πήξαμε εδώ μέσα σε 30άρηδες και φεύγα ώριμα σκεπτόμενους και ψαγμένους και λίγο κουρασμένους με τον ΠΑΟΚ μεταξύ δεύτερης και πέμπτης θέσης που δυστυχώς τώρα πια πληρώνουν από την τσέπη τους το διαρκείας (και όχι ο μπαμπάς εννοώ) και βρίσκουν πολύ πιο εύκολα δικαιολογία να μη πάρουν διαρκείας και να η κρίση και να τα λαμόγια. Δε ξέρω αν θέλει να μας πει κάποιος ψαγμένος... νοσταλγείτε την εποχή που ότι και να γινόταν στην παέ γύριζες τον κόσμο ανάποδα να βρεις εισητήριο, χωρίς καμία σκέψη, άκριτα εντελώς, που τρελλαινόσουν για τα πρωτοσέλιδα των ΣΠΟΡ κατά της διαιτησίας και της Αθήνας, για το επόμενο τεύχος του ΠΑΟΚτσή, που αποθέωνες τον κάθε Πίου ή Πια (!!!) που ερχόταν από τα πανέρια της Βραζιλίας, που έπαιζες εκτός και στοιχημάτιζες αν θα κατέβουν 12 ή 15 λεοφορεία στο πιο ασήμαντο ματς ;
Ποια από τις 2 κοσμοθεωρίες φέρνει νέο κόσμο στον ΠΑΟΚ και ποια φέρνει μόνο ορκωτούς λογιστές ; Αν περιμένω τον ηθικό ιδεολόγο ΠΑΟΚτσή κύριο με τα πολλά λεφτά για να τραβιέμαι στον ΠΑΟΚ, καληνύχτα.
Εγώ μεταξύ των δύο εποχών βλέπω ένα κοινό : δεύτεροπέμπτοι και στις δύο εποχές. Αν το σκεφτώ έτσι, προτιμώ να ενθουσιάζομαι με τους Πιου και Πια, να σκέφτομαι ανώριμα κτλ, παρά να κάνω τον λογιστή...
Μυγιάζομαι πολύ γιατί είναι ηλίου φαεινότερο ότι αναφέρεσαι στην πάρτη μου.
Μπράβο λοιπόν, έπεσες μέσα σε όλα για μένα και με ισοπέδωσες.
Σε πρώτη φάση να σου πω ότι χαίρομαι, επειδή επιτέλους βλέπω να λες τη γνώμη σου λίγο πιο ευθέως, αν και πάλι με πλάγιο τρόπο. Εσύ συγκεκριμένα δε μας έχεις συνηθίσει σε τέτοια, καθώς συνήθως κάνεις την κότα.
Σε δεύτερη φάση να σου πω ότι με βάση το πόσο χοντρά είναι αυτά που λες, δεν θα σου κάνω τη χάρη να σου απαντήσω όπως σου χρειάζεται, και για τους υπόλοιπους, αλλά και γιατί δεν θέλω να κάνω τους μοντς πάλι να τρέχουν και να σου ρίξω τις χριστοπαναγίες και τα πουστιρλίκια που σου αρμόζουν.
Αντί για αυτό, θα σου πω κάτι πολύ απλό και πολύ αντρίκειο, αν και είμαι σίγουρος ότι δεν έχεις ιδέα τι σημαίνει η συγκεκριμένη λέξη, γιατί η ξεφτίλα σου δεν έχει όρια.
Σου προτείνω λοιπόν, να έρθεις μια μέρα και να με συναντήσεις και να κουβεντιάσουμε ό,τι γουστάρεις. Και για να μην εκληφθεί από κανέναν ως απειλή, εννοώ πραγματικά να κουβεντιάσουμε. Και εννοώ φυσικά γενικώς τους ΠΑΟΚτσήδες της Αθήνας, τουλάχιστον όσους είμαστε και εδώ μέσα. Είμαστε (και πιστεύω ότι σε αυτό δεν χρειάζεται καμία ειδική άδεια για να μιλήσω και για άλλα άτομα) πάντα ανοικτοί σε νέο κόσμο. Αυτό το "ανοικτοί" εξάλλου, το έζησα από πρώτο χέρι όταν τους συνάντησα κι εγώ τις πρώτες φορές, πριν γίνουν ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΟΥ όπως είναι σήμερα.
