Author Topic: Προετοιμασία και Φιλικά 2012/2013  (Read 2061 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Geo

• Αλλαγή
Απ: Προετοιμασία και Φιλικά 2012/2013
« Reply #20 on: July 19, 2012, 00:37:59 »
Πάλι πρωταθλητές του καλοκαιριού θα βγούμε, και θα μας δουλεύουν ως γνωστό οι του ποκ και της γειτονιάς.
Ακουσα ρεπορτάζ των αρδ από ολλανδία και πραγματικά, προς στιγμή, νόμισα ότι είμαι οπαδός της μπαρτσελόνα!
Με τον υπερηχητικό μπαρνς είναι αλήθεια θα πάμε μπροστά. Περιμένω με χαρά το αυριανό πρωτοσέλιδο των σποριδίων του βορρά.  ;D

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός

Offline Vorious

• Αλλαγή
« Reply #22 on: July 19, 2012, 17:04:13 »
ας βρει καποιος φωτο με το χορτοκοπτικο σε δρασει απο το χθεσινο φιλκο παρακαλω
ειπαμε και ΠΑΟΚ να μην ημουνα παλι ΠΑΟΚ θα μουνα

Offline bozik

• Αλλαγή
« Reply #23 on: July 19, 2012, 18:47:00 »
ημιτελικό με μαγιόρκα...τελικό με αϊντχόφεν...κύπελλο στα φιλικά και πρωταθλητές καλοκαιριού και χωρις μεταγραφες(μοναδικη μεταγραφη η ανανεωση του πουτανας γιου)...τον σεπτέμβριο έρχονται οι φάπες...το χειμώνα 4 άτομα στην ΤΟΥΜΠΑ...λόγο κρίσης κτλ στης εφημερίδες....αλλαγές στους προπονητές...γ.χ....υπομονη...έσοδα μηδέν...40 εκατομμύρια τα χρέη...πωλήσεις το χειμωνα...αρπαχτές αποκαλύπτονται...επεισόδια...αλλαγή διοίκησης...νέα αρχή στα μμε...σαββίδης-καμπάνης...μίζεροι και τα ρέστα και "φτου" και από την αρχή...
προβλέψιμοι όσοι δεν πάει η διοίκηση κατσαρή με λιγο μπατμαν από την δεκαετία του 90.
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline george4

• Αλλαγή
« Reply #24 on: July 23, 2012, 13:13:47 »
Ôá åéóéôÞñéá ãéá ôïí áãþíá ìå ôçí PSV Eindhoven

Ç ÐÁÅ ÐÁÏÊ áíáêïéíþíåé üôé ãéá ôïí öéëéêü áãþíá ìå ôçí PSV Eindhoven, ôá åêäïôÞñéá ôçò Ôïýìðáò èá ëåéôïõñãïýí ôçí Ôñßôç, 24 Éïõëßïõ êáé ôçí ÔåôÜñôç 25 Éïõëßïõ 2012, áðü ôéò 09:00 Ýùò ôéò 18:00, åíþ ôçí ÐÝìðôç èá ëåéôïõñãïýí áðü ôéò 09:00 ðì ìÝ÷ñé êáé ôçí Ýíáñîç ôïõ áãþíá...

ÁíáëõôéêÜ, ïé ôéìÝò ôùí åéóéôçñßùí åßíáé ïé åîÞò:

Èýñá 1:    20 €
Èýñåò 2, 3:    20 €
Èýñåò 5, 6:    15 €
Èýñåò 4, 4á:    10 €
Èýñåò 7, 7á, 8:    10 €
VIP 3ïõ:    80 €
VIP 4ïõ:    50 €

Ãéá íá áãïñÜóåôå ìÝóù internet ôï åéóéôÞñéï óáò êáé ãéá ðåñéóóüôåñåò ðëçñïöïñßåò ðáôÞóôå ÅÄÙ.

