Author Topic: Κώστας Κατσουράνης  (Read 22834 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Stanley

• Κερκίδα
  • *
Απ: Κώστας Κατσουράνης
« Reply #60 on: December 12, 2012, 22:02:54 »
παρταλι και αχωνευτος...
το μονο που θα κανει ειναι να χαλασει το οποιο καλο κλιμα αποδυτηριων...
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ!

http://www.youtube.com/watch?v=wPZGd-mIOlg

amafoule

• Guest
« Reply #61 on: December 13, 2012, 02:58:46 »
πως γινεται ολοι αυτοι οι παικτες αγαπημενα παιδια των αθηνων να σκεφτονται να ερθουν στον ΠΑΟΚ πριν κολλησουν τα τελευταια ενσημα?γιατι να μη τον κλεισεις δηλ αμεσως μετα απο εκεινο το 0-3 που εγινε 3-3 με τον πριγκηπα να δινει νταγκλες στον παγκο τον παολο κομινχες να αποθεωνεται και να μας προσγειωνει για το νατοι νατοι οι πρωταθλητες που ακουγοταν στο ημιχρονο και να ερθει τωρα και μαλιστα δεκεμβριο και οχι απο αρχη σεζον?

κανονιστε αν μια στο εκατομμυριο σηκωσουμε κανενα κυπελλο ο πρωτος που θα παει να το σηκωσει να ειναι ο γκαρσια και οχι κανας αντιπαθητικος διεθνης τυπου κοντου.βασικος λογος αλλωστε που αν παμε τελικο μπορει να ερθει το τελος του κοσμου πριν τη διεξαγωγη του αγωνα ειναι οτι ο πουτανας γιος με τη φανελα του ΠΑΟΚ δε προκειται να σηκωσει ποτε τιτλο.

Offline w|lD ShaRK

• Αποστολή
  • **
« Reply #62 on: December 13, 2012, 06:11:48 »
Μια χαρά μεταγραφή.
Αρκεί να μην ήρθε για να κάνει χαβαλέ
...:::Η Τούμπα δε κάνει. Νέο γήπεδο στον ΠΑΟΚ:::...

Offline Parolos

• Κερκίδα
  • *
« Reply #63 on: December 13, 2012, 19:04:33 »
Κατσουράνης: «Ήθελα να παίξω στην ΑΕΚ»

Ναι μεν ο Κώστας Κατσουράνης εμφανίστηκε έτοιμος να βοηθήσει όσο μπορεί τον ΠΑΟΚ, ωστόσο ο διεθνής μέσος δεν έκρυψε πως η επιθυμία του ήταν να αγωνιστεί στην ΑΕΚ, αλλά δεν υπήρξαν οι κατάλληλες συνθήκες για να επιστρέψει.

Πριν ακόμα αρχίσει επίσημα η μεταγραφική περίοδος, ένα από τα ονόματα που θα ακουστούν περισσότερο είναι αυτό του Κώστα Κατσουράνη. Ο αρχηγός της Εθνικής συμφώνησε να συνεχίσει την καριέρα του για τον ενάμιση χρόνο στον ΠΑΟΚ και αύριο θα παρουσιαστεί από τον... δικέφαλο.

Ο έμπειρος αμυντικός μέσος μίλησε σήμερα στην κρατική τηλεόραση και τον Άρη Γάτα τονίζοντας για την απόφασή του να πάει στην Θεσσαλονίκη: «Θεωρώ ότι ήταν η καλύτερη κίνηση που θα μπορούσα να κάνω. Ήταν από τις αποφάσεις της ζωής μου που δεν σκέφτηκα πολύ. Ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλη ομάδα έχουν μπει καινούργιοι άνθρωποι και μου άρεσε η ιδέα να αγωνιστώ στον ΠΑΟΚ».

Για το αν βοήθησε στην απόφασή του η δυναμική που έχει ο ΠΑΟΚ με την έλευση Σαββίδη, αλλά και τον κόσμο που την υποστηρίζει: «Η ομάδα είναι ανταγωνιστική, εγώ θα πάω να δώσω ότι μπορώ σαν επαγγελματίας 100% να βοηθήσω το ήδη υπάρχων αξιόλογο υλικό και να προσπαθήσουμε να κάνουμε κάτι καλό».

