Author Topic: Εισιτήρια Διαρκείας 2012-2013  (Read 6312 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline NewOrder

• Αποστολή
  • **
Απ: Εισιτήρια Διαρκείας 2012-2013
« Reply #60 on: July 09, 2012, 01:25:26 »
Καλύτερα να παίρνουμε διαρκείας άλλων ομάδων τώρα που το σκέφτομαι καλύτερα...
Έτσι θα απογοητευτούν μια ώρα αρχύτερα, θα τους φάει ο ανταγωνισμός, τέρμα οι μάσες και θα αφήσουν την ομάδα σε ΜΑΣ!!! (σατανικό, νοιώθω σα να έχω πάρει μόλις M.B.A. με αυτή την πολύ προχωρημένη σκέψη...)

Υ.Γ. ΜΗ ΓΙΝΕΙΣ ΜΕΛΟΣ, ΔΩΣΕ ΤΕΛΟΣ!
Choose your future, choose life
(looking ahead, the day you die) - Pt2

Offline savage republic

• Βασικός
« Reply #61 on: July 09, 2012, 01:38:29 »
πωπωπω μεγάλε, είσαι τεράστιος. Βλέπω έχεις και ταλέντο στο γράψιμο. Μινιμαλισμός Μπέκετ και ευστροφία Κλουζώ μαζί. Θανατηφόρος συνδυασμός. Εγώ λέω να αναλάβεις στο γραφείο τύπου το κομμάτι του twitter. Το 'χεις χαμένο.

Offline NewOrder

• Αποστολή
  • **
« Reply #62 on: July 09, 2012, 01:42:16 »
Δεν κάνω τουιτς. Κάνω όμως πολλά ΛΑΙΚ άμα θέλεις...

Δεν ξέρω, θα τα συζητήσω με τον φίλο μου τον Γιόνας και θα δω σε πιο πόστο με συμφέρει να αναλάβω...

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #63 on: July 09, 2012, 02:44:21 »
Τι ειναι αυτα ρε παμε καλα? Θα φτασουμε στο σημειο να την λεμε σε αυτους που επελεξαν να παρουν διαρκειας? Ποσο πιο κατω ρε μαγκες.. δεν υπαρχει πατος σε κανενα επιπεδο πλεον..

Offline KATISI4

• Αλλαγή
« Reply #64 on: July 09, 2012, 02:47:34 »
Οχι μονο να την λεμε στους αλλους που πηραν διαρκειας αλλα να σκεφτομαστε να παρουμε διαρκειας και σε αλλες ομαδες...Τι αλλο θα ακουσουμε ρε πουστη μου...Κατα τα αλλα ναι ρε ΠΑΟΚ και ξερο ψωμι και πουτσες μπλε...

Offline NewOrder

• Αποστολή
  • **
« Reply #65 on: July 09, 2012, 04:13:44 »
Διαρκείας εγώ παίρνω, και συμφωνώ με όσα λέτε οι 2 πιο πάνω...
Ότι έγραψα ήταν ο τρόπος μου για να δείξω το παράλογο του πράγματος, ότι για πολλούς ναι μεν ΠΑΟΚ, αλλά ΠΑΟΚ χωρίς Ζαγοράκη, χωρίς Βρύζα, χωρίς Δώνη, χωρίς Σαλπιγγίδη, χωρίς...
Τέλος πάντων, αυτά για να μην περάσει η ειρωνία μου σαν κανονικός -ότι να' ναι - τρόπος σκέψης. Γιατί με τον ΠΑΟΚ όντως, τα έχουμε δει περίπου όλα να γίνονται.
Από μέρους μου σόρρυ για τη δική μου ειρωνία, απλά δε μπορώ να πιστέψω τον αρνητισμό που υπάρχει εδώ πέρα για τα πάντα.

