Author Topic: ΠΑΟΚ - ατρόμητος αθηνών 6η Αγωνιστική Play Offs 0 - 1 Κυριακή 20/5/12 ώρα 20:00 novasports2  (Read 1319 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός

Offline kaisaras

• Αποστολή
  • **
... για να ειμαστε καλα το μαιο...

Offline mikro

• Αποστολή
  • **
διπλό και uefa από ιούνιο με καζακστάν , αζερμπαϊτζάν νησιά κουκ κτλ κτλ
Π.Α.Ο.Κ. σουβλάκι και το μαλλί καρφάκι ...

Offline maria-mtb

• Βασικός
διπλό και uefa από ιούνιο με καζακστάν , αζερμπαϊτζάν νησιά κουκ κτλ κτλ

;) :thumbok:

Offline IRON

• Αποστολή
  • **
Kαλα να παθετε πελατακια του ατρομητου..Ενα γκολ και λιγα ητανε. Τωρα ιουνιο τρεχατε, διακοπες θελατε και μοστρα στις παραλιες σαν παιχτες του ΠΑΟΚ ε βλαχακια?Παρτε τα τωρα.
NAI ΡΕ! ΠΑΟΚ

Offline ligistis

• Αποστολή
  • **
Πρώτα .........ΝΑ ΠΑ ΝΑ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ

Offline dave

• Αλλαγή

Offline bristol

• Αποστολή
  • **
Αφου ΠΑΤΕ ΝΑ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ πρωτα, στειλτε μας και μια καρτ ποσταλ απο τα Φεροε...ΜΑΛΑΚΕΣ

Offline maria-mtb

• Βασικός
ρε μην τρελαινεστε, για μας το κανουν να βλεπουμε ΠΑΟΚ χωρις διαλειμμα.Εγω θα κανω μπανια, εσεις θα τρεχετε στο αζερμπαιτζαν, ουτε που με νοιαζει και καλα να παθετε, ΟΛΟΙ μαζι! Διοικηση, παιχτακια γατακια.

Offline ELENH

• Αποστολή
  • **
Καλά στο πρωτο ημιχρονο απλα μασς ξεφτιλισατε, στο β' ημιχρονο ρε μαλακισμενα που παιξατε ως οφειλατε4, μας δειξατε οτι αν θελατε την πρωτια στα πλει οφ την ειχατε για πλακα, ομως προφανως δεν γουσταρατε πρωτια, προτιματε να παιζετε ουεφα απο ιουλιο..... ρε ξεφτιλες του κερατα κανατε μαγκα τον καθε ατρομητο και τον καθε δωνη εις βαρος του ΠΑΟΚ, του λαου του και  της ιστοριας του..... ξεφτιλεςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς ςςςςςςςςςςςςςςςςςς

Offline ethoismenos

• Αποστολή
  • **
Δεν εχω δυναμη ουτε να σας ξεχεσω πλεον..ΞΕΦΤΙΛΕΣ!!!
ΠΑΟΚ-ΟΥΙΣΚΥ ΚΑΙ IRON MAIDEN ΔΙΣΚΟΙ!!!

Offline euris4

• Αποστολή
  • **

Offline PanicTaZ

• Αποστολή
  • **
1000 φορες τελευταίοι μπας και γινει κατι συνταρακτικό σε αυτό το χάλι
My Own WoRST ENeMy.....

tsim4

• Guest
η ευχη μου ηταν να μην μπουμε καν στα πλαυ ωχ αλλα έπεσα εξω.Κρίμα που συμετειχε ο ΠΑΟΚ στην παρωδια.Και μην ξεχάσουν τα ΦΥΤΑ:για ολα φταιει ο μπολονι και ο γκαρσια.

Offline Euthemes

• Αλλαγή
Βαριά βαριά του ΠΑΟΚ η φανέλα και όσοι δεν μπορούνε να πάνε στα μπουρδέλα.
Βαριά βαριά του ΠΑΟΚ η κερκίδα και όσοι δεν μπορούνε να πάνε στα τσακίδια.

Πελάτες της αθηναϊκής συνοικίας ρε; Είναι δυνατόν;

Το χειρότερο τέλος της τετραετίας. Έρχονται νέες πίκρες από του χρόνου εκτός αν αλλάξει κάτι συνταρακτικό. Αυτό που έχει αλλάξει σίγουρα συνταρακτικά είναι ο κόσμος. Μόνο σε μένα φάνηκε ότι το δεχτήκαμε σχεδόν μοιρολατρικά γαμώ τα δοκάρια μου και όλα;

Έναν αποκλεισμό τον Ιούλιο να τελειώνουμε από Ευρώπη. Έχουμε τη βαθμολογία των προηγούμενων ετών να μας στηρίξει κάπως στις μελλοντικές κληρώσεις. Πάλι θα γαμηθεί το σύμπαν τον Οκτώβριο και πάλι θα λέμε για τρεις στόχους μετά και μετά για δύο και μετά για έναν και μετά για κανέναν. Αν φυσικά η ομάδα είναι αξιόμαχη του χρόνου γιατί χωρίς χρήματα δεν.

Μαυρίλα απόψε. Το άσπρο πήγε περίπατο.
Ευτυχώς υπάρχει ο ΠΑΟΚ κι υποφέρεται η ζημιά

Offline savage republic

• Βασικός
Στο πρώτο κοιμισμένοι, στο δεύτερο άτυχοι. Με 3 δοκάρια σε 30 λεπτά, δεν έχω να πω κάτι άσχημο για κείνο το σημείο. Για το ότι έπρεπε να περάσουν 45 λεπτά για να βρείτε τις θέσεις σας στο γήπεδο, δεν έχω να πω τίποτα πέρα απ' το ότι ΕΙΣΤΕ ΑΧΡΗΣΤΟΙ!

Offline cosmopaok

• Αποστολή
  • **
φοβού τους Δαναούς και δώρα φέροντας

▒▓█▀▄▀▄▀Π▄▀▄Α▀▄▀Ο▄▀Κ▄▀▄▀▄▒

Offline kriti 4

• Αποστολή
  • **
    • www.paokfans.gr
ΝΤΡΟΠΗ ΜΑΣ

ΟΛΩΝ ΜΑΣ...
ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΛΕΜΕ ΟΛΩΝ ΕΝΝΟΟΥΜΕ Ο-Λ-Ω-Ν