Author Topic: Bongani Khumalo  (Read 6197 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
Bongani Khumalo
« on: July 09, 2012, 14:56:10 »
Η Τότεναμ απάντησε εγγράφως θετικά για το δανεισμό του Bongani Khumalo στον ΠΑΟΚ και το μόνο που απομένει για να ολοκληρωθεί και τυπικά η μεταγραφή, είναι η έλευση του παίκτη στην Θεσσαλονίκη.

Ο Νοτιοαφρικανός αμυντικός αναμένεται να έρθει στις αρχές της επόμενης εβδομάδας, για να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας ενός έτους, με απολαβές 250.000 ευρώ.

Όνομα:Bongani Sandile Khumalo
Ημ.Γενήσεως:6/1/1987(25 χρονών)
Ύψος:1.88
Θέση:Σέντερ Μπακ
Πρ.Ομάδα:Tottenham Hotspur

link απο παε δε βρηκα

σκιστους θηριο

Offline Suicidal

• Βασικός
Απ: Bongani Khumalo
« Reply #1 on: July 09, 2012, 15:06:10 »
ας κλειδώσει καλύτερα γιατί με τα κρι-κρι που μπλέξαμε
ποτέ δεν ξέρεις....
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

Offline savage republic

• Βασικός
« Reply #2 on: July 09, 2012, 15:49:26 »
Σιδερένιος και με καριέρα στον ΠΑΟΚ γεμάτη επιτυχίες.

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #3 on: July 09, 2012, 15:52:20 »
Φατους παιχταρα!

Offline Suicidal

• Βασικός
« Reply #4 on: July 09, 2012, 16:13:39 »
ποτέ δεν ξέρεις....

Ρε παιδιά, ανακοινώθηκε ;

Offline james4

• Αποστολή
  • **
« Reply #5 on: July 09, 2012, 16:31:02 »
ειναι οκ ο παιχτης
http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/Superleague/paok/h-paroysiash-toy-maxhth-koymalo.1844965.html

"Ηταν η πρώτη μας επιλογή για την άμυνα", τόνισε παρουσιάζοντας τον Νοτιοαφρικανό στόπερ ο τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ Γιώργος Γεωργιάδης.

Ακολούθησε η αρχική δήλωση γνωριμίας του Κουμαλό: "Καλησπέρα. Είμαι πολύ ευχαριστημένος. Ξέρω πολύ καλά ότι ήρθα σε μία ομάδα με κόσμο και διοίκηση που ξέρει από ποδόσφαιρο και αυτό με κάνει να νιώθω πολύ καλά. Εχω μιλήσει με τον πρόεδρο. Γενικά ελπίζω να πάω καλά, θέλω να βοηθήσω την ομάδα και να πάμε όσο καλύτερα γίνεται. Ελπίζω να είναι φιλόδοξο το πλάνο".

Συνεχίζοντας ο Κουμαλό μίλησε:

Για την επαφή του με τον Γκλεν Σάλμον και τον Μουν: "Εγώ βασικά δεν ήμουν ακριβώς μαζί τους. Πάντως μου είπαν πολύ καλά πράγματα, για τους οπαδούς και ότι είναι σούπερ η ατμόσφαιρα. Είδα την ομάδα με την Τότεναμ στο Λονδίνο, μου έμεινε πόσο καλά δομημένος ήταν ο ΠΑΟΚ. Ο καθένας ήξερε τι έκανε μέσα στο γήπεδο".

Για το πως πείσθηκε να έρθει στον ΠΑΟΚ: "Ημουν σε διακοπές και έμαθα για το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ. Ο Σάλμον με έπεισε να έρθω στον ΠΑΟΚ, μου έκανε να έχω την Ελλάδα στο μυαλό μου για προορισμό. Ο Παναθηναϊκός είχε ενδιαφερθεί παλαιότερα για εμένα και γενικώς με ενδιέφερε η προοπτική να αγωνιστώ στην Ελλάδα".

Για το αν είχε άλλες προτάσεις: "Είχα προτάσεις από πολλές ελληνικές ομάδες, αν θέλετε για περαιτέρω ρωτήστε τον μανατζέρ μου. Ήθελα να έρθω στον ΠΑΟΚ και ίσως σε αυτό έπαιξαν ρόλο οι σχέσεις του Δώνη με άνθρωπο της Τότεναμ. Ηξερα ότι είναι μεγάλος σύλλογος ο ΠΑΟΚ".

Για τα χαρακτηριστικά του ως παίκτης και τους στόχους που θέτει: "Είμαι παίκτης μαχητής, μου αρέσει να παίζω με την μπάλα στα πόδια, εκμεταλλεύομαι το ύψος μου σε άμυνα και επίθεση. Οταν είσαι μαχητής βγαίνει και το ταλέντο. Ελπίζω να τα πάμε καλύτερα από πέρσι στο πρωτάθλημα, στην Ευρώπη και στο Κύπελλο να πάμε όσο καλύτερα γίνεται".

