Author Topic: Κώστας Κατσουράνης  (Read 22668 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

antisocial

• Guest
Απ: Κώστας Κατσουράνης
« Reply #40 on: December 12, 2012, 09:20:29 »
το θέμα για μένα είναι ότι αυτοί οι παίκτες όπως Κατσουράνης,Γκέκας πιο παλιά Λυμπερόπουλος κλπ θεωρούν τον ΠΑΟΚ μικρό μέγεθος και πισωγύρισμα όταν είναι στα καλά ποδοσφαιρικά τους χρόνια.όταν όμως πιάσουν τα 33+ δεν τους χαλάει να έρθουν να πάρουν το εφάπαξ τους στον "μεγαλομεσαίο ΠΑΟΚ".

βέβαια το βαθύτερο νόημα της κίνησης δεν το ανέφερε κανένας ακόμα!βάλαμε εθνόσημα στην φανέλα,φέρνουμε παίκτες εθνικής σε λίγο θα το γυρίσουμε το μαύρο σε μπλεδάκι με ένα και μόνο σκοπό!να νιώθει ο σάλπι σα στο σπίτι του μπας και βάλει κάνα γκολ το λιμοτάγαρο  :cwm12:

Offline shady4

• Αποστολή
  • **
« Reply #41 on: December 12, 2012, 09:23:36 »
επειδή ειλικρινά δεν γνωρίζω την πορεία του παίκτη που αναφέρει ο baron, μπορεί κάποιος που πιστεύει το ίδιο να μου εξηγήσει τι κακό έχει; δεν μπορώ να καταλάβω το μένος ορισμένων εναντίον του παίκτη χωρίς ποτέ να έχει δώσει δικαιώματα τουλάχιστον σε εμάς.

όσο για το θέμα με τον χαρακτήρα του, αυτά τα έκανε στον βάζελο του αλαφούζου που ήταν απλήρωτος κανένα εξάμηνο. αν κάνει και εδώ τα ίδια που δεν υπάρχουν οικονομικά προβλήματα και υπάρχει πρόεδρος τότε φυσικά παίρνει τον μπούλο. αλλα πιστεύω ότι δεν είναι χαζός και δεν τον παίρνει να κάνει το παραμικρό εδώ.

@antisocial: προφανώς και αυτοί οι παίκτες δεν θα ερχόταν στα καλά τους στον ΠΑΟΚ. εδώ άλλους και άλλους δεν μπορούσαμε να πληρώσουμε τότε. οικονομικά άλλωστε μόνο για 2-3 χρόνια ήμασταν καλά (φαινομενικά) και τα υπόλοιπα χρόνια παίζαμε με βασικό τον μπαλάφα, τον ηλιάδη και τον μπαϊάνο

Offline Català

• Αλλαγή
« Reply #42 on: December 12, 2012, 09:46:02 »
Shady ή δεν ξέρεις να διαβάζεις ή θες να μας σπας τα νεύρα και τα αρχίδια.
Γύρω στους 10 ανθρώπους έχουν γράψει τους λόγους σε προηγούμενα ποστ κι εσύ μπαίνεις κάθε τρεις και λίγο και λες δεν καταλαβαίνω ρε παιδιά και ρωτάς ξανά και ξανά τι έχουμε με το μουνόπανο αυτό.
Τις πουστιές του στη ζέλα τις έκανε ανέκαθεν και όχι επί αλαφούζου, είναι αλήθεια ότι ήθελε να κάνει κουμάντο στα αποδυτήρια, μουνί κλικαδόρος είναι και βαριέται ακόμα και να τρέξει. Αυτός έφαγε τον τεν κάτε, αυτός έδινε χαρτάκι στον σάντος, αυτός έκανε κουμάντο επί νιόπλια μαζί με την καραγκούνα και αυτός είχε κάνει μπουρδέλο τη ζέλα επί φερέιρα.
Ακόμα και απλήρωτος να ήταν και να έκανε τα τερτίπια του για αυτό, ειδικά από τη ζέλα θα τα έπαιρνε τα λεφτά αργά ή γρήγορα, τόσα χρόνια επαγγελματίας είναι, ειδικά από την γαμημένη την εθνική πήρε ένα κάρο λεφτά του δημοσίου. Αν λοιπόν έκανε μπουρδέλο όλη την ομάδα του για τα γαμωλεφτά του λες και πεινάει, αυτό δείχνει πολλά για τον κωλοχαρακτήρα του.
Ταμάμ σου έκατσε κωστάκη, με προπονητή τον πουθενά τον άβουλο και συμπαίκτες κάτι μαλακισμένα που ακόμα δεν έχουν τρίχες στο πουλάκι τους, πασάς στα γιάννενα θα είσαι. Και όχι τίποτα άλλο, αλλά με αυτές τις συνθήκες και με τον σούπερ μηχανισμό προπαγάνδας-προστασίας των γαμημένων αγράμματων βλαχοδημοσιογράφων, δε θα μαθαίνουμε και τίποτα από όσα κάνεις.
Μάντρα απόσυρσης του ποκ και με τη στάμπα πλέον.
Σαββίδη γαμώ τα σωθικά σου και τη βλαχιά σου μαλάκα, τράβα πάρε την εθνική της επο αν γουστάρεις όλα αυτά τα μουνιά.
ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΟΕ ΟΕ ΟΕ
« Last Edit: December 12, 2012, 09:51:51 by Català »

