Author Topic: παναθηναικος - ΠΑΟΚ 4η Αγωνιστική Play Offs 2 - 0 Κυριακή 13/5/2012 ωρα 19.15 novasports2  (Read 2021 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Vorious

• Αλλαγή
δε το παιζω εξυπνοις η κατι αλλο αλλα μολις εμαθα την πουστια που ετοιμαζουν με το βαζελο που τελικα θα παρει εγκριση και θα βγει ευρωπη αποφασισα να μη δω ουτε ενα παιχνιδι πλει οφ φετος.ακουσα για κατο οφ σαιντ στον ατρομητο ε και σημερα ετυχε να δω 10 λεπτα απ το ματσ.υπαρχει ακομα λογος να συμμμετεχουμε σ αυτη την κωμωδια>?δηλ υποτιμαται η νοημοσυνη μας.επαναλαμβανω μεχερι να γινω κουραστικος.στην ευρωπη δεν αστειυεονται με τα λεφτα απ τις αδειες ουτε με τις τιμωριες.γι αυτο ο ΠΑΟΚ πουλησε κοντρετρας βιοερινια και τοσους αλους παικτες και τελικα η ουεφα που ειναι αυστηρη στις ντεντ λαιν θα δεχτει το φακελο του βαζελου.ενταξει μας καταφεραν καλα οι διοικησεις να γινουμε τα καλα παιδια του πρωταθληματος και να μη μιλαει και κανεις.αηδια με τα πλει οφ θεσμος παρομοιος με τα SOUPERSPORTEIA οπως αποκαλουσε ο θεοδωρος τους αγωνες ανευ σημασιας που γινονται για εισπρακτικους και μονο λογους.ντροπη και αισχος και νο μοντερν φουτμπαλ η αγκενστ καλτσιο μοδερνο που λενε κ οι ουλτρας
ειπαμε και ΠΑΟΚ να μην ημουνα παλι ΠΑΟΚ θα μουνα

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
Τι τις βαζετε τις φωτο γαμω το θεο μου να συφιλιασουμε περισσοτερο.. ακριβως απο πισω ειναι ο πουτανας ο γιος και το βλεπει φατσα καρτα γαμω τα παντα του..

Offline scouser4

• Αλλαγή
ΒΑΛΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ ΣΑΣ ΜΑΛΑΚΕΣ
ΦΤΙΑΧΤΕ ΚΑΝΑ ΜΥΘΙΣΤΟΡΗΜΑ ΜΕ ΤΟΣΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΓΡΑΨΕΙ

kp-83

• Guest

Offline Euthemes

• Αλλαγή
ΑΥΤΑ ΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΙ ΠΑΘΙΑΣΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΟΝ GAYRO ΚΑΙ ΟΙ ΧΑΛΛΛΑΡΑΑΑΑ
ΜΕ ΤΟΝ ΧΟΥΝΤΟΛΑΓΟ, ΥΠΟΣΤΗΡΙΧΤΕΣ ΜΑΣ...

Ο βάζελος φροντίζει να μην ανεβαίνει με στρατό και αστυνομία στο πλευρό του ενώ του αξίζει η ίδια ίσως και περισσότερη αντιπάθεια από τους πουστόγαυρους.

Δεν ήθελα πολλά χθες, το πέναλτι ρε πούστη μου. Αλλά τι να λέμε, εδώ λέγαμε ότι θα κόψουμε την καριέρα του Σπάθα ως ΠΑΕ ΠΑΟΚ και τώρα είναι διεθνής διαιτητής.
Ευτυχώς υπάρχει ο ΠΑΟΚ κι υποφέρεται η ζημιά

Offline skyclad4

• Αλλαγή
Ενα οφσαιντ με τον ατρομητο, ενα μπεναλντυ που βγαζει ματια με τη ζελα, και καθαρισε η υποθεση. Ομορφα και ωραια, χωρις να κουνηθει φυλλο.
Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline petran4

