Μόλις γύρισα από το γήπεδο, εμφανής η έλλειψη ποιότητας στην ομάδα. Πιο τρομακτικό απόλα ήταν ότι από το 20λεπτο κουράστηκε η ομάδα και επί 70 λεπτά όλοι περπάταγαν, ακόμα και οι αλλαγές. Καμιά κίνηση χωρις την μπάλα, καθόλου πίεση εκτός από το πρώτο 20 λεπτο, μιλάμε τα πράγματα δεν τα βλέπω καλά. Η ομάδα όπως την βλέπω θα είναι 5η φέτος ελλείψη άλλου κι όλας, δεν βλέπω επίσης πως αυτή η ομάδα θα περάσει στους ομίλους του ουέφα. Επίσης κάτι ακόμα, με κάνει εντύπωση πώς οι ακαδημίες του ΠΑΟΚ ο πιο ψηλός παίκτης που έχουν δώσει στην ομάδα είναι 1,65 και ο πιο βαρύς 49 κιλά. Είναι δυνατόν τώρα κάτσε, κωνσταντινίδης, πέλκας, και οι τρείς μαζί έίναι 100 κιλά. Το 2012 όση μπάλα και να ξέρεις άμα δεν είσαι αθλητης δεν έχεις μέλλον στο άθλημα. Ο μόνος αξιόλογος μικρός ο Παναγιωτούδης, όλους τους άλλους αν τους βγάλεις την στολή δεν μπορείς να καταλάβεις αν είναι ούζα ή παίκτες. Μιλάμε τραγωδία. Εν τέλει όποιος ασχοληθεί φέτος με το αγωνιστικά θα πρέπει να έχει γερό στομάχι γιατί προβλέπω πολλές κατραπακιές. Θα ειμαι σκληρός και για τον κόσμο, έχω την εντύπωση το πέταλο της θ4 πλέον είναι χώρος εξορίας, νομίζω ότι και στο καυτατζόγλειο θα είχε περισσότερο κόσμο ο ποντικλής. Δεν είναι τυχαίο ότι γέμισε η εφτά και στην τέσσερα ξεμονάχιαζες γκόμενα. Έχω την εντύπωση ότι ποτέ δεν ήταν τόσο μακρυά οι οπαδοί από τους απλούς φίλαθλους του ΠΑΟΚ, όλοι με μισό μάτι κοιτούσαν από την πέντε που ήμουν στην τέσσερα, μάλιστα ένας είπε μια ατάκα από πίσω, σε διαδήλωση ήρθαμε είπε σήμερα ή στο γήπεδο, επί 90 λεπτα μπινελίκι σε αστυνομία, επί 90 λεπτά ούτε μια φορά δεν φώναξε σύνθημα όλο το γήπεδο και δεν ξέρω αν λέει κάτι αυτό.