Author Topic: αεκ - ΠΑΟΚ 5η Αγωνιστική Play Offs 2 - 0 Τετάρτη 16/5/12 novasports 1  (Read 1665 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Olorin

• Guest
Οι λυσεις ειναι τρεις:
α) Φεύγουμε από το κωλοπρωτάθλημα τους και κάνουμε δικόμας, μαζί με όποια ομάδα θέλει, που θα είναι πολλές. Μικρότερα μπάτζετ, αλλά καθαρό πρωτάθλημα χωρίς κλοπές.
β) καμμένοι φούρνοι, ξυλοδαρμοί, απειλές, βία. Μόνο αυτό καταλαβάινουν.
γ) συνεχίζουμε όπως τώρα: τριτο-τέταρτοι και ένα κυπελλάκι στα 10 χρόνια.

Offline Euthemes

• Αλλαγή
α) Δεν υπάρχουν πρόθυμοι και φυσικά δεν υπάρχει θέληση από μέρους ΠΑΕ. Επίσης δεν ξέρω σε τι ακριβώς θα βοηθούσε κάτι τέτοιο.
β) Δεν είμαστε γαύροι.
γ) Βολεύει. Ούτε κρίση ούτε άνθηση. "Σταθερότητα", σα να λέμε μετριότητα.

Οι τρεις επιλογές είναι μία.
Ευτυχώς υπάρχει ο ΠΑΟΚ κι υποφέρεται η ζημιά

Offline Geo

• Αλλαγή
Ολα τριγύρω αλλάζουνε και όλα τα ίδια μένουν. Τα περί πεθαμένων άεκ και πάο είδαμε τι κατάληξη είχαν. Είμαστε πανηγυρικά εκτός προκριματικών CL, εκτός καλής σειράς ουέφα (με κίνδυνο να αρχίσουμε από ιούλιο), με την μεγαλύτερη τιμωρία από την ουέφα (με αναστολή) και με μεγαλομέτοχο στην στενή. Επίσης, μιλάμε με υποψήφιο επενδυτή που το σκέφτεται να μας δανείσει για να μην πεθάνουμε.

υγ. Ο ταυλαρίδης τελικά θα έρθει?  ;D

Offline scouser4

• Αλλαγή
ΠΑΟΚ ΘΕΕ ΓΑΜΙΕΤΑΙ Η ΠΑΕ

Offline babis36

• Αλλαγή
Απο τη στιγμη που εγινε το εγκλημα με το βαζελι το χθεσινο ητανε προδιεγεγραμενο για οσους εχουνε καταλαβει κατι απο αυτον τον ΠΑΟΚ τα τελευταια 4 χρονια. Οσο για την ιδια την διαδικασια ειναι καραστημενη.Ισοπαλια οι δυο τους βαζελι στο ch.l η κουλα το καλο εισητηριο  και εμεις φαγαμε ενα ακομα στησιμο.Ομαδα με τους περισσοτερους αγωνες στα ποδια κανει μια τελευταια προσπαθεια και τα κορακια την θαβουν.Αυτος ητανε ο ΠΑΟΚ των play-off.Κοινως ολα ητανε μιλημενα και ο ΠΑΟΚ στη γωνια. Εγω θα πω οτι με τον ατρομητο εγω θα ειμαι και παλι Τουμπα και σαν μαλακας θα ξαναβραχνιασω φωναζοντας ΠΑΟΚΑΡΑ και βριζοντας τους ανυπαρκτους πουσταραδες του δωνη.

Y.Γ.Προσωπικα νομιζω οτι ο προπονητης μας απετυχε για φετος (προφανως με πολυ αντιξοες συνθηκες εργασιας) και για μενα η αλλαγη του πρεπει να θεωρειται δεδομενη.
Είμαστε εμείς της Πόλης τα παιδιά τα παινεμένα
που παίζουμε την μπάλα ξακουσμένα

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
το θέμα είναι όμως να λαμβάνουμε υπόψη και τις συνθήκες... όποιες και αν είναι αυτές γιατί αλλιώς απλά πετάμε στα σύνεφα και δεν έχουμε επαφή με την πραγματικότητα.
επίσης καλό θα ήταν να βλέπουμε τα εγκλήματα και όχι τα πταίσματα που έχουν λίγο πιο "τηλεοπτική" εικόνα.
στο πρώτο αναφέρομαι στα της ΠΑΕ και στο δεύτερο στις επιλογές Μπόλονι για το ποιον από τους υφιστάμενους μέτριους θα βάλει αριστερο ή δεξί εξτρέμ. τον λίγο μέτριο ή τον περισσότερο μέτριο.

