Author Topic: Π.Α.Ο.Κ. - Rapid Wien 23/8/2012 21.30 ote tv  (Read 9281 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline lik4

• Αλλαγή
Απ: Π.Α.Ο.Κ. - Rapid Wien 23/8/2012 21.30 ote tv
« Reply #180 on: August 25, 2012, 21:28:18 »
συμμαζεψου αμερικανοβλαχε..

Offline scouser4

• Αλλαγή
« Reply #181 on: August 25, 2012, 21:32:03 »
αντε αρχισαμε παλι...ο,τι πεις μεγαλε...εσυ δηλαδη ΟΟΟΟΟλο το αλλο το μηνθμα δεν το ειδες....στη συλληψη κολλησες...

γαμω κ την παε κ τους μπατσους κ *******
« Last Edit: August 26, 2012, 12:27:29 by Capricorn »

Offline Maestro

• Αποστολή
  • **
« Reply #182 on: August 25, 2012, 21:37:07 »
Ουτε αμερικανος ειμαι οθτε βλαχος λικ4...δηλαδη ρε μαγκες τι προτιματε...η για να τι θεσω καλυτερα? για πιο πραγμα κοκορευστε παραπανω? για τις ευρωπαικες πορειες τοθ ΠΑΟΚ και τις απιστευτες παρουσιες του λαου στα σταδια ολης της Ευρωπης ή για τα 5 χρονια που δεν παιξαμε λογω παρί...? Ο,τι να ναι.....

amafoule

• Guest
« Reply #183 on: August 25, 2012, 21:39:56 »
ε οχι και πρωτη φορα που συμβαινει..οταν ειχαν ερθει γαυροι πριν 12-13 χρονια ειχαν τα ιδια δολοφονικα στυλο..

καλα τοτε εφυγαν με 100 σπασμενα λεωφορεια και εφυγαν απ την τουμπα μεσανυχτα.και παρ ολα αυτα οι μεγλυτεροι ηταν ξενερωμενοι πως δε καναμε και τιποτα

Offline scouser4

• Αλλαγή
« Reply #184 on: August 25, 2012, 21:46:25 »
Ουτε αμερικανος ειμαι οθτε βλαχος λικ4...δηλαδη ρε μαγκες τι προτιματε...η για να τι θεσω καλυτερα? για πιο πραγμα κοκορευστε παραπανω? για τις ευρωπαικες πορειες τοθ ΠΑΟΚ και τις απιστευτες παρουσιες του λαου στα σταδια ολης της Ευρωπης ή για τα 5 χρονια που δεν παιξαμε λογω παρί...? Ο,τι να ναι.....

δεν θα κατσω να σου εξηγησω τα αυτονοητα...αμα δε νιωθεις στα παπαρια μου απλα προσεχε τι λες γιατι εχουμε ακομα αδερφια μας στη φυλακη οποτε βουλωνε με τις συλληψεις αιντε

Offline altrouistis

• Κερκίδα
  • *
« Reply #185 on: August 25, 2012, 21:47:41 »
είσαι υπεύθυνος για την διεξαγωγή του αγώνα, αν είναι ανίκανη η αστυνομία σου βρες τρόπο να γίνουν οι αγώνες χωρίς παρατράγουδα χωρίς αστυνομία. Άμα γίνει το σκηνικό πάντα εσύ θα την πληρώσεις.
ετσι ακριβως..
το φταιξιμο ειναι αποκλειστικο της Διοικησης ..
αν σου χουφτωσει καποιος την γκομενα στον δρομο δεν θα τον σαπισεις? φυσικα μετα θα σε πανε μεσα για ξυλοδαρμο..
αλλα αν δεν το κανεις θα στην γαμισει κι ολας..!
ΠΡΕΠΕΙ να γινεται αυστηρος ελεγχος του καθε μαλακισμενου που θελει να μπει στον Ναο για να μας την πει.. γιατι αν παει να μας την πει πρεπει να τις φαει !!
ΚΑΘΑΡΑ το φταιξΙμο στην αστυνομια αλλα πανω απο ολα στην Διοικηση.!
ΚΑΛΑ καναν και μπηκαν !!
ΣΩΣΤΗ η προταση για τιμωρια  της Διοκησης που δεν φροντισε να γινει σοβαρος ελεγχος !

