Author Topic: Κύπελλο Ελλάδος 2012-2013  (Read 10920 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

CLUB LARISA

• Guest
Απ: Κύπελλο Ελλάδος 2012-2013
« Reply #100 on: January 11, 2013, 13:31:02 »
εγώ στο 2-0 έφυγα από το γήπεδο.

Δεν υπάρχει τίποτα πιο αντιΠΑΟΚτσήδικο και δε στο λέω για να σου επιτεθώ προσωπικά. Γύρνα την πλάτη σου, βρίσε, πέτα ο, τι έχεις πάνω σου, αλλά μεγαλύτερη ντροπή δεν παίζει. Ο Π.Α.Ο.Κ. θέλει άντερο, αν δε το διαθέτεις κάτσε σπίτι σου.

Offline konkamp

• Αποστολή
  • **
« Reply #101 on: January 11, 2013, 14:13:40 »
+1926
ΑΛΗΤΕΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ

Offline PRAKTORINOS

• Αποστολή
  • **
« Reply #102 on: January 11, 2013, 14:44:54 »
Δεν είναι ίδιες όλων οι αντοχές.

Offline papakon

• Αποστολή
  • **
« Reply #103 on: January 11, 2013, 15:35:45 »

Δεν υπάρχει τίποτα πιο αντιΠΑΟΚτσήδικο και δε στο λέω για να σου επιτεθώ προσωπικά. Γύρνα την πλάτη σου, βρίσε, πέτα ο, τι έχεις πάνω σου, αλλά μεγαλύτερη ντροπή δεν παίζει. Ο Π.Α.Ο.Κ. θέλει άντερο, αν δε το διαθέτεις κάτσε σπίτι σου.

αυτές είναι προσωπικές επιλογές αγαπητέ. έχω πάθει ήδη ένα black out στο γήπεδο, δεν σκοπεύω να αφήσω εκεί τα κοκαλά μου για ένα τσούρμο έμμισθα κολόπαιδα. Δυστυχώς στον ΠΑΟΚ τα τελευταία χρόνια κυριαρχούν αυτοί με μεγάλο άντερο μεν που ψάχνουν να το λαδώσουν δε...
πιο το νοημα να ζεις αν δεν εισαι παοκτσης

Offline scarsick

• Αποστολή
  • **
« Reply #104 on: January 11, 2013, 15:49:39 »

εγώ είχα φύγει σε εκείνο το ματς με τον πανθρακικό όταν ακούστηκε από την 3 το "σαλπιγγίδης ωεωεωε" όταν έπαιζε ακόμα στον βάζελο, πόσο αντιΠΑΟΚΤσής είμαι;

Offline ELENH

• Αποστολή
  • **
« Reply #105 on: January 11, 2013, 16:12:43 »
ενα ολόκληρο ημίχρονο κωλοβαρούσατε με σέντρες που σκοτωνουν και μπεκατσα (ευτυχως που οι μπεκατσες συχναζουν στα δαση) και στο δευτερο, οταν ειδαμε να σοβαρευεστε λιγακι και να ακνετε απλως τα αυτονοητα σε ακυρη στιγμη κοκκινη, πεναλτι και 1-0 απο τους πουθεναδες.... κανατε μαγκες τα λιμα ρε αχρηστοι οταν χλαπακιασατε και το 2ο μπαλακι.... ποσο πιο αχρηστοι πια; 2-0 πισω στο σκορ και ουτε νευρο, ουτε παθος για να πετυχετε εστω ενα γκολακι να ειμαστε λιγακι πιο ανετοι στον επαναληπτικο σε 2 εβδομαδες....
σταφυλιδης ο μονος διασωθεις απο το ναυαγιο..... γαμημενοι στη ρεβανς αν δεν τους πεταξετε εξω ΤΕΛΕΙΩΣΑΤΕ! ΟΛΟΙ! ΚΑΙ ΔΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΧΡΗΣΤΑ ΠΑΛΤΑ....

CLUB LARISA

• Guest
« Reply #106 on: January 11, 2013, 18:12:20 »

εγώ είχα φύγει σε εκείνο το ματς με τον πανθρακικό όταν ακούστηκε από την 3 το "σαλπιγγίδης ωεωεωε" όταν έπαιζε ακόμα στον βάζελο, πόσο αντιΠΑΟΚΤσής είμαι;

Εγώ πάλι φώναζα έξω οι ρουφιάνοι του γούμενου του γιάννη όταν χειροκροτήθηκε ο ίδιος παίκτης της ζέλας στο μεταξύ μας. Ειρωνειούλα μην πουλάς σε μένα, απο το γήπεδο δεν φεύγεις εν ώρα ματς, γτ έτσι δεν αντιδράς δίνοντας την μάχη σου, αλλά λιποτακτείς.