Offline Euthemes

• Αλλαγή
« Reply #66 on: July 09, 2012, 04:35:43 »
Όσο θυμάμαι τον εαυτό μου, όποτε ο ΠΑΟΚ έχει διοικητικά προβλήματα (σχεδόν πάντα), συζητιέται το δίλημμα "να πάω γήπεδο ή να μην πάω" ή αλλιώς "να πάρω διαρκείας ή να μην πάρω". Και οι δυο απόψεις έχουν τα επιχειρήματά τους και δε θα πω σε κανέναν τι να κάνει με τα λεφτά του. Η δική μου άποψη είναι ότι το κλίμα απαξίωσης που περνά στον κόσμο βλάπτει πολύ περισσότερο την ομάδα από το να δίνονται λεφτά και να μην ξέρουμε πού θα καταλήξουν. Αν κάποιος είναι λαμόγιο, θα φάει από τα τηλεοπτικά, τις χορηγίες, τις αμοιβές της UEFA κτλ , δεν περιμένει μόνο από τα εισιτήρια, επίσης ένα άδειο γήπεδο δε διαμαρτύρεται...

Ήμουν πολύ μικρός την εποχή Βουλινού αλλά απ' όσο ξέρω ο Βουλινός δεν έφυγε λόγω της αποχής, έφυγε αρχές 1996 για να μην του μείνει ο μουτζούρης στο χέρι, λέγε με ΠΑΟΚ στη Β εθνική... Η ίδια η αποχή αποσυσπείρωσε τον κόσμο ακόμα περισσότερο και ειδικά τον οργανωμένο. Αυτή την εικόνα έχω από παλιούς που το έχω συζητήσει αλλά και από αυτά που έχω διαβάσει στο διαδίκτυο.

Εγώ δε θα πάρω αλλά οι λόγοι είναι καθαρά οικονομικοί. Προτιμώ να τα δώσω σε εισιτήρια μες στη χρονιά και να επιλέξω παιχνίδια λιγότερο "εμπορικά" που η κερκίδα είναι ωραία αν και αραιή.
Ευτυχώς υπάρχει ο ΠΑΟΚ κι υποφέρεται η ζημιά

Offline spinos_4

• Αλλαγή
« Reply #67 on: July 09, 2012, 08:47:49 »
Διαρκείας εγώ παίρνω, και συμφωνώ με όσα λέτε οι 2 πιο πάνω...
Ότι έγραψα ήταν ο τρόπος μου για να δείξω το παράλογο του πράγματος, ότι για πολλούς ναι μεν ΠΑΟΚ, αλλά ΠΑΟΚ χωρίς Ζαγοράκη, χωρίς Βρύζα, χωρίς Δώνη, χωρίς Σαλπιγγίδη, χωρίς...
Τέλος πάντων, αυτά για να μην περάσει η ειρωνία μου σαν κανονικός -ότι να' ναι - τρόπος σκέψης. Γιατί με τον ΠΑΟΚ όντως, τα έχουμε δει περίπου όλα να γίνονται.
Από μέρους μου σόρρυ για τη δική μου ειρωνία, απλά δε μπορώ να πιστέψω τον αρνητισμό που υπάρχει εδώ πέρα για τα πάντα.
ρε αδερφέ τα πράγματα είναι απλά.. υπάρχει κόσμος που πιστεύει ότι με την αγορά διαρκειας ενισχύεις την ομάδα και υπάρχει και άλλος κόσμος που πιστεύει ότι με την αγορά διαρκειας ενισχύεις τις διακοπές του ζαγοράκη του όρυζα του κατσαρή κτλ... διαλέγεις οποια άποψη θέλεις και πορεύεσαι...
PAOK-Hersonissos (Kriti)

PAOK_VOLOS

• Guest
« Reply #68 on: July 09, 2012, 15:09:31 »

Η αγορα του διαρκειας δεν εχει καμια σχεση με την ποιοτητα της ομαδας.
Προσωπικα με ενδιαφερει να μην διαχειριζονται κλεφτες και γιουσουφακια τα λεφτα που δινω(ουμε) για το διαρκειας.Θελω να γινει το αυτονοητο,τα λεφτα να πηγαινουν στον ΠΑΟΚ.Απο τη στιγμη που αποδεδειγμενα ΔΕΝ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ στον ΠΑΟΚ,δεν παιρνω διαρκειας.Δεν θα γινω ο αιμοδοτης του καθε λαμογιου που κανει επικυψεις στο ποκ.

