Author Topic: Απόλλων Σμύρνης (πρώην Απόλλων Αθηνών, γνωστός και ως «ελαφρά ταξιαρχία»)  (Read 1643 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline savage republic

• Βασικός
Ωραία κίνηση από την επίσης προσφυγική ομάδα.

Offline ΠΡΕΛΕΒΙΤΣ

• Αλλαγή
Πραγματικά πολύ ωραία κίνηση(είμαι 1 απο τους 269)
http://www.fcapollon.gr/news/genika-nea/35/@708.aspx?returnpage=%2Fcms%2F1-Home-Page.aspx%3Fpage%3D0
*Είχα χάσει τα πρώτα 3 εντός έδρας και πήγα στο 4ο που ήταν με τις γριές αλλά δυστυχώς δεν ήμουν γουρλής(1-1)

« Last Edit: November 30, 2012, 17:48:02 by ÐÑÅËÅÂÉÔÓ »
ΠΑΟΚ η ισχύς σου είναι οι οπαδοί σου
ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΟΗΜΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΑΜΑ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΠΑΟΚΤΣΗΣ

Offline mgm

• Αποστολή
  • **
"Ïé Üíèñùðïé ôïõ Áðüëëùíá Óìýñíçò áñíÞèçêáí ôç ÷ïñçãßá ôïõ ÏÐÁÐ óôï êåíôñéêü ìÝñïò ôçò öáíÝëáò êáé áðïöÜóéóáí íá äéáöçìßóïõí åêåß ôï öéëáíèñùðéêü óùìáôåßï ïé «Ößëïé ôïõ Ðáéäéïý».

¼ðùò Ýãéíå ãíùóôü, ï Áðüëëùí, áí ðñï÷ùñïýóå óå óõìöùíßá ìå ôïí ÏÐÁÐ èá Ýâáæå óôá ôáìåßá ôïõ 250.000 åõñþ, ùóôüóï üðùò ôüíéóå ï áíôéðñüåäñïò, ÓôñáôÞò ×áôæçðáíáãéþôïõ, ç ïìÜäá äå èÝëåé íá «óôéãìáôéóôåß» áöïý ôï ìÝëëïí ôïõ ÏÐÁÐ åßíáé áâÝâáéá êáé óôçí éäéïêôçóßá ôïõ Ý÷åé åìðëáêåß ï ÄçìÞôñçò Ìåëéóóáíßäçò, ï ïðïßïò åßíáé öõóéêÜ åäþ êáé ëßãï êáéñü ï ÷ñçìáôïäüôçò ôçò ÁÅÊ…

Åôóé, óôïí Áðüëëùíá ðÞñáí ôçí áðüöáóç íá ìç äå÷ôïýí ôç ÷ïñçãßá ôïõ ÏÐÁÐ êáé íá äéáöçìßóïõí Ýíá öéëáíèñùðéêü óùìáôåßï, ôï ïðïßï óôçñßæåé Üðïñá ðáéäéÜ, çëéêßá ùò êáé 18 ÷ñïíþí."

http://www2.paok24.com/newsitem.asp?s=12&id=31960&t=1

÷ùñéò ó÷ïëéá.... :notworthy:

Offline mgm

• Αποστολή
  • **
Βεβαια για 250.000...δεν νομιζω να κανανε το ιδιο αν ηταν 2,5 μυρια...αλλα οπως και να χει κανεις δεν πεταει ετσι ευκολα λεφτα. Μαγκια τους.

CLUB LARISA

• Guest
Respect ΑΠΟΛΛΩΝΑΡΑ ΓΑΜΩ ΤΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΧΑΝΟΥΜΙΑ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΓΗΣ.

Offline skyclad4

• Αλλαγή
Βεβαια για 250.000...δεν νομιζω να κανανε το ιδιο αν ηταν 2,5 μυρια...αλλα οπως και να χει κανεις δεν πεταει ετσι ευκολα λεφτα. Μαγκια τους.

Ομαδα β' εθνικης ειναι, με 250 μπορει να παιρνεις και τη μιση τους 11αδα. Δυσκολο πραγμα το ηθος στο επαγγελματικο ποδοσφαιρο του γιουνανισταν. Πολλα κιλα αρχιδια το ΔΣ του Απολλωνα, μπραβο τους.
Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
Αξιοι συγχαρητηριων.. σπανιζουν τετοιες κινησεις ειδικα μαλιστα απο ομαδες που και το τελευταιο ευρω τους ειναι απαραιτητο

Offline savage republic

• Βασικός
Κρατήσαν τον χαρακτήρα τους. Άξιοι συγχαρητηρίων.