αυτές είναι προσωπικές επιλογές αγαπητέ. έχω πάθει ήδη ένα black out στο γήπεδο, δεν σκοπεύω να αφήσω εκεί τα κοκαλά μου για ένα τσούρμο έμμισθα κολόπαιδα. Δυστυχώς στον ΠΑΟΚ τα τελευταία χρόνια κυριαρχούν αυτοί με μεγάλο άντερο μεν που ψάχνουν να το λαδώσουν δε...

Σεβαστό αν δεν αντέχει η υγεία σου παθολογικά, ψυχολογικά δε δικαιούσαι να περιμένεις τπτ άλλο όμως. Τον Π.Α.Ο.Κ. υποστηρίζεις. Όσο για τη 2η πρότασή σου, τέτοιοι που αναφέρεις (και συνυπογράφω οτι υπάρχουν) έχουν μεγάλο κωλάντερο, όχι άντερο, μην μπερδεύεσαι

Offline Euthemes

• Αλλαγή
« Reply #107 on: January 11, 2013, 22:50:21 »
Η καλυτερη αμυνα του πρωταθληματος. Καρναβαλοι. Σοβαρευτειτε γιατι την Κυριακη, με τα μουνοπανα που θα ερθουν Τουμπα, θελει καλο παιχνιδι.
Ευτυχώς υπάρχει ο ΠΑΟΚ κι υποφέρεται η ζημιά

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #108 on: January 12, 2013, 04:59:55 »

Στο τελευταιο ματς του Γεωργιαδη πριν κρεμασει τα παπουτσια αμα δεν υπηρχε αυτος ο λογος η Τουμπα θα ειχε αδειασει σε 5 λεπτα μεσα.. παρολα αυτα παλι ειχαν φυγει χαλαρα 4-5 χιλιαδες κοσμου..ειναι καποιες στιγμες που απλα δεν παει.. και μιλαω για το ΠΑΟΚ - αεκ 0-4 ματς πρωταθληματος που χαμε φαει 3 γκολ στο πρωτο μισαωρο.. προσωπικα δεν εφυγα αλλα και μεσα που ημουνα ενα και το αυτο ηταν.. μονο μια φορα εχω φυγει σε ενα 0-3 απο ατρομητο που μας εκανε πλακα ο Παρασχος.. και τοτε αδειασε η Τουμπα.. αν και τοτε ειχε στα καπακια ΠΑΟΚ-αρης στο παλατακι.. ε το παλατακι γεμισε απλα πολυ νωριτερα..

Τεσπα στα του τοπικ δεν ξερω γιατι αλλα ειμαι 101% σιγουρος για την προκριση.. θα τον δουμε τον επαναληπτικο οταν ερθει η ωρα.. προεχει η νικη τωρα με Ατρομητο..

CLUB LARISA

• Guest
« Reply #109 on: January 12, 2013, 12:38:42 »
Το ντόρτι απο το αεκ στο τελευταίο του γ.χ. ήταν όπως το λες , μόνο που όσοι μείναμε μέσα αν θυμάσαι επί μισάωρο και πλέον δώσαμε γραμμή με το "διώξτους όλους οεοεοε", ασχέτως πως αν γνωρίζαμε τον πραγματικό υπαίτιο της (και) μετέπειτα οικονομικής και αγωνιστικής κατάντιας, θα πρεπε να φωνάζουμε "φύγε κλέφτη οεοεοε". Υπήρχαν και άλλες αγωνιστικές ντροπές εκείνη τη χρονιά , όπως στο κοτέτσι της Φυλής πάλι για αγώνα μαστραπά που κάποια φυτά - αργότερα "ρεπόρτερ" της ομάδας, μας προέτρεπαν να αδειάσουμε το πέταλο. Πάλι όμως εκεί στις θέσεις μας και μετά τη λήξη αναζήτηση ευθυνών στα αποδυτήρια και έξω απο το γήπεδο στο φευγιό της αποστολής. Γιατί στον ΠΑΟΚ το αγωνιστικό τμήμα θα πρέπει να απολογείται στον μοναδικό αιμοδότη του ΟΛΑ αυτά τα χρόνια, τον κόσμο του ΠΑΟΚ και όχι στα άδεια καθίσματα. Αυτή είναι η θέση μου και δεν αλλάζει. Δεν είμαστε Δημόσιο για να ισχύει το ακαταλόγιστο. Στην κερκίδα, μην σου πω και στις προπονήσεις όπως τα παλιά καλά χρόνια και άσε τους δήθεν (τους ίδιους που τολμούνε να αναφέρονται σε ΠΑΟΚτσήδες και να αλαλάζουν στην φυλακή οι αλήτες τα πισωγυρίσματα του Σωματείου τα πρεζάκια) να μπαμπαλίζουν πίπες. Συμφωνώ και αισθάνομαι τα ίδια για την κατάληξη, ο ΠΑΟΚ θα περάσει τον Σαλευρή. Το οφείλει σε μας, το οφείλουν και στους εαυτούς τους, μακάρι όλα να πάνε καλά.