¼óïé ößëáèëïé Ý÷ïõí ðñïìçèåõôåß åéóéôÞñéï ìÝóù internet êáé Ý÷ïõí åðéëÝîåé ôçí ðáñáëáâÞ áðü ôá åêäïôÞñéá, èá ìðïñïýí íá ðáñáëÜâïõí ôá åéóéôÞñéÜ ôïõò ôéò þñåò êáé ìÝñåò ëåéôïõñãßáò ôùí åêäïôçñßùí ôçò Ôïýìðáò

http://www.paokfc.gr/swift.jsp?CMRCode=172PK8CFO&extLang
μεγαλε Π.Α.Ο.Κ. για σενα ζουμε

Offline savage republic

• Βασικός
« Reply #25 on: July 26, 2012, 22:59:59 »
0-2 από τους αχώνευτους στην Τούμπα. Η ομάδα δουλεύει σαν ομάδα. Αλλά δεν υπάρχουν παίκτες με ποιότητα. Η ομάδα ακόμα και πέρυσι μετά τον Γενάρη ήταν καλύτερη στο κομμάτι αυτό. Έφυγε ο Ίβιτς και ήρθε ο κανένας. Έφυγε ο Χαλκιάς και ήρθε ο κανένας. Έφυγε ο Βιεϊρίνια και ήρθε ο κανένας. Έφυγε ο Κοντρέρας και ήρθε ο κανένας. Η μόνη καλή κίνηση ήταν που έφυγε ο Τσιρίλο και ήρθε ο Κουμάλο. Έστω και δανεικός. Φέτος να ετοιμαστούμε για 25+ βαθμούς διαφοράς από τον γαύρο στο πρωτάθλημα. Μακάρι να διαψευστώ. Αλλά δεν το βλέπω. Στην επίθεση πέρα από τον μέτριο Αθανασιάδη (πολύ φοβάμαι πως κάηκε ήδη αυτός) ο κανένας. Γιάννου δεν πείθει. Γκαρσία γέρασε και δεν μπορεί πια. Και από πίσω του ένα πιτσιρίκι. Πραγματικά δεν τα βλέπω καθόλου καλά τα πράγματα.
« Last Edit: July 26, 2012, 23:05:12 by savage republic »

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
« Reply #26 on: July 26, 2012, 23:56:21 »
Μόλις γύρισα από το γήπεδο, εμφανής η έλλειψη ποιότητας στην ομάδα. Πιο τρομακτικό απόλα ήταν ότι από το 20λεπτο κουράστηκε η ομάδα και επί 70 λεπτά όλοι περπάταγαν, ακόμα και οι αλλαγές. Καμιά κίνηση χωρις την μπάλα, καθόλου πίεση εκτός από το πρώτο 20 λεπτο, μιλάμε τα πράγματα δεν τα βλέπω καλά. Η ομάδα όπως την βλέπω θα είναι 5η φέτος ελλείψη άλλου κι όλας, δεν βλέπω επίσης πως αυτή η ομάδα θα περάσει στους ομίλους του ουέφα. Επίσης κάτι ακόμα, με κάνει εντύπωση πώς οι ακαδημίες του ΠΑΟΚ ο πιο ψηλός παίκτης που έχουν δώσει στην ομάδα είναι 1,65 και ο πιο βαρύς 49 κιλά. Είναι δυνατόν τώρα κάτσε, κωνσταντινίδης, πέλκας, και οι τρείς μαζί έίναι 100 κιλά. Το 2012 όση μπάλα και να ξέρεις άμα δεν είσαι αθλητης δεν έχεις μέλλον στο άθλημα. Ο μόνος αξιόλογος μικρός ο Παναγιωτούδης, όλους τους άλλους αν τους βγάλεις την στολή δεν μπορείς να καταλάβεις αν είναι ούζα ή παίκτες. Μιλάμε τραγωδία. Εν τέλει όποιος ασχοληθεί φέτος με το αγωνιστικά θα πρέπει να έχει γερό στομάχι γιατί προβλέπω πολλές κατραπακιές. Θα ειμαι σκληρός και για τον κόσμο, έχω την εντύπωση το πέταλο της θ4 πλέον είναι χώρος εξορίας, νομίζω ότι και στο καυτατζόγλειο θα είχε περισσότερο κόσμο ο ποντικλής. Δεν είναι τυχαίο ότι γέμισε η εφτά και στην τέσσερα ξεμονάχιαζες γκόμενα. Έχω την εντύπωση ότι ποτέ δεν ήταν τόσο μακρυά οι οπαδοί από τους απλούς φίλαθλους του ΠΑΟΚ, όλοι με μισό μάτι κοιτούσαν από την πέντε που ήμουν στην τέσσερα, μάλιστα ένας είπε μια ατάκα από πίσω, σε διαδήλωση ήρθαμε είπε σήμερα ή στο γήπεδο, επί 90 λεπτα μπινελίκι σε αστυνομία, επί 90 λεπτά ούτε μια φορά δεν φώναξε σύνθημα όλο το γήπεδο και δεν ξέρω αν λέει κάτι αυτό.
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline savage republic