• Αλλαγή
Αναστησαμε τον πεθαμενο βαζελο για αλλη μια φορα.Απο κει περα  ανυπαρκτη παε.ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΔΡΟΜΟ ΑΠΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΟΠΩΣ ΚΑΠΟΤΕ.
ΖΗΤΩ  Η ΡΟΖ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ :cwm23:
ΠΑΟΚ ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΝΑ ΣΕ ΔΟΥΜΕ
ΠΑΟΚ Ο ΘΕΟΣ ΤΟΥΜΠΑ Ο ΝΑΟΣ
ΝΑΙ ΡΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΦΑΙΝΟΜΑΣΤΕ!!

Offline GkaZ4

• Αλλαγή
Δίωξη στον ΠΑΟΚ

Πειθαρχική δίωξη κατά της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για την ανακοίνωση που εξέδωσε η διοίκηση των «ασπρόμαυρων» κατά της διαιτησίας στο ματς με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό άσκησε ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας, Παναγιώτης Καρράς.

Στην ανακοίνωση, ο «Δικέφαλος του Βορρά» χαρακτηρίζει ανεπαρκείς και «λίγους» τον διαιτητή Θανάση Γιάχο αλλά και τον βοηθό στο χθεσινό ματς Αλέξανδρο Γρεβένη και για αυτόν τον λόγο ο Παναγιώτης Καρράς άσκησε δίωξη και αναμένεται να κληθεί η ΠΑΕ ΠΑΟΚ σε απολογία.

«Ο Ποδοσφαιρικός Εισαγγελέας Παναγιώτης Καρράς άσκησε πειθαρχική δίωξη σε βάρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για πράξη που προβλέπεται και τιμωρείται πειθαρχικώς από τις διατάξεις των άρθρων 14 παρ. 2 και 3 και 25 παρ. 1, και 4 του Πειθαρχικού Κώδικα της Ε.Π.Ο».

http://www.sport-fm.gr/article/552586

ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ

Offline ELENH

• Αποστολή
  • **
oκ το αξιζες το πεναλτυ, δεν αντιλεγω..... αλλα ρε πουστη μου γιατι επρεπε να φτασεις στο σημειο να δεχθεις γκολ για να αποφασισεις να παιξεις λιγακι; γιατι κοιμασαι 70 λεπτα ρε γαμωτο και πονουν τα ματια μας με τις μαλακιες; επαγγελματιες παικτες σου λεει μετα......
χεστηκα για το πεναλτυ, δεν με νοιαζει που δεν το εδωσε. γιατι και παλι χωρις να παιξω θα ειθχα ενα θετικοπ αποτελεσμα και τα εμφανη π[ροβληματα που βγαζουν ματια δεν θα εμπαινα στον κοπο να τα διορθωσω παλι.  γιατι χθες εδωσα πολλα δικαιωματα. εδωσα δικαιωμα σε αυτον τον πεθαμενο βαζελο να μου βαλει 2 μπαλακια, αυτο δεν δικαιολογειται με τιποτα..... και οχι μονο αυτο, επι 70 λεπτα τι εκανα επιθετικα; ηλιθιες σεντρες στην περιοχη που 99% κατεληγαν σε κεφαλια η ποδια βαζελων.....  ηλιθια παικτακια εχει αρχισει να γινεται εμφανες οτι τα πλει οφ για εσας ειναι αγγαρεια και τιποτα αλλο, αλλα δεν σας φταιει ο λαος σε τιποτα, να του ανεβαζετε το αιμα στο κεφαλι με την αδιαφορια σας.....