Offline ΠΡΕΛΕΒΙΤΣ

• Αλλαγή
« Reply #110 on: January 13, 2013, 04:48:23 »
Παρότι άργησα 10 λεπτά για καλή μου τύχη λόγο προβλήματος στον φωτισμό το παιχνίδι άρχισε 20:20.
Ήταν άλλη μια ήττα ντροπής-ξευτίλας για την ομάδα μας που παρότι είχε 2 δοκάρια 1 χαμένο τετ α τετ και μια ωραία ατομική ενέργεια του Πέλκα έχασε με 2-0(από ομάδα Β' Εθνικής στην 14η θέση).Όλες αυτές οι ευκαιρίες θα με ενδιέφεραν μόνο αν είχαμε βάλει 1-2+ γκολ(έτσι όμως δεν μου λένε τίποτα).
Μετά το 1-0 άρχισαν να φεύγουν σιγά σιγά οπαδοί μας στο 2-0 φύγανε αρκετοί όμως εγώ επειδή συνηθίζω να βλέπω μέχρι το τέλος τα παιχνίδια(είτε κερδίζουμε είτε χάνουμε)έμεινα για να δω συμπεριφορά κόσμου-παικτών.Δειλά δειλά κάποιοι παίχτες(όταν τέλειωσε το παιχνίδι)ακούγοντας απο ελάχιστους ΠΑΟΚ έλα στο λαό σου πήγαν να κάνουν κάποια κίνηση αλλά αμέσως ακούστηκε(και από εμένα)όχι όμως απο πάρα πολλούς ΒΑΡΙΑ ΒΑΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ Η ΦΑΝΕΛΑ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ.
ΠΑΡΤΕ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ  
ΠΑΟΚ η ισχύς σου είναι οι οπαδοί σου
ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΟΗΜΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΑΜΑ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΠΑΟΚΤΣΗΣ

Offline ThassosPAOK

• Αλλαγή
« Reply #111 on: January 13, 2013, 09:42:21 »
ÂáóéêÜ Þìïõí Üññùóôïò, óå Üèëéá êáôÜóôáóç êáé ôçí Üñáîá ôïí êáíáðÝ ðñïóðáèþíôáò íá äù ôï ìáôò… Ìüëéò åßäá ôçí åíäåêÜäá êÜôé ìïõ åßðå ìÝóá ìïõ üôé èá ãßíåé ðáôÜôá. Ìïõ èýìéóå åíäåêÜäá ðïõ áñêåôïß ðéóôåýù åß÷áí óôï ìõáëü ôïõò ãéá ôï åðáíáëçðôéêü ìáôò óôçí Ôïýìðá áöïý èá åß÷áìå êáèáñßóåé ìå 3-4 ìðáëÜêéá ôï ðñþôï óôçí ÊáëëéèÝá… Óôï 43 äåí Üíôå÷áí Üëëï ôá êüêêáëá ìïõ êáé åßðá íá ðÜù ìÝóá êáèþò äåí åß÷å åíäéáöÝñùí ôï ìáôò… Ôçí Üëëç ìÝñá ôï áðüãåõìá Ýêáíá Ýíá êïõñÜãéï êáé Üíïéîá ôïí õðïëïãéóôÞ íá äù ôï áðïôÝëåóìá, ìüëéò ôï åßäá åßðá, êáëÜ ôçí øõëëéÜóôçêá….
Ôþñá ìåãÜëå ðáïê (Ýôóé óå Ý÷ïõí êáôáíôÞóåé êáé ìåôÜ ôá ðñéì ãéá ôá «×») ôñÝ÷á ìå ôçí øõ÷Þ óôï óôüìá ìÝóá óôçí Ýäñá óïõ, íá âÜëåéò 3 ìðáëÜêéá Ý÷ïíôáò 0 ðáèçôéêü…  Åêåß íá óáò äù… Ôé óêåöôüôáí Üñáãå áõôüò ï ìåãÜëïò ðñïðïíçôÞò  äþíçò üôáí Ýâãáæå ôçí åíäåêÜäá óôï ãÞðåäï;; Ðüóï ðñÝðåé íá ìáò ôñåëÜíåé áêüìá ãéá íá ôïí äéþîïõí, áõôüí êáé üóïõò Ý÷ïõí ìåñßäéï åõèýíçò ãéá ôçí óçìåñéíÞ êáôÜíôéá ôçò ïìÜäáò ìáò;;;
Ôï üôé åßìáóôå äåýôåñïé, äåí åõèýíåôáé ç ïìÜäá ìáò, áëëÜ ïé ïìÜäåò ôùí Üëëùí ðïõ åßíáé ãéá ðÝôáìá öÝôïò êáé åßìáóôå ôõ÷åñïß áëëÜ ìÝ÷ñé ðüôå;;
Åóý âëá÷ïñþóå, Þñèåò óôïí ÐÁÏÊ êáé ôé íïìßæåéò üôé Ýãéíå; Áêïýóáìå ãéá ìåãÜëåò ìåôáãñáöÝò, ãéá ðïëëÝò ìåôáãñáöÝò êáé ìÝ÷ñé óôéãìÞò Ý÷ïõìå ìßá ìåôáãñáöÞ ìå ôéò õðüëïéðåò íá Ý÷ïõí âõèéóôåß êáé íá ðåñéìÝíïõìå êáìßá ïìÜäá ðïõ ðÜåé ãéá ôá ôÜñôáñá íá áöÞóåé åëåýèåñï êáíÝíáí ðïäïóöáéñéóôÞ ãéá ôïí ôóéìðÞóïõìå… Ï ÐÁÏÊ ðïõ üëïé ìáò ïíåéñåõüìáóôå åßíáé áõôüò;;; Ðñéí êÜíåéò ìåôáãñáöÝò, öÝñå êáíÝíáí ðñïðïíçôÞ ìå 80 âáãüíéá áñ÷ßäéá êáé ìåôÜ ðáß÷ôåò ðïõ èÝëåé áõôüò.. Ãéáôß êáé åãþ êáé ï á êáé ï â íá åßíáé óôïí ðÜãêï ôçò ïìÜäáò ìáò, áí öÝñåéò ôçí ìðáñôóåëüíá èá ðáßîåé ìðÜëá, äåí èÝëåé ðñïðïíçôÞ…
ÏñéóìÝíïé ìéëÜôå ãéá õðïìïíÞ, ôé åßíáé áõôü;;; ÂëÝðåôå åóåßò êáìßá ðñïóðÜèåéá áðü áõôÜ ôá ðáñôÜëéá ìÝóá óôï ãÞðåäï; Íáé, íá ðåéò ðùò ðñïóðáèïýí ôüôå íá êÜíåéò õðïìïíÞ ìÝ÷ñé Ýíá óçìåßï, áëëÜ ôé ðñïóðáèïýí íá êÜíïõí;;; Ðïéïò èá ðåé ôéò êáëýôåñåò ìáëáêßåò óôá ÓÐÏÑ êáé óôï METROSPORT;;;
Ãéá Üëëç ìßá ÷ñïíéÜ, ôï èÝìá êýðåëëï áñ÷ßæåé íá ÷Üíåôå óéãÜ óéãÜ åêôüò êáé áí âÜëïõí ìõáëü óôçí Ôïýìðá. Ðüóá ÷ñüíéá ÷ùñßò ìßá äéÜêñéóç;; Áõôüò Þñèå ëÝåé ãéá íá ìçí åßíáé äåýôåñïò áëëÜ êÜôé ïõóéáóôéêü ìÝ÷ñé óôéãìÞò óôá áãùíéóôéêÜ äåí Ý÷ïõìå äåé… Áí äåí áëëÜîïõí ñéæéêÜ ïñéóìÝíåò êáôáóôÜóåéò, èá öÜìå öüëá ðÜëé üðùò ðÜíôá…

Êáé ãéá Üëëç ìßá öïñÜ, åõôõ÷þò ðïõ ï ËÁÏÓ, áõôüò ï ÌÅÃÁËÏÓ ËÁÏÓ ôïõ ÐÁÏÊ áðÝäåéîå üôé äåí åßíáé ìüíï ìðëá ìðëá… ÁëëÜ äåí íïìßæù íá áñêåß áõôü ãéá íá óêåðÜóïõìå ôçí áãùíéóôéêÞ ìáò êáôÜíôéá…

ÐÅÑÁÓÔÉÊÁ ÌÁÓ
ΕΝΑ ΝΗΣΙ... ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ...