Offline NewOrder

• Αποστολή
  • **
« Reply #69 on: July 09, 2012, 17:45:30 »
Χαχαχαχα, να' τος λοιπόν, σα να μας διάβασε και ο μέγιστος Κατσαβάκης, ή μάλλον ο προπαγανδιακός δουλεύει υπερωρίες..

Χαρακτηριστικά ο κ. Κατσαβάκης που ανέλαβε πριν λίγες ημέρες τον Άρη, ανέφερε για το θέμα της στήριξης του κόσμου:

«Η ομάδα βρίσκεται σε αρκετά δύσκολη αγωνιστική και οικονομική θέση. Θα πρέπει να σταθούμε δίπλα στην ομάδα. Θέλει χρόνο και υπομονή. Ο κόσμος θα βοηθήσει αφού αφουγκράζεται τη θέση μας. Ήδη ακούω ότι στα διαρκείας είμαστε πρώτοι στην πόλη".

Πηγή: Όποια θέλετε, αλλά για συντομία χρόνου:
http://www2.paok24.com/newsitem.asp?s=12&cid=25&id=19850&t=1

Και σκεφτόμουν πού να το βάλω, στην κατηγορία ανέκδοτα, στην κατηγορία σκουλήκια, τελικά εδώ ταιριάζει καλύτερα...

Και για όσα λέτε: Εννοείται, τα καταλαβαίνω και τα βλέπω όλα αυτά, τα καταλάβαινα ακόμα και επί Σαλπιγγίδη, αλλά το να σε βγάζουν στη σέντρα ως γραφικό και "λάθος" συνοπαδοί σου επειδή παίρνεις διαρκείας πιστέψτε με, πονάει περισσότερο (εκεί είναι που σκέφτεσαι ότι η ομάδα δεν έχει λόγο ύπαρξης πλέον...)

Offline spinos_4

• Αλλαγή
« Reply #70 on: July 09, 2012, 17:50:27 »
δεν έβγαλε κανεις κανένα στην σέντρα.. ο καθένας κάνει αυτό που νομίζει ότι είναι σωστό για την ομάδα του
PAOK-Hersonissos (Kriti)

tsim4

• Guest
« Reply #71 on: July 09, 2012, 18:08:49 »
Δεν θα γινω ο αιμοδοτης του καθε λαμογιου που κανει επικυψεις στο ποκ.

Offline GkaZ4

• Αλλαγή
« Reply #72 on: July 09, 2012, 18:19:35 »
Οταν η λογικη επικρατει της τρελας που εχουμε για τον ΠΑΟΚ τοτε καληνυχτα.
Εγω το διαρκειας μου το πηρα
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ

Offline Català

• Αλλαγή
« Reply #73 on: July 09, 2012, 19:00:24 »
υπάρχει κόσμος που πιστεύει ότι με την αγορά διαρκειας ενισχύεις την ομάδα

ΠΩΩΩΩΣΣΣ;;;;;;;;;

Υπάρχει τέτοιος κόσμος;;;; Πού είναι να πάω να του σφίξω το χέρι;

Άλλο πράγμα δεν μπορώ χωρίς να βλέπω την ασπρόμαυρη φανέλα (διαφωνώ κάθετα, αλλά απολύτως ανθρώπινο και σεβαστό) και παίρνω διαρκείας κι ας ξέρω ότι δίνω τα λεφτά μου ΣΕ ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΑΙ ΛΑΜΟΓΙΑ, και άλλο πράγμα παίρνω διαρκείας γιατί πιστεύω ότι έτσι ενισχύω την ομάδα.
Όλη η κουβέντα είναι άσκοπη αν δεν ξεμπερδέψουμε αυτά τα δύο.