Για το αν θα παίξει μέσος η κεντρικός αμυντικός: «Δεν είναι δική μου απόφαση σε όλη μου την ζωή δεν είχα θέμα το που θα αγωνιστώ, εγώ παίζω όπου μου πουν».

Για το αν ήθελε να επιστρέψει στην ΑΕΚ: «Σίγουρα πέρασε από το μυαλό μου και θα ήθελα πάρα πολύ να μπορούσα να ξαναπαίξω στην ΑΕΚ, αλλά δεν υπήρξαν οι κατάλληλες συνθήκες να επιστρέψω».

Για τα όσα ακούγονται για τον χαρακτήρα του: «Πολλά ακούγονται, έτσι είμαστε σαν λαός. Ο καθένας έχει την άποψή του. Μπορεί να βλέπω εγώ λάθος τα πράγματα και να είμαι κακός, αλλά δεν μπορώ να αλλάξω. Μην ξεχνάμε πως στον ΠΑΟΚ είναι δύο άνθρωποι που υπήρξαν συμπαίκτες μου για πολύ καιρό και ο κύριος Βρύζας ήταν και προπονητής μου.

Το λένε κάποιοι και αν ήταν έτσι τα πράγματα δεν θα με επέλεγαν οι συγκεκριμένοι άνθρωποι. Ο καθένας έχει την άποψή του και ο καθένας μπορεί να μάθει ποιος είναι ποιος και ο χαρακτήρας του. Πάντοτε προσπαθούσα να βάζω το συμφέρον της ομάδας».

Για το αν οι λόγοι αποχώρησής του από τον Παναθηναϊκό ήταν οικονομικοί: «Δεν γνωρίζω αν οι λόγοι ήταν οικονομικοί. Εγώ πήγα και έφυγα σαν κύριος και ο καθένας ξέρει πολύ καλά τι έχει συμβεί. Έχω μέσα μου την άποψή μου και δεν θέλω να πω κάτι».

Για τον ΠΑΟΚ και την δυναμική του: «Είναι μεγάλο σωματείο και ιστορικό, από την στιγμή που η ομάδα οργανώνεται όλο και πιο γρήγορα μπορεί να φτάσει ψηλά σε Ελλάδα και Ευρώπη».

Για το αν ήθελε να συνεχίσει στο εξωτερικό: «Προτάσεις υπήρχαν από το εξωτερικό και θα μπορούσα να πάω και προς τα εκεί έδειχνε το πράγμα. Αλλά εγώ ήθελα να μείνω στην Ελλάδα και η πρόταση του ΠΑΟΚ με ικανοποιούσε».

Για την Εθνική ομάδα: «Η Εθνική είναι ένα μεγάλο κομμάτι ίσως το σημαντικότερο στην καριέρα κάθε ποδοσφαιριστή. Εγώ έχω να παίξω από τις 16 Οκτωβρίου κοντά δύο μήνες χωρίς ματς. Έκανα προσωπικές προπονήσεις γιατί είμαι επαγγελματίας θέλω να ευχαριστήσω τον Γιάννη τον Κοτσή που με βοήθησε πάρα πολύ να βρίσκομαι σε καλά επίπεδα».

Για το μέλλον: «Όσο αισθάνομαι δυνατός και βλέπω μέσα από τις προπονήσεις στον ανταγωνισμό που έχουμε οι ποδοσφαιριστές πως αντέχω θα συνεχίσω να παίζω μπάλα. Πλέον κοιτάζω την ομάδα μου προσδοκώ να φτάσω όσο πιο ψηλά μπορώ με τον ΠΑΟΚ και να κάνω σπουδαία πράγματα με την ομάδα μου. Άλλο κομμάτι είναι η Εθνική για να μπορέσουμε να πάμε στην Βραζιλία με το καλό».

Μετά το 1.5 χρόνο σε ΠΑΟΚ τι: «Θα δούμε, είτε θα μείνουμε στον ΠΑΟΚ και θα κάνουμε κάποιο καινούργιο συμβόλαιο, είτε κάτι άλλο. Στο ποδόσφαιρο όλα μπορούν να συμβούν, όπως φάνηκε και με τον Παναθηναϊκό».