Offline euris4

• Αποστολή
  • **
« Reply #43 on: December 12, 2012, 10:37:36 »
Πριν 5 μηνες μετρουσατε κ το τελευταιο 2ευρω, τωρα γινατε λαρτζ κ ξεχασατε...Πριν 5 μηνες αν "επρεπε" να ξεφορτωθουμε καποιον, βγαζατε τα κομπιουτερακια για επιχειρημα κ μας ζαλιζατε τ'@@ με τα συν της εφοριας. Τωρα δε βλεπω καμια αναφορα στο κοστος του παικτου μαζι με την εφορια.

Η ΠΑΕ χρωσταει 20+,30+.50+ δεν ξερω ποσα, αλλα τα χρωσταει ΑΚΟΜΑ!!! Επειδη σοβαρη κινηση δεν εχει γινει ουτε για να κυνηγηθει ο πατατουδης κ οι συν αυτω, ουτε η γουμενοπουστα -περα απο τις αναβολες για σικαμπαλα-, τον Τεό τον πανε για πλυντηριο, κ για τη υποθεση των χρεών μαλλον θα φερουμε τον καραπιαλη, το μουνακι το βαϊτση κ "θα κανουμε καινουριο γηπεδο" εγω κραταω πολυ μικρο καλαθι κ περιμενω. Τα εξωφυλλακια κ τα κοροϊδιλικια λαρτζιλας -ριλοουντεντ- με τα λεφτα του ...μαλακα βαλτε τα στο γκωλο σας. Με την παρουσα κατασταση, αν ξυπνησει στραβα ο Ιβαν κ δεν ξαναρθει απο το Ροστοφ, το συμβολαιο του κατσουρανη+την εφορια, το συμβολαιο του σαλπιγγιδη+την εφορια,κτλ παλι ο ...μαλακας θα κληθει να το πληρωσει.

....προς δημοσιογραφους και καθεστωτικούς

CLUB LARISA

• Guest
« Reply #44 on: December 12, 2012, 12:39:11 »
Εύγε Euris τα πες όλα.

Ο Δεκέμβριος μπήκε κ η Γ.Σ. κοντεύει. Να δω τα τσουτσέκια τι δικαιολογία θα βρουν όταν θα αθωωθεί πανηγυρικά ο μεγαλύτερος καταχραστής στην ιστορια του Συλλόγου.

Offline savage republic

• Βασικός
« Reply #45 on: December 12, 2012, 14:59:40 »
Επίσης, η απόκτησή του δείχνει ότι τον Δώνη ο Ρώσος τον γράφει εκεί που δεν πιάνει μελάνη. Τέτοια δεν έκανε και στο Ροστώφ και έφευγαν οι προπονητές ο ένας μετά τον άλλον; :'(

Offline tsakalaki

• Global Moderator
  • Αλλαγή
    • PAOK WORLD
« Reply #46 on: December 12, 2012, 15:50:33 »
Λυπάμαι για την κατάντια της ομαδας ΜΟΥ
ΠΑΟΚ - ΘΡΗΣΚΕΙΑ - ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΥΤΕ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΟΥΤΕ ΑΝΑΡΧΙΑ

