Author Topic: Rabbit Wien - Π.Α.Ο.Κ. 30/8/2012 21.45 ote tv  (Read 6110 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Poet

• Αποστολή
  • **
Απ: Rabbit Wien - Π.Α.Ο.Κ. 30/8/2012 21.45 ote tv
« Reply #140 on: September 01, 2012, 02:33:17 »
Ρε batistuda βγάλε αυτή με τα κρεμασμένα βυζιά απ'την υπογραφή σου ... εκτός του ότι είναι κουραστική γιατί είναι πολύ μεγάλη και γαμάει τα μηνύματα, είναι και μπάζο η ρουφιάνα!!!

Offline Batistuta-4-

• Content Team
  • Αλλαγή
« Reply #141 on: September 01, 2012, 02:39:44 »
poet ειναι δυνατον ρε φιλε να λες σαρα βαρονε μπαζο ? δλδ μεχρι κ μπαν πρεπει να φας για τα λογια που ξεστομησες αν ειναι δυνατον

Offline Geo

• Αλλαγή
« Reply #142 on: September 01, 2012, 02:40:19 »
Με τέτοιο "κούρεμα" που υπέστη η ομάδα είναι λογικός ο αποκλεισμός. Ξυλοκόποι οι αυστριακοί, αλλά και εμείς κομμώτριες.
Να δούμε τώρα τι δικαιολογία θα σκαρφιστούν στην πρώτη σφαλιάρα στο πρωτάθλημα. Που δεν θα αργήσει νάρθει. ΠΑΟΚ είσαι.

υγ. Η κασέτα Νο 2 για κατάκτηση του κυπέλου από πότε θ'αρχίσει να παίζει?

Offline Poet

• Αποστολή
  • **
« Reply #143 on: September 01, 2012, 02:44:20 »
poet ειναι δυνατον ρε φιλε να λες σαρα βαρονε μπαζο ? δλδ μεχρι κ μπαν πρεπει να φας για τα λογια που ξεστομησες αν ειναι δυνατον
Δεν την ξέρω μωρέ την τσουλάρα, αλλά και μόνο που βλέπω τα βυζιά να φτάνουν στον αστράγαλο θέλω να τον κόψω και να τον πετάξω στα σκυλιά!!!

Offline Gewlogos

• Αποστολή
  • **
« Reply #144 on: September 01, 2012, 02:45:12 »
Poet κλικ στο "Προφίλ"----> κλικ στο "Ρυθμίσεις Εμφάνισης"----> Τικάρισμα το "Μη εμφάνιση υπογραφών άλλων χρηστών." ----> κλικ στο
 "Αλλαγή Προφίλ" και είσαι έτοιμος..

Offline Batistuta-4-

• Content Team
  • Αλλαγή
« Reply #145 on: September 01, 2012, 02:48:15 »
Δεν την ξέρω μωρέ την τσουλάρα, αλλά και μόνο που βλέπω τα βυζιά να φτάνουν στον αστράγαλο θέλω να τον κόψω και να τον πετάξω στα σκυλιά!!!

poet  αμα σε πεφτει λιγη τι να σε πω ρε φιλε μαγκια σου να βγουμε κανα βραδυ μαζι αν ειναι να με γνωρισεις καλυτερες  :D :D

Offline Poet

• Αποστολή
  • **
« Reply #146 on: September 01, 2012, 02:59:31 »
Poet κλικ στο "Προφίλ"----> κλικ στο "Ρυθμίσεις Εμφάνισης"----> Τικάρισμα το "Μη εμφάνιση υπογραφών άλλων χρηστών." ----> κλικ στο
 "Αλλαγή Προφίλ" και είσαι έτοιμος..
Μ'εσωσες ... σου είμαι υπόχρεος.

