Εβαλε λεφτα, φυσικα τα πηρε πισω μετα, αλλα ναι στην αρχη εβαλε.
Και μια ιστορια για αγριους που μπορω να αναφερω αφου περασε καιρος.
Τον Μπατατουδη τον γνωρισα στα καλα του, μαζι με τον πατερα μου πριν απο το ματς ΠΑΟΚ - γρια 3-0 (με μια γκολαρα του Γιασεμακη με κεφαλια). Αφορμη ηταν το γεγονος οτι ο πατερας μου ειχε αμεση σχεση με το κτηματολογιο και η ΠΑΕ ηθελε καποια βοηθεια προκειμενου να χαρακτηρισει μια περιοχη σαν αθλητικη εγκατασταση για την Νεα Τουμπα. Ηταν γνωστες οι παντες τοτε, βουλευτες, παλαιμαχοι, ΑΣ και απ'οτι μου ειπαν κ συνδεσμοι. Γενικα υπηρχε μεγαλη ενοτητα και πιστη στο θεμα. Σε εκεινη την γνωριμια μου μαζι του λοιπον, θυμαμαι καθαρα οτι ο ανθρωπος εβγαζε μεσα του μεγαλη καψουρα (ναι καλα διαβαζετε) για τον ΠΑΟΚ και ηθελε παρα πολυ να πραγματοποιησει αυτο που σχεδιαζοταν. Δεν λεω οτι το εκανε γιατι ηταν ο μεγαλυτερος ΠΑΟΚτσης, φυσικα και θα ειχε προσωπικα οφελη, αλλα η πραγματικοτητα ειναι οτι ζουσε παρα πολυ εντονα την ενασχοληση του με τον ΠΑΟΚ. Μαλιστα πριν απο εκεινο το παιχνιδι ειχε τον Καφε στο γραφειο του κ του μιλουσα σαν πατερας προς γιο. Ηταν και ο Μεγαλεξανδρος παρων και σχολιαζε με τον σχολειαρχη για να παρει καποια παιδια των ακαδημιων στο σχολειο του.
Δεν τον ξανα ειδα ποτε, αλλα η ιστορια ειναι γνωστη. Αργοτερα, οταν εβλεπε οτι βουλιαζει το τομαρι του, ηταν αποφασισμενος προκειμενου να σωθει να παρασυρει μαζι του και τον ΠΑΟΚ. Τωρα αυτο εγινε γιατι απλα ηθελε να φαει, γιατι απετυχαν τα σχεδια του, ή γιατι την ψωνισε που καποια λαμογια του φαγαν λεφτα, πραγματικα δεν ξερω.