Offline altrouistis

• Κερκίδα
  • *
ΤΑΣΟΣ ΕΡΜΕΙΔΗΣ ,ΔΙΚΗ ΣΤΟΝ ΣΚΑΙ :
(πρωην προεδρος νιονιων)
1 εκ παιρνει αυτος που οριζει τον διαιτητη που "κανονιζει " ποιος θα παει champions league

kp-83

• Guest
oκ το αξιζες το πεναλτυ, δεν αντιλεγω..... αλλα ρε πουστη μου γιατι επρεπε να φτασεις στο σημειο να δεχθεις γκολ για να αποφασισεις να παιξεις λιγακι; γιατι κοιμασαι 70 λεπτα ρε γαμωτο και πονουν τα ματια μας με τις μαλακιες; επαγγελματιες παικτες σου λεει μετα......
χεστηκα για το πεναλτυ, δεν με νοιαζει που δεν το εδωσε. γιατι και παλι χωρις να παιξω θα ειθχα ενα θετικοπ αποτελεσμα και τα εμφανη π[ροβληματα που βγαζουν ματια δεν θα εμπαινα στον κοπο να τα διορθωσω παλι.  γιατι χθες εδωσα πολλα δικαιωματα. εδωσα δικαιωμα σε αυτον τον πεθαμενο βαζελο να μου βαλει 2 μπαλακια, αυτο δεν δικαιολογειται με τιποτα..... και οχι μονο αυτο, επι 70 λεπτα τι εκανα επιθετικα; ηλιθιες σεντρες στην περιοχη που 99% κατεληγαν σε κεφαλια η ποδια βαζελων.....  ηλιθια παικτακια εχει αρχισει να γινεται εμφανες οτι τα πλει οφ για εσας ειναι αγγαρεια και τιποτα αλλο, αλλα δεν σας φταιει ο λαος σε τιποτα, να του ανεβαζετε το αιμα στο κεφαλι με την αδιαφορια σας.....

Είσαι εκτός θέματος πραγματικά, Πρώτον απ τη στιγμή που δικαιούμαι το πέναλτι ΑΠΑΙΤΩ να μου το δώσουν είτε έχω καλή όμαδα είτε όχι, είτε παιζώ καλά είτε όχι, γι αυτό και άλλωστε υπάρχουν οι κανονισμοί..... Δεύτερον ποιος σου είπε ότι στο ποδοσφαίρο κερδίζει η καλήτερη ομάδα ή αυτή που παίζει μπάλα;; Ποιος σου είπε ότι ο ΠΑΟΚ για να κερδίσει πρέπει πάντα να είναι καλήτερος απ τον αντίπαλο να παίζει μπαλάρα λες και είναι η Μπαρτσελονα ή η Ρεαλ;;Γιατί να μην κερδίσω ενώ είμαι χειρότερος ή ο αντίπαλος κάνει κάποιο λάθος;;; Ποιος σου είπε ότι ο ΠΑΟΚ δεν πρέπει να δέχεται γκολ, δεν πρέπει να είναι χώμα, πρέπει να πατάει τον αντίπαλο και πως φταίνε οι παίκτες για το αποτέλεσμα όταν δεν τους δίνουν ότι επιβάλουν οι κανονισμοί στο γήπεδο;;;Ποιος σου είπε ότι οι παίκτες μας είναι αδιάφοροι στα πλει οφ;;; Ποιος σου είπε ότι έχασες γιατί ήσουν κακός και ο βάζελος καλήτερος;;Αν ήταν καλήτερος ή εσύ κακός ας έδινε το κοράκι ότι έπρεπε και ας έβαζε 6 γκολ για να τελειώνει το παραμύθι.......

Και επειδή εμένα δεν με ενδιαφέρει αν έχω καλή ομάδα ή όχι, ξέρω ότι επειδή ήμουν μέτριος καλήτερος στα σημεία ίσως και τυχερότερος από τους αντιπάλους έπρεπε να είχα συν 2 πόντους στο ματς με τον ατρόμητο και τουλάχιστον συν ένα στο χτεσινό (αν έδινε το πέναλτι και αν το βάζαμε).....δεν καταλαβαίνω αυτή την ηλίθια νοοτροπία το ότι δεν με νοιάζει η διατησία. ΄Οταν αδικίσαι εσύ, ευνοείται ο αντίπαλος στην ίδια διοργάνωση παίζουμε πως θα καλύψεις τους πόντους;;Την διαφορά την κάνει το κοράκι και όχι η ποιοτητα των ομάδων...Όποιος δεν το καταλαβαίνει ας βλέπει τη μπαρτσελόνα η άς παιζει στο play stasion κανένα pro και να περιμένει να τα κάνει αυτά ο ΠΑΟΚ στο ελληνικο πρωτάθλημα.......
« Last Edit: May 15, 2012, 04:08:51 by kp-83 »