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline bozik

• Αλλαγή
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline spartiatis

• Αλλαγή
Respect ΑΠΟΛΛΩΝΑΡΑ ΓΑΜΩ ΤΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΧΑΝΟΥΜΙΑ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΓΗΣ.

Offline shady4

• Αποστολή
  • **
ο απόλλων που βρηκε ξαφνικα τοσο χρημα; γνωριζει κανεις ποιος τον στηριζει;

Offline savage republic

• Βασικός
Φίλε μου, δεν έχει μπάτζετ μεγάλο. Γι' αυτό και η κίνηση έχει μεγάλη σημασία.

Offline anissoropos4

• Αποστολή
  • **

Offline shady4

• Αποστολή
  • **
Φίλε μου, δεν έχει μπάτζετ μεγάλο. Γι' αυτό και η κίνηση έχει μεγάλη σημασία.

και πως ξαφνικα βρεθηκε στην super league και εκανε αυτες τις μεταγραφες;

Offline nexus4

• Αποστολή
  • **
Οτι μπραβο, μπραβο στη κινηση αυτη!

Βεβαια πρωσοπικα κατι μου μυριζει μιας κ ο Μελλισανιδης ειχε κ τη Ριζουπολη στα υποψιν γηπεδα για φετος κ τον ειχε γειωσει ο Απολλων

Offline Català

• Αλλαγή
http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/Superleague/paok/vellhs-na-pei-eyxaristw-ston-savvidh-h-politeia.2420924.html

Βελλής: "Να πει ευχαριστώ στον Σαββίδη η πολιτεία"

Υπέρ του Ιβάν Σαββίδη τάχθηκε ο μεγαλομέτοχος του Απόλλωνα Σμύρνης, Σταμάτης Βελλής, σημειώνοντας πως "η πολιτεία πρέπει να πει ευχαριστώ στο αφεντικό του ΠΑΟΚ και να κάνει και το σταυρό της που ο Σαββίδης θα πληρώσει αμαρτίες άλλων".

Ο Σταμάτης Βελλής μίλησε στον «Αθλητικό Metropolis» της Θεσσαλονίκης και μεταξύ άλλων ανέφερε τα εξής:

"Ποδοσφαιρικά αν το δει κανείς και αφήσει έξω τους τύπους, είναι πολυσύνθετο το θέμα. Είναι απαράδεκτο να αφήνονται οι ΠΑΕ να φτάνουν σε αυτό το ύψος χρεών. Αν ήταν πιο αυστηρή η πολιτεία και έκανε ελέγχους, τα μεγέθη θα ήταν μικρότερα και πιο εύκολες οι λύσεις. Φταίει και η Σούπερ Λίγκα που έπρεπε να παρέμβει νωρίτερα.

Τον κ. Σαββίδη δεν τον γνωρίζω, ούτε ξέρω τις προθέσεις του, αλλά από τη στιγμή που θέλει να βάλει χρήματα και να εξυγιάνει τον ΠΑΟΚ, αυτό που ζητάει είναι απολύτως λογικό. Πληρώνει αμαρτίες άλλων. Ξέρετε κανένα άλλον που να το κάνει; Εγώ δεν ξέρω. Εγώ δε θα δεχόμουν να το κάνω. Δε θα δεχόμουν να αναλάβω καν την ομάδα. Εδώ έχουμε έναν άνθρωπο που δέχεται και να ξεπληρώσει τα χρέη και να αναπτύξει την ομάδα. Και πρέπει να του βάλουμε και πρόστιμο από πάνω;

Η πολιτεία πρέπει να πει και ένα ευχαριστώ σε αυτό τον άνθρωπο και να κάνει και το σταυρό της, διότι διαφορετικά δε θα εισπράξει τίποτα. Λέει λοιπόν ο κ. Σαββίδης ότι θα τα δώσει όλα. Η πολιτεία βέβαια, για να μην είμαστε και άδικοι, λέει "πώς θα χαριστώ στον μεγάλο όταν χρωστάει ένας άνθρωπος για παράδειγμα 3.000 ευρώ;". Εδώ πρέπει η πολιτεία όμως να ξεκαθαρίσει: έχω να κάνω εδώ με ποδοσφαιρικές ομάδες ή με ανώνυμες εταιρίες; Πρέπει να αποφασίσει. Αν έχει να κάνει με ανώνυμες εταιρίες πρέπει να τις κλείσει.

