Author Topic: Π.Α.Ο.Κ. - κούλα Σάββατο 20/10/12 ώρα 19:30 - novasports  (Read 3236 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
5-1 οι νεοι το πρωι εδειξαν το δρομο..

ΧΩΡΙΣ ΣΑΛΙΟ..

Offline Vorious

• Αλλαγή
Νικη και μονο Νικη

ΠΑΟΚ γαμα την αεκ την πουτανα
ειπαμε και ΠΑΟΚ να μην ημουνα παλι ΠΑΟΚ θα μουνα

Offline nik

• Αποστολή
  • **
5-1 οι νεοι το πρωι εδειξαν το δρομο..

ΧΩΡΙΣ ΣΑΛΙΟ..
...και χωρις το 1
ΠΑΟΚ παντου!!!

Offline blaxter4

• Αποστολή
  • **
links???????????

Offline savage republic

• Βασικός
1-0 με την ψυχή στο στόμα. Τραγική εμφάνιση, πάλι μείναμε με 10 παίκτες. Πλην Κάτσε, ίσως και Χακόμπο λόγω της σιγουριάς που ενέπνεε, κανείς διακριθείς. Γκολάρα κλάσης του Κλάους και πάλι. Το ένα που του ήρθε το έβαλε. Πάντα τέτοια!

Offline blaxter4

• Αποστολή
  • **
βγαλτε τις φανελες κ τον μπουλο ολοι σας

Offline Euthemes

• Αλλαγή
Άνετο 2 ή 3-0 έγινε αγχωτικό 1-0 με εμφάνιση - δώρο στους οφθαλμίατρους. Να πάψουν να πέφτουν να κάνουν θέατρο, δεν είμαστε γαύρος. Σύνοψη της εικόνας του παιχνιδιού το αστείο έμμεσο που παραχώρησε η κούλα και το ακόμα πιο αστείο σουτ του παίχτη της εθνικής.

Και όμως, το πρωτάθλημα είναι τόσο χάλια...
Ευτυχώς υπάρχει ο ΠΑΟΚ κι υποφέρεται η ζημιά

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
Για ποιο λόγο μπηκε αλλαγή ο κιτσιου στο 91 ενώ δεν τον έχει ξαναπάρει ούτε καν αποστολή σε κανένα άλλο ματς??? Αυτός δεν ήταν τιμωρημένος από την Κ20?? Μπορεί να παίξει ή φάγαμε πάλι τρύπημα??
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

kasmir

• Guest

Ιβάν, σ' έχω μερικές προτάσεις :
Πάρε τα στοιχεία του Θάνου και δώστα εκεί που ξες.
Διώξε τον αμπαλουτσακέ ντεμέκ προπονητή και φέρε Λομπανόφσκι.
Άμα ξαναφτιαχτεί η Σοβιετική Ένωση, φέρε ολόκληρη την Δυναμό Κιέβου και ντύσε την στ' ασπρόμαυρα.
Πονέσαν τα μυαλά μου να πούμε.

Offline blue_eyes

• Βασικός
τραγικοι ολοι σας, πολυ λιγοι για τον ΠΑΟΚ

Offline spartiatis

• Αλλαγή
εκείνο το καρεκλάκι στη γωνία, εκείνο το άδειο σε κείνη τη μεριά στην άκρη σήμερα μου άξιζε γαμώ τα καταραμένα 800 χιλιομετρα που μας χωριζουν, μου άξιζε να βρίσκομαι εκεί και να σας φωνάξω αγκαλιά με τ' αδερφια μου
ΕΚΕΙ ΕΚΕΙ ΣΤΗ Β' ΕΘΝΙΚΗ

για την εμφάνιση πραγματικά σήμερα δε μ ενδιαφέρει που αντικρισε τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ καποιος κουρελας καποιος αρκουδας και καποιος τσιτας
ουτε σημερα μ ενδιαφερει που η πρώτη σωστή σένρα απο πλάγιο μπακ βγήκε στο 80 απο την αλλαγή τον σταφυλλίδη. το ξέρω είναι ντροπή που έγιναν αυτά.

αλλού αρρώστησε το μυαλό μου σημερα....

