xxxxx
όχι παράθεση του αμέσως προηγούμενου πόστ
Ξέρεις τι μου θυμίζει το post σου?
Δημοσια έργα!
Πληρώνουμε διόδια ΠΡΙΝ κατασκευαστεί ο δρόμος , uperkostologhtai το έργο , και πανηγυρίζουμε για την συμφέρουσα δουλειά.
Κανένας πανηγυρισμός αδερφέ μου. Σχολιασμός είναι και γνώμη. Οι όροι του deal (οικονομικού και ηθικού), πιθανολογώντας, ευνοούν, ΘΕΩΡΗΤΙΚΩΣ ΠΑΝΤΑ, τον ΠΑΟΚ.
Έχεις εθιστεί σε αμφίβολες πρακτικές? Μου θυμίζεις "τελaλη" που προσπαθεί να πουλήσει ψαράκι που βρωμάει σαπίλα ως "φρeσκο" που σπαρταράει... (και ΑΡΧΗΓΟΣ στο ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΚΑΙ ρεκόρ για τον ΠΑΟΚ? ... τι λέει βρε παιδί μου....)
Δυστυχώς ή ευτυχώς, μπαγιάτικο ή φρέσκο, ποδοσφαιριστή με το σύνολο του Κατσουράνη ΔΕΝ διαθέτει η ομάδα.
Ο Γκαρσία κρέμασε (ή του κρέμασαν κατά το ορθότερον..) ήδη τα παπούτσια.
Όλα αυτά τα αντιπαρέρχομαι όμως. Μπορεί να έχεις και δίκαιο. Άλλωστε δεν φαντάζει παράλογο μέσα στην B και G επιλογή παικτών να φαντάζει "υπερπαικτης" ο κατσουράνης. Βασικά για το καλο του ΠΑΟΚ ας βγείς σωστός.
ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΜΑ ΟΠΑΔΙΚΟ- ΗΘΙΚΟ.
Όλα και όλα. Εκεί ψάξου λίγο γιατί ως Παόκι δεν είναι ένα "κωλοδακτυλο" αυτό που θα έπρεπε να σε ενοχλεί.
Αλλα είναι τα σημαντικά και οι πρωτερεoτhτες.
δεν θα κάτσω να στα εξηγώ εγώ όμως . Υποτίθεται ότι είναι στο DNA του PAOKiou αυτά.
Εξήγησέ μου τι σε ενοχλεί ηθικά σε αυτή τη μεταγραφή, για να μπορέσω να καταλάβω κι εγώ τι απαιτείται ώστε να μην εκφυλιστεί το DNA του ΠΑΟΚτσή.
Εάν όλη η πορεία του Παίκτη εσένα δεν σε ενοχλεί τότε μονο το έξεις: θυμήσου αυτά που egrapses εδώ πέρα όταν πέρα από την μηδενική του αγωνιστική προσφορα θα μας κάνει πολλά εξωαγωνιστικά σκηνικά.
Είναι το μόνο στο οποίο συμφωνούμε. Scripta manent και καθρέφτης το χορτάρι.
Δεν έγραψα πουθενά για το πως θα παίξει ο Κατσουράνης, αν είναι καλός ή όχι, αν γαμήσει τα αποδυτήρια ή όχι.
Το μόνο που παρέθεσα ήταν γνωστά πράγματα σε ανακρίβειες του τύπου "ο τύπος θα πλακωθεί με όλους", "θα κάψει την Τούμπα" κτλπ.
Το πόσο καλύτερος ποδοσφαιριστής είναι από τους ήδη υπάρχοντες, μένει να αποδειχτεί στις 4 γραμμές. Μάντης δεν είμαι, σε έναν κάποιο βαθμό λογικής όμως, μπορώ να βασιστώ, πολλώ δε μάλλον όταν ρίχνω μια ματιά σε γατιά ολκής όπως οι Φωτάκης, Ρομπέρ, Κουμάλο και Βιβιάν.