Offline Poet

• Αποστολή
  • **
« Reply #147 on: September 01, 2012, 03:00:59 »

poet  αμα σε πεφτει λιγη τι να σε πω ρε φιλε μαγκια σου να βγουμε κανα βραδυ μαζι αν ειναι να με γνωρισεις καλυτερες  :D :D
Η μισή Θεσσαλονίκη είναι γεμάτη με γκόμενες καλύτερη απ'αυτή, αλλά τέλος πάντων, αν βγαίνεις μαζί της και είσαι τόσο καψούρης με την πάρτη της, χαλάλι σου ... εγώ γλύτωσα :))))

Offline Català

• Αλλαγή
« Reply #148 on: September 01, 2012, 17:41:54 »
Catala πολλά πράγματα στη φαρσοκωμωδία που λέγεται ελληνικό ποδόσφαιρο είναι εξηγήσιμα οικονομικά. Όταν κάθε χρόνο ο Ολυμπιακός παίρνει όλο το κασέρι της συμμετοχής στο CH.L. μόνος του, είναι επόμενο ότι ξεκινάει στο +20 όταν εσύ είσαι στο μείον. Όλοι βέβαια θυμούνται το πως έφτασε ο Ολυμπιακός να παίζει για τόσα συνεχόμενα χρόνια στη συγκεκριμένη ευρωπαϊκή διοργάνωση.
Ο Παναθηναϊκός αυτή τη στιγμή, είτε το θέλουμε είτε όχι παίρνει μία οικονομική ανάσα βλέποντας Π.Α.Ο.Κ και Ατρόμητο να φεύγουν εκτός και σκέφτεται να αγοράσει κι άλλο παίκτη. Αυτό το έγραψα για να αντικρούσω τον ανάλαφρο τρόπο με τον οποίο είδε ο Δώνης τον αποκλεισμό. Όχι "δεν έγινε και τίποτα". Βέβαια και έγινε. Αποκλείστηκες, έφαγες τρία μπαλάκια από μία ομάδα κακής ποιότητας, σου παίρνει και τα λεφτά του Europa ο ΠΑΟ. Δεν είναι και λίγα για ένα βράδυ...
Δεν λέω δηλαδή ότι αν δεν έπαιρνε ακόμη μία μεταγραφή ο Παναθηναϊκός θα τον χτυπούσαμε, ενώ τώρα δεν θα τον χτυπήσουμε. Λέω ότι ένας τέτοιος αποκλεισμός πρέπει να αναλυθεί στη σωστή του διάσταση, πήγε την ομάδα πίσω, μας ξενέρωσε και μας κατέβασε ένα σκαλί και οικονομικά.
Για να μην ανησυχείς για τη σοβαρότητά μου αγαπούλα :-*

Ρε παπαρίδη petrov, τώρα γιατί μου πουλάς τρέλα να ουμ, αφού ξες ότι εγώ σε εκτιμώ  :) Αλλά με εκπλήσσεις γιατί το βλέπεις πολύ επιφανειακά για petrov, δε μας έχεις συνηθίσει έτσι.
Τα 20 μύρια κανείς δεν τα αρνείται, το πρόβλημα αλλού είναι: συνεχίζουμε να θεωρούμε δεδομένο ότι η διοίκηση θέλει το καλό του ΠΑΟΚ. Εγώ πιστεύω το ακριβώς αντίθετο, άρα από οικονομικής άποψης δεν έχει ιδιαίτερη σημασία η πρόκριση, γιατί αυτοί είναι ικανοί να σου πουν ότι μπήκαμε καμιά 50 μύρια μέσα αν βγούμε τσουλού. Αν τρώνε στο ζέλα και στο χανούμι που υπήρχαν και κάποιοι χορτάτοι μέσα και κάποιοι επιφανείς, σκέψου τι θα γινόταν με τα λιγούρια τα δικά μας, τους επαγγελματίες παράγοντες, που μόνο τέτοιους έχουμε, αν τους έπεφταν 20 χαρτιά μπραφ, και μόνο που το σκέφτονται τους τρέχουν τα σάλια. Αλλά και πάλι κάποιοι μάλλον τους τραβάνε το αυτάκι και δεν τους δίνουν καν αυτή την ευκαιρία, όταν βέβαια δεν μας σφάζουν με το κοράκι ή με διάφορες ποινές.
Ας φτιάξουμε το σπίτι μας που θέλει γκρέμισμα ουσιαστικά και χτίσιμο από την αρχή, και μετά θα δούμε για τα 2 ή τα 20 μύρια. Όσο έχεις τόσα άλλα βασικά να κοιτάξεις πιο πριν, ακόμα και αυτά τα ποσά αποτελούν λεπτομέρειες, όσο περίεργο κι αν ακούγεται σε πολλούς.

