ούτε με νοιάζει ποσο πολυεθνική είναι η γερμανία ούτε τίποτα, ας έχουν και 11 τούρκους παιδιά μεταναστών, στα αρχίδια μου..... θα σε πω όμως corrupt γιατί το χάρηκε η ψυχή μου το τσιμπούκι τους χτες:
δεν ζεις εδώ πέρα να τους έχεις από κοντά ! Να ακούς κάθε 2 χρονια ότι το έχουν σηκώσει σίγουρα, μετά το 2006 γίναν ακόμα ποιο τραγικά τα πράματα (φαινόμενο 2004 ελλάδα που ξαφνικά όλοι είχαν άποψη)
ειδικά φέτος σπάσαν πολλά παπάρια με την allazonia και την υπεροψία τους, κάθε μέρα το euro ήδη ήταν σε γερμανικά χερια....
Τύχη με μια πολύ δυνατή πορτογαλία, νίκες με τα χώματα (φέτος) τους ολλανδούς και τους δανούς στο 80', νίκη με τα άχρηστα ελληνόπουλα..... Και ακούς κάτι khedira να λένε χτες: "...κυριακή βραδάκι κατά της 00:30 που θα έχω το κύπελλο στα χερια..." να ακούς τον Loew ότι δεν χάνουμε με τίποτα μια "σπαστικια" υπεροψία παντού......
Πάντως τρελή γκάφα ο Loew: ποιος "κροος" ρε, ποιος ποντόλσκι και ποιος schweinsteiger ρε? Ποιος Gomez που αν ξεκινούσες με Kloose έτσι που ήταν η ιταλία πίσω θα είχε τελειώσει ο αγώνας υπέρ των γερμανών πριν αρχίσει καν, αλλα η μαλακια και η "ψευτο" μαγκιά του Loew που νόμιζε ότι πάλι με την ελλάδα παίζει πληρώθηκε ακριβά.... θέλω να είμαι ανυπολόγιστος από τους αντιπαλους έλεγε και ξαναέλεγε το νούμερο, και τα αρχίδια των ιταλών "κουνηγιηκαν" όταν είδαν τον "κροος" να καλύπτει τον χώρο του Πίρλο.....