Offline spinos_4

• Αλλαγή
« Reply #112 on: January 13, 2013, 13:29:59 »
όπα θάσος δεν θέλω να περνώ το μέρος του ρώσου αλλα αν είπε κάτι ήταν ότι δεν θα κάνει μεγάλες μεταγραφές άμεσος και ότι θα το πάει το καράβι σιγά σιγά.. εγώ τουλάχιστον αυτό θυμάμαι
PAOK-Hersonissos (Kriti)

Offline bane

• Αλλαγή
« Reply #113 on: January 14, 2013, 09:32:44 »
για αυτο ειμαι απαισιοδοξος για τον επαναληπτικο. οι της καλλιθεας δε θα βγουνε καν απο την περιοχη τους
ΠΑΟΚ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ

Offline Abaloutsake

• Αποστολή
  • **
« Reply #114 on: January 18, 2013, 02:33:37 »
http://www.paokmania.gr/%CF%83%CF%84%CE%AE%CE%BB%CE%B5%CF%82/%CE%BC%CE%BC%CE%B5/item/39241-%CE%AD%CE%BD%CF%84%CE%B1%CF%83%CE%B7-%CE%BC%CE%B5-%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%82-%CE%BF%CF%80%CE%B1%CE%B4%CE%BF%CF%8D%CF%82-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CF%80%CE%B1%CE%BF%CE%BA

πρωτα 2 σχολια...αλλοθρησκοι δεν θα γραφαν τοσο γρηγορα

- "..ΑΝ έγινε πραγματικά κάτι τέτοιο, η μ@λ@κί@ κάποιων έχει φτάσει στο απροχώρητο!! Τελικά τους συγκεκριμένους δεν τους ενδιαφέρει η ομάδα, αλλά οι μεγάλες βόλτες (καμουφλαρισμένες πίσω από τάχα εκδρομές του ΠΑΟΚ) και η αλητεία σε όλο της το μεγαλείο!
Η ομάδα εκεί πιου πάει να γιατρευτεί, κάτι τέτοια τη ρίχνουν πάλι πίσω στο κρεβάτι!"

- "Αν ειναι αληθεια τα οσα λενε,τοτε ..Αααα ναι ξεχασα!
Μετα θα κανουμε πορειες για λευτερια στα "αδερφια" μας(?)..."

- "αυτοι δεν ειναι πλεον ΠΑΟΚ. Ταξιδευουν με προφαση τον αγωνα για να σπασουν και να ρημαξουν...."

- "οι αεργοι κ τα ζακια εχουν βρει καταφυγιο στην ομαδα μας.
Επειδη εχουν απλετο χρονο αλλα κ χρημα (δεν ξερω πως) κ κανουν εκδρομες νομιζουν οτι ο ΠΑΟΚ τους ανηκει,το ιδιο συμβαινει κ με καποιους που παιρνουν διαρκειας.
Ποτε θα τελειωσει αυτο το μαρτυριο για την ομαδα μας επιτελους?Ποτέ αν αναλογιστεις οτι εχουν επωνυμους υποστηρικτες που απο τις σπηλιες αλλα κ μεσα στο γηπεδο ειναι αρωγοι στον αγωνα των εχθρων της ομαδας.
Λευτερια στον ΠΑΟΚ"

Ας πουμε οτι εγιναν ετσι τα πραματα...
Ηπια εγω, εσυ, ο Γιαννης, ο Λευτερης ο ξερω 'γω και εσπασα ενα μπαρ στο τρενο...
Μαλακια μου? Μαλακια μου.

