Εγώ πάντως δεν έχω κανένα πρόβλημα να τον μπινελικώνω κ τώρα και αύριο και πάντα. Σόρυ αλλά το τυπάκι έχει συμπεριφορά δημοσίου υπαλλήλου, χάνει τον τα ζα μου τ αργά καμπάνταη μετά την μαλακία του πέλκα, τον αφήνει 15 μέτρα πίσω και μετά τον σπρώχνει εγκληματικά μέσα και δεν τρέχει κ τίποτα. Επίσης και στην εσωτερική αλλαγή στα χαφ, βαρέθηκα να τον βλέπω να ψάχνει σκαφτά τον πουθενά ενώ δεξιά προσφέρονται άπειρα στηριγματα για να ανοίξει η άμυνα. Τέλος επειδή εγω δεν είμαι ανακάλουθος ΘΑ ΤΟΝ ΣΙΧΑΙΝΟΜΑΙ ΜΙΑ ΖΩΗ για τις φανέλες που "πόνεσε" για την γαμωεθνική του που εδώ και 80 χρόνια προσπαθεί να γαμήσει τον Π.Α.Ο.Κ. , για το κλικαδόρικο ρόλο του στα βαριά αποδυτήρια του Συλλόγου και το γαμωστυλάκι του που μιλάει στους παίκτες μας. Ποιός είσαι εσυ ρε μπινέ που θα μιλας κ στους παίκτες του ΠΑΟΚ δίνοντας οδηγίες αρχιδάκι μετέτρεψες ολόκληρο ΠΑΟΚ σε ζήτουλα εσύ κ τα πουστράκια που σε κουβάλησαν , κάθε λίγο κ λιγάκι στην ζητιανιά στους πλάγιους και την σφυρίχτρα γαμημένε σε πέρασε κ απο το μυαλό να πας μπροστα στο πέταλο να πανηγυρίσεις μίασμα ΜΟΛΥΝΕΙΣ τα όσια και τα ιερά εσύ κ η τριχοφάγα κόνιδα γαμώ το ελλαδιστάν σας, γαμώ κ τα γκολ σου κ όλα ποιοτικ που δε στρίβεις ούτε με γερανό