Αν όμως υπάρχει πράγματι άνθρωπος να πιστεύει ότι με το διαρκείας ενισχύει την ομάδα, τότε καλά μας κάνουν ό,τι μας κάνουν. Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να την πληρώνει ο ΠΑΟΚ βέβαια, αλλά αυτό είναι άλλη ιστορία.

ive4

• Guest
« Reply #74 on: July 09, 2012, 19:25:06 »
πήξαμε εδώ μέσα σε 30άρηδες και φεύγα ώριμα σκεπτόμενους και ψαγμένους και λίγο κουρασμένους με τον ΠΑΟΚ μεταξύ δεύτερης και πέμπτης θέσης που δυστυχώς τώρα πια πληρώνουν από την τσέπη τους το διαρκείας (και όχι ο μπαμπάς εννοώ) και βρίσκουν πολύ πιο εύκολα δικαιολογία να μη πάρουν διαρκείας και να η κρίση και να τα λαμόγια. Δε ξέρω αν θέλει να μας πει κάποιος ψαγμένος... νοσταλγείτε την εποχή που ότι και να γινόταν στην παέ γύριζες τον κόσμο ανάποδα να βρεις εισητήριο, χωρίς καμία σκέψη, άκριτα εντελώς, που τρελλαινόσουν για τα πρωτοσέλιδα των ΣΠΟΡ κατά της διαιτησίας και της Αθήνας, για το επόμενο τεύχος του ΠΑΟΚτσή, που αποθέωνες τον κάθε Πίου ή Πια (!!!) που ερχόταν από τα πανέρια της Βραζιλίας, που έπαιζες εκτός και στοιχημάτιζες αν θα κατέβουν 12 ή 15 λεοφορεία στο πιο ασήμαντο ματς ;
Ποια από τις 2 κοσμοθεωρίες φέρνει νέο κόσμο στον ΠΑΟΚ και ποια φέρνει μόνο ορκωτούς λογιστές ; Αν περιμένω τον ηθικό ιδεολόγο ΠΑΟΚτσή κύριο με τα πολλά λεφτά για να τραβιέμαι στον ΠΑΟΚ, καληνύχτα.

Εγώ μεταξύ των δύο εποχών βλέπω ένα κοινό : δεύτεροπέμπτοι και στις δύο εποχές. Αν το σκεφτώ έτσι, προτιμώ να ενθουσιάζομαι με τους Πιου και Πια, να σκέφτομαι ανώριμα κτλ, παρά να κάνω τον λογιστή...

northeagle_4

• Guest
« Reply #75 on: July 09, 2012, 19:40:23 »
Νομιζω ο καταλα το εξηγει αρκετα ωστε να το καταλαβει ακομα και καποιος με μυαλο αμοιβαδας.
Αλλο το παιρνω για να βλεπω τον ΠΑΟΚ συνεχεια σε καθε ματς (που μου βγαινει στην τελικη και πιο φτηνα απο μεμονομενα εισητηρια αν παω εστω σε 10 ματς) και αλλο για να στηριξω μια διοικηση που κατα πασα πιθανοτητα αποτελει συνεχεια της ληστρικης διοικησης ζαγορακη.

Εγω με το πρωτο συμφωνο απολυτα,το δευτερο το θεωρω εκτος τοπου και χρονου να λεγετε οταν η ομαδα βρισκεται στο χειλος του γκρεμου δεν στηριζεις κανεναν ΠΑΟΚ αν δεν ξερεις που πανε τα λεφτα.

εν παση περιπτωση αλλη μια φορα ο καθενας εχει το ελευθερο να πραξει οπως νιωθει , πατερουληδες που να καπελωνουν τις πραξεις των αλλων και κατευθηντες σκεψεις δεν νομιζω οτι προσωπικα χρειαζομαι. Σεβαστο και να παρει και να μην παρει καποιος αρκει μην παρουσιαζει το ενα ως ιδανικο και το αλλο λαθος.το διαρκειας δεν ειναι μοναδα μετρησης ποσο ΠΑΟΚ εισαι.

Αυτα.