Offline Matador

• Αλλαγή
« Reply #47 on: December 12, 2012, 18:28:53 »
φέρτε και τον γκέκα τώρα να γεμίσει η ομάδα σιχάματα :emetos: :emetos: :emetos:
«Caer esta perimitido, levantarse es obligatorio»

Offline MAGNTI

• Κερκίδα
  • *
« Reply #48 on: December 12, 2012, 18:53:22 »
Φοβαμαι οτι ο σαββιδης θα ειναι το τελιωτικο χτυπημα στο ΜΕΓΑΛΟ ΜΑΣ ΠΑΟΚ. Φοβαμαι αυτο που εγραψε το παλικαρι ποιο πανω ο ευρισ4. Μεγαλο μουνοπανο φεραμε στον ΠΑΟΚ να δουμε τις κινησεις του ιβαν τρομερου. Ρε πουστη δε θα πουλας προλογο στα παοκια για ποντιους κλπ. Για να μας χαιδεψεις τα αυτια. Ξερουμε γιατι μπηκες στον ΠΑΟΚ  αλλα αμα σπασει ο διαολος το ποδαρι και δεν κανεις τις μπιζνες που θες θα την κανεις με ελαφρα πηδηματακια... Στα αρχιδια μου αλλα μονο μη μας φεσωσεις ρε!
ΠΑΟΚ 80'S

Offline Emprostisghsoitrelamenoi

• Αποστολή
  • **
« Reply #49 on: December 12, 2012, 19:11:50 »
xxxxx

όχι παράθεση του αμέσως προηγούμενου πόστ

Ξέρεις τι μου θυμίζει το post σου?

Δημοσια έργα!

Πληρώνουμε διόδια ΠΡΙΝ κατασκευαστεί ο δρόμος , uperkostologhtai το έργο , και πανηγυρίζουμε για την συμφέρουσα δουλειά.

Κανένας πανηγυρισμός αδερφέ μου. Σχολιασμός είναι και γνώμη. Οι όροι του deal (οικονομικού και ηθικού), πιθανολογώντας, ευνοούν, ΘΕΩΡΗΤΙΚΩΣ ΠΑΝΤΑ, τον ΠΑΟΚ.

Έχεις εθιστεί σε αμφίβολες πρακτικές? Μου θυμίζεις "τελaλη" που προσπαθεί να πουλήσει ψαράκι που βρωμάει σαπίλα ως "φρeσκο" που σπαρταράει... (και ΑΡΧΗΓΟΣ στο ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΚΑΙ ρεκόρ για τον ΠΑΟΚ? ... τι λέει βρε παιδί μου....)

Δυστυχώς ή ευτυχώς, μπαγιάτικο ή φρέσκο, ποδοσφαιριστή με το σύνολο του Κατσουράνη ΔΕΝ διαθέτει η ομάδα.
Ο Γκαρσία κρέμασε (ή του  κρέμασαν κατά το ορθότερον..) ήδη τα παπούτσια.

Όλα αυτά τα αντιπαρέρχομαι όμως. Μπορεί να έχεις και δίκαιο. Άλλωστε δεν φαντάζει παράλογο μέσα στην B και G επιλογή παικτών να φαντάζει "υπερπαικτης" ο κατσουράνης. Βασικά για το καλο του ΠΑΟΚ ας βγείς σωστός.

ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΜΑ ΟΠΑΔΙΚΟ- ΗΘΙΚΟ.

Όλα και όλα. Εκεί ψάξου λίγο γιατί ως Παόκι δεν είναι ένα "κωλοδακτυλο" αυτό που θα έπρεπε να σε ενοχλεί.
Αλλα είναι τα σημαντικά και οι πρωτερεoτhτες.
δεν θα κάτσω να στα εξηγώ εγώ όμως . Υποτίθεται ότι είναι στο DNA του PAOKiou αυτά.

Εξήγησέ μου τι σε ενοχλεί ηθικά σε αυτή τη μεταγραφή, για να μπορέσω να καταλάβω κι εγώ τι απαιτείται ώστε να μην εκφυλιστεί το DNA του ΠΑΟΚτσή.