Αν δεχτεί ότι είναι ποδοσφαιρική ομάδα όμως, τότε πρέπει να κυνηγάει αμείλικτα αυτούς που διαχειρίζονται την ομάδα. Διάβασα ότι πρώην ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ κυκλοφορεί ελεύθερος στη Θεσσαλονίκη. Βλέποντας αυτά ο κόσμος γίνεται δύσπιστος με το ποδόσφαιρο. Αν δεν πιάσουμε την αιτία, θα την ξαναβρούμε μπροστά μας. Η πολιτεία πρέπει να δει την ιδιαιτερότητα του ποδοσφαίρου, αλλά είμαι σίγουρος ότι ούτε ελέγχους δεν κάνει".

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός

Βελλής κατά πάντων!

Χρησιμοποιώντας βαρύτατους χαρακτηρισμούς ο μεγαλομέτοχος του Απόλλωνα Σταμάτης Βελλής επιτέθηκε κατά της Σούπερ Λίγκας, του Αναστόπουλου του Αμπάρκιολη και των δημοσιογράφων που βλέπουν αλλά δεν γράφουν τίποτα.

Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι ήταν για τον μεγαλομέτοχο του Απόλλωνα Σταμάτη Βελλή η διαιτησία του Αμπάρκιολη στην αναμέτρηση με τον Πανιώνιο, όπου έδωσε ένα πέναλτι εναντίον της ομάδας του που ήταν υπερβολικό έως ανύπαρκτο. Ο επικεφαλής της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία αφού αρχικά συγχαίρει τους παίκτες του Πανιωνίου για την προσπάθειά τους, επιτίθεται κατά πάντων μ,ε βαρύτατους χαρακτηρισμούς.

Στο στόχαστρο του Βελλή μπαίνουν η Σούπερ Λίγκα, ο Νίκος Αναστόπουλος, ο Αμπάρκιολης και οι δημοσιογράφοι που βλέπουν αλλά δεν μιλάνε. Αναλυτικά η ανακοίνωσή του έχει ως εξής: «Κατ' αρχάς και δεν είναι συμπτωματικό ότι αρχίζω με αυτό, θα ήθελα να ευχηθώ στους παίκτες του Πανιωνίου και αποκλειστικά σε αυτούς, καλή συνέχεια και καλή επιτυχία στο φετινό πρωτάθλημα. Οι συνθήκες υπό τις οποίες αγωνίζονται είναι γνωστές και μόνο σεβασμό και θαυμασμό μπορεί κάποιος να έχει για τον αγώνα που δίνουν.

ΝΤΡΟΠΗ στον γυρολόγο Αναστόπουλο που τόλμησε κιόλας να κάνει τον δικηγόρο του Αμπάρκιολη στο ημίχρονο μπαίνοντας ανάμεσα σε εμένα και στον διαιτητή και να μου ζητήσει και τον λόγο. Κε Αναστόπουλε, σαν προπονητής χωρίς τον ερυθρόλευκο μανδύα που ενδύεσαι θα ήσουν ένα ΤΙΠΟΤΑ. Άλλωστε βρίσκω πολύ επιτυχημένο και αληθινό το σύνθημα των οπαδών μας στο 2ο ημίχρονο, που φώναζαν όλοι μαζί ρυθμικά «Ολυμπιακός, Ολυμπιακός». Και ο νοών νοείτω.

