Author Topic: ατρόμητος - ΠΑΟΚ Δευτέρα 3/9/12 ώρα 20:30 novasports 1  (Read 3916 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline george4

• Αλλαγή
δυσκολο ματς ειδικα με την ομαδα που εχουμε φετος
« Last Edit: September 01, 2012, 22:42:34 by tsakalaki »
μεγαλε Π.Α.Ο.Κ. για σενα ζουμε

gika

• Guest
Η ομάδα μας είναι χάλια γενικά. Τώρα που θα είναι χάλια μείον Σαλπιγγίδη, Γκαρσία και Λάζαρ.... Ο Ατρόμητος από την άλλη έχει πολύ καλή ομάδα και αυτό φάνηκε και στον άδικο αποκλεισμό του από τη Νιουκαστλ και την μπαλάρα που έπαιξε. Παίζουμε και στην έδρα τους. Κι οι δύο ερχόμαστε από αποκλεισμό και είναι ένας άγνωστος παράγοντας το πως θα αντιδράσουν οι δύο ομάδες. Στα συν του ΠΑΟΚ, ότι ο Δώνης ξέρει πολύ καλά την αντίπαλη ομάδα. Στοιχηματικά θα το έβλεπα να ξεκινάει από τον άσσο και να πηγαίνει προς το Χ. Ευελπιστώ στη νίκη γιατί ΠΑΟΚ είσαι κι η φανέλες ενίοτε παίζουν και μόνες τους.

than_4

• Guest
ματωστε οσοι παιξετε

--------------χακομπο
αποστολο-κατσικα-ματεους-λινο
λορενς -φωτακη - κατσε - ρομπερτ
---------------πελκα
--------------κλαους

Offline banis

• Αλλαγή
μπέρδεψες τα πρόσημα μικρέ ... + Σαλπιγγίδη ... - Γκαρσία και Λάζαρ ...

αν και για τον Λάζαρ αναρωτιέμαι ποιος ο λόγος να απουσιάσει απο αυτό το ματς   ???

Υ.Γ. εμείς πάντως θα μαστε εκεί ...

Offline kalts4

• Αποστολή
  • **
κοσμο θα εχουμε στο γηπεδο? θα εχει εισιτηρια στα εκδοτηρια, τι παιζει γενικως?παντως ειλικρινα,χωρις να ειμαι απο τους πλεον τακτικους του forum,δεν περιμενα να ανοιξω το τοπικ αυτο σαββατο μεσημερι, δυο μερες πριν το ματς,και να μην γραφει τιποτα για εισιτηρια κι ετσι.μαλλον εχουμε πεσει σε γκρινια ολοι μας και η απογοητευση ειναι διαχυτη,αλλα εγω μια φορα ως κατοικος χαμουτζιας θα το δωσω το παρον,οχι για να χειροκροτησω τον γλυκο και τον εττο,αλλα για να δω την ασπρομαυρη στολη.αλλωστε αυτο που ξερουμε να κανουμε καλυτερα απ ολους ειναι οι κερκιδες εντος ελλαδος,και οχι lifestyle εκδρομες στα λονδινα και στα μιλανα.αντε καλη ανασυγκροτηση δυναμεων να εχουμε
μακεδονες ειμαστε
στην αθηνα μενουμε
ΠΑΟΚ μου τρελαινομαι
τους νοτιους σιχαινομαι

Offline george4

• Αλλαγή
η ανυπαρκτη παε  εισιτηρια δεν ζητησε αλλα κοσμο πιστευω θα εχουμε εστω και λιγους
« Last Edit: September 01, 2012, 15:24:14 by george4 »
μεγαλε Π.Α.Ο.Κ. για σενα ζουμε

Offline dave

• Αλλαγή
Στοιχηματικά θα το έβλεπα να ξεκινάει από τον άσσο και να πηγαίνει προς το Χ.

καλα κερδη οπου κ αν πονταρεις

Offline bozik

• Αλλαγή
εγω νο γκολ
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline Euthemes

• Αλλαγή
κοσμο θα εχουμε στο γηπεδο? θα εχει εισιτηρια στα εκδοτηρια, τι παιζει γενικως?παντως ειλικρινα,χωρις να ειμαι απο τους πλεον τακτικους του forum,δεν περιμενα να ανοιξω το τοπικ αυτο σαββατο μεσημερι, δυο μερες πριν το ματς,και να μην γραφει τιποτα για εισιτηρια κι ετσι.μαλλον εχουμε πεσει σε γκρινια ολοι μας και η απογοητευση ειναι διαχυτη,αλλα εγω μια φορα ως κατοικος χαμουτζιας θα το δωσω το παρον,οχι για να χειροκροτησω τον γλυκο και τον εττο,αλλα για να δω την ασπρομαυρη στολη.αλλωστε αυτο που ξερουμε να κανουμε καλυτερα απ ολους ειναι οι κερκιδες εντος ελλαδος,και οχι lifestyle εκδρομες στα λονδινα και στα μιλανα.αντε καλη ανασυγκροτηση δυναμεων να εχουμε

Χαίρομαι να διαβάζω τέτοιες δημοσιεύσεις. Εσείς είστε ΠΑΟΚτσήδες. Εμείς εδώ πάνω στα εύκολα καμιά φορά ξεχνάμε.