amafoule

• Guest
« Reply #186 on: August 25, 2012, 21:50:35 »

οι εποχες ζαγορακη που οτι σουρεαλιστικο ελεγε ο καθε φιλησυχος φιλαθλος το ακουγε αμεσως το γραφειο τυπου της ρουφιανοπαε περασαν ανεπιστρεπτι.πηραν το μπουλο αρκετοι ρουφιανοι απο εκει μεσα οπως το γκαγκατσακη και ο μπατσουπευθυνος και τα παθηματα εγιναν μαθηματα.σε εποχες με 22000 διαρκειας και σολντ αουτ σε καθε ματσ γεμισαμε βλαχους που ελεγαν να πολεμησουμε την κουτρα αντι να κοιταξουν τα υπολοιπα οικονομικα εγκληματα στα οποια εκαναν τουμπεκι.ας φαμε και καμια τιμωρια στην τελικη.εδω οι αλλοι περασαν απο 2 αεροδρομια στιλο και εσεις ακομα κραζετε που αντεδρασε ο κοσμος.ε πως να το κανουμε δεν ειμαστε και του κατηχητικου.και μην αρχισετε τις μαλακιες του στυλ θα ξενερωσει ο ιβαν ο σαβββιδης ο επενδυτης και θα φυγει γιατι ξερει που ηρθε.αλλιως να πηγαινε να παρει την κλαψομουνα την αεκ που παιζει με τα τσικο και οι δικοι τους φωναζουν γηπεδο στη νεα φιλαδελφεια

Offline Maestro

• Αποστολή
  • **
« Reply #187 on: August 25, 2012, 21:56:13 »

δεν θα κατσω να σου εξηγησω τα αυτονοητα...αμα δε νιωθεις στα παπαρια μου απλα προσεχε τι λες γιατι εχουμε ακομα αδερφια μας στη φυλακη οποτε βουλωνε με τις συλληψεις αιντε

Δεν μου εξηγησες ομως...παλι σου υπενθυμιζω να πας και να διαβασεις ολο το μυνημα που εγραψα και οχι την μια λεξη που σε τρελανε....την επομενη φορα που θα μπει καποιος σπιτι σου και θα στ ρημαξει...εαν τυχει και τον πιασεις...ρωτα τον αν ειναι ΠΑΟΚΣΗΣ η οχι...εκτος και εαν δεν νιωθεις την ΤΟΥΜΠΑ σαν το σπιτι σου...τα υπολοιπα που λες ειναι για ευρεια καταναλωση... και συμαζεψε και το στομα σου...

Offline bozik

• Αλλαγή
« Reply #188 on: August 25, 2012, 21:59:13 »
ε οχι και πρωτη φορα που συμβαινει..οταν ειχαν ερθει γαυροι πριν 12-13 χρονια ειχαν τα ιδια δολοφονικα στυλο..

καλα τοτε εφυγαν με 100 σπασμενα λεωφορεια και εφυγαν απ την τουμπα μεσανυχτα.και παρ ολα αυτα οι μεγλυτεροι ηταν ξενερωμενοι πως δε καναμε και τιποτα
ελάχιστα πράγματα κάναμε μέσα στο γήπεδο τότε...εδώ έσπασε η πόρτα στην 6 και Παοκτσήδες γνωστοί συνδεσμίτες που δούλευαν και τότε στην παε ,κρατούσαν τον κόσμο μην μπει και παει στουσ γαυρουσα..αυτό που θέλω να πω είναι...ότι η απάντηση στους γαύρους τότε δεν ήταν όπως θα έπρεπε μέσα στο γήπεδο-...ενώ η απάντηση στουςτ αυστριακους,ήταν ικανοποιητικοί...
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

amafoule

• Guest
« Reply #189 on: August 25, 2012, 22:02:10 »
μεσα στο γηπεδο δεν εγινε τιποτα συμφωνω.η μεγαλη γκαυλα στο ματσ με τους αυστριακους ειναι οτι ηταν ενα ατυπο ξεσπασμα του κοσμου σε ολη την προσπαθεια καθωσπεπισμου που πηγαν να μα ς επιβαλλουν εδω και καποια χρονια.προβλεπω (χωρις να ειμαι γενικα αισοδοξος) αλυσιδωτες θετικες αντιδρασεις