Έλα να σε δούμε τουλάχιστον από κοντά ποιος είσαι εσύ ο τόσος σπουδαίος που κρίνεις τους πάντες (υπερασπιζόμενος φυσικά μονίμως την εκάστοτε διοίκηση ως προσκυνημένος που είσαι) και μιλάς με τόσο απαξιωτικό τρόπο, με λάσπη και προπαγάνδα όμοια με αυτήν των γαμημένων ομοϊδεατών σου. Γιατί ανώνυμα μπορεί ο καθένας να λέει ό,τι γουστάρει για τον άλλον χωρίς να ξέρει τι μπορεί να είναι ο άλλος. Στο κάτω-κάτω μπορεί άνετα ο καθένας να ισχυριστεί για σένα ότι μπορεί να είσαι και αλλόθρησκος, αφού δεν σε γνωρίζει κανείς. Αντίθετα, οι υπόλοιποι λίγο-πολύ γνωριζόμαστε.
Έλα από κοντά και δεν θα μιλήσουμε για τους χαρακτηρισμούς σου. Θα μιλήσουμε μόνο για ΠΑΟΚ και για το πώς φτάσαμε στην τωρινή κατάσταση.
Εκεί όμως θα αναγκαστείς να αντιμετωπίσεις πράγματα που το συνάφι σου σιχαίνεται όπως ο διάολος το λιβάνι: αλήθειες, γεγονότα και επιχειρήματα.
Έλα και σε διαβεβαιώνω ότι μπορεί ακόμα και να εκπλαγείς. Ότι θα αναθεωρήσεις είναι σίγουρο. Για το ότι θα τουμπεκιαστείς και θα προσέχεις λίγο παραπάνω το μπουρδέλο σου πριν το ανοίξεις, δεν μπορώ να σε διαβεβαιώσω, γιατί δεν έχεις την παραμικρή αξιοπρέπεια.
Αντιλαμβάνομαι ότι το κόμπλεξ σου σε κάνει τα προσωπικά σου χαρακτηριστικά, για τα οποία φυσικά ντρέπεσαι, να θες με την πρώτη ευκαιρία να τα αποδώσεις σε άλλους, αλλά το κόβω εδώ για τώρα και στα επιστρέφω όλα.
Αυτό αφορά και τον άλλο νταή που μου την έπεσε στο ίδιο ύφος προχτές, με σενάρια επιστημονικής φαντασίας, βασισμένα σε υποθέσεις που κάνει το τοσοδούλικο μυαλουδάκι του (εντελώς τυχαία των ίδιων "απόψεων" και εκείνος).
Πράγματι πήξαμε εδώ μέσα και γενικά στον ΠΑΟΚ, αλλά από ηλίθιους χάφτες των μμε και από παοκμάνιες. Κλασσικό δημιούργημά τους είσαι κι εσύ.
Και πράγματι εγώ είμαι κουρασμένος, αλλά από τη βλακεία. Δεν έχω καμία όρεξη πια να την πολεμήσω.
Όσον αφορά το ίδιο το θέμα, νομίζω ήμουν παραπάνω από ξεκάθαρος σε ό,τι έγραψα νωρίτερα.
ΥΓ: περιμένω μια μέρα από έναν σας μια γαμημένη απάντηση ΕΣΤΩ ΣΕ ΕΝΑ από όλα αυτά τα ζητήματα που θίγονται. Έστω σε ένα. Αντί για αυτό, παπαρολογίες και εξυπνάδες γενικά και αόριστα. Εύγε για τον εγκέφαλό σας, για τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζετε αλήθειες που πονάνε και γενικά για τη μαγκιά σας.
ΥΓ2: Ο ΠΑΟΚ είναι ΒΙΩΜΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΩΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ, δεν είναι απλώς άλλη μία ομάδα που έτυχε να υποστηρίζουμε, γιατί "ομάδες" υπάρχουν πολλές να υποστηρίξεις.