Για την οικονομική ανασφάλεια στην Ελλάδα: "Δεν το κοίταξα αυτό, είδα να έρθω σε μία ομάδα από τις καλύτερες της χώρας, με καλή ευρωπαϊκή παρουσία και που έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στην Ελλάδα. Οπως μου είπε, επίσης, ο Σάλμον ο κόσμος δίνει στήριξη στους νέους παίκτες".

Για την ευρωπαϊκή πορεία του ΠΑΟΚ: "Ηταν πολύ θετικό αυτό που έγινε τα δύο τελευταία χρόνια, τους είδα και από κοντά όταν κέρδισαν την προηγούμενη ομάδα μου. Είδα ότι είναι μία ομάδα φιλόδοξη, είναι σίγουρα παράγοντας που συνέβαλλε ώστε να έρθω εδώ".

Για την αγωνιστική του ετοιμότητα: "Πνευματικά είμαι έτοιμος για την πρόκληση της επόμενης σεζόν. Σωματικά είχα τρεις εβδομάδες διακοπές, τις τελευταίες δέκα, δώδεκα ημέρες έκανα προπονήσεις με τον παλιό μου σύλλογο στην Νότιο Αφρική. Ξεκινάω και πιστεύω σύντομα να είμαι εντάξει".

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #6 on: July 09, 2012, 16:39:56 »
ποτέ δεν ξέρεις....

Ρε παιδιά, ανακοινώθηκε ;

Οχι δεν βλεπω επισημη ανακοινωση απο την παε.. ομως πριν παει στην Ολλανδια παρουσιαστηκε επισημα στη Θεσσαλονικη οπου εδωσε και συνεντευξη που εβαλε ο αδερφος απο πανω..

Offline Suicidal

• Βασικός
« Reply #7 on: July 09, 2012, 16:43:47 »
πάσο. :thumbok:

ive4

• Guest
« Reply #8 on: July 09, 2012, 19:28:47 »
Έλα ρε διάδοχε του Ραμπούτλα!

Offline Matador

• Αλλαγή
« Reply #9 on: July 10, 2012, 00:59:44 »
Βγαλε το τριτο παιχταρα μου και αρχισε να πυροβολεις ::)
«Caer esta perimitido, levantarse es obligatorio»

GeorgT

• Guest
« Reply #10 on: July 10, 2012, 10:38:57 »
να δουμε μετα απο τις πρώτες διακοπές ποτε θα γυρίσει

parizianos

• Guest
« Reply #11 on: July 10, 2012, 13:12:03 »

Για να θυμούνται ο παλαιότεροι και να μαθαίνουν οι νεότεροι: κατ'εμέ, ο καλύτερος μαύρος που πέρασε ποτέ από τον Π.Α.Ο.Κ. μας. Τώρα, το γιατί έφυγε νύχτα (υποτίθεται είχε μεταδοτική ασθένεια), ποτέ δε θα το μάθουμε...

Καλώς ήρθες (για να είμαι και εντός θέματος) κύριε Μπονγκανί, ας ελπίσουμε να στεριώσεις, να σε αγαπήσουμε και να μας αγαπήσεις. Έτσι κι αλλιώς, για μεγάλα πράγματα (και λόγια) δεν είμαστε...

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #12 on: July 10, 2012, 14:23:58 »
Κατσε ρε αδερφε που τον ειδες και λες ο καλυτερος μαυρος που περασε ποτε? Αυτος δεν ηταν που τραυματιστηκε στο ημιχρονο του αγωνα με την Σπαρτακ Τρναβα στην Τουμπα? Που αν θυμαμαι καλα ηταν το 1ο επισημο ματς που επαιζε με την φανελα του ΠΑΟΚ.. εκτος αν τον ειχες τσεκαρει στα φιλικα εκεινης της χρονιας και το λες..

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #13 on: July 10, 2012, 14:47:33 »
καλύτερος κ από τον νάγκμπε δηλάδή....?
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline blue_eyes

• Βασικός
« Reply #14 on: July 10, 2012, 14:58:16 »
υπερβαλλει λιγο ο παριζιανος.. οντως ουτε ενα ματς δεν εβγαλε ο ραμπουτλα κ ειχε προλαβει κ να τραυματισει στην προετοιμασια εναν συμπαικτη (δεν θυμαμαι ποιον ομως)

ναγκμπε ολιβαρες οι καλυτεροι, σαμπρι δεν προλαβε, ουντεζε κ σικα τα μεγαλυτερα χαμεναο μαυρα ταλεντα λογω νοοτροπιας κ μπακα value for money ξεχωρισαν.. οι αλλοι δεν ακουμπησαν εκτος αν ξεχνω καποιον

Offline GkaZ4

• Αλλαγή
« Reply #15 on: July 10, 2012, 15:02:58 »
Mike Small  ;D
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ

ive4

• Guest
« Reply #16 on: July 10, 2012, 19:14:45 »

Για να θυμούνται ο παλαιότεροι και να μαθαίνουν οι νεότεροι: κατ'εμέ, ο καλύτερος μαύρος που πέρασε ποτέ από τον Π.Α.Ο.Κ. μας. Τώρα, το γιατί έφυγε νύχτα (υποτίθεται είχε μεταδοτική ασθένεια), ποτέ δε θα το μάθουμε...

