http://www.paokmania.gr/%CF%83%CF%84%CE%AE%CE%BB%CE%B5%CF%82/%CE%BC%CE%BC%CE%B5/item/39241-%CE%AD%CE%BD%CF%84%CE%B1%CF%83%CE%B7-%CE%BC%CE%B5-%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%82-%CE%BF%CF%80%CE%B1%CE%B4%CE%BF%CF%8D%CF%82-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CF%80%CE%B1%CE%BF%CE%BA
πρωτα 2 σχολια...αλλοθρησκοι δεν θα γραφαν τοσο γρηγορα
- "..ΑΝ έγινε πραγματικά κάτι τέτοιο, η μ@λ@κί@ κάποιων έχει φτάσει στο απροχώρητο!! Τελικά τους συγκεκριμένους δεν τους ενδιαφέρει η ομάδα, αλλά οι μεγάλες βόλτες (καμουφλαρισμένες πίσω από τάχα εκδρομές του ΠΑΟΚ) και η αλητεία σε όλο της το μεγαλείο!
Η ομάδα εκεί πιου πάει να γιατρευτεί, κάτι τέτοια τη ρίχνουν πάλι πίσω στο κρεβάτι!"
- "Αν ειναι αληθεια τα οσα λενε,τοτε ..Αααα ναι ξεχασα!
Μετα θα κανουμε πορειες για λευτερια στα "αδερφια" μας(?)..."
- "αυτοι δεν ειναι πλεον ΠΑΟΚ. Ταξιδευουν με προφαση τον αγωνα για να σπασουν και να ρημαξουν...."
- "οι αεργοι κ τα ζακια εχουν βρει καταφυγιο στην ομαδα μας.
Επειδη εχουν απλετο χρονο αλλα κ χρημα (δεν ξερω πως) κ κανουν εκδρομες νομιζουν οτι ο ΠΑΟΚ τους ανηκει,το ιδιο συμβαινει κ με καποιους που παιρνουν διαρκειας.
Ποτε θα τελειωσει αυτο το μαρτυριο για την ομαδα μας επιτελους?Ποτέ αν αναλογιστεις οτι εχουν επωνυμους υποστηρικτες που απο τις σπηλιες αλλα κ μεσα στο γηπεδο ειναι αρωγοι στον αγωνα των εχθρων της ομαδας.
Λευτερια στον ΠΑΟΚ"
Ας πουμε οτι εγιναν ετσι τα πραματα...
Ηπια εγω, εσυ, ο Γιαννης, ο Λευτερης ο ξερω 'γω και εσπασα ενα μπαρ στο τρενο...
Μαλακια μου? Μαλακια μου.
- ΕΠΕΙΔΗ ΕΣΠΑΣΑ ΕΝΑ ΜΠΑΡ ΣΤΟ ΤΡΕΝΟ ΑΦΗΝΩ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΙΣΩ???
ΠΩΣ ΣΚΑΤΑ ΑΦΗΝΩ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΙΣΩ ΕΓΩ/ΕΣΥ/ΑΥΤΟΣ/ΕΠΕΙΔΗ ΕΓΩ/ΕΣΥ/ΑΥΤΟΣ ΣΠΑΣΑΜΕ ΕΝΑ ΠΟΤΗΡΙ, ΕΝΑ ΜΠΟΥΚΑΛΙ, ΕΝΑ ΜΠΑΡ, (ΣΕ) ΕΝΑ ΤΡΕΝΟ???
ΞΕΡΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΠΟΣΟ ΠΟΥΛΑΝΕ ΚΑΤΙ ΜΙΝΙΑΤΟΥΡΕΣ ΟΥΖΟ ΚΑΙ ΟΥΙΣΚΙ ΣΤΑ ΤΡΕΝΑ? ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΜΑΓΚΑΚΟ ΑΝ ΤΟ ΕΣΠΑΣΕ...ΣΤΑ ΝΙΑΤΑ ΜΟΥ ΕΣΠΑΣΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΝΑ ΜΠΑΡ ΣΕ ΕΚΔΡΟΜΗ ΜΕ ΤΡΕΝΟ ΛΟΓΩ ΑΚΡΙΒΕΙΑΣ...ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΑ ΗΠΙΑΜΕ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΖΑΜΠΑ...
- ΕΣΥ ΛΕΙΨΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΑΜΜΙΑ ΠΟΡΕΙΑ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΘΑ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ..."ΑΔΕΡΦΙΑ" Ε ΠΟΥΣΤΑΡΙΟ? ΑΔΕΡΦΙΑ ΣΕ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΑ ΚΥΡΙΕ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΥ ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΑ ΜΑΖΙ? "ΠΑΟΚΤΣΗ" ΕΣΥ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΕ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΑΙΕ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΙΕ?!...ΠΟΥΣΤΟΣΚΟΥΛΗΚΟ ΞΕΣ ΕΣΥ ΜΕΣΑ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΑΔΕΡΦΙΑ ΤΟ ΒΑΖΕΙΣ ΣΕ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΑ
- ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗ ΜΕΡΑ ΕΚΔΡΟΜΗ Ο ΟΡΕΙΒΑΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΕΙΠΑΝ ΝΑ ΤΡΑΒΗΧΤΟΥΝ ΣΤΗ ΜΠΑΛΑ...ΚΑΤΕΡΙΝΗ-ΛΑΡΙΣΑ-ΛΕΙΒΑΔΕΙΑ-ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ-ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ-ΧΑΡΙΛΑΟΥ-ΗΡΑΚΛΕΙΟ-ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ...ΠΑΝΤΑ ΕΤΣΙ ΤΑΞΙΔΕΥΑΝ ΟΙ ΑΙΩΝΟΒΙΟΙ ΑΘΑΝΑΤΟΙ ΑΛΗΤΕΣ ΜΑΛΑΚΑΚΟ...ΣΤΑ ΡΕΠΟ ΤΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΟΡΕΙΒΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΨΑΡΕΜΜΑΤΟΣ ΚΕΡΑΤΑ...
- ΤΟΥΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ Ο ΣΟΡΟΣ ΦΙΛΑΡΑΚΙ...ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΗΡΕΣ ΧΑΜΠΑΡΙ ΑΡΧΗΓΕ. ΕΣΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΠΙΑΝΕΙΣ ΠΟΥΛΙΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ...
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο Π.Α.Ο.Κ. ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΡΑΒΙΟΥΝΤΑΙ ΠΑΝΤΟΥ...ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ ΠΟΥ ΠΑΤΑΣ ΤΑ ΠΛΗΚΤΡΑ...
ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΙΕ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΣΚΑΤΟ ΣΟΥ ΠΑΞΙΜΑΔΙ ΝΑ ΜΕΤΡΑΣ ΠΕΝΗΝΤΑΡΙΚΟ-ΠΕΝΗΝΤΑΡΙΚΟ ΤΑ ΦΡΑΓΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΡΟΜΗ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ...ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΟΜΩΣ ΓΑΜΩΣΠΙΤΕ ΠΟΥ ΚΑΤΑΚΡΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΡΕΧΕΙ Η ΓΛΩΣΣΙΤΣΑ ΣΟΥ...
ΚΑΙ ΤΙ ΔΕ ΘΑ ΔΙΝΑ ΝΑ ΣΕ ΓΝΩΡΙΣΩ...
"ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ"...ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΟ Ε ΠΟΥΣΤΙΤΣΑ?
Καλα ρε τι σκατα γινεται? Ειπαμε νεο-ΠΑΟΚτσηδες αλλα οχι και ετσι.
Ψεκασμενα ειναι αυτα? Τι σκατα παιζει? Γεμισαμε χαφιεδες και χρυσαυγουλα?
ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ? ΤΙ ΕΠΟΧΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ?
ΤΑ ΛΗΚΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΒΑΖΕΛΕΣ ΑΝΤΙΦΑ...ΚΑΙ 'ΜΕΙΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ (1-2-3 ΣΤ'ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ ΤΗ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ) ΓΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ...
ΡΕ Η ΣΑΛΟΝΙΚΑ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΡΟΚ ΕΝΤ ΡΟΛ. ΟΠΟΙΟΣ ΕΖΗΣΕ ΤΑ 80's ΞΕΡΕΙ.
ΘΥΡΑ 4-ΒΑΡΔΑΡΗΣ-ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ-ΚΟΡΟΜΗΛΑ
ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ ΕΤΣΙ...Η ΧΑΡΑ ΤΟΥ ΑΝΘΙΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΨΩΜΙΑΔΑΙΙΚΟΥ
Και μετα ασχολουμαστε με χαρους, γαυρους, σκουληκια και αρχιδιες.
ΡΕ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΦΙΔΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΡΦΟ ΜΑΣ.
ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ ΕΧΘΡΟΙ
ΘΑ ΜΕ ΠΕΙΣ ΗΠΙΕΣ ΚΑΝΑ ΞΥΔΙ ΚΑΙ ΜΠΛΑ-ΜΠΛΑ...ΤΙ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙΣ?
ΓΙΑ ΑΡΧΗ
ΜΑΖΕΥΟΜΑΣΤΕ 2 ΤΡΑΠΕΖΙΑ ΣΤΟ ΦΡΑΤΕΛΙ ΚΑΙ ΚΑΠΑΚΙ ΛΙΜΠΕΡΟ...
ΜΕΣΑ ΣΕ 3 ΩΡΕΣ ΑΦΑΙΡΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΡΚΙΝΩΜΑ ΚΑΙ ΙΣΙΩΝΟΥΜΕ ΠΡΟΣΩΠΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ
ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΛΛΙΩΣ...ΕΞΑΠΛΩΝΟΝΤΑΙ...ΜΑΝΙΑ,FC,ΚΟΛΚΕΣ,ΡΑΠΤΟΠΟΥΛΟΙ,ΤΣΟΡΜΠΑΤΖΟΓΛΟΥ,ΣΑΛ-ΠΙ-ΓΓΙ-ΔΗΣ ΟΕ-ΟΕ-ΟΕ,ΑΠΟΔΥΝΑΜΩΣΗ Σ.Φ...
ΕΦΙΑΛΤΙΚΟ ΣΚΗΝΙΚΟ...
ΘΑ ΣΗΚΩΘΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΩΡΑ Ο ΣΥΓΧΩΡΕΜΕΝΟΣ Ο ΠΑΡΑΣΙΔΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΑΡΧΙΣΕΙ ΣΤΑ ΜΠΙΝΕΛΙΚΙΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΚΛΩΤΣΙΕΣ...
ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΜΙΛΗΣΩ ΓΙΑ ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΤΕΛΙΚΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΑΝΑΠΛΗΡΩΤΑ