Ίσως από τις καλύτερες εκδρομές και αν όχι η καλύτερη, μία από τις καλύτερες εμπειρίες.
Το μόνο κακό στην όλη υπόθεση είναι η ήττα και ο αποκλεισμός της ομάδας που δεν υπήρχε μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Μόνο αυτό ήταν το μείον της εκδρομής.
Δεν ήμαστε για πολλά φέτος (όπως δείχνει η ομάδα) και ίσως καλύτερα που μείναμε νωρίς εκτός αν και δεν μου περνούσε καθόλου από το μυαλό κάτι τέτοιο και ειδικά από αυτή την ομάδα.
Στην κερκίδα αρκετοί τουρίστες που το μόνο που έκανα ήταν να βλέπουν το ματς και την απέναντι κερκίδα. Αν και μου είπαν πως ακουγόμασταν,η κερκίδα για εμάς δεν ήταν σωστή σε πάθος και ένταση και με 2-3 συνθήματα μόνο και βλέπω να χειροτερεύει η κατάσταση.
Τα μέτρα της αστυνομίας πολύ υπερβολικά, μας ξεφτίλισαν λες και ήμασταν εγκληματίες. Το 1/3 να τους έμοιαζε η δική μας αστυνομία, στην Τούμπα δεν θα έμπαινε ούτε καρφίτσα. Τέτοια αντιμετώπιση (χωρίς αιτία) δεν πιστεύω να ξανά δω πουθενά. Κανονικό φακέλωμα με τα όλα του. Όσοι το έζησαν καταλαβαίνουν τι γινόταν.
Στα συν της εκδρομής, οι δρομείς της Βιέννης...

Ίσως να τρέχουν ακόμα. Αλλά οι κάφροι δημοσιογράφοι για άλλη μία φορά θα πάρουν τον χρυσό φοίνικα και οι δικοί μας που τους ακολούθησαν.. ΑΛΗΤΕΣ!
Αν δεν το έχουν καταλάβει εκεί στην Διοίκηση, η "ομάδα" θέλει υλικό έτοιμο να μπει στο γήπεδο και να γαμήσει και όχι παίχτες τύπου Ματαίους και δεν ξέρω εγώ τι άλλο. Καλά που ήταν και ο Γκαρσία στο κέντρο και κρατούσε λίγο μπάλα (από το λίγο που είδα). Αλλά θα περάσω και από τα θέματα ορισμένων παικτών μας..
Αν έχει κάποιος λινκ για κατέβασμα του ματς με ήχο, ας το δώσει.
Τέλος αυτό το μωρό.. Θεέ μου τι ματάρες είχε, μας είχε πάρει εργολαβία η συγκεκριμένη ομάδα που ήταν και αυτή μέσα, από το μεσημέρι μέχρι και το βράδυ.. Υπερωρίες βαρούσανε.
Με τα χέρια στην ανάταση πόση ώρα και γυρνούσα να δω αυτήν... Είχα την τιμή να ψάξει και τον δικό μου σάκο και τα έβαλε και με όμορφο και ωραίο τρόπο ξανά μέσα...
Στ' αρχίδια μας οι μπάτσοι... ΠΑΟΚ ΛΕΦΤΑ, ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΚΑΙ ΠΟΤΑ!!!!