Εάν όλη η πορεία του Παίκτη εσένα δεν σε ενοχλεί τότε μονο το έξεις: θυμήσου αυτά που egrapses εδώ πέρα όταν πέρα από την μηδενική του αγωνιστική προσφορα θα μας κάνει πολλά εξωαγωνιστικά σκηνικά.

Είναι το μόνο στο οποίο συμφωνούμε. Scripta manent και καθρέφτης το χορτάρι.
Δεν έγραψα πουθενά για το πως θα παίξει ο Κατσουράνης, αν είναι καλός ή όχι, αν γαμήσει τα αποδυτήρια ή όχι.
Το μόνο που παρέθεσα ήταν γνωστά πράγματα σε ανακρίβειες του τύπου "ο τύπος θα πλακωθεί με όλους", "θα κάψει την Τούμπα" κτλπ.
Το πόσο καλύτερος ποδοσφαιριστής είναι από τους ήδη υπάρχοντες, μένει να αποδειχτεί στις 4 γραμμές. Μάντης δεν είμαι, σε έναν κάποιο βαθμό λογικής όμως, μπορώ να βασιστώ, πολλώ δε μάλλον όταν ρίχνω μια ματιά σε γατιά ολκής όπως οι Φωτάκης, Ρομπέρ, Κουμάλο και Βιβιάν.

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
« Reply #50 on: December 12, 2012, 19:56:13 »
Δεν μπορώ να μας καταλάβω μερικές φορές καθόλου. Μέχρι πριν λίγο καιρό φωνάζαμε και βριζαμε γιατί ήταν άπαντες απλήρωτοι και δεν υπήρχε ούτε η υποψία του να γίνουν μεταγραφές. Τώρα είναι άπαντες πληρωμένοι, η ομάδα ψάχνει να πάρει παίκτες καλύτερους από τα σαπάκια που άφησε παρακαταθήκη ο κλεφτοθοδωρος με τον ζήση μίζα, πάλι βρίζουμε γιατί πήραμε έναν που είναι έλληνας διεθνής και δεν είναι ας πούμε ουρουγουανός άγνωστος με αξία ρεκόμπα μίνιμουμ ή πάμπλο γκαρσία ή έστω βραζιλιάνος από φαβέλα αξίας όμως νειμάρ διότι σε άλλη περίπτωση θα κατηγορύνταν αυτός που τον έφερε για πιανόλα. Πραγματικά εγώ πιστευα μεγαλύτερος γκρινιάρης από μένα και μίρλας δεν υπήρχε αλλά διαβάζω παράλογα πράγματα μετά την μεταγραφή του κατσουράνη. Ένας αδερφός πιο πάνω αναγουλιάζει με γκέκα την στιγμή που η ομάδα άν είναι ντεφορμέ όπως είναι ο κλάους γκολ δεν βάζει ούτε αν λιποθυμίσουν οι 7 απο τους 11 αντιπάλους. Θα μας κακόπεφτε αγωνιστικά ο γκέκας?? Ή μήπως έχουμε καλύτερο??Δεν θέλουμε διεθνείς παίκτες για ποιό λόγο? επειδή φοράνε τη γαλανόλευκη σωβρακοφανέλα; επειδή δεν αξίζουν σαν ποιότητα να παίξουν στον ΠΑΟΚ, επειδή δεν είναι καλά παιδιά, μαλώνουν στα αποδυτήρια λες και θα τους παντρέψουμε με τις αδερφές μας και τις κόρες μας??? Και ποια είναι μεγαλύτερη κατάντια για τον ΠΑΟΚ?? Να φοράνε την τιμημένη ασπρόμαυρη φανέλα ο κατσουράνης με τον γκέκα ας πούμε ή ο ρομπέρ, ο κουμαλό με τον βιβιάν?? Αγωνιστικά όταν πάω στο γήπεδο φεύγω με πονοκέφαλο γιατί με βγάζουν την ψυχή τα προαναφερόμενα σαπάκια και διαβάζω εδώ να κράζονται αποδεδειγμένα πολύ καλοί παίκτες. Κάποτε η μισή εθνική ελλάδας αποτελούνταν από παίκτες του ΠΑΟΚ, οι πατεράδες μας δηλαδή και οι τότε οπαδοί του ΠΑΟΚ βρίζανε τον παντελάκη γιατί έκανε τον ΠΑΟΚ εθνική ελλάδας β΄ δεν είναι ΠΑΟΚ αυτό λέγανε και τα λοιπά που διαβάζω ; Σέβομαι όλες τις απόψεις και για μένα ο κατσουράνης είναι μεγάλη μεταγραφή, μακάρι να πάρουμε και τον γκέκα και μακάρι να πάρουμε και τον κυριάκο και οι τρείς είναι καλύτεροι από όλους που έχουμε τώρα και θα ανέβαζαν τον ΠΑΟΚ αγωνιστικά. Πάω στην τούμπα και βλέπω τον ΠΑΟΚ πολλά χρόνια, από παιδάκι, οσο θυμάμαι τον ευατό μου και ο μεγάλος λαός του ΠΑΟΚ έχει θεοποιήσει κάτι ινεμπολίδηδες, με μιά συμμετοχή, κάτι χιονάδες με μισό γκολ που έβαλε στον βάζελο και τώρα μας κακοπέφτουν παιχταράδες??
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