amafoule

• Guest
« Reply #190 on: August 25, 2012, 22:06:03 »
και επειδη παλι μου ερχονται αλλες σκηνες που προκληθηαμε εμσα στην τουμπα οπως απ τα χανουμια οταν εβγαλαν το πανι της τριανδριας και ελαχιστα ατομα αντεδρασαν (ταρταν πετρες πυρσους μπροστα απ την κερκιδα τους στο γκολ του φουτσινι και διπλα απ το πυροσβεστικο αλλα απο καμια 30αδα μονο) ειναι πολυ θετικο ο αριθμος του κοσμους και οι ηλκιιες που συμμετειχαν οταν εχει προηγηθει τοση προσπαθεια για να μας κανουν αλλιως.

than_4

• Guest
« Reply #191 on: August 25, 2012, 22:10:25 »

Δεν μου εξηγησες ομως...παλι σου υπενθυμιζω να πας και να διαβασεις ολο το μυνημα που εγραψα και οχι την μια λεξη που σε τρελανε....την επομενη φορα που θα μπει καποιος σπιτι σου και θα στ ρημαξει...εαν τυχει και τον πιασεις...ρωτα τον αν ειναι ΠΑΟΚΣΗΣ η οχι...εκτος και εαν δεν νιωθεις την ΤΟΥΜΠΑ σαν το σπιτι σου...τα υπολοιπα που λες ειναι για ευρεια καταναλωση... και συμαζεψε και το στομα σου...

κατσε ρε φιλε γιατι δεν καταλαβα, εσυ  λες οτι οταν καποιος μπαινει στο σπιτι σου και στο ριμαζει  πρεπει να τον πιανεις και να τον πετας εξω ...εγω αυτο καταλαβα
αρα τι διαφορετικο εκαναν τα ΠΑΟΚΙΑ που μπηκαν για να υπερασπιστουν το σπιτι τους απο τους φιλοξενουμενους που ειχαν εχθρικες διαθεσεις ?

than_4

• Guest
« Reply #192 on: August 25, 2012, 22:12:34 »
και μαλλον εσυ δεν νιωθεις την τουμπα  σαν το σπιτι σου γιατι δεν εκανες τιποτα σε αυτους που πηγαν να στο ριμαξουν

Offline crass

• Κερκίδα
  • *
« Reply #193 on: August 25, 2012, 22:19:40 »
μια σημειωση μονο...
το στυλο αυτά δεν ειναι δολοφονικα..κλαιν ειναι...εντελως κιολας
σβηνει πανω σου αμεσα, δεν παθαινεις τιποτα...
πληροφοριακα αυτα...
Ο ΠΑΟΚ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ.

tsim4

• Guest
« Reply #194 on: August 25, 2012, 22:27:24 »
εχουμε ακομα αδερφια μας στη φυλακη οποτε βουλωνε με τις συλληψεις αιντε.Eξω οι φλωροι απο την ΤΟΥΜΠΑ.Ζαγορακι καταστροφεα του ΠΑΟΚ.

Offline Maestro

• Αποστολή
  • **
« Reply #195 on: August 25, 2012, 22:51:54 »
δηλαδη επειδη καποιοι ειναι μεσα αδικα, αλλοι μπορουν να κανουν ο'τι γουσταρουν...τρομερο
@than
το σπιτι πρεπει να το προστατεψει η διοικηση εξ' αρχης...αυτο λεω στο πρωτο μου μηνημα...με ελεχγους με το που μπαινεις...και αν κανεις μαλακια μεσα στο γηπεδο πρεπει να εχει security που να ειναι αποτελεσματικα...αλλα αυτο να ισχυει για ολους...οχι μονο για αντιπαλους...και μην μου πειτε δεν εχουμε κανει μαλακιες και μεις...ειναι αδιανοητο να μπαινεις μεσα...πως να το κανουμε?..εδω ο amafoule λεει πηγαν να μας περασουν μια αλλη νοοτροπια....συγγνωμη ειχατε παει σε ματς με σκουληκια δεκαετιες 70 και 80? ειχε ή δεν ειχε φιλαθλους και απο τις 2 ομαδες...ειχε ή δεν ειχε μικτους φιλαθλους σε 5 και 6? Εμεις δεν λεμε οτι ειναι πιο γαμαω η κατασταση εαν εχεις αντιπαλους φιλαθλους απεναντι? και πιο το προβλημα να ερχονται οικογενειες? Παοκτσακια πως θα γινουν...ετσι με το αερα?...εγω γιατι παθιαστηκα με αυτην την ομαδα? γιατι με επερνε ο μπαμπας και ο αδρφοσ μου στο γηπεδο, οχι γιατι το ακουγα απο το ραδιοφωνο...