- ΕΠΕΙΔΗ ΕΣΠΑΣΑ ΕΝΑ ΜΠΑΡ ΣΤΟ ΤΡΕΝΟ ΑΦΗΝΩ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΙΣΩ???
ΠΩΣ ΣΚΑΤΑ ΑΦΗΝΩ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΙΣΩ ΕΓΩ/ΕΣΥ/ΑΥΤΟΣ/ΕΠΕΙΔΗ ΕΓΩ/ΕΣΥ/ΑΥΤΟΣ ΣΠΑΣΑΜΕ ΕΝΑ ΠΟΤΗΡΙ, ΕΝΑ ΜΠΟΥΚΑΛΙ, ΕΝΑ ΜΠΑΡ, (ΣΕ) ΕΝΑ ΤΡΕΝΟ???
ΞΕΡΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΠΟΣΟ ΠΟΥΛΑΝΕ ΚΑΤΙ ΜΙΝΙΑΤΟΥΡΕΣ ΟΥΖΟ ΚΑΙ ΟΥΙΣΚΙ ΣΤΑ ΤΡΕΝΑ? ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΜΑΓΚΑΚΟ ΑΝ ΤΟ ΕΣΠΑΣΕ...ΣΤΑ ΝΙΑΤΑ ΜΟΥ ΕΣΠΑΣΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΝΑ ΜΠΑΡ ΣΕ ΕΚΔΡΟΜΗ ΜΕ ΤΡΕΝΟ ΛΟΓΩ ΑΚΡΙΒΕΙΑΣ...ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΑ ΗΠΙΑΜΕ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΖΑΜΠΑ...

- ΕΣΥ ΛΕΙΨΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΑΜΜΙΑ ΠΟΡΕΙΑ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΘΑ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ..."ΑΔΕΡΦΙΑ" Ε ΠΟΥΣΤΑΡΙΟ? ΑΔΕΡΦΙΑ ΣΕ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΑ ΚΥΡΙΕ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΥ ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΑ ΜΑΖΙ? "ΠΑΟΚΤΣΗ" ΕΣΥ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΕ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΑΙΕ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΙΕ?!...ΠΟΥΣΤΟΣΚΟΥΛΗΚΟ ΞΕΣ ΕΣΥ ΜΕΣΑ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΑΔΕΡΦΙΑ ΤΟ ΒΑΖΕΙΣ ΣΕ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΑ

- ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗ ΜΕΡΑ ΕΚΔΡΟΜΗ Ο ΟΡΕΙΒΑΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΕΙΠΑΝ ΝΑ ΤΡΑΒΗΧΤΟΥΝ ΣΤΗ ΜΠΑΛΑ...ΚΑΤΕΡΙΝΗ-ΛΑΡΙΣΑ-ΛΕΙΒΑΔΕΙΑ-ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ-ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ-ΧΑΡΙΛΑΟΥ-ΗΡΑΚΛΕΙΟ-ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ...ΠΑΝΤΑ ΕΤΣΙ ΤΑΞΙΔΕΥΑΝ ΟΙ ΑΙΩΝΟΒΙΟΙ ΑΘΑΝΑΤΟΙ ΑΛΗΤΕΣ ΜΑΛΑΚΑΚΟ...ΣΤΑ ΡΕΠΟ ΤΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΟΡΕΙΒΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΨΑΡΕΜΜΑΤΟΣ ΚΕΡΑΤΑ...

- ΤΟΥΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ Ο ΣΟΡΟΣ ΦΙΛΑΡΑΚΙ...ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΗΡΕΣ ΧΑΜΠΑΡΙ ΑΡΧΗΓΕ. ΕΣΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΠΙΑΝΕΙΣ ΠΟΥΛΙΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ...
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο Π.Α.Ο.Κ. ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΡΑΒΙΟΥΝΤΑΙ ΠΑΝΤΟΥ...ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ ΠΟΥ ΠΑΤΑΣ ΤΑ ΠΛΗΚΤΡΑ...
ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΙΕ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΣΚΑΤΟ ΣΟΥ ΠΑΞΙΜΑΔΙ ΝΑ ΜΕΤΡΑΣ ΠΕΝΗΝΤΑΡΙΚΟ-ΠΕΝΗΝΤΑΡΙΚΟ ΤΑ ΦΡΑΓΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΡΟΜΗ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ...ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΟΜΩΣ ΓΑΜΩΣΠΙΤΕ ΠΟΥ ΚΑΤΑΚΡΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΡΕΧΕΙ Η ΓΛΩΣΣΙΤΣΑ ΣΟΥ...
ΚΑΙ ΤΙ ΔΕ ΘΑ ΔΙΝΑ ΝΑ ΣΕ ΓΝΩΡΙΣΩ...
"ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ"...ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΟ Ε ΠΟΥΣΤΙΤΣΑ?

