Άμα την ανοίξουμε την κουβέντα αδερφέ μου, δεν θα τελειώσουμε ούτε μεθαύριο. Ο καθένας έχει τις απόψεις του και καμία ιστορία που γράφεται δεν είναι αντικειμενική. Εγω ξέρω οτι έφαγε ξύλο απο δικούς μας, τον έφτυναν, τον φώναζαν ζέλα, έφαγε το κεφάλι του με τα γουμενίστικα, εκδιώχθηκε απο τον τελευταίο και εμείς τον τελευταίο τον διώξαμε 2 χρόνια μετά, μη θυμήσω τι κάλυψη του προσφέρθηκε με τα "80 χρόνια ΠΑΟΚ" και τα σποτάκια κ τα διαρκείας ακόμα κ απο οργανωμένο κόσμο. Μη θυμηθώ οτι του φόρτωναν τις πουστιές του διονύση κ της γάγγραινας που άκουγε στ όνομα σάκης, στα λέω φευγαλέα γτ ξέρω οτι μιλάω σε αδερφό που γνωρίζει....Λάθη επειδή αγαπάμε κάνουμε όλοι μας. Επαναλαμβάνω το ακράδαντο πιστεύω μου, "μακρυά κ αγαπημένοι" ασχέτως αν είναι ο μεγαλύτερος έλληνας κοουτς που έχουν δει τα μάτια μου στο 90λεπτο ματς σε στήσιμο, διάβασμα, αντίδραση τακτική, έχει καταπιεί πολύ μεγάλα ονόματα πάγκου, σαφώς και υστερεί τραγικά στα προπονητικά, στις προετοιμασίες τα εργομετρικά κ την προοικονομία πριν τα ματς. Ξαναλέω οταν αρχισε τα δικο μας παιδί ο δημητράκης έσπασε μέσα μου και σήμερα τον παρακαλώ πολύ να μην πάει στους σιχαμένους, θα υπογράψει την θανατική του καταδικη σ' οσους τον θυμόμαστε με αγάπη και ευχαριστα συναισθήματα. Αυτά κ σόρυ για το οφ τοπικ, Παπαστεργιανε τι τρέχεις βρε πούλιμ να πάρεις την μπαλα απο τα δίχτυα κ να τη στήσεις στη σέντρα, δεν σ εχουν πει τι νίλες τραβάνε 90 χρόνια τα ζωάδια στο "τζαμί"...