Offline ELENH

• Αποστολή
  • **
KP-83  για μενα πανω απο ολα σημασια εχει μεσα στο γηπεδο η ομαδα να στεκεται ως ΠΑΟΚ. μες στο προγραμμα ειναι και οι κακες μερες, αλλα πιστεψε με με το να αλλαξουμε 3-4 πασες σωστα, με το να μην πουλαμε την μπαλα για πλακα και με το να μην κανουμρε ακυρες σεντρες χωρις καμια τυχη μες στην περιοχη, δεν γινομαστε μπαρτσα ουτε ρεαλ. απλα γινομαστε ομαδα..... γιατι τωρα, με αυτα τα χαλια,μ μονο ομαδα δεν ειμαστε.... οποτε ναι θελω ο ΠΑΟΚ να νικα παση θυσια πανοτυ και πουθενα, αλλα αν δεν μπορει να νικησει και με τετοια χαλια δεν θελω να παιρνει ισοπαλια, γιατι καθε φορα που δεν τρωνε τα μουτρα τους τα καλοπαιδα μας αντι να διορθωθουν στρουθοκαμηλιζουν τυα βλασταρια μας και μανουν στο θετικο αποτελεσμα. καλυτερα που εφαγεσ τσαπου με τοσο χαλια αποδοση λοιπον, μπας και διορθωθεις λιγακι στις 2 τελευταιες αγωνιστικες. στην τελικη οι αποψεισ ποικιλουν και διαφερουν, γνωμη σου και γνωμη μου....

Maurh8yella

• Guest
Σκατορουφιανοι, καπιταλοσκυλα γαμω την κράτος σας... Φετος πέναλντι, περυσι οφσάιντ, του χρονου...?
Έπρεπε να εχει ομως κανενα 3χιλιαρο ΠΑΟΚτσηδες μέσα να δουμε τι θα γινοτανε...

Offline hkp

• Αποστολή
  • **
Τελειωμένη ιστορία τα πλει-οφ, απο την ώρα της σφαγής και μετά τα πράγματα ξεκαθάρισαν για το ποιόν θέλουν στο Τσάμπιονς λιγκ, ήρθε και το σημερινό στο περιστέρι σαν κερασάκι στην τούρτα.
Περαστικά σε μας τους μαλάκες που ασχολούμαστε με αυτο το καραγκιοζιλίκι που λέγεται ελληνικό ποδόσφαιρο.

kostas4

• Guest
η μεγαλυτερη κλοπη που θυμαμαι μετα τον σπαναθα στο νταχαου. φιλικο το ματς στο περιστερι και ολα καλα για το ποκ. γαμημενη ομαδα τοσα χρονια ο βαζελος, οι πιο πουστηδες απο ολους. ειναι τραγικο το γεγονος οτι αυτη η ανυπαρκτη ομαδα θα παιζει του χρονου τσ.λ. και θα τσεπωσει καμια 15αρια μυρια

αν ειχαμε διοικηση η ομαδα ουτε επρεπε να κατεβει στα τελευταια δυο ματς

Offline che4a

• Αποστολή
  • **
ουτε το β προκριματικο γυρο πιτα απολα δε περναει...

δωδωνης ουτε ως σκεψη στη τουμπα...μητρογλας επισης...
Bγείτε και μιληστε...Τα μυαλα μας ΑΚΟΜΗ πονανε
ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ, ΣΤΗ ΠΟΛΗ  Ή ΣΕ ΑΛΛΟ ΠΛΑΝΗΤΗ