα του δείγματα στην παλιά Λαχαναγορά και στα μάρμαρα της πλατείας Διοικητηρίου.

2. Τον εντοπίζουν, τον πάνε στον ΠΑΟΚ και τελικά υπογράφει το όποιο ερασιτεχνικό - ημιεπαγγελματικό συμβόλαιο υπήρχε τότε.

3. Ο τυπάκος κάνει μεγάλα πράγματα στο γήπεδο και κερδίζει την αγάπη όλων των ΠΑΟΚτσήδων και των θαυμασμό όλου του φίλαθλου κόσμου. Θα λέγαμε γίνεται ψιλοφιρμίτσα.

4. Επειδή τα πράγματα ήταν αλλιώς τότε, ο τυπάκος παράλληλα με την μπάλα, δουλεύει και ξενοδοχείο για να βοηθήσει τον γέρο του που έχει 3 παιδιά και δεν τα βγάζει πέρα. Τώρα γιατί σε τέτοιες χαλεπές εποχές ένας άνθρωπος που δεν έχει να φάει κάνει 3 παιδιά και αναγκάζονται να κάνουν αυτά το καθήκον του γονιού (δηλαδή να θρέψει την οικογένεια) είναι άλλη κουβέντα.

5. Ο γέρος γκρινιάζει συνεχώς και ο ΠΑΟΚ χωρίς να έχει καμία, μα καμία υποχρέωση (είτε νομική, είτε ηθική), ανοίγει στον κωλόγερο ουζερί μπας και το βουλώσει ή σταματήσει έστω και για λίγο να σπάει αρχίδια.

6. Ο ΠΑΟΚ για κάποιο λόγο ο οποίος μου διαφεύγει αυτή τη στιγμή, αφήνει απλήρωτα γραμμάτια της τάξεως των 150000 δραχμών.

7. Ο γέρος ως κλασικός Έλλην πλεονέκτης τα παίρνει στην κράνα και αντί να είναι ευγνώμονας που από το τίποτα έχει βρεθεί με μαγαζί και μπορεί να το δουλέψει και να το ξεχρεώσει, βγάζει δόντια απέναντι στον ευεργέτη του (ΠΑΟΚ), φουσκώνει τα μυαλά του γιού του, έρχεται σε ρήξη με την ομάδα και τους διοικούντες της και τέλος σκαρώνει την λαμογιά με τον Ολυμπιακό. Σημειωτέων ότι ο δαφνοστεφανωμένος πούστης προσφέρει στον Κούδα ένα πολύ μεγάλο μισθό και στον γέρο του καινούργιο ουζερί.

8. Ο τυπάκος βγάζει ανακοίνωση στις εφημερίδες της Θεσσαλονίκης λέγοντας μεταξύ άλλων:

α) Ότι η οικογένειά του έφτασε σε σημείο να στερηθεί την τροφή (όταν όλοι ξέρανε την μεγάλη ζωή που έκανε ο Κούδας, τα ακριβά κουστούμια, τα κυριλέ μαγαζιά, τις ωραίες γκόμενες και γενικά το Playboy style που είχε. -τρομάρα του-)

β) Ότι δεν ανέχεται να αποκαλούν αυτόν και την οικογένειά του εκβιαστές (ενώ όντως εκβιάζανε τα πράγματα)

γ) Ότι ζήτησε μόνος του να πάει στον Ολυμπιακό (ουδέν σχόλιον)

δ) Ότι ο Ολυμπιακός έχει άριστες σχέσεις με τον "αγαπημένο" του ΠΑΟΚ και ότι έτσι του παρέχονται εγγυήσεις ότι θα τον προσέξουν (ότι να ναι)

ε) Ότι για τη μεταγραφή δεν αξίωσε τίποτα από τον Ολυμπιακό (εκτός βέβαια από τον παχυλό μισθό και την μαγαζάρα για τον γέρο)

9. Ο τυπάκος ξαναβγαίνει στις φίλα προσκείμενες προς τον Ολυμπιακό Αθηναϊκές εφημερίδες και διαλαλεί παντού τη χαρά του που θα παίξει στον πούστη.

10. Ο τυπάκος αγωνίζεται τελικά με την φανέλα του πούστη, έστω και για λίγα παιχνίδια.

11. Χάρη στα αρχίδια του μεγαλύτερου προέδρου που πέρασε ποτέ από τον ΠΑΟΚ, του κόβεται η μπάλα, πάει στρατό και με τα πολλά ξαναγυρνάει στον ΠΑΟΚ, αφού αν δεν γυρνούσε όχι μόνο θα έπρεπε να περιμένει άλλη μια χρονιά για να αγωνιστεί με την φανέλα του Ολυμπιακού, αλλά θα αποκλειότανε και από όλες τις Εθνικές ομάδες.

12. Ο τυπάκος ξαναβγαίνει στις εφημερίδες πουλώντας ΠΑΟΚτσηδιλίκι και δηλώνει μεταξύ άλλων πως "μόνος μου γύρισα, επειδή ήθελα κι επειδή έπρεπε".

13. Τα τότε φυτά τον αποθεώνουν και υπάρχουν μέχρι και σήμερα άνθρωποι που τον θεωρούν ήρωα της αθλητικής επανάστασης της βόρειας Ελλάδας, έναντι του κατεστημένου της Αθήνας. Αυτά βέβαια ξεχνώντας ότι ο πραγματικός ήρωας στην υπόθεση είναι μάλλον ο Παντελάκης.