Για το αν θέλει να πει κάτι στον κόσμο του ΠΑΟΚ: «Η αλήθεια είναι πως δεν συνηθίζω να απευθύνομαι στον κόσμο. Θέλω όμως να πω πως θα προσπαθήσω να δώσω το καλύτερο εαυτό μου για τον ΠΑΟΚ και να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους του».

gazzette

Ντάξει ο τίτλος κάνει λίγο την τρίχα τριχιά, αλλά δε μου κατσε καλά κωστάκη αυτό για την κούλα..  ::)

Τεσπα, παίξε τη μπαλα της ζωης σου στον ΠΑΟΚ αλλιώς φύγε πριν έρθεις.

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
« Reply #64 on: December 13, 2012, 20:01:23 »
χαχαχαχ κοιτα να δεις πως γυρισε ο τροχος... απο δηλωσεις τυπου ηθελα να μεινω στον ΠΑΟΚ ή ηθελα να παιξω στον ΠΑΟΚ αλλα πηγα στον γαυροβαζελο γιατι ειμαι επαγγελματιας και πρεπει να κοιταξω το μελλον μου τβρα ηθελα να παω αεκ αλλα «Θεωρώ ότι ήταν η καλύτερη κίνηση που θα μπορούσα να κάνω. Ήταν από τις αποφάσεις της ζωής μου που δεν σκέφτηκα πολύ. Ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλη ομάδα έχουν μπει καινούργιοι άνθρωποι και μου άρεσε η ιδέα να αγωνιστώ στον ΠΑΟΚ».
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline kanel

• Αποστολή
  • **
« Reply #65 on: December 13, 2012, 20:55:14 »
Για το αν θέλει να πει κάτι στον κόσμο του ΠΑΟΚ: «Η αλήθεια είναι πως δεν συνηθίζω να απευθύνομαι στον κόσμο. Θέλω όμως να πω πως θα προσπαθήσω να δώσω το καλύτερο εαυτό μου για τον ΠΑΟΚ και να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους του».

καλή αρχή
ούτε φανταστικός κόσμος και άλλες παπαριές............

Offline Geo

• Αλλαγή
« Reply #66 on: December 13, 2012, 21:10:13 »
Από τα παλτά που έχουμε στην άμυνα είναι καλύτερος. Τουλάχιστον θα μειώσουμε κάπως τα κολλύρια.

Offline T.manos4

• Αλλαγή
« Reply #67 on: December 14, 2012, 15:55:20 »
αφου υπαρχουν ομαδες που ψωνιζουν βιβιανοκουμαλους θα κανεις μια χαρα συμβολαια  και θα παιζεις και θα κανεις και την διαφορα
μονο αμα νιωσεις που παιζεις θα περασουμε καλα να ξες
ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΑΝ ΔΕΝ ΑΓΑΠΑΣ... ΤΣΑΜΠΑ ΖΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΡΠΑΤΑΣ

Offline elront

• Αποστολή
  • **
« Reply #68 on: December 14, 2012, 16:27:11 »
Καλός ηρθες λιγα λογια πολυ μπαλα.Πιστευω θα βοηθησει πολυ αλλα για να δουμε
paok giati etsi!!!!

Offline pks

• Αποστολή
  • **
« Reply #69 on: December 14, 2012, 19:36:37 »
μονο αμα νιωσεις που παιζεις θα περασουμε καλα να ξες

μεγάλη κουβέντα είναι αυτή...

από που να το νιώσει;

από τους βρυζο-κολκαδο-κυργιακο-βασιλοπουλο-παρατρεχάμενους που ζουν καθημερινά δίπλα τους;

ή από την κερκίδα που την βλέπουν 1 φορά στις 15 μέρες;

για να νιώσουν που είναι, πρέπει να έχουν δίπλα τους ανθρώπους που νιώθουν τι εστί ΠΑΟΚ και όχι λαϊφσταϊλο-σαλιάρηδες....