Καλώς ήρθες (για να είμαι και εντός θέματος) κύριε Μπονγκανί, ας ελπίσουμε να στεριώσεις, να σε αγαπήσουμε και να μας αγαπήσεις. Έτσι κι αλλιώς, για μεγάλα πράγματα (και λόγια) δεν είμαστε...

Έχω ακριβώς την ίδια γνώμη, γι αυτό αναφέρομαι στον Ραμπούτλα! Δε λέω ο καλύτερος παίκτης του ΠΑΟΚ τότε, αλλά ο καλύτερος κεντρικός αμυντικός εκείνης της εποχής. Το κακό είναι ότι δε μπορούμε να στηρίξουμε την άποψή μας αφού έπαιξε ελάχιστα! Απλά μερικοί παίκτες είναι μπαλαδόφατσες και γίνονται πουλέν πριν τους δεις καν αν έχουν 2 πόδια για να κλωτσήσουν τη μπάλα.
Πχ αν δεις τον Σβαινστάιγκερ δε μπορείς να τον φανταστείς να κάνει κάτι άλλο στη ζωή του. Αντίθετα τον Νόιερ μπορείς να τον προβάλεις στο μυαλό σου με γραβάτα έξω από έναν ουρανοξύστη της Φρανκφούρτης. Και στα δικά μας : Τον Ίβιτς μπορείς να τον φανταστείς πρωταγωνιστή σε ταινία του Αγγελόπουλου. Το γίδι να τρίβει καζάνια σε υπόγειο εστιατορίου στην Αστόρια. Τον Σταφυλίδη όμως ; Είναι μπαλαδόφατσα, ανεξάρτητα από το αν θα γίνει μεγάλος ποδοσφαιριστής.

Offline savage republic

• Βασικός
« Reply #17 on: July 10, 2012, 19:20:40 »
Ρε συ Περσέα, ένα ένα τα κουλά. Πρέπει να έχει σπυριά ο άλλος για να παίζει μπάλα; :'(

CLUB LARISA

• Guest
« Reply #18 on: August 27, 2012, 00:27:09 »
Συνεχόμενα αβίαστα λάθη, άφαντος στη μεταβίβαση πιο μπροστά, μεγάλη καθυστέρηση στα μαρκαρίσματα. Δεν είχα δει ποτέ τον παίκτη αλλά μυρίζει μετριότητα και αυτό με ανησυχεί τρομερά καθότι ομάδες χωρίς ηγετικά στόπερ ουδέποτε προκόβουν. Μακάρι ο προπονητής του να είδε ή να ξέρει και να περιμένει το διαφορετικό του πρόσωπο, γτ τα ματς θα δυσκολεύουν και δεν ξέρω που πάμε με τέτοια ρευστότητα πίσω, δεδομένου οτι ο μικρός δίπλα του θέλει απαραίτητα στήριγμα εμπειρότερου σ μπακ αφού κάνει λάθη άγχους και απειρίας.
« Last Edit: August 27, 2012, 00:36:57 by CLUB »

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #19 on: August 27, 2012, 01:41:56 »
Δυστυχως θα συμφωνησω με club.. βεβαια οκ το δειγμα αγωνων δεν ειναι ακομα μεγαλο και ουτε εχει δεχτει ιδιαιτερη πιεση(για να τον δουμε και την Πεμπτη στη Βιεννη..) αλλα περα απο το οτι δειχνει ανικητος στον αερα(αν και παει αρκετα ατσουμπαλα συνηθως) δεν εχει δειξει κατι αλλο μεχρι τωρα.. ουτε προωθει το παιχνιδι απο πισω, κανει πολλα αβιαστα λαθη, συνηθως τα διωξιματα του και οι γιομες δε σε αφηνουν να ξεχασεις τον Τσιριλο και γενικοτερα δεν δειχνει την εικονα στοπερ που εμπνεει σιγουρια.. για να μην ειμαι και αδικος πρεπει να περιμενουμε λιγο καιρο τον Κουμαλο γιατι την τελευταια διετια 10 ματς επαιξε ολα και ολα σαν δανεικος απο την Τοτεναμ σε ομαδες της τσαμπιονσιπ.. ισως χρειαζεται να βρει ρυθμο και να πιστεψει και ο ιδιος στις δυνατοτητες του..