14. Ο τυπάκος κερδίζει τίτλους και διακρίσεις με ΠΑΟΚ και Εθνική και γίνεται ίνδαλμα.

Εμένα ρε φίλε πάλι προδότης μου φαίνεται. Μη σου πω ότι εντοπίζω και πολλές ομοιότητες με τον άλλο τον αχώνευτο, το μπιφτέκι με πόδια. Γι' αυτό μάλλον και όλος ο πρόλογος του Κούδα τόσα χρόνια με το "αγαπημένο του παιδί". Τώρα για τον αν θα ακούσω ποτέ ύβρεις από γαύρο, σκουλήκι, βάζελο ή οποιονδήποτε άλλο για τον Γιώργαρο όπως τον αποκαλείς, τι να σου πω ρε μεγάλε. Όντως δεν έχω ακούσει και δεν υπάρχει και λόγος να ακούσω. Πρώτον διότι κανένας σοβαρός άνθρωπος δεν αμφισβητεί την αξία του Κούδα μέσα στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου, άλλωστε δεν τον κρίνω γι' αυτό (όπως οι γάυροι,βάζελοι κλπ.) και δεύτερον διότι θα ήταν τόσο βλακώδες όσο το να βρίσω εγώ που είμαι ΠΑΟΚτσής παίκτες αδιαμφισβήτητης αξίας απλά και μόνο επειδή παίζανε σε αντίπαλες ομάδες (π.χ. Χατζηπαναγής, Δεληκάρης, Δομάζος, Λουκανίδης κλπ). Σόρρυ κιόλας από όλους για το off-topic  μιας που είμαστε στο θέμα του Κατσουράνη, για τα υπόλοιπα αν θέλεις υπάρχουν και τα pm.

Offline savage republic

• Βασικός
« Reply #276 on: September 01, 2013, 14:09:36 »
Ο τυπάκος όμως, κατόπιν, έχει κάνει πολλά, πάρα πολλά για τον ΠΑΟΚ και τον λαό του, που εσύ προφανώς δεν γνωρίζεις. Έχει βοηθήσει να βγουν παιδιά από τη φυλακή, έχει περάσει αμέτρητες μέρες στα τηλέφωνα και στα αστυνομικά τμήματα, χωρίς να βγαίνει δεξιά κι αριστερά για να το διαλαλήσει. Αν ποτέ το μπιφτέκι με πόδια αποφασίσει να κάνει κάτι τέτοιο - και να σταματήσει να μιλάει για 50 χρόνια με τον πατέρα του για να ξαναγυρίσει στον ΠΑΟΚ, εσύ βγες και πες ότι δεν αξίζει. Όσο για τα «πλεϋμποϊλίκια», αυτά ξεκίνησαν αφού έφυγε στον γαύρο. Όσο ήταν πάνω πιτσιρικάς, δεν ήξερε τι έχει στο βρακί του. Μετά του έδωσε φράγκα ο Γουλανδρής και - όπως κάθε αγράμματο φτωχόπαιδο - με το που βρέθηκε με δυο δραχμές στην τσέπη, προσπάθησε να ζήσει το όνειρό του. Και άρχισε τα σταριλίκια. Στα υπόλοιπα, πλην του ύφους σου - δεν διαφωνούμε. Η μόνη αντίδρασή μου είναι ότι φταίχτης ήταν ο πατέρας του. Με τον οποίο μέχρι τον θάνατό του και από τότε που έφυγε από πειραιά, δεν μιλούσε. Αν το βλέπεις εύκολο και ότι πρόδωσε τον ΠΑΟΚ, επειδή ακολουθούσε τον πατέρα του στα 17 του, τότε πάσο. 

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #277 on: September 01, 2013, 14:25:48 »
Αν θέλετε να μιλήσετε για τον Κούδα υπάρχει το σχετικό τόπικ

http://www.paokworld.com/paokworldboard/index.php/topic,4398.80.html

εδώ πείτε για τον κατσουράνη
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline maria-mtb

• Βασικός
« Reply #278 on: September 01, 2013, 14:27:04 »
ε μα λεω κ γω ποτε προλαβε κ τα κανε ολα αυτα ο κατσουρανης! χαχα

Offline teratios

• Αποστολή
  • **
« Reply #279 on: September 03, 2013, 02:14:30 »
αυτό το καριολάκι πολύ λόγος γίνεται για το ποια είναι η θέση του

σιγά το δύσκολο...ιδού η ιδανική θέση για αυτόν:

Υ.Γ.
άραγε αν γίνει ένα γκάλοπ ανάμεσα στους παίχτες του ΠΑΟΚ για το ποιος άξιζε να πάρει το κλεμμένο πρωτάθλημα του 2011 όλοι αυτοί τι θα έλεγαν;...η πλειοψηφία θα έβγαινε ΠΑΟΚ;...αρχίδια...5-6 θα έλεγαν στα ίσια "βάζελος", άλλοι τόσοι θα έλεγαν "έλα, ας τα ξεχάσουμε αυτά", άλλοι τόσοι "εγκώ κσένο, ντεν ανακατέβομαι", και θα ήταν έκπληξη αν άλλος πλην του Γκαρσία θα έλεγε "ΠΑΟΚ"...άντε, και ο Λίνο...
500 χιλιάδες ψηφοφόροι κρατούσαν το μαχαίρι