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
« Reply #149 on: September 01, 2012, 18:02:02 »

συνεχίζουμε να θεωρούμε δεδομένο ότι η διοίκηση θέλει το καλό του ΠΑΟΚ. Εγώ πιστεύω το ακριβώς αντίθετο, άρα από οικονομικής άποψης δεν έχει ιδιαίτερη σημασία η πρόκριση, γιατί αυτοί είναι ικανοί να σου πουν ότι μπήκαμε καμιά 50 μύρια μέσα αν βγούμε τσουλού. Αν τρώνε στο ζέλα και στο χανούμι που υπήρχαν και κάποιοι χορτάτοι μέσα και κάποιοι επιφανείς, σκέψου τι θα γινόταν με τα λιγούρια τα δικά μας, τους επαγγελματίες παράγοντες, που μόνο τέτοιους έχουμε, αν τους έπεφταν 20 χαρτιά μπραφ, και μόνο που το σκέφτονται τους τρέχουν τα σάλια.

+1926 , όλο το ζουμί για το πρόβλημα του ΠΑΟΚ.
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline petrov

• Αλλαγή
« Reply #150 on: September 02, 2012, 16:23:17 »

Ρε παπαρίδη petrov, τώρα γιατί μου πουλάς τρέλα να ουμ, αφού ξες ότι εγώ σε εκτιμώ  :)

Πρέπει που και που να ανεβάζουμε την τηλεθέαση φίλε  :icon23:

Offline bergkamp

• Αποστολή
  • **
« Reply #151 on: September 02, 2012, 20:58:42 »

++++
  ;D
ΚΙ ΑΝ ΠΕΙΝΑΩ ΚΙ ΑΝ ΒΡΟΜΑΩ ΚΙ ΑΝ ΜΠΑΤΙΡΗΣ ΤΡΙΓΥΡΝΩ ΛΕΩ Π.Α.Ο.Κ. ΚΑΙ ΧΟΡΤΑΙΝΩ ΚΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΦΡΟΝΩ

Offline ThassosPAOK

• Αλλαγή
« Reply #152 on: September 03, 2012, 01:38:44 »
Ίσως από τις καλύτερες εκδρομές και αν όχι η καλύτερη, μία από τις καλύτερες εμπειρίες.
Το μόνο κακό στην όλη υπόθεση είναι η ήττα και ο αποκλεισμός της ομάδας που δεν υπήρχε μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Μόνο αυτό ήταν το μείον της εκδρομής.

Δεν ήμαστε για πολλά φέτος (όπως δείχνει η ομάδα) και ίσως καλύτερα που μείναμε νωρίς εκτός αν και δεν μου περνούσε καθόλου από το μυαλό κάτι τέτοιο και ειδικά από αυτή την ομάδα.
Στην κερκίδα αρκετοί τουρίστες που το μόνο που έκανα ήταν να βλέπουν το ματς και την απέναντι κερκίδα. Αν και μου είπαν πως ακουγόμασταν,η κερκίδα για εμάς δεν ήταν σωστή σε πάθος και ένταση και με 2-3 συνθήματα μόνο και βλέπω να χειροτερεύει η κατάσταση.