καποιος αδερφός αν καταφέρει και απομονώσει εκείνα τα 10 δευτερα του πετάλου που δε τα έζησα απο κοντά να τα έχω, θα του ήμουν ευγνώμων

Offline kriti 4

• Αποστολή
  • **
    • www.paokfans.gr
Για ποιο λόγο μπηκε αλλαγή ο κιτσιου στο 91 ενώ δεν τον έχει ξαναπάρει ούτε καν αποστολή σε κανένα άλλο ματς??? Αυτός δεν ήταν τιμωρημένος από την Κ20?? Μπορεί να παίξει ή φάγαμε πάλι τρύπημα??

Τουλάχιστον ύποπτη η αλλαγή αυτή... Σε κάθε περίπτωση είναι τουλάχιστον ΗΛΙΘΙΟ να βάζεις αλλαγή στο 91 παίκτη που υπάρχει ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΥΠΟΝΟΙΑ οτι είναι τιμωρημένος.. Καλύτερα να έβαζε τον Γλύκο να παίξει επιθετικός...
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
ο γλύκος είχε κόκκινη  :'( :'(

AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
αυτό λέω και εγώ, δηλαδή εδώ η έπο κάποτε έβγαλε δελτίο στον αυστριακό της καλαμαριάς και τιμώρησε την καλαμαρια΄που τον έβαλε να παίξει. Άμα γίνει κανένα θέμα και χαθεί το ματς στα χαρτιά θέλουν μεγάλο γαμήσι και δεν μιλάω για ξήλωμα και τέτοια αλλά για σούτια.

Offline kriti 4

• Αποστολή
  • **
    • www.paokfans.gr
ο γλύκος είχε κόκκινη  :'( :'(

Ε ας έβαζε τον Γιακουμή τότε  :'( :'(
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
αποφάσισε..
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline kofalalos4

• Αποστολή
  • **
Το αγωνιστικό περνάει σε δεύτερη μοίρα σήμερα απο τη στιγμή που οι φήμες για γκαγκατση δείχνουν να επαληθεύονται... Αλλά κι αυτό θα το καταπιούμε προφανώς όπως τόσα αλλά. Μαλακα ρωσοπόντιε ποιος μαλακας σε δασκαλευει και σε πατροναρει; Τον καυλωμενο παντελονατο συμβουλευεσαι; Εχεις χάσει το παιχνίδι πριν τη σέντρα μαλακα. Φέρε κι αυτόν να τελειώνουν τα σαλια στα μμε.
Πού στον π... φτάσαμε για πάρτη σου ΠΑΟΚ...

Offline gagas

• Αλλαγή
αυτό λέω και εγώ, δηλαδή εδώ η έπο κάποτε έβγαλε δελτίο στον αυστριακό της καλαμαριάς και τιμώρησε την καλαμαρια΄που τον έβαλε να παίξει. Άμα γίνει κανένα θέμα και χαθεί το ματς στα χαρτιά θέλουν μεγάλο γαμήσι και δεν μιλάω για ξήλωμα και τέτοια αλλά για σούτια.

ρε μαγκες τουλαχιστον κραξτε για κατι που αξιζει, ο παικτης εχει κανονικα δικαιωμα συμμετοχης..

ΓΑΜΩ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΝΤΕΛΟΝΑΤΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΚΑΓΚΑΤΣΗ ΣΟΥ ΜΑΛΑΚΑ ΚΟΝΤΕ

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
Δεν κράζω αδελφέ απλά δεν μπορώ να καταλάβω ποιο το νόημα να μπεί ένας παίκτης που σε 7 παιχνίδια πρωταθλήματος και 4 ευρώπης δεν υπήρχε ούτε σε μια αποστολή την στιγμή που υπάρχει υπόνοια ότι είναι τιμωρημενος. Το παράδειγμα του βάλνερ το ανέφερα διότι για να τον βάλουν προφανώς κάποιος θα τους είπε ότι δεν υπάρχει πρόβλημα, το ΄ίδιο όμως δεν έιχε γίνε και τότε με καλαμαριά ?? Δεν υπήρχε πρόβλημα, τον βγάλανε δελτίο η επο και μετά τιμώρησαν την ομάδα που τον έβαλε να παίξει. Τέλος πάντων προς το παρόν δεν ακούγεται τίποτα.