Καλα ρε τι σκατα γινεται? Ειπαμε νεο-ΠΑΟΚτσηδες αλλα οχι και ετσι.
Ψεκασμενα ειναι αυτα? Τι σκατα παιζει? Γεμισαμε χαφιεδες και χρυσαυγουλα?
ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ? ΤΙ ΕΠΟΧΕΣ  ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ?
ΤΑ ΛΗΚΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΒΑΖΕΛΕΣ ΑΝΤΙΦΑ...ΚΑΙ 'ΜΕΙΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ (1-2-3 ΣΤ'ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ ΤΗ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ) ΓΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ...
ΡΕ Η ΣΑΛΟΝΙΚΑ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΡΟΚ ΕΝΤ ΡΟΛ. ΟΠΟΙΟΣ ΕΖΗΣΕ ΤΑ 80's ΞΕΡΕΙ.
ΘΥΡΑ 4-ΒΑΡΔΑΡΗΣ-ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ-ΚΟΡΟΜΗΛΑ
ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ ΕΤΣΙ...Η ΧΑΡΑ ΤΟΥ ΑΝΘΙΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΨΩΜΙΑΔΑΙΙΚΟΥ
Και μετα ασχολουμαστε με χαρους, γαυρους, σκουληκια και αρχιδιες.
ΡΕ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΦΙΔΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΡΦΟ ΜΑΣ.
ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ ΕΧΘΡΟΙ
ΘΑ ΜΕ ΠΕΙΣ ΗΠΙΕΣ ΚΑΝΑ ΞΥΔΙ ΚΑΙ ΜΠΛΑ-ΜΠΛΑ...ΤΙ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙΣ?
ΓΙΑ ΑΡΧΗ
ΜΑΖΕΥΟΜΑΣΤΕ 2 ΤΡΑΠΕΖΙΑ ΣΤΟ ΦΡΑΤΕΛΙ ΚΑΙ ΚΑΠΑΚΙ ΛΙΜΠΕΡΟ...
ΜΕΣΑ ΣΕ 3 ΩΡΕΣ ΑΦΑΙΡΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΡΚΙΝΩΜΑ ΚΑΙ ΙΣΙΩΝΟΥΜΕ ΠΡΟΣΩΠΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ
ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΛΛΙΩΣ...ΕΞΑΠΛΩΝΟΝΤΑΙ...ΜΑΝΙΑ,FC,ΚΟΛΚΕΣ,ΡΑΠΤΟΠΟΥΛΟΙ,ΤΣΟΡΜΠΑΤΖΟΓΛΟΥ,ΣΑΛ-ΠΙ-ΓΓΙ-ΔΗΣ ΟΕ-ΟΕ-ΟΕ,ΑΠΟΔΥΝΑΜΩΣΗ Σ.Φ...
ΕΦΙΑΛΤΙΚΟ ΣΚΗΝΙΚΟ...
ΘΑ ΣΗΚΩΘΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΩΡΑ Ο ΣΥΓΧΩΡΕΜΕΝΟΣ Ο ΠΑΡΑΣΙΔΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΑΡΧΙΣΕΙ ΣΤΑ ΜΠΙΝΕΛΙΚΙΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΚΛΩΤΣΙΕΣ...
ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΜΙΛΗΣΩ ΓΙΑ ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΤΕΛΙΚΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΑΝΑΠΛΗΡΩΤΑ

Offline Gewlogos

• Αποστολή
  • **
« Reply #115 on: January 18, 2013, 03:06:34 »
 :thumbok:

georgeman

• Guest
« Reply #116 on: January 18, 2013, 04:15:32 »
http://www.paokmania.gr/%CF%83%CF%84%CE%AE%CE%BB%CE%B5%CF%82/%CE%BC%CE%BC%CE%B5/item/39241-%CE%AD%CE%BD%CF%84%CE%B1%CF%83%CE%B7-%CE%BC%CE%B5-%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%82-%CE%BF%CF%80%CE%B1%CE%B4%CE%BF%CF%8D%CF%82-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CF%80%CE%B1%CE%BF%CE%BA

πρωτα 2 σχολια...αλλοθρησκοι δεν θα γραφαν τοσο γρηγορα

- "οι αεργοι κ τα ζακια εχουν βρει καταφυγιο στην ομαδα μας.
Επειδη εχουν απλετο χρονο αλλα κ χρημα (δεν ξερω πως) κ κανουν εκδρομες νομιζουν οτι ο ΠΑΟΚ τους ανηκει,το ιδιο συμβαινει κ με καποιους που παιρνουν διαρκειας.
Ποτε θα τελειωσει αυτο το μαρτυριο για την ομαδα μας επιτελους?Ποτέ αν αναλογιστεις οτι εχουν επωνυμους υποστηρικτες που απο τις σπηλιες αλλα κ μεσα στο γηπεδο ειναι αρωγοι στον αγωνα των εχθρων της ομαδας.Λευτερια στον ΠΑΟΚ"