Τα μέτρα της αστυνομίας πολύ υπερβολικά, μας ξεφτίλισαν λες και ήμασταν εγκληματίες. Το 1/3 να τους έμοιαζε η δική μας αστυνομία, στην Τούμπα δεν θα έμπαινε ούτε καρφίτσα. Τέτοια αντιμετώπιση (χωρίς αιτία) δεν πιστεύω να ξανά δω πουθενά. Κανονικό φακέλωμα με τα όλα του. Όσοι το έζησαν καταλαβαίνουν τι γινόταν.

Στα συν της εκδρομής, οι δρομείς της Βιέννης... :headbang: Ίσως να τρέχουν ακόμα. Αλλά οι κάφροι δημοσιογράφοι για άλλη μία φορά θα πάρουν τον χρυσό φοίνικα και οι δικοί μας που τους ακολούθησαν.. ΑΛΗΤΕΣ!

Αν δεν το έχουν καταλάβει εκεί στην Διοίκηση, η "ομάδα" θέλει υλικό έτοιμο να μπει στο γήπεδο και να γαμήσει και όχι παίχτες τύπου Ματαίους και δεν ξέρω εγώ τι άλλο. Καλά που ήταν και ο Γκαρσία στο κέντρο και κρατούσε λίγο μπάλα (από το λίγο που είδα). Αλλά θα περάσω και από τα θέματα ορισμένων παικτών μας..

Αν έχει κάποιος λινκ για κατέβασμα του ματς με ήχο, ας το δώσει.

Τέλος αυτό το μωρό.. Θεέ μου τι ματάρες είχε, μας είχε πάρει εργολαβία η συγκεκριμένη ομάδα που ήταν και αυτή μέσα, από το μεσημέρι μέχρι και το βράδυ.. Υπερωρίες βαρούσανε.
Με τα χέρια στην ανάταση πόση ώρα και γυρνούσα να δω αυτήν... Είχα την τιμή να ψάξει και τον δικό μου σάκο και τα έβαλε και με όμορφο και ωραίο τρόπο ξανά μέσα...
Στ' αρχίδια μας οι μπάτσοι... ΠΑΟΚ ΛΕΦΤΑ, ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΚΑΙ ΠΟΤΑ!!!!

;D

ΕΝΑ ΝΗΣΙ... ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ...

Offline scouser4

• Αλλαγή
« Reply #153 on: September 05, 2012, 00:25:38 »

Offline tool4a

• Αλλαγή
« Reply #154 on: September 06, 2012, 00:05:25 »
http://www.youtube.com/watch?v=X82DD0CeD3E (Embedding disabled, limit reached)
Lifestyle σε χάπια έχετε? Γιατί γεννήθηκα μίζερος και κακόμοιρος

Offline skyclad4

• Αλλαγή
« Reply #155 on: September 06, 2012, 10:58:49 »
ωραια κερκιδα τα κουνελια
Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline scouser4

• Αλλαγή
« Reply #156 on: September 10, 2012, 11:44:22 »

Offline zapatistag4

• Αποστολή
  • **
« Reply #157 on: September 11, 2012, 13:05:53 »
δεν θυμαμαι εαν εχει μπει
http://www.youtube.com/watch?v=2vrAvPyorZo&feature=related (Embedding disabled, limit reached)

Offline alkaholik

• Αποστολή
  • **
    • ÅÈÍÉÊÇ ÕÐÇÑÅÓÉÁ ÐËÇÑÏÖÏÑÉÙÍ - ÅË.ÁÓ. Ç/ÊÁÉ ÔÅÖÑÁ
« Reply #158 on: September 11, 2012, 13:47:59 »
ελα ρε φιλε εγινε τετοιο πραμα...

Offline tool4a

• Αλλαγή
« Reply #159 on: October 16, 2012, 20:18:19 »
http://www.youtube.com/watch?v=z6yLjt8mtys (Embedding disabled, limit reached)
Lifestyle σε χάπια έχετε? Γιατί γεννήθηκα μίζερος και κακόμοιρος