ΝΤΡΟΠΗ και στον διαιτητή Αμπάρκιολη, που το μόνο που ξέρει να επιδεικνύει είναι διαιτητική ΑΛΗΤΕΙΑ και τίποτα άλλο. Καταλαβαίνω έστω και αργά ότι έχουν δίκιο αυτοί που εδώ και χρόνια φώναζαν πως είναι απλά ένα «εργαλείο» της ΚΕΔ για να εκτελεί τις εντολές της. Και όλοι ξέρουμε ποιος κατευθύνει την ΚΕΔ, που ούτε καν νόμιμο πίνακα διαιτητών δεν έχει συγκροτήσει. Και ας μην ακούσω «μα δεν παίξατε καλά» και κάτι τέτοια. Στο ποδόσφαιρο, όταν δεν παίζεις καλά σε τιμωρεί ο ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ, αν μπορεί, σίγουρα πάντως ΟΧΙ Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ. Άλλο αν στην Ελλάδα αυτά είναι λεπτομέρειες.

Ομολογώ ότι διαμαρτυρόμενος στον Αμπάρκιολη, τον εξύβρισα. Και δεν το μετανιώνω. Άλλωστε είναι και το μόνο που μπορώ να κάνω σαν άνθρωπος αφού είμαι βέβαιος πως ο παρατηρητής διαιτησίας θα του βάλει άριστα, η σχεδόν άριστα. Έχουμε μάθει πια πως πάει το κόλπο. Ας με τιμωρήσουν λοιπόν οι άτεγκτοι δικαστές της ΕΠΟ και η Πειθαρχική της Super League. Κανένα πρόβλημα.

Αν η ομάδα αυτή δεν είχε την ιστορία που έχει και αν δεν σεβόμουν τους άμοιρους οπαδούς της προσωπικά θα την σταματούσα από τώρα στο να παίζει στο πρωτάθλημα. Ένα πρωτάθλημα με διάφορους «Αμπάρκιολη», με ομάδες που ξαφνικά ανοίγουν τα πόδια σε άλλες ομάδες και από αήττητες και με «Ευρωπαϊκή» χροιά γίνονται ως δια μαγείας «ομαδούλες», που φροντίζουν μάλιστα να μείνουν και με 10 παίκτες από νωρίς, μπας και κάνουν «λάθος» και κερδίσουν κανένα αγώνα που δεν πρέπει. Είναι προφανές πως οι αποφάσεις έχουν ληφθεί. Ανεξάρτητες και οικονομικά αυτάρκεις ομάδες «δεν βολεύουν» το σύστημα που έχει στηθεί, πρέπει να εξαφανιστούν. Χρειάζονται ομάδες με μεγάλα προβλήματα που προκειμένου να μείνουν ζωντανές δε θα «κουνηθούν» ποτέ και σε κανέναν. Και αυτό είναι κατανοητό και λογικό εκ μέρους τους, δεν τις κατηγορώ.

Δεν περιμένω από κανέναν να ασχοληθεί με αυτά. «Μπάλα να παίζεται, λεφτά να βγάζουμε». Και σε αυτό συμπεριλαμβάνω και την πλειονότητα των δημοσιογράφων, ειδικά αυτούς που ασχολούνται πιο πολύ με την τηλεοπτική «προπονητική» παρά με την δημοσιογραφία. Λες και όλα τα άλλα είναι ανούσια και λυμένα. Όλοι «βολεμένοι» είναι με τον ένα η τον άλλο τρόπο. Το τελευταίο που τους ενδιαφέρει είναι να καθαρίσουν αυτή την «κόπρο του Αυγεία» από το Ελληνικό ποδόσφαιρο. Το πολύ-πολύ να φωνάξουν αν θίγεται η ομάδα που υποστηρίζουν.

Τέλος θα πω ευθαρσώς ότι πλέον δεν με ενδιαφέρει καθόλου η διαγωγή των παικτών μου και των οπαδών μας στους αγώνες της ομάδας μας. Ούτως η άλλως ξεγραμμένους μας έχουν, ε μη δείχνουμε και μαλάκες.

Πληροφορήθηκα πως ο Αμπάρκιολης στο Φύλλο Αγώνα εκτός από εμένα αναφέρει και τους παίκτες μας Τζόρβα, Κανακούδη και Μίγκα για διαμαρτυρίες μετά τη λήξη του αγώνα. Καμία έκπληξη. Ο άνθρωπος έπρεπε να βεβαιωθεί ότι μας «τελείωσε» οριστικά. Να ξέρουν τα παιδιά αυτά ότι τα κατανοώ πλήρως και τα δικαιώνω.

Καλή συνέχεια σε όλους!»

http://www.gazzetta.gr/football/article/590189/vellis-kata-panton

Απο τους ελαχιστους μη προσκυνημενους...