Jordan-4

• Guest
« Reply #196 on: August 25, 2012, 22:54:06 »
μια απορία έχω ρε φιλε maestro και πιτσιρικάς όταν ήσουν έτσι τα έβλεπες τα πράγματα αpτίν ίδια οπτική γωνια?

Offline Maestro

• Αποστολή
  • **
« Reply #197 on: August 25, 2012, 23:05:19 »
oxi....αλλα μετα τα 5 χρονια που δεν παιζαμε Ευρωπη και με πονεσε τρομερα ( και τελικα παιξαμε γιατι μειωθηκε η τιμωρια) και παρολο που εφαγα το ξυλο της αρκουδας απο τους μπατσους σ'εκεινο τα γαμημενο ματς με την παρί...τα βλεπω αλλιως...να σας πω και κατι? Δηλαδη προχθες δεν ηταν μαλακια που η κερκιδα ηταν για το πουτσο και ειδικα κανα 2λεπτο μετα τα γκολ ειχε ξεφουσκωσει και δεν φωναζε κανεις? Ο λαος πρεπει να ξελαρυγγιαζετε και τα 90 λεπτα...και οπψς λετε οτι υπαρχουν πολλοι/πολλες για το θεαηθηναι, πυροshow, κινητα, παπαριες και τιποτα αλλο, υπαρχουν και πολλοι που ερχονται μονο για μπουκετα μανουρες και απο φωνη...μουνι...τα βλεπετε...

tsim4

• Guest
« Reply #198 on: August 25, 2012, 23:11:20 »
Σαυτο εχεις δικιο.

amafoule

• Guest
« Reply #199 on: August 25, 2012, 23:12:23 »
oxi....αλλα μετα τα 5 χρονια που δεν παιζαμε Ευρωπη και με πονεσε τρομερα ( και τελικα παιξαμε γιατι μειωθηκε η τιμωρια) και παρολο που εφαγα το ξυλο της αρκουδας απο τους μπατσους σ'εκεινο τα γαμημενο ματς με την παρί...τα βλεπω αλλιως...να σας πω και κατι? Δηλαδη προχθες δεν ηταν μαλακια που η κερκιδα ηταν για το πουτσο και ειδικα κανα 2λεπτο μετα τα γκολ ειχε ξεφουσκωσει και δεν φωναζε κανεις? Ο λαος πρεπει να ξελαρυγγιαζετε και τα 90 λεπτα...και οπψς λετε οτι υπαρχουν πολλοι/πολλες για το θεαηθηναι, πυροshow, κινητα, παπαριες και τιποτα αλλο, υπαρχουν και πολλοι που ερχονται μονο για μπουκετα μανουρες και απο φωνη...μουνι...τα βλεπετε...

δηλ αν δεν ειχαμε τιμωρηθει με την παρι και βγαιναμε κα λλες 2 χρονιες ευρωπη και παζαμε αλλα 2 ματσ τρωγαμε κανενα 3μπαλο απο καμια τιρολο ετσι οπως μας ειχε καταντησει ο θωμας θα ειχες αλλη αποψη πλεον φιλε?αυτο με τα επεισοδια με την παρι εχει γινει καραμελα απ ολους.οταν εχεις σαπιο συκωτι και πας να το εγχειρησεις βαζεις νυστερι για να το σωσεις.η ομαδα ηταν αρρωστη και ο λαος αγωνιζοταν να τη σωσει.κ οι τιμωριες στο προγραμμα ειναι