CLUB LARISA

• Guest
« Reply #51 on: December 12, 2012, 20:18:01 »
Ρε Φίλε ειλικρινά σου μιλάω και δεν θέλω να παρεξηγηθείς, γτ παρότι μας χωρίζει άβυσσος, ξέρω οτι δεν είσαι στημένος σαν κάτι άλλα φρούτα εδω μέσα που μας λένε ΠΙΠΕΣ. Απλά λες τραγικά πράγματα.

Ποιός φάνης κασέτας ρε ο καραφλοχετάς το τυρόγαλο που παιζε δανεικός στην καλλιθέα και λεγε καλύτερα β' εθνική παρά ΠΑΟΚ? Γιατί ρε πούστη σας έκαναν λοβοτομή εν ψυχρώ και δεν προβληματίζεστε λίγο μ αυτά που σας σερβίρουν. Τι είναι ο ΠΑΟΚ ρε μονίμως το ίδιο πρόβλημα, κρείττον του χειρίστου το χειρότερο συνέλθετε λίγο ρε, χάθηκαν οι παίκτες που μπορούν να βοηθήσουν παγκοσμίως, εμείς με τα καγκούρια τελειωμένα ποδοσφαιριστάκια ποιότικ του παθαναικού θ ασχολούμαστε, χάθηκε ολοκληρη αγορά ρε φίλε, Η-Μ-Α-Ρ-Τ-Ο-Ν ΓΑΜΏ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΉ ΤΗΝ ΚΑΡΙΟΛΑ ΡΕ ΦΙΛΕ, μια ζωή να εξυπηρετείς το σύστημα που σε γαμάει πατώντας το λαιμάρι σου 40 χρόνια Η-Μ-Α-Ρ-Τ-Ο-Ν.

baron

• Guest
« Reply #52 on: December 12, 2012, 20:18:30 »
xxxxx

όχι παράθεση του αμέσως προηγούμενου πόστ

Ξέρεις τι μου θυμίζει το post σου?

Δημοσια έργα!

Πληρώνουμε διόδια ΠΡΙΝ κατασκευαστεί ο δρόμος , uperkostologhtai το έργο , και πανηγυρίζουμε για την συμφέρουσα δουλειά.

Κανένας πανηγυρισμός αδερφέ μου. Σχολιασμός είναι και γνώμη. Οι όροι του deal (οικονομικού και ηθικού), πιθανολογώντας, ευνοούν, ΘΕΩΡΗΤΙΚΩΣ ΠΑΝΤΑ, τον ΠΑΟΚ.

Για το ηθικό/οπαδικό μέρος του deal όπως το αποκαλείς δεν θα μαλώσουμε. Κάθε Παόκι πρέπει να ξέρει τι του γίνεται και ποίες είναι οι φυσικές γραμμές που δεν μπορούμε να αποδεχτούμε την παραβίαση τους με ελαφρά την καρδια.

Παράδειγμα? Γκαγκάτσης

Μόνον αυτό: Ο παίκτης που έρχεται θα πάρει μισό εκατομμύριο ακατέβατο.

---Πιστεύεις σοβαρά και εσύ και μερικοί άλλοι ότι ο 34 τετράχρονος κατσουράνης αξίζει αυτά τα λεφτά?
Αλλα please όχι με αναφορές σε υποθετικά αντισταθμιστικά ωφελoί.