• Βασικός
« Reply #27 on: July 27, 2012, 00:01:19 »
Λέει ότι έχεις φυλακισμένους οπαδούς, τασούλη.

apostolos

• Guest
« Reply #28 on: July 27, 2012, 00:18:30 »
Βαλτε τον Γιακουμη, τι έκανε αυτός ο ανεκδιήγητος Κρέσιτς, λάθος θέση, και δεν απλώνει καν το χέρι, καρέκλα να έβαζες πιο πολλές πιθανότητες είχες να το γλυτώσεις το γκολ, έλεος

Offline bozik

• Αλλαγή
« Reply #29 on: July 27, 2012, 00:21:58 »
Θα ειμαι σκληρός και για τον κόσμο, έχω την εντύπωση το πέταλο της θ4 πλέον είναι χώρος εξορίας, νομίζω ότι και στο καυτατζόγλειο θα είχε περισσότερο κόσμο ο ποντικλής. Δεν είναι τυχαίο ότι γέμισε η εφτά και στην τέσσερα ξεμονάχιαζες γκόμενα.

γιατί ήταν και καθαρή σε αυτό το παιχνίδι...οι μεγάλη μάζα του κόσμου,γκομενες-γκομενοι-olorin κτλ  πήγε στην 7-8 ...αφού άνοιξαν τις πόρτες και μπήκε κούτρα ο λαος(δεν προλάβαιναν να κόψουν εισιτήρια 2-3 χιλιαδες κοσμος και τον έβαλαν τζάμπα)...

[/quote]
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline spinos_4

• Αλλαγή
« Reply #30 on: July 27, 2012, 02:40:59 »
γκομενες-γκομενοι-olorin κτλ    :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(
PAOK-Hersonissos (Kriti)

than_4

• Guest
« Reply #31 on: July 27, 2012, 12:05:58 »
μεσα στην μιζερια και την απογοητευση της εποχης ,νιωθω οτι η χρονια δεν θα ειναι τοσο χαλια οσο πιστευουν αρκετοι .

αλλο διοικητικο και αλλο το αγωνιστικο. πιστευω στην θεληση του δωνη να πετυχει στον ΠΑΟΚ .
ιδωμεν

περιπου 20 μερες μετα απο αυτο το ποστ νιωθω οτι τελικα αυτο που εγραψα μαλλον πλεον φαινεται να μην στεκει

δυστυχως παλι ''τραγικοποιησαν'' την ομαδα .....φαινοταν να γεμιζει το ροστερ και πλεον διωχνουν τον μπαγκουρα, αντιο και στον μπαρνς , τον ζεμαν τον εχασαν , δωσαν και τον σταφυλιδη .....εντελει καναν μεταγραφες για να βγει η προετοιμασια ....πλεον πεφτει θεμα να φυγουν μαλεζας,σαλπιγγιδης......αυτα δεν ειναι σοβαρα πραγματα , προσωπικα απογοητευομαι

και πιο πολυ με τρελενει οτι με το ετσι θελω παμε να βγαλουμε ταλεντα-πιτσιρικια  μονο και μονο για να καλυψουμε θεσεις στο ροστερ ενω πχ ο πελκας που εχει οντως ταλεντο φαινεται οτι δεν μπορει τωρα και κανενα δεν νοιαζει αν θα καει το παιδι.(και οι δημοσιογραφοι πολλα λαθη στο θεμα)

φτασαμε αυγουστο διωξαν οσους πηραν(και νυν) εκτος κουμαλο και παμε στα ευρωπαικα παιχνιδια ...προσωπικα νιωθω αηδια για ακομα μια χρονια για τον προγραμματισμο που καναν οι ποδοσφαιρικοι βρυζας - γεωργιαδης.