Στο Περιστέρι ΔΕ ΧΑΝΟΥΜΕ. Ούτε μεθαύριο ούτε γενικά. Περισσότερα προβλήματα μάς έχει δημιουργήσει αυτή η ομάδα στην Τούμπα παρά εκεί. Όσο και αν υπάρχει απογοήτευση από την ομάδα, δε νομίζω ότι υπάρχει αντίπαλος που "μας έχει" τόσο απλά κι εύκολα. Αφήστε που οι συγκεκριμένοι θα έχουν να αντιμετωπίσουν και το hangover που συνηθίζεται μετά από (καλή) παρουσία μεσοβδόμαδα στην Ευρώπη, αυτό που πιθανότατα θα έχουν και οι γαυροβάζελοι ανεξάρτητα από το μέγεθος των κλαρίνων που θα κάνουν.

Γαμήστε τομπούστη τον ατρόμητο. Βάλτε το αστέρι, τη χαλκηδόνα, τον μπάεβιτς, τις φιάλες αερίου και όοοοολους τους φενταγίν, και τους 100, στον πάτο του σπανού.
Ευτυχώς υπάρχει ο ΠΑΟΚ κι υποφέρεται η ζημιά

Offline savage republic

• Βασικός
Ποιος ατρομητάκος ρε; Ήρθε το λάχανο και λέει για άσσο εδώ μέσα. ΕΛΕΟΣ. Πούτσα και ξύλο και σούβλα και διπλό. Μόνο νίκη.-

gika

• Guest
Ίσως.. Αλλά ακόμα και αυτό το μαλακισμένο χρειάζεται, όταν τα άλλα μαλακισμένα μας άφησαν με μόνους φορ τον Κλάους, τον φέρελπις Παπάζογλου (=Γιάννου) και τον κοντοπούτανο.

gika

• Guest
Στοιχηματικά θα το έβλεπα να ξεκινάει από τον άσσο και να πηγαίνει προς το Χ.

καλα κερδη οπου κ αν πονταρεις
Πρώτον, έχω κόψει το στοίχημα.
Δεύτερον, δεν έπαιζα ποτέ τον ΠΑΟΚ στο στοίχημα.
Τρίτον, αν έπρεπε, θα το έπαιζα διπλό γιατί δεν θα μου πήγαινε η καρδιά.

Offline Gewlogos

• Αποστολή
  • **
εγω νο γκολ
εγώ νο μάνεη..  :'(

Offline banis

• Αλλαγή
Ίσως.. Αλλά ακόμα και αυτό το μαλακισμένο χρειάζεται...

σε τι πράμα χρειάζεται ;;;

ας στήσουν ένα κώνο καλύτερα εκεί που αγωνίζεται ... θα ταν προτιμότερο και δεν θα κόστιζε και 1.400.000 το χρόνο ...  

και όσο για κόσμο ... κανένας σύνδεσμος απο πάνω δεν κάνει εκδρομή απ'όσα γνωρίζω ... θα κατέβουν πάντως σίγουρα κάποιοι μεμονωμένοι συν όσους Αθηναίους φροντίσουν να βρεθούν γιατί και η μέρα είναι εργάσιμη ... τώρα θα με πεις ποιος δουλεύει πλέον αλλά αυτό είναι άλλη και μεγάλη κουβέντα...
« Last Edit: September 01, 2012, 20:46:29 by banis »

gika

• Guest
Άμα δεν έχει πρόβλημα ο Σαββίδης να πληρώνει 1.200.000 για μια -άσχημη- γλάστρα, δεν θα χαλαστώ εγώ για το μισθό του, τώρα πια. Κατά τ' άλλα γ@μιέται ο κοντός. Όσο για το που θα χρειαστεί, όπως και να έχει δεν νομίζω να μπορεί να παίξει χειρότερα από τον Γιάννου. Κι αφού δεν έχουμε έστω κάποιον.. Παπάζογλου, χρειάζεται. Η σουπερλιγκ δεν έχει επιτρέψει ακόμα τη χρήση κώνων αντί παικτών. Ειδάλλως θα συμφωνούσα μαζί σου. ;D

ive4

• Guest

Με εκφράζεις. Πολύ ευρωπαίοι γίναμε. Το τέλος της Ευρώπης, πρέπει να γίνει αρχή για εκδρομές σε όλη την Ελλάδα.

Offline Vorious

• Αλλαγή
Δειξτε επιτελους μετα απο δε θυμαμαι κι εγω ποσα χρονια οτι το πρωταθλημα για τον ΠΑΟΚ δεν τελειωνει το Σεπτεμβριο
και φετος δεν υπαρχουν ούτε τα ματς της ευρωπης, ουτε οι επιτυχιες της ευρωπης για να χρυσωσουν το χαπι των απαραδεκτων "πορειων" στο πρωταθλημα

ΜΟΝΟ νικη με τη γειτονια

ΠΑΟΚ γερα γαμα τα μουνια
ειπαμε και ΠΑΟΚ να μην ημουνα παλι ΠΑΟΚ θα μουνα

Offline trikalinos -4-

• Αποστολή
  • **
ΜΟΝΟ ΔΙΠΛΟ ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΟΥΣ

Offline maria-mtb

• Βασικός
αρχισαν τα ονειρα μου  ;D  

ειδα οτι παιζαμε στην αθηνα, αλλα η ομαδα κ καλα ηταν η λαρισα, μικρο το κακο γιατι στην κερκιδα που ημασταν ηταν ολοι οι αθηναιοι, οποτε λογιζεται ως ατρομητος. τελικο σκορ 2-4, το τεταρτο αθανασιαδης κεφαλια δοκαρι μεσα. ημιχρονο 2-3
για να δουμε...  :P

επισης στο ιδιο ονειρο ειδα dask4 να τα χωνει σε κοντο κ κεινος να απανταει. dask4 στο τελος να του λεει, να πας εκει που χειροκροτας πρασινε λαγε  :a1006:

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
 :'(    :-*