Έτσι δεν γίνονται Καθαρά και ξάστερα "deals" αδελφέ.

Σκέψου να έχεις επιχείρηση και να κλείνεις δουλειές με πιστεύω και ίσως.

Εμενα με ενοχλεί αυτό γιατί :

Η διοίκηση μου με βάζει σε υποψίες ότι εγώ θα κληθώ να πληρώσω τα γαμησιάτικα. Και μην μου πεις πληρώνει ο ρώσος... ΟΣΟ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΩΝ ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΙ ΟΤΙ Ο ΙΒΑΝ η έβαλε η έχει σκοπό να βάλει χρήμα
και
Στην περίπτωση που δεν πάει εθνική ο artsoumbalos θα τον πληρώσουμε με μισό εκατομμύριο. Sorry αλλα τρελαίνομαι.

τέλος πάντων μέχρι "να βρει" φυσική κατάσταση ο παικταράς θα περάσει μπόλικος χρόνος. μέχρι να ξεπλύνει το ουίσκι ο τύπος από την σαπιοκοιλιά ... θα ksanaasxolh8oume κατά το πάσχα μαζί του.

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
« Reply #53 on: December 12, 2012, 20:29:17 »
Ρε Φίλε ειλικρινά σου μιλάω και δεν θέλω να παρεξηγηθείς, γτ παρότι μας χωρίζει άβυσσος, ξέρω οτι δεν είσαι στημένος σαν κάτι άλλα φρούτα εδω μέσα που μας λένε ΠΙΠΕΣ. Απλά λες τραγικά πράγματα.

Ποιός φάνης κασέτας ρε ο καραφλοχετάς το τυρόγαλο που παιζε δανεικός στην καλλιθέα και λεγε καλύτερα β' εθνική παρά ΠΑΟΚ? Γιατί ρε πούστη σας έκαναν λοβοτομή εν ψυχρώ και δεν προβληματίζεστε λίγο μ αυτά που σας σερβίρουν. Τι είναι ο ΠΑΟΚ ρε μονίμως το ίδιο πρόβλημα, κρείττον του χειρίστου το χειρότερο συνέλθετε λίγο ρε, χάθηκαν οι παίκτες που μπορούν να βοηθήσουν παγκοσμίως, εμείς με τα καγκούρια τελειωμένα ποδοσφαιριστάκια ποιότικ του παθαναικού θ ασχολούμαστε, χάθηκε ολοκληρη αγορά ρε φίλε, Η-Μ-Α-Ρ-Τ-Ο-Ν ΓΑΜΏ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΉ ΤΗΝ ΚΑΡΙΟΛΑ ΡΕ ΦΙΛΕ, μια ζωή να εξυπηρετείς το σύστημα που σε γαμάει πατώντας το λαιμάρι σου 40 χρόνια Η-Μ-Α-Ρ-Τ-Ο-Ν.
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

• Αποστολή
  • **
« Reply #54 on: December 12, 2012, 20:35:47 »

Για το ηθικό/οπαδικό μέρος του deal όπως το αποκαλείς δεν θα μαλώσουμε. Κάθε Παόκι πρέπει να ξέρει τι του γίνεται και ποίες είναι οι φυσικές γραμμές που δεν μπορούμε να αποδεχτούμε την παραβίαση τους με ελαφρά την καρδια.

Παράδειγμα? Γκαγκάτσης

Μόνον αυτό: Ο παίκτης που έρχεται θα πάρει μισό εκατομμύριο ακατέβατο.

---Πιστεύεις σοβαρά και εσύ και μερικοί άλλοι ότι ο 34 τετράχρονος κατσουράνης αξίζει αυτά τα λεφτά?
Αλλα please όχι με αναφορές σε υποθετικά αντισταθμιστικά ωφελoί.

Έτσι δεν γίνονται Καθαρά και ξάστερα "deals" αδελφέ.

Σκέψου να έχεις επιχείρηση και να κλείνεις δουλειές με πιστεύω και ίσως.