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
« Reply #76 on: July 09, 2012, 20:57:47 »
Όταν νομίζαμε ότι τα λεφτά μας πηγαίνανε στον ΠΑΟΚ είχαμε και 21000 διαρκείας και μαζεύαμε σε 20 μέρες άλλα 2,5 εκατομμύρια σε μετοχές φάντασμα που κανείς δεν είδε ποτέ στα χέρια του. Όταν όμως βλέπει ο κόσμος αυτά τα λεφτά να πηγαίνουν σε μισθούς των γκαγκάτσηδων, να ξοδεύει η ομάδα γραφική ύλη σχεδόν μισό εκατομύριο ευρώ στην τετραετία, να βάζουν χέρι στο ταμείο ο κάθε πικραμένος και  μάνατζερ παικτών τύπου σαβίνι, φιλομένο και κριστιάνο να παίρνουν αμοιβές τριπλάσιες του νομίμου γιατί όπως είπε και ο μέγας κόλκας τους καλούς παίκτες για να στους φέρουν οι μάνατζερ ζητάνε περισσότερη προμήθεια, προτιμάει ο κοσμάκης με τα 2,5 - 3 κατοστάρικα του διαρκείας να βουλώσει καμιά τρύπα έτσι απλά. Στο γήπεδο μπορείς να πας και αν αγοράσεις μεμονομένο εισιτήριο ή ακόμα καλύτερα κούτρα, γιατί αυτοί που περιφέρονται στα γραφεία της παε κατ' εμέ δεν είναι τίποτα περισσότερο από κοινούς κακοποιούς - απατεώνες.
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline bergkamp

• Αποστολή
  • **
« Reply #77 on: July 09, 2012, 21:33:28 »
Εγω παντως θα παρω για εναν και μονο λογο...Να βοηθησω να γινουμε ΕΜΕΙΣ οι πρωτοι στην πολη στα διαρκειας.. :'(
ΚΙ ΑΝ ΠΕΙΝΑΩ ΚΙ ΑΝ ΒΡΟΜΑΩ ΚΙ ΑΝ ΜΠΑΤΙΡΗΣ ΤΡΙΓΥΡΝΩ ΛΕΩ Π.Α.Ο.Κ. ΚΑΙ ΧΟΡΤΑΙΝΩ ΚΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΦΡΟΝΩ

Offline grmakis4

• Αποστολή
  • **
« Reply #78 on: July 09, 2012, 21:55:30 »
..........................πατερουληδες που να καπελωνουν τις πραξεις των αλλων και κατευθηντες σκεψεις δεν νομιζω οτι προσωπικα χρειαζομαι. Σεβαστο και να παρει και να μην παρει καποιος αρκει μην παρουσιαζει το ενα ως ιδανικο και το αλλο λαθος.το διαρκειας δεν ειναι μοναδα μετρησης ποσο ΠΑΟΚ εισαι.

Αυτα.

ετσι ...........................................

...................το να προσπαθει ομως καποιος επιμονα (με συνεχομενα posts  πχ)  να πεισει τους αλλους να παρουν η να μη παρουν η να κοροιδευει ο ενας τον αλλον το θεωρω το λιγοτερο ηλιθιο ............το να θελει να ειναι καποιος κοντα στη ομαδα(οποτε μπορει ) ειτε με διαρκειας ειτε με μεμονωμενο εισιτηριο ειτε κουτρα αν μπορει ειναι ΕΠΙΛΟΓΗ του καθενος .............................ο αλλος δρομος ειναι στη τιβι   στη  καφετερια η στο  καναπε του σαλονιου    ............

........ο γκρινιαρης της 5 θα ειναι και παλι στη θεση του .....
ΑΝΤΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ...................ΚΑΙ ΦΕΡΤΕ ΚΑΤΙ ΝΑ ΠΙΟΥΜΕ.............