Τι θέλει να πει ο ποιητής...;
« Last Edit: January 18, 2013, 04:25:28 by georgeman »

Offline Abaloutsake

• Αποστολή
  • **
« Reply #117 on: January 18, 2013, 05:22:36 »
Αδερφε ο ποιητης ειναι κλασσικη περιπτωση βλαβης...
Η κερατας, η ψηφοφορος Σαμαρα-Βενιζελου-Μιχαλολιακου...
Στα παπαρια μας ο μπουφος μεν...αλλα ο μπουφος θα γινει -αν δεν εχει γινει- και πλειοψηφια!
Το προβλημα ειναι οτι τα νεα τα παιδια δεν γαλουχουνται σε συνδεσμους, δεν γινονται ΠΑΟΚ γιατι ΠΑΟΚ=ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ/ΕΚΔΡΟΜΕΣ/ΜΟΥΡΛΑ/ΑΝΙΣΟΡΡΟΠΙΑ/...ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΟΤΙ ΘΕΣ...ΜΑ ΠΑΝΩ ΑΠ'ΟΛΑ ΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ
Δεν ειναι δυνατον στον ΠΑΟΚ να ειναι σημαινοντα προσωπα,να μετραει η αποψη τους και να μην γελανε ολοι μαζι τους και να τους καρπαζωνουνε και να τους φτυνουνε οι αντμιν απο το μανια, ο κολκας και σια. Δηλαδη πριν μια 10ετια μετεδιδε ο χαφιες, ο αρχιγλυφτης, ο μπατσοφιλος, ο τσορμπατζογλου ματς και δεν τον ηξερε η μανα του.
Και σημερα ειναι ροκ σταρ και γραφει και "βαρησημαντα" αρθρα...
ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΠΑΡΑΣΙΔΗΣ ΥΠΑΡΧΕΙ...ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΝΑ "ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΟΠΑΔΩΝ" ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ???
ΔΗΛΑΔΗ ΤΡΟΜΑΖΩ ΜΕ ΤΟ ΕΡΓΟ...
ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΟΝΤΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ...
ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΑΛΛΗ ΛΥΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ...
ΚΙ ΟΜΩΣ ΕΠΙ ΓΟΥΜΕΝΟΥ ΥΠΗΡΧΕ ΜΙΑ ΥΓΕΙΑ
ΞΕΡΑΜΕ, ΓΝΩΡΙΖΑΜΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΙ...
Η ΛΑΙΛΑΠΑ ΖΑΓΟΡΑΚΗ-ΒΡΥΖΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΔΙΑΛΥΣΕΙ
ΧΙΛΛΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΤΑ ΑΛΑΝΙΑ ΠΟΥ ΤΡΑΒΗΧΤΗΚΑΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΣΤΟ ΠΕΛΟΚΥ
ΜΑΣ ΦΤΙΑΞΑΤΕ ΤΟ ΕΙΝΑΙ, ΤΑ ΣΩΘΙΚΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ!
ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΑΙΡΕΙΑ ΤΩΡΑ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΟΛΑ!

georgeman

• Guest
« Reply #118 on: January 18, 2013, 14:29:18 »
ΚΙ ΟΜΩΣ ΕΠΙ ΓΟΥΜΕΝΟΥ ΥΠΗΡΧΕ ΜΙΑ ΥΓΕΙΑ
ΞΕΡΑΜΕ, ΓΝΩΡΙΖΑΜΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΙ...
Η ΛΑΙΛΑΠΑ ΖΑΓΟΡΑΚΗ-ΒΡΥΖΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΔΙΑΛΥΣΕΙ

Ενταξει, sorry κιολας, αλλα εδω το μαμησες...!

Offline memts

• Αποστολή
  • **
« Reply #119 on: January 18, 2013, 14:40:54 »
γιατι το γαμησε? που ειναι η υπερβολη? στη χουντα ηξερες τον εχθρο σου , η ''δημοκρατια '' σε πετσοκοψε
Πολλες φορες προσπαθησα μ'αυτα τα γαμημενα , αντι να βγουν στα χειλη μου ΣΦΗΝΩΝΟΥΝ στον αυχενα....