Ρε αδερφέ μου, ο Γκαγκάτσης τι ρόλο βαράει με τον Κατσουράνη;
Σε γάμησε ποτέ διαιτητικά ή από οποιοδήποτε άλλο πόστο ο δεύτερος;

Για την νοητή γραμμή συμφωνώ, γι' αυτό δεν θέλω ούτε Γκαγκάτση, ούτε τον γιο του, ούτε δήμαρχο Πειραιά, ούτε τον κοντό, και εν γένει κανενός είδους ραγιά.
Ο Κατσουράνης εδώ όμως ΠΟΥ κολλάει;
Γι' αυτό και μόνο εγείρω ζήτημα, όταν και καλά το πρόβλημα (όπως διαβάζω από άλλους αδερφούς) είναι ΟΠΑΔΙΚΟ/ΗΘΙΚΟ.

Για να απαντήσω στο ερώτημά σου, ναι, πιστεύω πως αξίζει αυτά τα φράγκα ο Πατρινός. Τζάμπα τον πήραμε κιόλας, σε σχέση με τα χρήματα που θα επιστραφούν λόγω των υποχρεώσεων του με την Εθνική ή σε σχέση με αυτά που προέβλεπε το συμβόλαιό του στον βάζελο.

Με προϋπάρχοντα στοιχεία κλείνεις δουλειές φίλε μου και ελαχιστοποιώντας το οποιοδήποτε ρίσκο.
Στατιστικά, ρίσκο και λίγη τύχη χρειάζεσαι για να κάνεις επένδυση και να κηρυχθεί αυτή επιτυχημένη.
Με βάση τα παραπάνω, πες μου εσύ ότι τα στατιστικά του Κατσουράνη είναι χειρότερα από του Φωτάκη ή του (φετινού) Λαζάρ ή αν το ρίσκο της μεταγραφής του είναι μεγαλύτερο από αυτό του Κουμάλο (1 χρόνο εκτός γηπέδων + 500.000 συμβόλαιο).

Offline Català

• Αλλαγή
« Reply #55 on: December 12, 2012, 20:38:04 »
Επίσης, η απόκτησή του δείχνει ότι τον Δώνη ο Ρώσος τον γράφει εκεί που δεν πιάνει μελάνη. Τέτοια δεν έκανε και στο Ροστώφ και έφευγαν οι προπονητές ο ένας μετά τον άλλον; :'(

Γουστάρω, πήραμε τον νέο κόκκαλη  :'(
Προπονητής και μάνατζερ και ιδιοκτήτης και μεγαλομέτοχος και πρόεδρας και όλα
Μόνο να κλωτσήσει δεν μπαίνει μέσα.
Εμπρός ιβάν είμαστε μαζί σου, επιστροφή ΓΧ στην εντεκάδα τώρα, τα έχω πει καιρό.
Και μη φοβάστε, ο αρσενικός ΩΣ ΠΑΙΚΤΗΣ θα γυρίσει, όχι ως πρόεδρας πάλι.
Στο κάτω κάτω αν ο αρσενικός, που έχει να παίξει μπάλα από το 2007, κάνει λίγη προετοιμασία και πάρει και κανά 15λεπτο συμμετοχή ως τον μάιο και μετά κανονικά προετοιμασία το καλοκαίρι, ποιος νομίζετε θα είναι καλύτερος; Αυτός ή αυτοί που έχουμε τώρα; Εγώ λέω ο mvp του euro 2004 σίγουρα.
ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΟΕ ΟΕ ΟΕ ΒΡΕ ΛΕΜΕ ΒΡΕ

Offline Τρόμος

• Αποστολή
  • **
« Reply #56 on: December 12, 2012, 20:45:21 »
Η μεταγραφή του Κατσουράνη θα κριθεί στο γρασίδι κανείς δεν είναι μάντης να ξέρει αν θα τραβήξει ή όχι.Απλά να λάβετε υπόψιν πως ξένοι παίκτες δε θέλουν να έρθουν Ελλάδα ή μηπως ξεχάσαμε το καλοκαίρι που οι φευγάτοι του ρούλη υπογράφαν σε Κύπρο και Τουρκία!