τελος παντων ιδωμεν , μπορει να κανω και τωρα λαθος

Offline Geo

• Αλλαγή
« Reply #32 on: July 27, 2012, 13:27:55 »
Η ομάδα είναι τραγική, (εκτός και αν μπλόφαρε ο Δώνης, αλλά δεν το νομίζω). Μέτρησα 5-6 το πολύ παίχτες ενδεκάδας και πειραματισμούς στις υπόλοιπες θέσεις. Δεν είμαστε για πολλά φέτος. Τα παιχνίδια με τους ισραηλινούς είναι πολύ επικίνδυνα. Αν δεν μπούμε πάντως στους ομίλους του Europa League, εφικτό με την χθεσινή εμφάνιση, τα όργανα θα αρχίσουν από νωρίς. Πόσο ακόμα θα προσπαθεί το φυτομάνια...!!!

gika

• Guest
« Reply #33 on: July 27, 2012, 19:36:30 »
Ένα site δεν μπορεί να κρύψει την κατάντια.
Έχουν φύγει ουσιαστικά μέσα σε ένα χρόνο 6 βασικοί παίκτες (Βιτόλο, Μουσλίμοβιτς, Κοντρέρας, Βιειρίνια, Ίβιτς, Χαλκιάς), ξεπουλήσαμε ήδη το πιο ελπιδοφόρο ταλέντο της ομάδας (Σταφυλίδης), πετάμε ακόμα 1,2 εκατομμύρια κάθε σεζόν που περνάει για να παίζουμε με δέκα παίκτες στο γήπεδο και ο μόνος παίκτης που ήρθε ως ικανός αντικαταστάτης ήταν ο.. Λάζαρ! Έξι φύγανε, ένας ήρθε. Κατά πως φαίνεται τώρα πουλάμε άλλον έναν βασικό (Μαλεζά), ίσως φύγει και ο κοντός, και πάλι ακούμε μόνο λόγια για "3+1 μεταγραφές αλά paok24" αλλά από πράξεις τίποτα.
Οικονομικά μας γ@μησε ο τέως, αγωνιστικά μας τελειώνει ο νυν και όχι τίποτα άλλο παίρνει στον λαιμό του και τον Δώνη που είναι ίσως ο μόνος Έλληνας προπονητής που θα μπορούσε -ίσως- να κάνει καριέρα σε μεγάλη ομάδα.

Offline george4

• Αλλαγή
« Reply #34 on: August 14, 2012, 23:32:51 »
μεγαλε Π.Α.Ο.Κ. για σενα ζουμε

amafoule

• Guest
« Reply #35 on: August 14, 2012, 23:47:07 »
Mετα τα μωρα του κωστικου τα μωρα του δωνη.γελαει ο μωρος καν τι μη γελοιο ην
εχω καλο πελκα.περαστε περαστε.κατσε εχω.ελα παρε παρε.ιντζιδη καλο δεληγιαννιδη τραγανο.απ ολα εχει το πανερι ολα πουλιουνται ολα αγοραζονται.κ καλο κλαους εχω.αποστολοπουλο εχω παναγιωτουδη εχω

http://www.youtube.com/watch?v=fMyBW5kQMSQ (Embedding disabled, limit reached)

to τσακαλακι στο 1.50 που πανηγυριζει στους βαζελους θα ειναι η νεα εσωτερικη μεταγραφη.απο το να κανουν τοσο κοπο και τοσα παζαρια με επενδυτες και αλλα λαμογια γιατι δε κλειναν την παε κατ ευθειαν να παρουν μεταγραφη το γκαρσια στην αντερ 20 και θα ειχε τελειωσει το παραμυθι.ουτε εξυγιανσεις ουτε αλλο μελανι να ξοδευεται ουτε αλλα μυαλα να πονανε

Offline Lennon_

• Αποστολή
  • **
« Reply #36 on: September 07, 2012, 14:14:03 »
ΠΑΟΚ - Πανσερραϊκός με ελεύθερη είσοδο για τους φιλάθλους

Η ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ. ενημερώνει ότι το αυριανό φιλικό παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό στο γήπεδο της Τούυπας θα ξεκινήσει στις 19:00 με ελεύθερη είσοδο για τους φιλάθλους.
Θα λειτουργήσουν για την είσοδο του κόσμου στο γήπεδο οι θύρες 1,2,3 και 4, ενώ οι υπόλοιπες (5, 6, 7, 8 ) θα παραμείνουν κλειστές.

http://www.paokfc.gr/swift.jsp?CMRCode=176FU1O9F&extLang
ΛΑΕ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΞΥΠΝΑ

Offline maria-mtb

• Βασικός
« Reply #37 on: September 13, 2012, 20:22:27 »
edit