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #70 on: December 14, 2012, 19:59:31 »

:smiley4:

Offline spartiatis

• Αλλαγή
« Reply #71 on: December 14, 2012, 22:25:49 »
Κατσουράνης: «Ήθελα να παίξω στην ΑΕΚ»

Ναι μεν ο Κώστας Κατσουράνης εμφανίστηκε έτοιμος να βοηθήσει όσο μπορεί τον ΠΑΟΚ, ωστόσο ο διεθνής μέσος δεν έκρυψε πως η επιθυμία του ήταν να αγωνιστεί στην ΑΕΚ, αλλά δεν υπήρξαν οι κατάλληλες συνθήκες για να επιστρέψει.

Να πας να γαμηθείς και συ και το κωλοχανούμι σου το τελειωμένο που επιβιώνει με τα κρουασάν των ξενοδοχείων.
Να σου γαμηθεί να ψοφήσει η κούλα να τρώει απ τους σκουπιδοτενεκέδες της δεκελείας

γαμώ το αεκ σας

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
« Reply #72 on: December 14, 2012, 22:31:28 »
spartiati φιλε μου τα ιδια συναισθηματα νιωθουμε για το χανουμι αλλα πραγματικα αυτη η δηλωση τιμαει τον ΠΑΟΚ...
Το οτι δεν γεννηθηκε ΠΑΟΚ δεν ειναι κακο, κακο ειναι ομως να μην πας να παιξεις μπαλα στην ομαδα που υποστηριζεις για να πας σε μια μεγαλυτερη και με μεγαλυτερες προοπτικες ;)
Τοσα χρονια τα ιδια δεν τρωγαμε στην μαπα;

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
« Reply #73 on: December 14, 2012, 22:33:02 »
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=JQKV24f2Yxc

:smiley4:

ελα πεστε την αληθεια τωρα... δεν ειχατε κανενα cd για να ντυσετε το video και ανοιξατε το πρωτο φτιαγμενο accent που βρηκατε στην αλανα Τουμπας   :smiley4:

Offline nickzark

• Αποστολή
  • **
« Reply #74 on: December 15, 2012, 00:15:53 »
καλα εκανε και ειπε την αληθεια.οτι ειναι αεκ δηλδι.και δεν  εκατσε και να το παιζει ΠΑΟΚ σαν μερικοι.Η προσφορα του στην ομαδα μετρα

Jordan-4

• Guest
« Reply #75 on: December 15, 2012, 03:01:02 »
ΚΑΛΗ ΚΑΡΙΕΡΑ ΣΤΗ παοκάρα ΜΑΣ ΡΕ ΚΩΣΤΑΚΗ

Offline Makis4

• Αποστολή
  • **
« Reply #76 on: December 15, 2012, 13:18:42 »
Γερός,δυνατός και καλή τύχη,πιστεύω θα βοηθήσει.
Breaking The Waves

Offline Davids4

• Αποστολή
  • **
« Reply #77 on: December 16, 2012, 21:25:25 »
Το θέμα είναι να έχει την ψυχραιμία να δώσει την πρώτη πάσα σωστα. Αυτο που έφερε ο Παμπλο και τρίβανε τα μάτια τους. Σε αυτό θα το βοηθήσει η εμπειρία του. Είναι το μονάδικο πο με ενδιαφέρει. Εαν μας δώσει τα πρώτα μέτρα εκει που βαραίνει η μπάλα θα είναι καλό. 

Τωρα για το αν είναι κολόπαιδο το μόνο που ξέρω και εχω δεί απο κοντά ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ, είναι οτι μιλάει παρα πολύ ασχημα στους αντιπάλους του. Το trash talking δεν ξέρω εαν το κάνει και στην ομάδα μέσα..

Τεσπα ο Δωνης ξέρει.

Jordan-4

• Guest
« Reply #78 on: December 17, 2012, 02:29:07 »
δε ξέρουμε ρε dave αν αιιαί κωλόπαιδο αυτός εκεί που έπαιζε βέβαιος και θα ήταν Αυτό που ξέρουμε εδώ πως πήγε  Η καριέρα του έπαιξε σε τρεις μικρές ομάδες και κλίνη την καριέρα του στη μεγαλύτερη ομάδα του πλανήτη (FUCK ΒΑΡΚΑ FUCK YOU)
« Last Edit: December 17, 2012, 02:46:28 by Capricorn »

Offline GkaZ4

• Αλλαγή
« Reply #79 on: December 17, 2012, 02:53:33 »
Τεσπα ο Δωνης ξέρει.

Αυτο για καλο το λες?
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