Author Topic: ατρόμητος - ΠΑΟΚ Δευτέρα 3/9/12 ώρα 20:30 novasports 1  (Read 3880 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
3-1 το βλέπω και κλαρίνο, μακάρι να μας φύγει το σύγκαμα από την πέμπτη και να κερδίσουμε αλλά η εικόνα της ομάδας την πέμπτη ήταν απελπιστική.
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline Keskin!

• Αποστολή
  • **
η ομαδα γενικοτερα ειναι για τα πανηγυρια πραγμα που σημαινει οτι ακομα και καλα να παιξει θα ναι κατι τυχαιο. στα τετοια μου ομως. δεν μπορω αλλο να τρεφω ελπιδες για το αγωνιστικο/δοικητικο καλο αυτης ομαδας. στο γηπεδο να παμε να περασουμε καλα και να πανε να γαμηθουν ολοι τους κατ εμε.

για εισητηρια, εκδρομεις κτλ εμαθε κανεις τιποτα?

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
1-4 και ομποε το βλεπω εγω..

Offline skyclad4

• Αλλαγή
αν υπαρχει κατι οργανωμενο απο τους αθηνεζους, ενα πμ παρακαλω.
Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline kiri4koc

• Κερκίδα
  • *
άσχετο αλλά dask4 1000 χρόνια να ζήσεις μου έφτιαξες την μέρα με τον black dragon :prosk:

Offline PAOK_Piraeus

• Αποστολή
  • **
Μεμονωμενοι και χωρις διακριτικα στο περιστερι, δεν θα ανοιξει θυρα λεει για τον κοσμο. Οι νταβατζηδες κατεβαινουν οσοι θελουν, οπου θελουν κι εσυ συνεχιζεις να εξισωνεσαι με κατοικο της Wadya. Ευγε στην παε, συνεχιστε να χτυπατε την γροθια στο τραπεζι. Προσοχη στα νυχια μονο.

Θα προσπαθησω να ειμαι εκει, ΠΑΟΚ γερα γαμω τα μπεταντιν.
"Κάποια πράγματα στην ζωή δεν εξαγοράζονται με τα χρήματα. Αυτό που ζω στον ΠΑΟΚ δεν έχει τιμή."

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
η παε δεν σκεφτηκε να ζητησει εισητηρια αλλα δεν υπαρχει και κανεις να της το υπενθυμισει...

Offline ThassosPAOK

• Αλλαγή
Κόσμο θα έχει (εκτός και αν αλλάξει κάτι)... ;)
ΕΝΑ ΝΗΣΙ... ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ...

ive4

• Guest
με όσους μίλησα θέλουν να πάνε. Αλλά υπάρχει αυτή η φήμη ότι δεν θα υπάρχει θύρα οπότε θα τραβηχτούν τζάμπα. Εγώ λέω όποιος μπορεί να πάει, δε μπορεί να μην ανοίξουν θύρα αν δουν 500 άτομα.

Για όποιον πάει πρώτη φορά, θυμάμαι ότι από Άγιο Αντώνιο έχει πολλά στενάκια μέχρι να βγεις γήπεδο.
Επίσης από κάτι εμπειρίες σε Περιστέρια κτλ (σε μπάσκετ), ο κόσμος τους είναι αρκετά κομπλεξικός.

Offline babis36

• Αλλαγή
3-1 το βλέπω και κλαρίνο, μακάρι να μας φύγει το σύγκαμα από την πέμπτη και να κερδίσουμε αλλά η εικόνα της ομάδας την πέμπτη ήταν απελπιστική.
Είμαστε εμείς της Πόλης τα παιδιά τα παινεμένα
που παίζουμε την μπάλα ξακουσμένα

Offline bozik

• Αλλαγή
 Ιτάνζ, Γιαννούλη, Σκόνδρα, Φυτανίδη, Λαζαρίδη, Ιγκλέσιας, Μπρίτο, Δημούτσο, Μπέλιτς, Επστάιν και Κούτσι...

τη 3...5 θα φάμε από τους επιθετικαρες του ατρόμητου,που θυμίζουν μικτοί λαρισοπανιώνιο-σερελεβαδειακό...
και επειδή έχουν και άμυνα λαζαρίδη-σκουληκοσκορδα-γιαννούλη -ρετζιά και τσέκο...σιγά μην βάλουμε και γκολ...
τζάμπα πετάτε τα λεφτά σας...0-1...και 2 νίκες σερί από 84-85...
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline T.manos4

• Αλλαγή
ΜΟΝΟ ΔΙΠΛΟ ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΟΥΣ
ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΑΝ ΔΕΝ ΑΓΑΠΑΣ... ΤΣΑΜΠΑ ΖΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΡΠΑΤΑΣ

Offline Poet

• Αποστολή
  • **
0-2 ΣΤΟ 20' 0-4 τελικό. Πρίγκηπα, λυπούμαστε που βρέθηκες στον δρόμο μας.

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
Παρτε το

Offline kissmyarrow

• Content Team
  • Αποστολή
πολλα πιτσιρικια στην 11αδα, ΕΤΣΙ

ΜΟΝΟ ΔΙΠΛΟ ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΟΥΣ
ΠΡΩΤΑ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ... ΜΕΤΑ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ

Offline PA0Kis-4

• Αποστολή
  • **
Οι δικοι μας ακουγονται απ έξω γαμω το κρατος σας

Offline PA0Kis-4

• Αποστολή
  • **
A τελικά μπήκαν άκυρο :P αλλα παρόλα αυτά γάμο το κράτος
« Last Edit: September 03, 2012, 21:19:20 by Capricorn »

Offline maria-mtb

• Βασικός
πω πω θεε μου!! παλι καλα που ειναι κ τα σκουληκια κ λεμε πως υπαρχουν κ χειροτερα.  :-\ :-\

Offline che4a

• Αποστολή
  • **
θλιψη στο 1ο...αναπτυξη μηδεν αμυνα μπαζει στα στημενα τρωμε νυχια...μονο ο βιβιαν ειναι θετικος
Bγείτε και μιληστε...Τα μυαλα μας ΑΚΟΜΗ πονανε
ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ, ΣΤΗ ΠΟΛΗ  Ή ΣΕ ΑΛΛΟ ΠΛΑΝΗΤΗ

Offline w|lD ShaRK

• Αποστολή
  • **
Τι να πει κανείς... Είναι ντροπή αυτο το συνονθύλευμα πολύ κακών ποδοσφαιριστών να ονομάζεται ΠΑΟΚ.
80% κατοχή μπάλας το Περιστέρι και 0/13 γεμίσματα για εμάς, αυτό τα λέει όλα. Οι παίχτες πάντως δε φταίνε σε τίποτα. Αν τους έλεγες πριν 3 χρόνια ότι θα παίζουν βασικοί στον ΠΑΟΚ θα γέλαγαν μέχρι αιμόπτυσης. Κάποιοι αληταράδες τους έφεραν... και κατάντησαν τον ΠΑΟΚ ομαδούλα
...:::Η Τούμπα δε κάνει. Νέο γήπεδο στον ΠΑΟΚ:::...