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
« Reply #57 on: December 12, 2012, 20:55:12 »

Για τον Γκεκα συμφωνω, σε ειχε γραψει στα @@ του καποια στιγμη, που οσο gtp και να ησουν τοτε αλλο τοσο και εγω δεν γουσταρω να ερθει τωρα στον ΠΑΟΚ που ειναι ο ιδιος gtp

Εγω βασικα βλεπω 2 τασεις στα παιδια που διαφωνουν στην μεταγραφη του Κατσουρανη, ενας ειναι οτι παιζει στην Εθνικη που πραγματικα δεν μπορω με τπτ να τον καταλαβω και ο δευτερος ειναι οτι τον θεωρουνε μια μεταγραφη οπως εκανε χρονια ο ΠΑΟΚ, δλδ τυπου Λουτσιανο, Λακη, Μαλαδενη, Ατματσιδη, Τοχουρογλου κλπ κλπ. Εκει λοιπον, καταλαβαινω το επιχειρημα αλλα απλα δεν συμφωνω μαζι τους, αφου θεωρω οτι παιρνουμε εναν παικτη πολυ καλυτερο απο ολους του μεσους που εχουν μεινει στον βαζελο.

ΥΓ. Οποιος συμφωνει με την μεταγραφη του Κατσουρανη στον ΠΑΟΚ, ΔΕΝ σημαινει οτι ειναι οπαδος της Εθνικης. Ειναι ασυνδετο, πως να το κανουμε δλδ; Σε λιγο θα μας πειτε οτι χαρηκαμε επειδη ο Κατσουρανης θα παει φορμαρισμενος στο Μουντιαλ...
Στα @@ ολων η Εθνικη, εγω ξερω οτι πηρα καλυτερο παικτη απο ολους τους μεσους μου, με εξαιρεση φυσικα τον υγιη Παμπλο, που ποτε δεν προσβαλλε ουτε προκαλεσε τον ΠΑΟΚ, προσθετω για να μην παρεξηγηθουμε και για μεταγραφες τυπου κοντου
« Last Edit: December 12, 2012, 21:05:02 by DarkLord »
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

• Αποστολή
  • **
« Reply #58 on: December 12, 2012, 21:02:32 »

ΥΓ. Οποιος συμφωνει με την μεταγραφη του Κατσουρανη στον ΠΑΟΚ, ΔΕΝ σημαινει οτι ειναι οπαδος της Εθνικης. Ειναι ασυνδετο, πως να το κανουμε δλδ; Σε λιγο θα μας πειτε οτι χαρηκαμε επειδη ο Κατσουρανης θα παει φορμαρισμενος στο Μουντιαλ...
Στα @@ ολων η Εθνικη, εγω ξερω οτι πηρα καλυτερο παικτη απο ολους τους μεσους μου, με εξαιρεση φυσικα τον υγιη Παμπλο.

Αυτό επιβάλλεται να εννοηθεί.
Συμφωνώ και επαυξάνω λέγοντας πως ο μόνος σοβαρός λόγος που αναφέρθηκε η Εθνική στις παραθέσεις μου είναι το ποσό που θα επιστραφεί στα ταμεία της ομάδος. Το διαφαινόμενο αρχηγιλίκι του στο Μουντιάλ είναι ένα ...παράπλευρο κέρδος όσον αφορά τα ρεκόρ στον ΠΑΟΚ και το "εύηχο" του πράγματος από τους σχολιαστές.

Offline Gewlogos

• Αποστολή
  • **
« Reply #59 on: December 12, 2012, 21:16:16 »
Απλά τα πράγματα για μένα..
Για τον ΠΑΟΚ του Κουμαλό, του Βιβιάν, του Ιντζίδη και του Στάμου ο Κατσουράνης είναι καλή επιλογή..
Βέβαια εμείς υποτίθεται πως με την έλευση Σαββίδη μπήκαμε σε νέα εποχή πρωταθλητισμού, τσ.λ., τίτλων και τα @@ μας κουνιούνται..
Για τον ΠΑΟΚ που μας υποσχέθηκαν οι λεφτάδες και οι κωλογλύφτες τους, λοιπόν, ο Κατσουράνης σε συνδυασμό με τα λεφτά που συμφώνησαν να του δώσουν είναι μάπα κίνηση (κάτι σαν τις μεταγραφές Λάκη και Μαλαδένη) που μόνο να σε ανεβάσει επίπεδο δεν πρόκειται..
Διαλέγουμε λοιπόν..
ΠΑΟΚ στη μετριότητα με σούπερ μεταγραφή Κατσουράνη ή ΠΑΟΚ όπως του αρμόζει (και όπως υπόσχονται) με μεταγραφή προσβολή για τη νοημοσύνη μας..?