Offline Català

• Αλλαγή
« Reply #79 on: July 09, 2012, 23:32:43 »
πήξαμε εδώ μέσα σε 30άρηδες και φεύγα ώριμα σκεπτόμενους και ψαγμένους και λίγο κουρασμένους με τον ΠΑΟΚ μεταξύ δεύτερης και πέμπτης θέσης που δυστυχώς τώρα πια πληρώνουν από την τσέπη τους το διαρκείας (και όχι ο μπαμπάς εννοώ) και βρίσκουν πολύ πιο εύκολα δικαιολογία να μη πάρουν διαρκείας και να η κρίση και να τα λαμόγια. Δε ξέρω αν θέλει να μας πει κάποιος ψαγμένος... νοσταλγείτε την εποχή που ότι και να γινόταν στην παέ γύριζες τον κόσμο ανάποδα να βρεις εισητήριο, χωρίς καμία σκέψη, άκριτα εντελώς, που τρελλαινόσουν για τα πρωτοσέλιδα των ΣΠΟΡ κατά της διαιτησίας και της Αθήνας, για το επόμενο τεύχος του ΠΑΟΚτσή, που αποθέωνες τον κάθε Πίου ή Πια (!!!) που ερχόταν από τα πανέρια της Βραζιλίας, που έπαιζες εκτός και στοιχημάτιζες αν θα κατέβουν 12 ή 15 λεοφορεία στο πιο ασήμαντο ματς ;
Ποια από τις 2 κοσμοθεωρίες φέρνει νέο κόσμο στον ΠΑΟΚ και ποια φέρνει μόνο ορκωτούς λογιστές ; Αν περιμένω τον ηθικό ιδεολόγο ΠΑΟΚτσή κύριο με τα πολλά λεφτά για να τραβιέμαι στον ΠΑΟΚ, καληνύχτα.

Εγώ μεταξύ των δύο εποχών βλέπω ένα κοινό : δεύτεροπέμπτοι και στις δύο εποχές. Αν το σκεφτώ έτσι, προτιμώ να ενθουσιάζομαι με τους Πιου και Πια, να σκέφτομαι ανώριμα κτλ, παρά να κάνω τον λογιστή...

Μυγιάζομαι πολύ γιατί είναι ηλίου φαεινότερο ότι αναφέρεσαι στην πάρτη μου.
Μπράβο λοιπόν, έπεσες μέσα σε όλα για μένα και με ισοπέδωσες.

Σε πρώτη φάση να σου πω ότι χαίρομαι, επειδή επιτέλους βλέπω να λες τη γνώμη σου λίγο πιο ευθέως, αν και πάλι με πλάγιο τρόπο. Εσύ συγκεκριμένα δε μας έχεις συνηθίσει σε τέτοια, καθώς συνήθως κάνεις την κότα.

Σε δεύτερη φάση να σου πω ότι με βάση το πόσο χοντρά είναι αυτά που λες, δεν θα σου κάνω τη χάρη να σου απαντήσω όπως σου χρειάζεται, και για τους υπόλοιπους, αλλά και γιατί δεν θέλω να κάνω τους μοντς πάλι να τρέχουν και να σου ρίξω τις χριστοπαναγίες και τα πουστιρλίκια που σου αρμόζουν.

Αντί για αυτό, θα σου πω κάτι πολύ απλό και πολύ αντρίκειο, αν και είμαι σίγουρος ότι δεν έχεις ιδέα τι σημαίνει η συγκεκριμένη λέξη, γιατί η ξεφτίλα σου δεν έχει όρια.

Σου προτείνω λοιπόν, να έρθεις μια μέρα και να με συναντήσεις και να κουβεντιάσουμε ό,τι γουστάρεις. Και για να μην εκληφθεί από κανέναν ως απειλή, εννοώ πραγματικά να κουβεντιάσουμε. Και εννοώ φυσικά γενικώς τους ΠΑΟΚτσήδες της Αθήνας, τουλάχιστον όσους είμαστε και εδώ μέσα. Είμαστε (και πιστεύω ότι σε αυτό δεν χρειάζεται καμία ειδική άδεια για να μιλήσω και για άλλα άτομα) πάντα ανοικτοί σε νέο κόσμο. Αυτό το "ανοικτοί" εξάλλου, το έζησα από πρώτο χέρι όταν τους συνάντησα κι εγώ τις πρώτες φορές, πριν γίνουν ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΟΥ όπως είναι σήμερα.