επίσης θεωρώ (όπως έγραψα) ακόμα και την αποβολή γκαρσία και την αντιμετώπιση του από διαιτητή στημένη... αλλά δε μπορώ και να μη σταθώ πάλι στο επίπεδο των γκολ που τρώμε και στο επίπεδο των γκολ που χάνουμε και δεν βάζουμε. ΚΩΛΟΧΑΝΕΙΟ και νηπειαγωγείο θυμίζει το συνοθύλευμα παρά ποδοσφαιρική ομάδα. με δεδομένό ότι όλοι είμαστε συνειδητοποιημένοι ότι θα τρώμε εσαεί φλογέρες από τους "δυνατούς" όσο "αδύνατοι" και να είναι  ή φαίνονται, μήπως να μάθουμε στους ποδοσφαιριστές μας να τελειώνουν και καμια φάση; μήπως δυσκολέψουμε δλδ και τον αντίπαλο που και που.

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
Απο τη στιγμη που εγινε το εγκλημα με το βαζελι το χθεσινο ητανε προδιεγεγραμενο για οσους εχουνε καταλαβει κατι απο αυτον τον ΠΑΟΚ τα τελευταια 4 χρονια. Οσο για την ιδια την διαδικασια ειναι καραστημενη.Ισοπαλια οι δυο τους βαζελι στο ch.l η κουλα το καλο εισητηριο  και εμεις φαγαμε ενα ακομα στησιμο.Ομαδα με τους περισσοτερους αγωνες στα ποδια κανει μια τελευταια προσπαθεια και τα κορακια την θαβουν.Αυτος ητανε ο ΠΑΟΚ των play-off.Κοινως ολα ητανε μιλημενα και ο ΠΑΟΚ στη γωνια. Εγω θα πω οτι με τον ατρομητο εγω θα ειμαι και παλι Τουμπα και σαν μαλακας θα ξαναβραχνιασω φωναζοντας ΠΑΟΚΑΡΑ και βριζοντας τους ανυπαρκτους πουσταραδες του δωνη.

Y.Γ.Προσωπικα νομιζω οτι ο προπονητης μας απετυχε για φετος (προφανως με πολυ αντιξοες συνθηκες εργασιας) και για μενα η αλλαγη του πρεπει να θεωρειται δεδομενη.

Δλδ ρε babis μια χρονια μονο δινεις στον προπονητη; Να μην εξαντλησει το διετες συμβολαιο του; Δεν βρισκω την λογικη σε αυτο πραγματικα. Στην τελικη αυτη την χρονια που θα ερθει ειναι που ξερει που βρισκεται πλεον κ τα δεδομενα του ΠΑΟΚ, αφου οπως αποδειχτηκε για να τον φερουν περισυ τον φλόμωσαν στα ψεμματα.
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

annivas76

• Guest
Δε διαφωνώ ότι διακαιούται ο Μπόλονι ακόμα μια χρονιά στο τιμόνι της ομάδας, έστω και κάποιες κινήσεις του ήταν ελαφρώς περίεργες! Το μεγάλο θέμα είναι αν η προσφορά του φέτος είναι εναρμονισμένη με το υψηλό για τα δεδομένα μας μπάτζετ. 

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
κι εγω αναρωτιεμαι αν τα 10,5 χιλιαρικα τον μηνα που παιρνουν μαζι βρυζας-κωνσταντινιδης αξιζουν για 3 κολλες α4 που για μενα ειναι το μοναδικο τους εργο μεχρι τωρα

Offline babis36

• Αλλαγή
σωστο κιαυτο γιαννιωτη.
Είμαστε εμείς της Πόλης τα παιδιά τα παινεμένα
που παίζουμε την μπάλα ξακουσμένα