Έλα να σε δούμε τουλάχιστον από κοντά ποιος είσαι εσύ ο τόσος σπουδαίος που κρίνεις τους πάντες (υπερασπιζόμενος φυσικά μονίμως την εκάστοτε διοίκηση ως προσκυνημένος που είσαι) και μιλάς με τόσο απαξιωτικό τρόπο, με λάσπη και προπαγάνδα όμοια με αυτήν των γαμημένων ομοϊδεατών σου. Γιατί ανώνυμα μπορεί ο καθένας να λέει ό,τι γουστάρει για τον άλλον χωρίς να ξέρει τι μπορεί να είναι ο άλλος. Στο κάτω-κάτω μπορεί άνετα ο καθένας να ισχυριστεί για σένα ότι μπορεί να είσαι και αλλόθρησκος, αφού δεν σε γνωρίζει κανείς. Αντίθετα, οι υπόλοιποι λίγο-πολύ γνωριζόμαστε.

Έλα από κοντά και δεν θα μιλήσουμε για τους χαρακτηρισμούς σου. Θα μιλήσουμε μόνο για ΠΑΟΚ και για το πώς φτάσαμε στην τωρινή κατάσταση.
Εκεί όμως θα αναγκαστείς να αντιμετωπίσεις πράγματα που το συνάφι σου σιχαίνεται όπως ο διάολος το λιβάνι: αλήθειες, γεγονότα και επιχειρήματα.

Έλα και σε διαβεβαιώνω ότι μπορεί ακόμα και να εκπλαγείς. Ότι θα αναθεωρήσεις είναι σίγουρο. Για το ότι θα τουμπεκιαστείς και θα προσέχεις λίγο παραπάνω το μπουρδέλο σου πριν το ανοίξεις, δεν μπορώ να σε διαβεβαιώσω, γιατί δεν έχεις την παραμικρή αξιοπρέπεια.

Αντιλαμβάνομαι ότι το κόμπλεξ σου σε κάνει τα προσωπικά σου χαρακτηριστικά, για τα οποία φυσικά ντρέπεσαι, να θες με την πρώτη ευκαιρία να τα αποδώσεις σε άλλους, αλλά το κόβω εδώ για τώρα και στα επιστρέφω όλα.

Αυτό αφορά και τον άλλο νταή που μου την έπεσε στο ίδιο ύφος προχτές, με σενάρια επιστημονικής φαντασίας, βασισμένα σε υποθέσεις που κάνει το τοσοδούλικο μυαλουδάκι του (εντελώς τυχαία των ίδιων "απόψεων" και εκείνος).

Πράγματι πήξαμε εδώ μέσα και γενικά στον ΠΑΟΚ, αλλά από ηλίθιους χάφτες των μμε και από παοκμάνιες. Κλασσικό δημιούργημά τους είσαι κι εσύ.
Και πράγματι εγώ είμαι κουρασμένος, αλλά από τη βλακεία. Δεν έχω καμία όρεξη πια να την πολεμήσω.
Όσον αφορά το ίδιο το θέμα, νομίζω ήμουν παραπάνω από ξεκάθαρος σε ό,τι έγραψα νωρίτερα.

ΥΓ: περιμένω μια μέρα από έναν σας μια γαμημένη απάντηση ΕΣΤΩ ΣΕ ΕΝΑ από όλα αυτά τα ζητήματα που θίγονται. Έστω σε ένα. Αντί για αυτό, παπαρολογίες και εξυπνάδες γενικά και αόριστα. Εύγε για τον εγκέφαλό σας, για τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζετε αλήθειες που πονάνε και γενικά για τη μαγκιά σας.

ΥΓ2: Ο ΠΑΟΚ είναι ΒΙΩΜΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΩΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ, δεν είναι απλώς άλλη μία ομάδα που έτυχε να υποστηρίζουμε, γιατί "ομάδες" υπάρχουν πολλές να υποστηρίξεις.